Αυτά και αν είναι νέα! Το Χόλιγουντ πάει Τρίκαλα!

photo credits discovergreece

Μία ταινία δράσης και μυστηρίου, η οποία αναμένεται να διαφημίσει τις ομορφιές της περιοχής των Τρικάλων, ξεκινά μέσα στον Φεβρουάριο γυρίσματα στα Τρίκαλα και στην οποία αναμένεται να παίξουν και αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί. Αυτά και αν είναι νέα! Το Χόλιγουντ πάει Τρίκαλα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

article from Sugar Free Press

Μία ταινία δράσης και μυστηρίου, η οποία αναμένεται να διαφημίσει τις ομορφιές της περιοχής των Τρικάλων, ξεκινά μέσα στον Φεβρουάριο γυρίσματα στα Τρίκαλα και στην οποία αναμένεται να παίξουν και αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί.

Πρόκειται για μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του γνωστού σκηνοθέτη των «Suspiria» και «Call Me By Your Name», Λούκα Γκουαντανίνο, για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας του Φερντινάντο Κίτο Φιλοµαρίνο.

Ήδη την άδεια για για την πραγματοποίηση γυρισμάτων της ταινίας «Born To Be Murdered» σε δημοτικούς χώρους παραχώρησε ο δήμος Τρικαλαίων, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε και ανοιχτό κάστινγκ όπου και οι παραγωγοί επέλεξαν ‘Ελληνες ηθοποιούς για μικρότερους ρόλους.

photo credits discovergreece

Η ταινία θα είναι περιπέτεια και θα διαδραματίζεται στον εμβληματικό Μύλο Ματσόπουλου των Τρικάλων, αλλά και σε άλλα σημεία.

Η εταιρεία παραγωγής FALIRO HOUSE PRODUCTIONS αναφέρει πώς τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα το διάστημα 18 – 21 Φεβρουαρίου 2019.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται σε οµότιτλη νουβέλα που κυκλοφόρησε το 1945.

** Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2020.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ