Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4 έως 10 Φεβρουαρίου 2019

Μια ευχάριστη εβδομάδα εκπλήξεων και έμπνευσης ξεκινά! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας κάνει να τολμάμε να κάνουμε αυτό που σκεφτόμαστε επιτέλους! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4 έως 10 Φεβρουαρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μια ευχάριστη εβδομάδα εκπλήξεων και έμπνευσης ξεκινά και τώρα Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο κάνει εύκολα τις σκέψεις μας ..πράγματα. .τολμάμε να κάνουμε αυτό που σκεφτόμαστε..και αγνοούμε σίγουρα τον…κίνδυνο. Η τύχη και ο ουρανός θα είναι με το μέρος μας;;

Αφροδίτη στον Αιγόκερω,  η σχέση που προκύπτει πιθανόν να είναι από συνοικέσιο, ταύτιση απόψεων, απλά συμβιβασμός και πληρεί τις προϋποθέσεις..  βέβαια δεν ξεχνάς το συμφέρον σου...

Kριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, με τηνΑφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε θέματα καριέρας, να ικανοποιήσετε προσωπικές φιλοδοξίες, χωρίς να δυσκολευτείτε καθώς ευνοείστε από άτομα εξουσίας. Ερωτικές σχέσεις με άτομα εξουσίας.   Κριός β’ δεκαημέρου,   Νέα Σελήνη στον υδροχόο βελτιώνει την ψυχολογία σας με αποτέλεσμα να γίνετε πιο κοινωνικοί, δεκτικοί σε νέες γνωριμίες και ιδέες και να εργαστείτε ομαδικά με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Φιλικές σχέσεις τώρα αναπτύσσονται.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  θετικές οι μέρες για να ταξιδέψετε για δουλειές και να έχετε καλά αποτελέσματα μέσα από νέες γνωριμίες και συλλογικές προσπάθειες. Φλερτ και ρομαντικές επαφές.

Ταύρος

Ταύρος α΄δεκαημέρου,  με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω θα μπορέσετε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με θέματα προσωπικής εξέλιξης και αυτοβελτίωσης μια που δέχεστε προτάσεις για δωρεάν συμμετοχή σε σεμινάρια επιμόρφωσης και διαλέξεις. Ερωτικά μηνύματα σας αναστατώνουν.    Ταύρος β’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σημάνει μια νέα αρχή σε θέματα καριέρας, ουσιαστικά θα απομακρυνθείτε από ένα δυσλειτουργικό παρελθόν και θα μπείτε σε νέα μονοπάτια κοινωνικής ανέλιξης. Πρόσωπα με κύρος στηρίζουν τις προσπάθειες σας.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   θετικές οι μέρες για να διελευκάνετε μυστήρια, να επιλύσετε παρεξηγήσεις και να γίνουν αιφνίδια ξεκαθαρίσματα μέσα στο άμεσο κοντινό αλλά και επαγγελματικό περιβάλλον. Νικάτε το παρασκήνιο με τις κατάλληλες γνωριμίες.

Δίδυμοι 
Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βελτιώνονται τα οικονομικά σας, κυρίως εάν διεκδικείτε καλύτερους όρους σε δάνεια και οφειλές και έτσι θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  Νέα Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει στο να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπίεζε και να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής αυτοβελτίωσης. Προσήλωση σε στόχους. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες , για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, μια ομαδική δραστηριότητα που μπορεί να διαφημιστεί και θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Ταξίδια μακρινά, νέα από άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό.

Kαρκίνος 
Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ομορφύνει την προσωπική σας σχέση, θα έχετε περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε στο ταίρι σας και ζείτε μια ρομαντική περίοδος. Δώρα, ευνοικές προσφορές από συνεργάτες.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα βοηθήσει στο να αποτινάξετε οικονομικά βάρη που προέρχονται από λάθη τρίτων και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Ερωτικά ξεκινήματα ευνοούνται.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   θετικές οι μέρες για να ψυχαγωγηθείτε ακόμα και μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά προτάσεις που θα γίνουν τώρα και ευνοούν την προσωπική σας προβολή.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων
Λέοντα α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί στο να βρεθείτε στο ιδανικό εργασιακο χώρο , να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ταλέντα και γενικά αλλάζει , βελτιώνεται η καθημερινότητα σας με την παρέα φίλων. Έντονα Φλερτ. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο , απέναντι σας είναι θετική για τους αδέσμευτους που θέλουν να βρούν το ταίρι τους, αλλά και για τους δεσμευμένους που επιθυμούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να οργανώσετε ένα ταξίδι αναψυχής, να συσφίξετε τις σχέσεις σας με άτομα από το εξωτερικό και γενικά ευνοούνται οι διαδικτυακές σχέσεις. Τολμήστε κάτι διαφορετικό.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύει την ερωτική σας ζωή και έτσι θα βλέπετε με αισιοδοξία τις τυχόν αναποδιές που μπορεί να έχουν συμβεί και θα καταφέρετε να χαλαρώσετε. Σχέσεις με νεώτερα άτομα ευνοούνται.   Παρθένε β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί νέα ξεκινήματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία και θα ταυτιστείτε με τη νέα σας απασχόληση. Εναλλακτικές θεραπείες και επαφή με τη φύση.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  θετικές οι μέρες για απελευθερωθείτε από δυσλειτουργικές εργασιακές συνθήκες, από υπερωρίες και αρκετή κούραση και να δώσετε προτεραιότητα στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Οικονομική ενίσχυση.

Ζυγός
Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας ανακουφίζει ψυχολογικά καθώς φαίνεται να υποχωρεί η ένταση που είχατε μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας άτομα. Μέρες οικογενειακής θαλπωρής και ασφάλειας. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,   η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί την αρχή μιας ενδιαφέρουσας ερωτικής γνωριμίας,  η οποία και θα αναστατώσει ευχάριστα τη ζωή σας . Απρόοπτες συναντήσεις σας συγκινούν. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να βγείτε από το «καβούκι» σας, να διασκεδάσετε με το ταίρι σας ή ακόμα να προχωρήσετε στην σύναψη νέων συνεργασίων, καθώς έρχεστε τώρα σε επαφή  με τα κατάλληλα πρόσωπα.

Σκορπιός
Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βελτιώνει αισθητά την ψυχολογία σας, έρχεστε σε επαφή με φίλους αλλά και υποψήφιους συνεργάτες, γενικά περνάτε ένα ευχάριστο διάστημα που θα σας ανακουφίσει και ενδυναμώσει. Ερωτικά μηνύματα.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο γεννά ευκαιρίες για να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση, είτε μέσα από μια νέα απασχόληση είτε μέσα από μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Τολμήστε να ξεπεράσετε τα όρια σας.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  θετικές οι μέρες για να δείτε τις πιθανότητες εξέλιξης μέσα στο υπάρχον εργασιακό σας χώρο και να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας προαγωγής ή ευνοικής μετακίνησης. Ξεκινήστε να γυμνάζεστε εντατικά.Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης
Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί οικονομικά ζητήματα, θα δείτε ξαφνικά τα έσοδα σας να αυξάνονται και θα καλύψετε όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ανεβαίνει  η αυτοπεποίθηση σας.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί ξεκινήματα μέσα από το διαδίκτυο, αγορά νέου οχήματος και θα έχετε άριστα αποτελέσματα, εάν σπουδάζετε ή ακολουθείτε σεμινάρια επιμόρφωσης. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για προωθήσετε σχέδια που σας εκφράζουν, να πείτε ναι σε προτάσεις για κοινές συνεργασίες και επίσης θα αφιερώσετε χρόνο σε παρέες φίλων που σας χαλαρώνουν και σας κάνουν να περνάτε ευχάριστα.

Αιγόκερος
Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας δίνει προτεραιότητα σε προσωπικές σχέσεις και θα θελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.Αλλάξτε εμφάνιση, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δίνει μια νέα πηγή εσόδων και μπορείτε να καλύψετε τρεχούμενα έξοδα αλλά και να οργανώσετε με ρεαλισμό τον οικονομικό σας προυπολογισμό.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να προωθήσετε τα σχέδια σας μέσα από καινούργιες επαφές που θα σας διευκολύνουν και σε οικονομικά ζητήματα. Αξιολογείστε προτάσεις που αφορούν τα ακίνητα σας.

Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την ψυχολογία σας μια που θα επικρατει μια ηρεμία μέσα στο κοντινό σας κύκλο και νιώθετε να είστε σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Προσοχή σε μυστικές σχέσεις Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον ζώδιο σας σας κάνει πρωταγωνιστές αυτήν την εβδομάδα έτσι ώστε τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας και θα τολμήσετε νέα ξεκινήματα και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας . Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να κλέιστε νέες συμφωνίες, να ολοκληρώσετε τις αγορές που εδώ και καιρό θέλατε να κάνετε και να δεχτείτε προτάσεις για ολιγοήμερα ταξιδάκια, όπου μπορείτε να φιλοξενηθείτε από φίλους.

Ιχθύες
Ιχθύ α’ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορείτε να απολαύσετε την παρέα φίλων, να διασκεδάσετε και να διώξετε το άγχος που έχει συσσωρευθεί λόγω οικονομικών πιέσεων. Ενδυναμώστε την παρουσία σας μέσα στο φιλικό σας κύκλο και κάντε τη διαφορά. Θα λάβετε ηθική ικανοποίηση.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τον ψυχισμό σας και μπορείτε να ασχοληθείτε πιο συστηματικά με οτιδήποτε σας εκφράζει και αφορά θέματα αυτογνωσίας και ψυχανάλυσης. Προσοχή σε ακατάλληλους συντρόφους.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να συνθηκολογήσετε με το περιβάλλον σας και να επιλύσετε οικονομικές διαφορές.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ