Εβδομάδα x-large ξεκινάει! Προβλέψεις από 11 έως 17 Μαρτίου 2019

Εβδομάδα x-large ξεκινάει και με τον ανάδρομο Ερμή θα μπεις ξανά στον χορό για να χορέψεις και φαίνεται να κατέχεις δεινές «χορευτικές» ικανότητες  κερδίζοντας εντυπώσεις. Εβδομάδα x-large ξεκινάει! Προβλέψεις από 11 έως 17 Μαρτίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομάδα x-large ξεκινάει .. και με τον ανάδρομο Ερμή θα μπεις ξανά στον χορό για να χορέψεις και φαίνεται να κατέχεις δεινές «χορευτικές» ικανότητες  κερδίζοντας ..εντυπώσεις

Ενώ η επιτυχία συνεχίζει να χαιδεύει το εγώ σου..(συμμετοχή του Πλούτωνα, Δία ..).

Υστερόγραφο ..Άρης σε εξάγωνο με ανάδρομο Ερμή..προσέγγιση στον κόσμο των ονείρων!!

Υστερόγραφο, τα τετράγωνα του Δία.. και η «φούσκα» που μεγαλώνει ..

Κριός 

Κριέ α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά προβληματισμένοι σε οικονομικά ζητήματα, καθώς έχετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν, ωστόσο βρείτε χρόνο να περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Κριός β’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια δυναμική εβδομάδα και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, αλλά και να βγείτε κερδισμένοι μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ερωτικά θα είστε μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι. Κριός γ’ δεκαημέρου,  έχετε καλή διάθεση και με αισιοδοξία θα αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις-δυσκολίες της ζωής με αποτέλεσμα να πηγαίνουν τα πράγματα όπως τα επιθυμείτε.   Νέες ερωτικές προτάσεις σας αναστατώνουν.Δυναμισμός και στρατηγική είναι οι λέξεις κλειδιά!!

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, έχετε αναγκάσει τον εαυτό σας να περνάει δοκιμασίες καθώς εμπλέκεστε με λάθος τρόπο και με ακατάλληλα πρόσωπα, ωστόσο πρέπει να αλλάξετε τακτική, να δείτε το συμφέρον σας και να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.  Άγχος και εκνευρισμός σας καταβάλλουν. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  ξεκινάει μια δυναμική εβδομάδα, όπου μπορείτε να τακτοποιήστε εκκρεμότητες, αλλά και να βγείτε κερδισμένοι μέσα από προσωπικές αναμετρήσεις και εάν θέλετε να κερδίσετε τη δέσμευση ή την ελευθερία σας.  Ωστόσο,  συντροφικές στιγμές θα σας ανανεώνουν. Ταύρος γ δεκαημέρου,   είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτοί έτσι ώστε  να ακολουθήσετε τα όνειρα σας, να αποκτήσετε την αισιοδοξία σας και γιατί όχι, να κάνετε και τα στραβά τα μάτια σε ότι μπορεί να σας ενοχλεί. Ομαδικό πνεύμα και ανάληψη ευθυνών είναι οι φράσεις κλειδιά!!

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  είστε αρκετά προβληματισμένοι, με αποτέλεσμα να βιώνετε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και να αναγκάζεστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Προσπαθείστε όμως να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια δυναμική εβδομάδα και μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας,  αλλά και με διαφορές που είχατε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, μπορείτε να καθορίστε νέους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  αποφασίστε να απομακρυνθείτε από άτομα που σας παρασύρουν και χάνετε τον έλεγχο, αποφύγετε να εμπιστεύεστε τα λάθος άτομα  και προσπαθείστε να ελέγξετε τον αυθορμητισμό σας. Όραμα με στρατηγική είναι οι λέξεις κλειδιά!! Αξιολογείστε με τη λογική τις ικανότητες σας.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιεσμένοι και βιώνετε την καταπίεση κυρίως στον επαγγελματικό χώρο και πρέπει να βρείτε το χρόνο να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε μπαταρίες. Επιβάλλεται ξεκούραση και ψυχαγωγία. Μην πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια δυναμική εβδομάδα και μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να υπογράψετε συμφωνίες με νέους συνεργάτες, έτσι ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Πείτε ναι σε καινούργιες γνωριμίες.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε μηνύματα που εκπέμπετε και έτσι δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις και γενικά ένα κύμα παρεξηγήσεων μπορεί να σας παρασύρει και ίσως εκθέσει. Προσπαθείστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και όσο γίνεται πιο συνεργάσιμοι μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αφοσίωση και πίστη είναι οι λέξεις κλειδιά. Τέλος σαγηνεύετε εύκολα το αντίθετο φύλο.
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, μπορείτε σίγουρα και καλύτερα αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να επαναξιολογήσετε τις πράξεις σας, τους στόχους σας και να επιδιώξετε να βρείτε νέους τρόπους χαλάρωσης, έτσι ώστε να καταπολεμήσετε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις. Συγχρόνως ασχοληθείτε και με τον έρωτα και φλερτάρετε χωρίς ενοχές. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ξεκινάει μια δυναμική εβδομάδα και μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν συνεργασίες με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας, όπως ο/η σύντροφος σας, ένα οικογενειακό σας πρόσωπο ή ακόμα και ο εργοδότης σας και να αφοσιωθείτε σε ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο και να ρισκάρετε.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  εβδομάδα x-large ξεκινάει με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε ακρότητες , να υπερβάλλετε σε γενικές γραμμές και βέβαια αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να κάνετε λάθη ή να ξεχάσετε, να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, οι λέξεις κλειδιά είναι εσωτερική πειθαρχία, αλλά και πείσμα. Νέα γνωριμία εν όψει.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα κάνετε τον απολογισμό σας, κυρίως πάνω σε οικονομικά ζητήματα που προέκυψαν από μια επιχειρηματική συνεργασία και θα είστε αρκετά προβληματισμένοι. Γενικά όμως πρέπει να είστε ικανοποιημένοι για ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια δυναμική εβδομάδα και μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν μια παλιά σας ιδέα και μπαίνετε σε νέα φάση επαναπροώθησης της με αποτέλεσμα να είστε αποφασισμένοι και σίγουροι για το αποτέλεμα. Οργανώστε τη δουλειά σας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  εβδομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα, πισωγυρίσματα και γενικά θα είστε προβληματισμένοι αλλά και θα ενεργείτε με σχετική επιπολαιότητα, καθώς θα σας παρασύρει το ..κύμα και δεν θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε τις ..συνέπειες. Προσπαθείστε να μην είστε το τρίτο πρόσωπο σε μια νέα γνωριμία που προκύπτει. Λέξεις κλειδιά Σεβασμός και αυτοεκτίμηση.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, συχνά αυτές τις μέρες θα αναπολείτε το παρελθόν και μια προηγούμενη συντροφική σχέση και βέβαια γνωρίζετε ότι δεν είναι εύκολο να προχωρήσετε χωρίς να θεραπεύσετε τις πληγές σας. Ωστόσο,  το οικογενειακό περιβάλλον σας στηρίζει και έτσι μπορείτε να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ξεκινάει μια δυναμική εβδομάδα με εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να διεκδικήσετε καλύτερους όρους σε δάνεια και οφειλές. Οικονομική ενίσχυση από το άμεσο κοντινό σας περιβάλλον.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   σε ότι αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, πιθανόν να δεχτείτε μια νέα πρόταση συνεργασίας που θα ανατρέψει τα δεδομένα σας. Υποσχέσεις για καλύτερες απολαβές θα σας δελεάσουν και ίσως θα πρέπει να συζητήσετε εκ νέου την υπάρχουσα εργασιακή σας σχέση. Αναλυτική σκέψη και έλλειψη φόβου είναι οι φράσεις κλειδιά.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, είστε άτομα με έντονη διαίσθηση και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την έμφυτη ικανότητα σας και να μεγαλουργήσετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο , αρκεί να μην εμπλέκεστε συναισθηματικά και πέφτεστε σε αντιφάσεις. Ασχοληθείτε με το φλερτ, την εμφάνιση σας και βγείτε από το καβούκι σας. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, ξεκινάει μια σούπερ σούπερ δυναμική εβδομάδα, πολλά από τα όνειρα σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, έτσι εμπιστευτείτε το σύμπαν.. και αρχίστε να επενδύετε στον εαυτό σας κάνοντας σεμινάρια, επιπλέον σπουδές, γενικά κινηθείτε και εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  ερωτικά διλήμματα συνεχίζονται, υπάρχουν ερωτικές παγίδες αυτήν την εβδομάδα με κίνδυνο να εξαπατηθείτε και να θεωρήσετε κάτι δεδομένο και έτσι πιθανόν να εκτεθείτε. Υπερβολικά έξοδα αλλά και μεγάλη αύξηση εσόδων!! Λέξεις κλειδιά Μπορώ και θα πετύχω!!

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα ριζώσετε μέσα σας την πρόθεση να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή, να αποκτήστε νέες εμπειρίες και να ξεφύγετε από μπλοκαρίσματα και εμπόδια που σας είχαν κάνει μονότονους και ίσως αρκετά μίζερους; Επίσης, οικονομικά είστε σαφώς καλύτερα.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια εβδομάδα γρήγορων εξελίξεων , προλαβαίνετε τώρα να κάνετε εκτιμήσεις γύρω από μια νέα πηγή εσόδων και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα αλλά και αναγνώριση. Επίσης, μπορείτε να επενδύσετε στη δουλειά σας κάνοντας ένα έξτρα σεμινάριο.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες και σε αναγκαστικά δανεικά που πρέπει να δώσετε,  επίσης να γνωρίζετε ότι άτομα πιθανόν μέσα στην οικογένεια σας,  συνεχίζουν να σας λένε τα γνωστά «παραμύθια», να δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις, ωστόσο και εσείς πρέπει να σταματήσετε να παίζετε το ρόλο του ..θύματος και να επαναστατήσετε. Λέξεις κλειδιά σιγουριά , αποτοξίνωση!

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε φάση αλλαγών που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή, πιθανόν πρέπει να αποφασίσετε για την τύχη ενός ακινήτου, μιας χρόνιας σχέσης και γενικά κάνετε τον απολογισμό σας για να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο.  Ερωτικές κατακτήσεις.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια δυναμική εβδομάδα, όπου είναι εύκολο για εσάς να υλοποιήσετε ότι έχετε προγραμματίσει και να μπείτε σε φάση νέας επανεκκίνησης με θετικές επιπτώσεις για την επαγγελματική σας αλλά και προσωπική σας ζωή. Γενικά διανύετε μια δυναμική φάση. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε φίλους αυτήν την εβδομάδα, τι λέτε , σε ποιον/α εμπιστεύεστε τα μυστικά σας ή ακόμα τα σχέδια σας και κυρίως δεν πρέπει να αποκαλύψετε πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Φράσεις κλειδιά δικτύωση, δημόσιες σχέσεις.

Υδροχόος
Υδροχόε α’ δεκαημέρου, σε ξεκαθαρίσματα θέλετε να προχωρήσετε  ,κυρίως μέσα στο άμεσο κοντινό σας περιβάλλον και έχετε προβληματιστεί αρκετά για τις προθέσεις των άλλων. Δώστε προτεραιότητα σε πρακτικά θέματα και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ξεκινάει μια δυναμική εβδομάδα, όπου είναι εύκολο να κινηθείτε κάπως υπόγεια, κρυφά με σκοπό να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας και γενικά μπορείτε να φτάσετε στο ζητούμενο , δηλαδή να κάνετε τη θεωρία ..πράξη. Υδροχόε γ’ δεκαήμερο,   θέλει προσοχή η εβδομάδα, καλό είναι να αποφύγετε τις σπατάλες, μην κάνετε επιπλέον αγορές και έξοδα, γιατί θα βγείτε από τον προυπολογισμό σας και μετά θα ζοριστείτε. Λέξεις κλειδιά..εγκράτεια και λογική.

 

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,το χρήμα λένε..είναι μέσο και αυτό όσο πιο γρήγορο το καταλάβετε, τόσο πιο γρήγορα θα το αγαπήσετε.. και θα καταφέρετε να αυξήσετε την δύναμή σας και θα ικανοποιήσετε τα θέλω σας. Επίσης, μπορείτε να επενδύσετε στο φλερτ και στον ..έρωτα. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, έχετε μπει σε ένα νέο κύκλο γνωριμιών, όπου θα δεχτείτε αξιόλογες προτάσεις για να βγείτε από μια δυσλειτουργική επαγγελματικη σχέση και να ορθοποδήσετε.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η εβδομάδα έχει πολλά ..ψέμματα, για αυτό και μην δεσμευτείτε , μη δώσετε υποσχέσεις και μη δεθείτε με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν. Λέξεις κλειδιά, παρόν, τώρα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ