Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15 έως 21 Απριλίου 2019

Πανσέληνος στον Ζυγό στην αναιρετική μοίρα 29η, δεν το λες και εύκολο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει τέλος, δεν μπορείς πια να πηγαίνεις ένα βήμα μπρος και δυο πίσω και λες το γενναίο δυσβάσταχτο όχι! Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15 έως 21 Απριλίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό , απλά βάζεις το καπελάκι σου στραβά ; και αδιαφορείς για το τι θα πούνε οι άλλοι;;

Υστερόγραφο, Ήλιος στον Ταύρο, αγαπώ καλό φαγητό, χρήμα και σεξ..γειώνομαι..

 

Κριός 

Κριέ α’ δεκαημέρου , επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Ζυγό, ( πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου), οπότε κλείνει ένας κύκλος στον τομέα των σχέσεων και είναι στο χέρι σας να καθορίσετε τις εξελίξεις και να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε. . Ερμής και Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας ευνοούν τα νέα ξεκινήματα σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες.  Ο Ήλιος στον Ταύρο δίνει έμφαση σε οικονομικά ζητήματα. Κριός β’ δεκαημέρου, προσοχή στην κυκλοθυμία και σε κάποια ..απρόοπτα που μπορεί να συμβούν και να φανούν αλήθειες. Γενικά διανύετε μια περίοδο μυστικών αποκαλύψεων. Με τον Άρη στους Διδύμους να επηρεάζει το δεκαήμερο σας μπορείτε να γίνετε πιο δραστήριοι και να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής δικτύωσης προς όφελος σας. Κριός γ’ δεκαημέρου , η Πανσέληνος στον Ζυγό σας οδηγεί σε μια νέα προσωπική κατάσταση και είναι μια ευκαιρία όπου μπορείτε να δείξετε τι αξίζετε. Αρκετά δυναμική εβδομάδα όπου μπορείτε να καταφέρετε αρκετές από τις επιδιώξεις. Ερωτικές συναντήσεις.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο, (πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου και πρέπει να κλείσετε τον κύκλο της θυματοποίησης και να βάλετε όρους σε εργασιακές και μη σχέσεις.  Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζουν το δεκαήμερο σας και ευνοούν τα νέα «παράνομα» ερωτικά ξεκινήματα. Ο Ηλιος στον Ταύρο εγκαινιάζει τα γενέθλια σας!!  Ταύρος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε σχόλια και κριτική που θα δεχτείτε αυτές τις μέρες, πιθανόν να πρέπει να καθορίσετε τα όρια σας και να μην πέφτετε σε αντιφάσεις. Απογοήτευση εάν παρασυρθείτε από την προσωρινή κυκλοθυμία σας. Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση και θα έχετε να αντιμετωπίσετε έξτρα έξοδα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ζυγό σας οδηγεί σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον όπου θα νιώσετε πραγματικά απελευθερωμένοι, ωστόσο ζείτε μια φάση ανανεωτική, μη φοβάστε τις εξελίξεις. Δυναμικές εξελίξεις στα ερωτικά σας .

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο, (πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου) και πρέπει να κλείσετε ερωτικά αδιέξοδα, να ξεπεράσετε πρόσωπα που σας έχουν πληγώσει και να κάνετε  οριστικά ξεκαθαρίσματα. Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζουν το δεκαήμερο σας και ευνοούν το φλερτ, τον έρωτα και τα ραντεβού στα τυφλά.. Ο ‘Ηλιος στον Ταύρο σας προετοιμάζει σε επανασύνδεση με το εσωτερικό παιδί που κρύβεται μέσα σας.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, πρέπει να είστε πιοι επιφυλακτικοί και προσεκτικοί μέσα στο περιβάλλον εργασίας σας και να μην παρασύρεστε από άτομα που κατέχουν εξουσία και θέλουν όμως να σας χειραγωγούν. Ερωτικές προκλήσεις. Με τον Άρη στο δεκαήμερο σας, πρέπει να προσέχετε τη φυσική σας κατάσταση, μπορεί να προκύψουν θέματα υγείας αλλά και το νευρικό σας σύστημα.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Ζυγό σας οδηγεί σε μια νέα γνωριμία, με άτομο νεώτερο από εσάς όπου και μπορείτε να βρείτε το ..χαμένο σας εαυτό ,εφόσον βέβαια πείτε αντίο σε σκέψεις και ..εμμονές.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο, (πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου) και πρέπει να κλείσετε το φαύλο κύκλο της ανασφάλειας, μπορείτε πραγματικα να καταφέρετε αρκετές από τις επιδιώξεις σας, αρκεί να μη επηρεάζεστε από τα κοντινά σας πρόσωπα . Δώστε προτεραιότητα στην σωστή διαχείριση ενός ακινήτου.    Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζουν το δεκαήμερο σας και την κοινωνική σας εικόνα, μπορείτε να προβληθείτε μέσα από τις σχέσεις με δυναμικά πρόσωπα εξουσίας. Ο Ήλιος στον Ταύρο δίνει προβάδισμα στο φιλικό σας κύκλο.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μέρες εσωστρέφειας μέχρι να δείτε πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα που έχετε στο μυαλό σας και πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε την πραγματικότητα χωρίς να στεναχωριέστε ή να πέφτετε ψυχολογικά. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Ζυγό σας κάνει πιο δημοφιλείς γιατί αναγκάζεστε να ξεπεράσετε φόβους και κρυμμένα αρνητικά συναισθήματα και να συνδεθείτε με κόσμο που φαίνεται να σας υποστηρίζει. Ερωτικές συναντήσεις σας ανανεώνουν.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο, (πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου) και πρέπει να κλείσετε συμφωνίες που δεν έχουν τηρηθεί, να βγείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις και να κάνετε μια νέα αρχή, ακόμα και να μετακομίσετε, αλλάζοντας τελείως συνήθειες αλλά και ..γείτονες.     Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζουν το δεκαήμερο σας  και σας ευνοούν σε επαγγελματικά ξεκινήματα που συνδέεονται με το εξωτερικό και με άτομα διαφορετικής κουλτούρας από εσάς. Ο Ηλιος στον Ταύρο χρωματίζει τον επαγγελματικό σας κύκλο.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  πρέπει να επανεκτιμήσετε από την αρχή τα οικονομικά σας δεδομένα , να συμφιλιωθείτε με τα λάθη σας και να συνεργαστείτε με τα άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία ή ακόμα έχετε κοινές οφειλές . Η σεξουαλική σας ζωή θα σας προβληματίσει. Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει τώρα το δικό σας δεκαήμερο με αποτέλεσμα να αποφεύγετε την πολυκοσμία καθώς έχετε ανάγκη την ησυχία σας για να τα βρείτε κυρίως με τον εαυτό σας.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε ένα νέο περιβάλλον, όπου μπορείτε να συνεργαστείτε με νέους ανθρώπους και να βάλετε γερές βάσεις ώστε να εξελιχθούν τα σχέδια σας σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Αντίο θα πείτε σε άτομα που σας έχουν απογοητεύσει.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Ζυγό, ( πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου) και πρέπει να προσέξετε αρκετά τα οικονομικά σας, λαμβάνοντας υπόψη το τέλος μιας οικονομικής -εργασιακής συμφωνίας και να προχωρήσετε σε νέες αναζητήσεις.     Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζουν το δεκαήμερο σας  και ανεβάζουν τη λίμπιντο σας, πιθανόν να κάνετε τυχαίες επιλογές, απλά για να εκτονωθείτε. Ο Ηλιος στον Ταύρο θα δώσει λύσεις σε θέματα σπουδών αλλά και πιθανόν να αρχίσετε να οργανώνετε ένα ταξίδι.  Παρθένε β’ δεκαημέρου,  αποφύγετε τις υποσχέσεις και κυρίως τις δεσμεύσεις, δεν είστε ακόμα έτοιμοι να εγκλωβιστείτε σε μια σταθερή κατάσταση και κυρίως πρέπει να σταματήσετε να καταπιέζετε τον εαυτό σας. Ο Άρης στους Διδύμους να επηρεάζει το δεκαήμερο σας φέρνει αντιδράσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο , πιθανόν να βρεθείτε αρκετές φορές αντιμετώποι με άτομα που έχουν κάποια ανώτερη θέση από εσάς.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει διεξόδους σε οικονομικά ζητήματα, αρκεί να αναζητήσετε πιο τολμηρά και θαραλλέα νέες συμφωνίες που θα αποφέρουν οικονομικά κέρδη. Ερωτικές ατασθαλίες εν όψει. 

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, ( πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου )και έτσι αρχικά πρέπει να προσέξετε θέματα φυσικής κατάστασης αλλα και ψυχολογίας. Πρέπει να απεγκλωβιστείτε από αρνητικούς ανθρώπους και να βάλετε νέα θεμέλια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.    Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζουν το δεκαήμερο σας  και χαρίζουν όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο Ηλιος στον Ταύρο θα δώσει λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, δάνεια, και οφειλές.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μην παρασύρεστε από τυχόν τοξικές σκέψεις και ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά κυρίως τις συνθήκες που επικρατούν στο εργασιακό σας περιβάλλον. Βάλτε μια τάξη. Ο Άρης στους Διδύμους να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο είναι θετικός οιωνός για θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, επαφές με το εξωτερικό αλλά πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας απαιτεί από εσάς να κινείστε με πειθαρχία, συνέπεια και να διαχειρίζεστε με υπευθυνότητα νέες επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, χωρίς να κωλυσιεργείτε , βάζοντας τρικλοποδιά στον εαυτό σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Ζυγό (πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου) και περνάτε μια περίοδος άγχους και φόβων που αφορούν θέματα ασφάλειας, ωστόσο μπορείτε να ξεπεράσετε τη μπόρα γιατί έτσι θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τη ..δύναμη σας και να ξεπεράσετε προβλήματα.      Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζουν το δεκαήμερο σας  και σας ευνοούν μέσα στον εργασιακό χώρο είτε με άφθονο φλερτ είτε με προαγωγή και βλέπετε τα πράγματα τελικά πιο αισιόδοξα. Ο Ηλιος στον Ταύρο θα βοηθήσει να βελτιώσετε και να σταθεροποιήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Σκορπιός β΄δεκαημέρου,  ερωτικά μπερδέματα και ίσως μπαίνετε σε μια φάση που ελπίζετε να συμβεί κάτι αλλά μη νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε την ικανοποίηση που θέλετε. Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ανοίγει την πόρτα σε νέες ενδιαφέρουσες σεξουαλικές εμπειρίες. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Ζυγό ταρακουνά αρκετά τον εσωτερικό σας κόσμο, μπαίνετε σε μια φάση και λόγω εξωγενών παραγόντων, όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικα με τον εαυτό σας και δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε κάποια μέθοδος ψυχανάλυσης και αυτογνωσίας . Ωστόσο, έχετε και καλές μέρες , όπου θα έχετε οικονομική άνεση αλλά και ερωτικές επιτυχίες.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Ζυγό (πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου) και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για την ένταξη σας ή μη σε ένα νέο κοινωνικό σχήμα ή μια ομάδα όπου μπορείτε να υλοποιήσετε κάποια όνειρα σας και φιλοδοξίες σας.  Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζουν το δεκαήμερο σας  και σας ευνοούν ερωτικά αλλά και οικονομικά. Εμπιστευτείτε ξανά την τύχη σας.  Ο Ηλιος στον Ταύρο θα βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, δυσκολία στην συγκέντρωση έχετε αυτό το διάστημα και επειδή έχετε πολλά θέματα να ξεκαθαρίσετε , πολλές φορές θα βγαίνετε εκτός προγράμματος και δεν θα προλαβαίνετε τις υποχρεώσεις σας. Ο Άρης στους Διδύμος και απέναντι σας επηρεάζει το δεκαήμερο σας με αποτέλεσμα να είστε περισσότερο ανταγωνιστικοί, επιθετικοί αλλά και επικίνδυνα ερωτεύσιμοι. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε ένα ολικό ξεκαθάρισμα του φιλικού σας κύκλου, αντιμετωπίζετε ανατροπές και δυσκολίες , ωστόσο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες και να προχωρήσετε σε νέες επαφές και δυνατές γνωριμίες. Οικονομικά ευνοείστε.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Ζυγό (πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου) και θα πρέπει να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας, κυρίως να επιλύσετε διαφορές που είχατε με άτομα εξουσίας είτε μέσα στον επαγγελματικό χώρο είτε μέσα στην οικογένεια σας και να επιβάλλετε τα όρια σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και δουλέψτε για τις φιλοδοξίες σας. Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζουν το δεκαήμερο σας  και ευνοείστε σε θέματα διαχείρισης ακινήτων αλλά και πιθανόν να δεχτείτε προτάσεις για πιθανή επισημοποίηση της σχέσης σας.   Ο Ηλιος στον Ταύρο θα σας κάνει πιο γοητευτικούς, θα θέλετε να φλερτάρετε και θα ψάξετε νέους τρόπους ψυχαγωγίας που θα σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε το άγχος.    Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ψυχολογικά σας πιέζουν κυρίως τα συγγενικά σας πρόσωπα ή έχετε κάποιες προθεσμίες να προλάβετε και αυτό θα αποτελεί σοβαρή αιτία άγχους και αναστάτωσης. Επίσης, η θέση του Άρη στους Διδύμους που επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για να ξεκουραστείτε και θα συνεχίσετε να νιώθετε κούραση και κυρίως λόγω των υποχρεώσεων σας.    Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Ζυγό αφαιρεί οτιδήποτε δυσλειτουργικό αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό σας χώρο και πιθανόν να αποσυρθείτε από μια θέση ή κατάσταση λόγω κούρασης και έλλειψη ενδιαφέροντος. Κάτι καινούργιο όμως αναμένεται να ξεκινήσει που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Ζυγό (πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου) και αλλάζουν μαγικά τα όνειρα σας καθώς θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας στηρίζουν και ενθουσιάζουν με τις ιδέες τους. Έτσι, σαφώς  είστε πιο ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και εμφανώς πιο δημιουργικοί σε ότι και εάν καταπιάνεστε.   Ο Ηλιος στον Ταύρο πιέζει με αποτέλεσμα να αποδεχτείτε νέες συνθήκες στη ζωή σας και να πάρετε αποφάσεις που τελικά θα σας λυτρώσουν. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  προσοχη σε έξοδα ή χαλιναγωγείστε την καταναλωτική σας μανία για να μη «πληγώσετε» τον προυπολογισμό σας. Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και είστε σαφώς πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. Φλερτ και ερωτικές γνωριμίες με νεώτερα άτομα ευνοούνται. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Πανσέληνος στον Ζυγό είναι απελευθερωτική , απεγκλωβίζεστε από προκαταλήψεις , τοξικές σκέψεις, ενοχές και παρανοήσεις , ακολουθώντας τη διαίσθηση σας αλλά και τα πραγματικά σας θέλω. Ξεκινάτε από την αρχή. Ψυχική ενδυνάμωση . 

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Ζυγό (πραγματοποιείται στο τέλος του γ δεκαημέρου) και θα δείτε ότι τα οικονομικά σας ζητήματα μπορεί και να επιλυθούν, βέβαια πάντα με την στήριξη τρίτων προσώπων, για αυτό είναι αναγκαίο να μάθετε να συνεργάζεστε .. Ο Ηλιος στον Ταύρο σας επηρεάζει θετικά έτσι ώστε να βρείτε νέες συμμαχίες και να προωθήσετε τα σχέδια σας ξεπερνώντας γραφειοκρατικά εμπόδια. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  εξαπατήσεις μπόλικες αυτό το διάστημα, καθώς η κρίση σας είναι κάπως θολή και πιθανόν να θέλετε να βλέπετε τα πράγματα με ροζ γυαλιά και όχι όπως είναι. Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και προσθέτει προβλήματα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα τονώσει αρκετά την σεξουαλικη σας ζωή , καθώς είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας και πιθανόν ένα αταίριαστο ταίρι. Δάνεια και πιθανόν οφειλές πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Ωστόσο, πρόσωπα από το φιλικό σας κύκλο σας στηρίζουν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ