Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6 έως 12 Μαίου 2019

Εβδομάδα ρεαλισμού – «γρήγορου» αιφνίδιου αναγκαστικού συμβιβασμού στο παρόν, σε ότι υπάρχει τώρα  και ίσως βγούμε ένα βήμα μπρος… Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6 έως 12 Μαίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εβδομάδα ρεαλισμού – «γρήγορου» αφνίδιου αναγκαστικού συμβιβασμού στο παρόν, σε ότι υπάρχει τώρα  και ίσως βγούμε ένα βήμα μπρος.. βέβαια μας κατατρέχει το παρελθόν, τα λάθη μας και αυτό ας το δούμε θετικά,  για να «διαγράψουμε» δυσλειτουργικά ..πρότυπα συμπεριφοράς που οφείλονται σε ψυχολογικά αίτια και να ορίσουμε μια νέα πραγματικότητα.

Υστερόγραφο.. Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο, σε χαλάει η εικόνα σου, περιορίζεσαι ,κρύβεσαι..λόγω κοινωνικής κατάστασης.

Υστερόγραφο..Αφροδίτη τρίγωνο με ανάδρομο Δία.. προοπτική απελευθέρωσης μέσα από θετικές σκέψεις και ευκαιρίες

Κριός α’ δεκαημέρου, γρήγορες , ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σε θέματα οικονομικά , κυρίως εάν έχετε αφοσιωθεί στην αύξηση των εσόδων σας και θα νιώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Διευκολύνσεις σε υπογραφές συμβολαίων, αγορών αλλά και εύρεσης εργασίας.  Κριός β’ δεκαημέρου,  εάν μπορέσετε να ξεπεράσετε ψυχολογικές πιέσεις και δεν φοβηθείτε τον ανταγωνισμό θα βρείτε τις ισορροπίες σας και θα εκπληρώσετε κρυφές επιθυμίες. Πιθανή απογοήτευση λόγω καθυστερήσεων και περιορισμού.  Κριός γ’ δεκαημέρου ,  μπορείτε να πετύχετε σταθεροποίηση στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να ξεπεράσετε τις υπάρχουσες προκλήσεις εάν φανείτε συνετά αισιόδοξοι και επιμελώς οργανωτικοί. Δεν πρέπει να αργοπορείτε και να αναβάλλετε την διεκπεραίωση υποχρεώσεων.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, αιφνίδια και απρόοπτα θα βιώσετε που θα συνοδεύονται από ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα και κυρίως διευκολύνεστε από νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες καθώς και η συναισθηματική σας ζωή ενδέχεται να βελτιωθεί αισθητά. Ωστόσο, Προσοχή σε μετακινήσεις και αποφύγετε τους λεκτικούς διαξιφισμούς.  Ταύρος β’ δεκαημέρου,  υπομονή και θάρρος απαιτεί αυτή η εβδομάδα έτσι ώστε να καταφέρετε να ξεπεράσετε καθυστερήσεις και να αποδεχτείτε εμποδια και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Θετικές εξελίξεις στον φιλικό σας κύκλο. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   μπορείτε να αφήσετε πίσω αρνητικές σκέψεις και να αποδεχτείτε την στασιμότητα ή ανασφάλεια σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού. Φαίνεται όμως να έχετε χάσει τη πίστη σας στο μέλλον ωστόσο αποφύγετε το μονόλογο με τον εαυτό σας . Οικονομική ενίσχυση από κρυφές πηγές ή φιλικά πρόσωπα .

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, εχετε άστατη ψυχολογία , ωστόσο θα λάβετε ξαφνική ηθική ικανοποίηση από εξελίξεις που διαδραματίζονται μέσα στο κοντινό σας περιβάλλον και έτσιθα βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, αποκτώντας ξανά την ισορροπία σας. Προσοχή σε θέματα υγείας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, καλύτερη ψυχολογία, εάν αποφασίσετε να αφήσετε πίσω εμμονές για μια ιδέα ή σχέση που δεν έχει προχωρήσει και συμβιβαστείτε στο εδώ και τώρα. Θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας και εύκολη ανάδειξη του επαγγελματικού σας προφίλ.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, καλά τα νέα για προσωπικά ζητήματα, μπορείτε να βελτιώσετε ήδη υπάρχουσες κοντινές σχέσεις και να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν. Ανακαλύψτε «δυνάμεις» , ταλέντα που κρύβετε μέσα σας και αξιοποιήστε τα άμεσα. Οικονομική σταθερότητα, θετικές εξελίξεις σε κληρονομικά ζητήματα, δάνεια και τυχόν οφειλές.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ξαφνικές εξελίξεις σας βγάζουν από τη ρουτίνα σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας με αποτέλεσμα να διαφημίσετε τον εαυτό σας ή το έργο σας και να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα. Συναισθηματικά είστε στα καλύτερα σας.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, συμφιλιωθείτε με τυχόν αποτυχίες ή λάθη που έχουν γίνει και μη καλλιεργείτε συναισθήματα πικρίας ή απογοήτευσης.Θετικές εξελίξεις εάν έχετε επαφές με ανώτερα ιδρύματα, εξωτερικό και άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα από εσάς. Τέλος σε κακές συνήθειες και οποιαδήποτε απεξάρτηση.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  νικήστε κυρίως νοητικούς περιορισμούς, βγείτε από το μάτριξ των δυνατοτήτων σας και εμπιστευτείτε περισσότερο το παρόν. Εργαστείτε εσωτερικά αυτήν την εβδομάδα για να αλλάξετε τις συνήθειες που καθορίζουν το μέλλον σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  αιφνίδιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας προβληματίσουν αλλά αναγκαστείτε να μπείτε πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με αποτέλεσμα να προσπαθήσετε να γίνετε πιο εφευρετικοί και να βρείτε λύσεις από το ..πουθενά. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα και σκηνές ζηλοτυπίας. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  καθυστερήσεις σας απογοητεύουν κυρίως εάν οφείλονται σε λάθη που έχουν γίνει από δικούς σας ανθρώπους, ωστόσο έτσι μπορείτε να αξιολογήσετε το μερίδιο ευθύνης σας και να γίνετε πιο αποφασιστικοί. Οικονομικές δοσοληψίες ευνοούνται.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αφήστε πίσω σας ,  ότι σας προβληματίζει και αφορά κυρίως σκέψεις που κάνετε για το μέλλον, εμπόδια που τυχόν βλέπετε και εργαστείτε στο τώρα για να δείτε τι μπορείτε να καταφέρετε. Ερωτικές επιτυχίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις, ευχάριστες ανατροπές σε θέματα συνεργασιών και μπορείτε τώρα να εκμεταλλευτείτε υκαιρίες και να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι καινούργιο αφήνοντας πίσω σας οτιδήποτε δυσλειτουργικό που σας είχε προβληματίσει και γεννήσει διλήμματα. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας, ταξιδέψτε και κλείστε νέες δουλειές που βελτιώνουν το παρόν σας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου,    οικονομικοί περιορισμοί υπάρχουν και σας έχουν προβληματίσει , ωστόσο μπορείτε να δείτε και το καλό που ξεπροβάλλει μετά από κάθε δυσκολία και να μοιραστείτε τα προβλήματα σας, λαμβάνοντας τη υποστήριξη που ζητάτε. Βελτίωση στη συναισθηματική σας ζωή.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, οικογενειακά προβλήματα επιλύονται με ευκολία κυρίως πάνω σε θέματα εκμετάλλευσης, πώλησης ακινήτων, είστε πια πολύ κοντά στο να βρείτε οριστικές λύσεις και να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μη κολλάτε στα μελανά σημεία του παρελθόντος.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικά ζητήματα που διαχειρίζεστε με τρίτους , αλλά σημαντικούς ανθρώπους και έφτασε η στιγμή ίσως ξαφνικά και απρόσμενα να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν τον τρόπο διαχείρισης αλλά και διασφάλισης της περιουσιακής σας κατάστασης. Ασχοληθείτε με προσωπικές σχέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  συνεχή πάλη γίνεται ανάμεσα στο «πρέπει» και στο «θέλω» τι ζητάει δηλαδή η καρδιά σας και τι πρέπει να κάνετε για να ικανοποιήσετε τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, τη καθημερινότητα και αναζητήστε εύκολες λύσεις και τρόπους ζωής. Απλοποιείστε τη ζωή σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, καταστάσεις που γεννούν εσωτερικές προκλήσεις και σχέσεις που σας οδηγούν σε αδιέξοδα καθώς δεν είστε έτοιμοι και σίγουροι να λάβετε αποφάσεις. Οικονομικές διευκολύνσεις μέσα από την οικογένεια ή σας ευνοούν θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αιφνίδιες ανατροπές σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών σας αναγκάζουν να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη και να μπείτε σε περίεργα μονοπάτια. Εξελίξεις που αλλάζουν την προσωπική σας κατάσταση. Αποφύγετε να είστε εριστικοί και απότομοι με το περιβάλλον σας.  Σκορπιός β΄δεκαημέρου, ένα όνειρο σας φαίνεται να εκπληρώνεται αυτές τις μέρες, χωρίς να το περιμένατε και έχετε βάλει σκοπό να προχωρήσετε ακόμα περισσότερο τα σχέδια σας παλεύοντας ωστόσο με δυσκολίες μέσα στην καθημερινότητα ή τον εργασιακό σας χώρο. Συγγενικές σχέσεις συνεχίζουν να σας προβληματίζουν.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, πρέπει να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα, μπορεί να ζείτε τώρα περιορισμούς , ωστόσο τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα δείτε ανάκαμψη και στο πορτοφόλι σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Συγκρούσεις που σας εξιτάρουν..

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αιφνίδιες αλλαγές , συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και αλλάζετε τελείως τον τρόπο εργασίας σας καθώς συναντάτε και συνομιλείτε με άτομα που θα σας εμπνεύσουν για κάτι τελείως διαφορετικό. Προσοχή σε φλερτ που ανθεί σε..εργασιακό χώρο.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, νιώθετε απογοήτευση κυρίως όταν θέλετε να προχωρήσετε κάποιες καταστάσεις και δεν  μπορείτε λόγω υποχρεώσεων ή αναγκαστικών απρόοπτων εξόδων που σας περιορίζουν και χαλάνε τη διάθεση.  Ωστόσο, μπορείτε συναισθηματικά να εκτονωθείτε, εάν και εφόσον εκφράσετε τα συναισθήματα σας και συμφιλιωθείτε με τα αγαπημένα σας άτομα Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας, όχι γιατί έχουν υποχωρήσει τα εμπόδια και έχετε νικήσει όλες τις δυσκολίες, αλλά γιατί μπορείτε να αξιοποιήσετε τώρα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέα από τις υπάρχουσες προκλήσεις. Εμπιστεύεστε τις δυνάμεις σας και γίνεστε πιο τολμηροί .

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου,   θετικές αιφνίδιες αλλαγές  βιώνετε κατά τη σύναψη ερωτικών σχέσεων και φλερτ τείνουν να σας παρασύρουν εκτός των συνηθισμένων ορίων σας και αυτές τις μέρες, ναι ζείτε κάτι το διαφορετικό που σας φέρνει έντονες συγκινήσεις. Ωστόσο, προσέχετε τα νώτα σας και ελέξτε διπλά και τριπλά την παρορμητική σας φύση.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  έχετε περιορίσει αρκετά τις πρωτοβουλίες σας, θέλετε να είστε σίγουροι για τις πράξεις σας και για αυτό μπορεί και να κατηγορηθείτε ότι είστε επικίνδυνα ουδέτεροι και ..στάσιμοι. Ωστόσο, μπορείτε να συμφιλιωθείτε με το περιβάλλον σας και να ανατρέψετε την εικόνα που έχετε  δημιουργήσει. Αλλαγές σε μετακινήσεις , εξελίξεις σε συμφωνίες και συμβόλαια. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,   ότι σας κουράζει, και θεωρείτε ότι είναι τοξικό και επιβαρυντικό για την ψυχολογία σας πρέπει και να το αποβάλλετε και κυρίως να απελευθερωθείτε από το παρασκήνιο και τοξικά άτομα. Θετικές εξελίξεις και θεραπείες μέσα από την ενασχόληση σας με τη μεταφυσική ή τις εναλλακτικές θεραπείες. Ονειροπόληση και υπνοθεραπεία..

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, συζητήσεις και αλλαγές που επιφέρουν οι αποφάσεις σας , αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο και τη σχέση σας με άτομα που συγκατοικείτε λόγω γάμου ή συγγενικής συγγένειας ή επαγγελματικής σχέσης. Προσοχή σε διαλόγους και αποκαλύψεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  σκέψεις έλλειψης και η απαισιοδοξία που σας διακατέχει οδηγεί σε αδιέδοξα και σε κακή σχέση με τους γύρω σας. Εστιάστε περισσότερο στα ενδιαφέροντας σας και ορίστε νέες προτεραιότητες. Οικονομικά υπάρχει βελτίωση.    Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,   θετικές εξελίξεις εάν δραστηριοποιείστε σε ομαδικές εκδηλώσεις , κινητοποιήσεις και θα ζήσετε την ευτυχή κατάληξη μιας πολύχρονης προσπάθειας.  Εκπλήρωση στόχων. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα 

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, θετικές ανατροπές που αφορούν την έναρξη μιας συμφωνίας – συνεργασίας και  εάν αναζητάτε μια νέα απασχόληση θα σας δωθεί τώρα η ευκαιρία να βρεθείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Εύκολη διαπραγμάτευση όρων και θετικές εξελίξεις μέσα από αιφνίδιες γνωριμίες. Προσοχή σε βιαστικές αγορές και μετακινήσεις.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  φιλικοί δεσμοί τονώνονται , βρίσκεστε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και έτσι λαμβάνετε την υποστήριξη τους. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, επαγγελματικές ευκαιρίες στον ορίζοντα, γνωριμίες με πρόσωπα εξουσίας που σας σπρώχνουν να βγείτε στο φως και εάν δε φοβηθείτε τη δύναμη σας, θα μεγαλουργήσετε. Η ερωτική σας ζωή είναι ικανοποιητική.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ