Έκθεση φωτογραφίας στο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας στον Πόρο!

Ιούλιος 2019 και το 2ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας Πόρου είναι προ των πυλών! Κατασκευές , δημιουργίες, βιβλία, γλυκίσματα, επίσκεψη σε μουσείο, σινεμά και πολλά ακόμα θα λάβουν μέρος στον πεζόδρομο Ερμού στη πόλη του Πόρου. Έκθεση φωτογραφίας στο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας στον Πόρο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ιούλιος 2019 και το 2ο Φεστιβάλ Χειροτεχνίας Πόρου είναι προ των πυλών! Κατασκευές , δημιουργίες, βιβλία, γλυκίσματα, επίσκεψη σε μουσείο, σινεμά και πολλά ακόμα θα λάβουν μέρος στον πεζόδρομο Ερμού στη πόλη του Πόρου.

Η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ Χειροτεχνίας Πόρου σε συνεργασία με το Δήμο Πόρου

διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας σε υπαίθριο δημόσιο χώρο. Με τη συμβολή φωτογράφωντόσο από τον Πόρο, όσο και από άλλα μέρη, ένας δημόσιος χώρος θα ντυθεί φωτογραφικά. Ηεκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του 2 ου Φεστιβάλ Χειροτεχνίας Πόρου. Ηεγκατάσταση φωτογραφιών θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο Ερμού, πίσω από την κεντρικήαγορά του νησιού και θα είναι ανοικτή προς όλους τους επισκέπτες και τους ντόπιους κατοίκους.

Από τους συμμετέχοντες ζητάμε 1-3 φωτογραφίες με θέμα τον ΠΟΡΟ.

Οι φωτογραφίες θα κριθούν από ανεξάρτητη 3μελή επιτροπή. Οι τελικοί συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την επιτροπή πριν το Φεστιβάλ.

ΟΔΗΓΙΕΣ και ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «Ο ΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ»

 

  • Κάθε φωτογράφος θα πρέπει να στείλει τις φωτογραφίες του σε ψηφιακή μορφή

ηλεκτρονικά στο email : craft.festival.poros@gmail.com μέχρι τις 28/6/2019

  • Τα αρχεία θα πρέπει να μετονομαστούν με το ονοματεπώνυμο σας στα λατινικά π.χ. George-Papadopoulos-01.jpg
  • Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς τηνέγκριση τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος στον οποίο ανήκει το έργο και όχι ηοργανωτική ομάδα του φεστιβάλ.
  • Η μεγάλη πλευρά των φωτογραφιών θα πρέπει να είναι περίπου 2500 pixels σε ανάλυση200 dpi. Οι φωτογραφίες θα εκτυπωθούν και θα ετοιμαστούν για εξωτερική έκθεση σε μέγεθος20Χ30cm
  • Η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ Χειροτεχνίας Πόρου διατηρεί το δικαίωμα να

χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που θα διακριθούν στην προώθηση της έκθεσης αυτής καθώςκαι σε μελλοντικές προωθητικές ενέργειες της, με αναφορά στον δημιουργό στον οποίο καιανήκει το έργο.

 

Οι διοργανωτές θα αναλάβουν το κόστος εκτύπωσης και ετοιμασίας της υπαίθριας

έκθεσης. Συμμετοχές από το εξωτερικό γίνονται δεκτές.

 

Διοργανωτές : Δήμος Πόρου (https://poros.gr/) –  Ομάδα Φεστιβάλ Χειροτεχνίας Πόρου (https://web.facebook.com/%CE%A6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85-450131522407135/?modal=admin_todo_tour )

 

Χορηγοί Επικοινωνίας : PorosNews(https://www.porosnews.gr/) – ΕυΖην (www.efzincreations.com)

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ