Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Ιουνίου 2019

Η σχέση Αφροδίτης, Ποσειδώνα αυτήν την εβδομάδα, σου χαρίζει το «χάπι της αγάπης» και σε παρασύρει! Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Ιουνίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η σχέση Αφροδίτης, Ποσειδώνα αυτήν την εβδομάδα , σου χαρίζει το «χάπι της αγάπης» σε παρασύρει,  χάνεις το μέτρο, ακυρώνεις ηθικούς φραγμούς και λυτρώνεσαι στην ερωτική αγκαλιά του αντικείμενου του πόθου σου .Εθελοτυφλείς και ακυρώνεις τις προηγούμενες επιλογές σου.. Κινδυνεύεις από έρωτα..

Υστερόγραφο, στις 27/6 ο Ερμής στον Λέοντα αγαπά να ρητορεύει, είναι ξεροκέφαλος και ..αλαζονικός.. Συγχρόνως δημιουργικός, αγαπησιάρης και έχει πάντα έμπνευση.

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,   ο Ερμής στον Λέοντα δίνει έμφαση στην ερωτική σας ζωή, θα επικοινωνείτε με παιχνιδιάρικη διάθεση με το περιβάλλον σας και συνεχώς θα ερωτοτροπείτε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Ευκαιρίες θα σας δοθούν για να μιλήσετε με αγαπημένα πρόσωπα και να ξεπεράσετε τραύματα του παρελθόντος. Πιθανόν διανύετε μια φάση επανασυνδέσεων. Κριός β’ δεκαημέρου,προσοχή σε κρυφές συμφωνίες και  στο παρασκήνιο που παρακολουθεί και συζητάει κάθε σας επιλογή και αποφύγετε να εμπλακείτε σε ιστορίες τρίτων και κουτσομπολιά. Μην υπογράφετε συμβόλαια και αποφύγετε τις αγοραπωλησίες. Κριός γ’ δεκαημέρου αρκετές εντάσεις βιώνετε μέσα στον οικογενειακό χώρο ωστόσο νιώθετε αρκετά έτοιμοι να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που βαραίνουν το πορτοφόλι σας.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  ο Ερμής στον Λέοντα δίνει έμφαση στο οικογενειακό σας περιβάλλον και για αυτό πρέπει να προσέξετε αρκετά τη στάση σας και τα λόγια σας και να μην παρασυρθείτε σε ανούσιες λεκτικές αντιπαραθέσεις που μπορεί όμως να σας στοιχίσουν ακριβά. Θέματα ακινήτων σας προβληματίζουν. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε φιλικές σχέσεις καθώς κρύβεται ο κίνδυνος κακών σχολίων και γενικά να ξέρετε ότι αυτήν την περίοδο ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μια φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική και θα υπάρξει ερωτικό μπέρδεμα και πιθανόν εύκολα μπορείτε να εξαπατηθείτε και να το μετανιώσετε αργότερα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ένταση με τα συγγενικά σας πρόσωπα συνεχίζεται και νιώθετε ότι έχετε χάσει την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο είναι ευκαιρία να βάλετε τα όρια σας και να αποδείξετε ότι μπορείτε να επιβληθείτε χωρίς να γίνεστε χειριστικοί και φαίνεστε απόλυτοι. Έρωτες σύντομοι κεραυνοβόλοι. Προσοχή σε μετακινήσεις. 

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Λέοντα δίνει έμφαση στην καθημερινότητα σας, με αποτέλεσμα να πρέπει να διαχειριστείτε με υπομονή τα νεύρα των δικών σας ανθρώπων και να είστε πιο διπλωματικοί και λιγότεροι χειριστικοί. Έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας και να πετύχετε σε σπουδές και εξετάσεις. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις, παραπλανήσεις και υποσχέσεις που μπορεί να ακούσετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και παρασυρθείτε σε άνομες καταστάσεις και αργότερα πληρώσετε για τα λάθη άλλων. Μην ακούτε τις …σειρήνες.. και γενικά στον έρωτα να κρατάτε μικρό καλάθι. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είναι μια αρκετά δυναμική εβδομάδα, ξεκινάτε να κλείνετε οικονομικές υποχρεώσεις, πιθανόν βέβαια οι απολαβές σας να μην είναι τόσο ικανοποιητικές, ωστόσο σας έρχονται ιδέες και μπορείτε να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Λέοντα δίνει έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και η οικονομική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά καθώς πρέπει να αυξήσετε το εισόδημα σας και να ανταπεξέλθετε σε αυξανόμενα έξοδα. Αναζητήστε μια δεύτερη πηγή εσόδων και μη φοβηθείτε να κάνετε δυο δουλειές για να καλύψετε κενά.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου, προσοχή σε συμφωνίες που κάνετε με άτομα που δεν γνωρίζετε, πιθανόν να εξαπατηθείτε και σε θέματα επιλογών που αφορούν τις σπουδές σας και γενικά παραμείνετε ουδέτεροι αυτό το διάστημα και μην παίρνετε αποφάσεις. Έρωτας από απόσταση.     Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, οικονομικά προβλήματα γεννιούνται κυρίως εξαίτίας κακής διαχείρισης η τρίτων προσώπων με αποτέλεσμα να είστε συνεχώς εκνευρισμένοι και να χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας. Η κατάσταση όμως σας οδηγεί στο να βρείτε λύσεις από το πουθενά και να γίνεται πιο ευρηματικοί.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στο δεκαήμερο σας δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, προσοχή μη γίνετε περισσότερο ισχυρογνώμονες και υιοθετήστε μια διπλωματική στάση για να επιλύσετε τα προβλήματα σας. Φλερτ , ερωτικές συναντήσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, πιθανόν να είστε σε φάση δανεισμού ή να χρειαστεί να δανείστε χρήματα και γενικά πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε ανοίγματα που θα σας κοστίσουν αργότερα. Αποφύγετε μυστικές ερωτικές συναντήσεις.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  φόβοι και ανασφάλειες γεννιούνται χωρίς να το επιδιώκετε, είτε γιατί συνειδητοποιείτε την συναισθηματική απομάκρυνση ενός δικού σας προσώπου είτε γιατί νιώθετε ότι πολλοί στόχοι σας μένουν απραγματοποίητοι και παρά τις προσπάθειες σας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Λέοντα θα αυξήσει την ανάγκη σας για πνευματικότητα, θα δείτε τη διαίσθηση σας να αναπτύσσεται και γενικά θα κάνετε μια γενναία βουτιά στο υποσυνείδητο σας για να συνειδητοποιήσετε τα μπλοκαρίσματα σας. Τάση για εσωστρέφεια και αποφεύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας. Παράνομοι έρωτες.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, προσοχή αποφύγετε να δεσμευτείτε συναισθηματικά αυτήν την περίοδο καθώς δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας αλλά και για τις προθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε συναισθηματικά παιχνίδια και αρνηθείτε τη χειραγώγηση από πρόσωπα εξουσίας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, εντάσεις και συχνά φιλονικίες γεννιούνται μέσα στον φιλικό σας κύκλο και νιώθετε αρκετά απογοητευμένοι από τη στάση δικών σας ανθρώπων που φαίνεται να μην σας στηρίζουν όσο θα θέλατε. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από αρνητικά συναισθήματα και εμπιστευτείτε τη λογική σας. Θα σας σώσει από τους κινδύνους. Ερωτικές συναντήσεις και ραντεβού σας χαλαρώνουν.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Λέοντα διευκολύνει τις φιλικές επαφές, μπορείτε να δείτε, να γνωρίσετε κόσμο τι επόμενες μέρες, έντονη εξωστρέφεια και θα γίνεται πιο δημοφιλής. Ευκαιρίες ανάπτυξης δημοσίων σχέσεων. Ο έρωτας βρίσκεται μέσα στο άμεσα φιλικό σας περιβάλλον. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις και βέβαια μέσα στον εργασιακό χώρο όπου υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε και να πείτε ναι σε δελεαστικές προτάσεις που φαίνονται αλλά δεν είναι οι συμφέρουσες. Αποφύγετε τους διακανονισμούς και τη διεύθετηση νομικών ζητημάτων. Έρώτας που σας βγάζει από την καθημερινότητα και σας οδηγεί στο να παραβείτε τις αρχές σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο , πρέπει να εργαστείτε περισσότερο για να αποδείξετε την αξία σας αλλά και να κερδίσετε την εύνοια ατόμων που μπορούν να στηρίξουν τα βήματα σας και να ανοίξουν κλειστές πόρτες Κούραση και αγώνας που θα σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας. Υποχρεώσεις. Καρμικοί έρωτες.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, o  Ερμής στον Λέοντα σας ανοιγει πόρτες, θα ζήσετε υπερβολές μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, σίγουρα δίνονται ευκαιρίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε αργότερα και δέχεστε την εύνοια της τύχης. Πρόσωπα κύρους σας υποστηρίζουν και κρυφοθαυμάζουν. Σκορπιός β΄ δεκαημέρου, έντονος ερωτισμός και πιθανόν τάση για απιστίες και παράνονες σχέσεις που οδηγούν σε ερωτικά σκάνδαλα και διατάραξη των σταθερών σχέσεων Εάν είστε δεσμευμένοι κινδυνεύει η σχέση σας , εάν είστε ελεύθεροι , είστε το τρίτο πρόσωπο.. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δυναμισμός και προσήλωση σε σχέδια και σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας ανανεώσει ψυχικά αλλά και θα ανοίξει τους ορίζοντες σας με αποτέλεσμα να βλέπετε τα πράγματα περισσότερο αισιόδοξα. Νομικά ζητήματα σας απασχολούν.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Λέοντα οδηγεί σε θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών αλλά και επαγγελματικής αποκατάστασης και σας δίνει ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει ψυχικά αλλά και ερωτικά..Ευκαιρίες, συναντήσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και ζείτε ένα παραμύθι αυτές τις μέρες..  Τοξότη β’ δεκαημέρου, είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι, επιθυμείτε την ανανέωση της ερωτικής σας ζωής και έτσι οδηγείστε με μαθηματική ακρίβεια σε λάθη και ερωτικές απιστίες. Σίγουρα δεν ξέρετε τι κάνετε και επιστρατεύστε τη λογική να γλιτώσετε τα χειρότερα. Χαρούμενες στιγμές με..ακατάλληλο άτομο.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, πρέπει να  βρείτε τρόπους επίλυσης οικονομικών προβλημάτων, συσσωρεύονται τα χρέη και σιγά σιγά πρέπει να εξοφλήσετε τις οφειλές σας. Μην αναβάλλετε .

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Λέοντα σας βάζει σε διαδικασία να επιλύσετε οικονομικές διαφορές και εμπλέκονται άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία και ζείτε μια φάση πιεστική μέχρι να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες. Σεξουαλικά είστε στα καλύτερα σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, μπλεξίματα μέσα στον εργασιακο σας χώρο και είστε αρκετά μπερδεμένοι γιατί δέχεστε νέες προτάσεις και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε το περιβάλλον σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Προσπαθήσετε να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους και να αποφύγετε τα λάθη. Έρωτας ξαφνικός, κεραυνοβόλος.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ζείτε μια έντονα επιθετική περίοδο , αντιμετωπίζετε την άρνηση των δικών σας ανθρώπων και η σχέση σας με τους συνεργάτες δυσχεραίνει λόγω εξωτερικών παραγόντων. Χειριστείτε τα προβλήματα σας με διπλωματικό τρόπο. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αποφύγετε τις οριστικές ρήξεις.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ο Ερμής στον Λέοντα δίνει το προβάδισμα στους άλλους, θα γίνουν αρκετές συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και τις σχέσεις σας ωστόσο πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να συνθηκολογήσετε και να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Έντονη εξωστρέφεια. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  οικονομικά διλήμματα γεννιούνται αυτές τις μέρες, σκεφτείτε ότι δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε έξοδα που επιβεβαιώνουν την καταναλωτική σας μανία και αυτό είναι κάτι που θα σας δυσκολέψει ψυχολογικά. Ρίσκα και τάση για ξόδεμα χρήματα σε τυχερά παιχνίδια. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έντονες αντιπαραθέσεις ζείτε μέσα στον εργασιακό χώρο πιθανόν συχνά να έρχεστε σε κόντρα με τους συναδέλφους σας ή τον εργοδότη σας και χαμηλώστε τους τόνους για να βρείτε την χαμένη ισορροπία σας. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Λέοντα δίνει το προβάδισμα στον εργασιακό σας χώρο και είναι οι μέρες κατάλληλες για να λύσετε το πρόβλημα της εργασίας εάν είστε άνεργοι και έτσι να ανέβει η ποιότητα της ζωής σας. Συζητήσεις για αναβάθμιση της δουλειάς σας με νέους εναλλακτικούς τρόπους.  Οι επαφές με τους συνεργάτες σας βελτιώνονται. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ζείτε ένα όνειρο αυτήν την περίοδο, πιθανόν έχετε γνωρίσει το ιδανικό πρόσωπο που σας κάνει να ξεχνάτε ..τις υποχρεώσεις σας και τους φίλους σας. Ερωτική ή οικονομική εξαπάτηση και αποκαλύψεις που πληγώνουν.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ερωτικές προκλήσεις και εντάσεις έχει η ερωτική σας ζωή αυτές τις μέρες και έχει γεννηθεί ένα καινούργιο ενδιαφέρον που σας τραβάει από τη..μύτη. Προσοχή σε υπερβολές. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ