Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Ιουνίου 2019

Κρόνιες πιέσεις θα δεχτούμε αυτήν την εβδομάδα, όπου ζούμε αντιφάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις και παρά το πείσμα της καρδιάς μας, θα εξαντλούνται οι δυνάμεις μας και οδηγούμαστε σε συναισθηματική απογοήτευση και σωματική αδυναμία; Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Ιουνίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

(επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός β δεκαήμερου)

Υστερόγραφο. άρης τρίγωνο με Ποσειδώνα.. όραμα.. πνευματικότητα , σωτηρία μέσα από Πίστη ..

Υστερόγραφο, Δίας τετράγωνο Ποσειδώνα.. υπερβολές , ακραίες ονειροπολήσεις , αναζήτηση , εμπειρία χωρίς προφυλάξεις και πιθανή απογοήτευση.

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, είναι ένα διάστημα όπου θα αξιολογήσετε τα σχέδια σας, θα κάνετε την αυτοκριτική σας και το κυριότερο θα έχετε την ευκαιρία να γιατρέψετε πληγές είτε μέσα στο άμεσο συγγενικό σας περιβάλλον είτε μέσα στο περιβάλλον σας. Ανατρέψετε στο παρελθόν.   Κριός β’ δεκαημέρου,   αρκετά δυναμικές μέρες, μια που επηρεάζεστε από τον Κρόνο και πρέπει να βάλετε όρια, να βρείτε ισορροπίες  και να νικήσετε αντιξοότητες . Κόντρες μέσα στην οικογένεια αλλά και ανάληψη ευθυνών επιβάλλεται . Ένα όνειρο πραγματοποιείται.   Κριός γ’ δεκαημέρου , σκέψεις που αφορούν κυρίως το επαγγελματικό σας περιβάλλον και τη σχέση σας με πρόσωπα εξουσίας και υιοθετείται νέα τακτική διεκδίκησης των δικαιωμάτων σας αλλά και προβάλλεται περισσότερο τη δουλειά σας. Κρυφοί ακατάλληλοι έρωτες. 

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, είναι ένα διάστημα όπου σας απασχολούν αρκετά τα οικονομικά ζητήματα , πρέπει  να αλλάξετε τρόπους εύρεσης εισοδήματος και ίσως αυτές τις μέρες έχετε νέες ιδέες αλλά και προτάσεις που θα βοηθήσουν να επιλύσετε , τουλάχιστον προσωρινά, μερικά από τα οικονομικά σας αγκάθια.   Ταύρος β’ δεκαημέρου,  αυτές τις μέρες θα παλέψετε με τα κύματα, κυρίως όσοι από εσάς έχετε ανοιχτά νομικά ζητήματα ή ασχολείστε με το εξωτερικό και θα κολλήσουν αρκετά οι υποθέσεις σας προκαλώντας αρνητικά συναισθήματα, κυρίως ηττοπάθεια. Βέβαια, επωφελείστε από φίλους που ουσιαστικά παίζουν το ρόλο του διασώστη.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, σκέψες που αφορούν κυρίως σπουδές, τις επαγγελματικές σας επιλογές αλλά και ανοιχτά θέματα που σχετίζονται με νομικές αποφάσεις , στριφογυρίζουν στο μυαλό σας και έχετε αρκετές εμμονές. προσπαθήστε να διώξετε το άγχος για το αύριο. 

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είναι ένα διάστημα όπου μπορείτε να επουλώσετε πληγές που αφορούν προσωπικές επιλογές και να ξεχαστείτε με φίλους, αξιοποιώντας σωστά τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Είστε σαφώς πιο γοητευτικοί και ερωτεύσιμοι.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  έχετε να αντιμετωπίσετε μια περίεργη εβδομάδα όπου μπερδεύετε αρκετά την αλήθεια από το ψέμα και υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Επιπλέον διαφορές πάνω σε οικονομικά ζητήματα θα προκύψουν και πρέπει να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Ανακουφιστικές οι επαγγελματικές σας προοπτικές. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, σκέψεις που αφορούν κρυφές πτυχές του εαυτού σας αλλά και τα αδύναμα σημεία σας θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σας για να παίξετε το ρόλο του ουδέτερου παρατηρητή και να αποφύγετε μοιραία λάθη. Οικονομικά ανοίγματα και τάση προς δανεισμό πρέπει να αποφευχθούν.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  είναι ένα διάστημα όπου μπορεί και να παρασυρθείτε σε απιστία ή να θέλετε να ξεφύγετε από μια μόνιμη κατάσταση που σας έχει φθείρει ψυχολογικά και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκτονωθείτε μέσα από μια κρυφή συνάντηση. Θετικές εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας ξαφνιάζουν ευχάριστα.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  δύσκολες μέρες για να επικοινωνήσετε ή να επιλύσετε προβλήματα κυρίως με την οικογένεια  και τους δικούς ανθρώπους, τους συνεργάτες σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι εξαντλούνται τα αποθέματα της υπομονής σας. Βέβαια στα ερωτικά σας , η κατάσταση είναι καλύτερη και έχετε προτάσεις που σας βγάζουν από τα κλισέ σας.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, σκέψεις που αφορούν τις σχέσεις με τους ..άλλους και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χτυπήματα από πιθανούς ανταγωνιστές θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σας και κάνετε μια μικρή ψυχανάλυση για να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, είναι ένα διάστημα επανασύνδεσης με φίλους ή επούλωσης τραυμάτων που δημιουργήθηκαν από παρεξηγήσεις και λάθος συμπεριφορές και μην είστε εγωιστές. Κάντε το βήμα της συμφιλίωσης και θα αποζημιωθείτε , τουλάχιστον συναισθηματικά. Καλές μέρες για δημόσιες σχέσεις.    Λέοντα β’ δεκαημέρου,  δύσκολες οι μέρες και παρά τις προσπάθειες σας να ικανοποιήσετε το περίγυρο σας θα βρεθείτε αρκετές φορές εκτεθειμένοι και πληγωμένοι απο το παρασκήνιο που σας βάζει τρικλοποδιές και θα χαλάσει αρκετά η διάθεση σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε. Οικονομικές υπερβολές θα σας βάλουν σε μπελάδες.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  σκέψεις που σας κάνουν να φιλοσοφείτε τη ζωή , στριφογυρίζουν στο μυαλό σας και ίσως να θέλετε να αλλάξετε συνήθειες, να αποκτήσετε μια άνετη , και πιο ευχάριστη καθημερινότητα, ωστόσο δεν θα περάσετε άμεσα στην πράξη. Χρειάζεστε χρόνο και περισσότερη αποφασιστικότητα.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες για να επουλώσετε τραύματα που δημιούργηθαν μέσα στον επαγγελματικό στίβο αλλά και να μπείτε στο ..μάτι των ανταγωνιστών σας, παρουσιάζονται αυτό το διάστημα και πρέπει να είστε αρκετά χαρούμενοι που υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδια σας. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι γιατί παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις και δεν χαλαρώνετε. Παρθένε β’ δεκαημέρου,  εντάσεις που γεννούν προβληματισμούς καθώς και διλήμματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή και θα νιώσετε αρκετές φορές άβολα καθώς δεν θα μπορείτε να δικαιολογησετε τη θέση σας ή τις επιλογές σας. Αποφύγετε επενδύσεις και τάσεις για κατασπατάληση χρημάτος σε τυχερά παιχνίδια.Πιθανή απιστία. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, σκέψεις στριφογυρίζουν στο μυαλό σας, θέλετε να βρείτε τρόπους απελευθέρωσης από μια ερωτική κατάσταση που έχει καταλήξει  να είναι εμμονή και θα είστε μονίμως προβληματισμένοι και αναποφάσιστοι.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ζείτε μια απαιτητική καθημερινότητα με αυξανόμενες ανάγκες ωστόσο το μυαλό σας πετάει μακριά , σε ένα ταξίδι, μια νέα επαγγελματική συνεργασία αλλά και ίσως σε έναν έρωτα που σας έχει πάρει τα μυαλά.. Ευκαιρίες για να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος σχετικά με την προσωπική ζωή. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, εντάσεις που σας φέρνουν σε αντιπαράθεση με τους οικείους σας ανθρώπους αλλά και με πρόσωπα εξουσίας  που θέλοντας και μη πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία και θα νιώθετε αρκετά πιεσμένοι και προβληματισμένοι για πράγματα καθημερινά, που όμως πρέπει να αντιμετωπίσετε. Επιτυχία μέσα στον εργασιακό σας χώρο.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  σκέψεις στριφογυρίζουν στο μυαλό σας , θέλετε να βρείτε λύσεις και νέους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης κύριων θεμάτων που αφορούν τη ακίνητη περιουσία σας, ή κληρονομικά θέματα και ίσως πρέπει να αποδεχτείτε και προσωπικά σας λάθη..

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες να επουλώσετε την σεξουαλική σας ζωή και να εκτονωθεί η αυξημένη σας λίμπιντο , χωρίς ενοχές και κυρίως αποφεύγοντας την αυτοκριτική και πιθανές αυτοκαταστροφικές σκέψεις. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και μετά να πάρετε πρωτοβουλίες. Σκορπιός β΄ δεκαημέρου,  υπάρχει ένταση μέσα στο συγγενικό σας περιβάλλον, ζείτε έτσι και αλλιώς μια πιεστική καθημερινότητα όπου τώρα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο τα λόγια που λέτε και αποφύγετε να μπαίνετε στην πρώτη γραμμή γιατί έτσι δεν διευκολύνετε τους στόχους σας. Διατηρείστε χαμηλό προφίλ. Έρωτας μετ’ εμποδίων και εν αναμονή εξελίξεων. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, σκέψεις που σχετίζονται με το μέλλον, στριφογυρίζουν στο μυαλό σας κα έχετε προχωρήσει σε  αυτοκριτική και φυσικά αναμένετε να δείτε τους καρπούς των προσπαθιών σας και να προχωρήσετε σε απαραίτητες διορθώσεις . Συνεχίζονται οι εμμονές για ένα προσωπικό ζήτημα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  ευκαιρίες για να τονώσετε την προσωπική σας ζωή θα παρουσιαστούν και βέβαια να ξέρετε ότι έτσι θα μπορέσετε να αποκαλύψετε βαθύτατες πληγές του παρελθόντος μια που θα ζήσετε έναν έρωτα ακραίο και αρκετά επικίνδυνο. Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα βαθιά.. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αρκετές οικονομικές δυσκολίες μια που προκύπτουν συνεχόμενα έξοδα αλλά και διαπληκτισμοί με άτομα που σχετίζεστε ή μοιράζεστε κοινή περιουσία και νιώθετε αρκετή πίεση – καταπίεση. Έντονη ανάγκη για σεξουαλική δραστηριότητα. Φαντασιώσεις και απιστία.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,σκέψεις που αφορούν οικονομικές απολαβές, αντιλαμβάνεστε ότι κάτι περισσότερο πρέπει να κάνετε για να επενδύσετε στη δουλειά σας και υπάρχουν κενά που ακόμα δεν έχετε καταφέρει να καλύψετε , λόγω των υποχρεώσεων σας. Κρυφοί έρωτες και μεγάλες προσδοκίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες έχετε για να βγείτε από μια αδιέξοδη κατάσταση και να υιοθετήσετε νέους τρόπους αντιμετώπισης της καθημερινότητας και αρχικά θα αλλάξετε συνήθειες και ίσως σας γίνει μια πρόταση που θα αλλάξει τα δεδομένα σας. Ευχάριστες επαφές και βελτίωση των συναδελφικών σχέσεων μέσα στον εργασιακό χώρο.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  αρκετές δυσκολίες, κόντρες, και νιώθετε αγανάκτηση και θυμό όταν πρέπει να ανεχτείτε ίσως προσβλητικές συμπεριφορές και από άτομα που αγαπάτε και νιώθετε πως είναι οι δικοί σας άνθρωποι. Επιτυχία, ωστόσο εάν εργάζεστε στο διαδίκτυο ή σπουδάζετε.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, σκέψεις στριφογυρίζουν στο μυαλό σας και θέλετε να βάλετε σε μια τάξη, στόχους και επιθυμίες όπου αναγκάζεστε να απομονωθείτε για να μπορέσετε να κάνετε την αυτοκριτική σας και να συνομιλήσετε ..με τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να φλερτάρετε, να αποποιηθείτε ευθύνες και γενικά να μπείτε σε ένα κλίμα πιο απελευθερωτικό και βέβαια αυτό σημαίνει ότι αρνείστε τις δεσμεύσεις και αποφεύγετε τα μεγάλα λόγια. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας , αρκετά μέσα στην ..καθημερινότητα σας.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, άγχος και ανασφάλεια έχει η περίοδος, και αρκετή δουλειά που σας δεσμεύει και δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και ισορροπία. Τόνωση μέσα από εναλλακτικές θεραπείες για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες. Ωστόσο , οικονομική ανάταση ή προοπτικής βελτίωσης εισοδήματος.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, σκέψεις στριφογυρίζουν στο μυαλό σας για να βγείτε από αδιέξοδα, να συγχωρέσετε τον εαυτό σας και γενικά να μπείτε σε φάση..ψυχανάλυσης και αυτογνωσίας. Βιάζεστε να κάνετε μια νέα αρχή.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες για να θεραπεύσετε και να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις, εντάσες και αντιπαραθέσεις που σας είχαν απομακρύνει από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θέλετε να φτιάξετε το προσωπικό σας καταφύγιο. Ευνοικές εξελίξεις σχετικά με ένα ακίνητο.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, υπάρχουν δυσκολίες και ίσως νιώθετε απογοητευμένοι καθώς δεν μπορείτε να συννενοηθείτε με το φιλικό ή άμεσο επαγγελματικό περιβάλλον και όλες οι προσπάθειες σας θα πέφτουν στο κενό. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα .   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, σκέψεις που αφορούν τους τρόπους υλοποίησης των επιθυμιών σας, θα στριφογυρίζουν στο μυαλο σας και θέλετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φτιάξετε νέες συμμαχίες. Ερωτικές προκλήσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ