Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον μήνα Ιούνιο 2019

Ήρθε το καλοκαίρι και το σύμπαν συνωμοτεί για να αρχίσουμε από τώρα τις διακοπές! Είμαστε τρελά αφοσιωμένοι στις επιθυμίες μας  και σε αυτά που αγαπάμε να ζήσουμε φέτος το καλοκαίρι! Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον μήνα Ιούνιο 2019  – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Εάν είσαι απο τους τυχερούς θα βιώσεις μια φανταστική κατάσταση και θα εκπληρώσεις ένα τέλειο όνειρο. Διαφορετικά εμπλέκεσαι σε δράμα και μηδενίζεις την ..ύπαρξη σου. Χάνεις το νόημα. (επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός)

Ηρθε το καλοκαίρι και το σύμπαν συνωμοτεί για να αρχίσουμε από τώρα τις διακοπές..με διάθεση επαναστατική και χωρίς να ακούμε το καμπανάκι κινδύνουμια που είμαστε τρελά αφοσιωμένοι στις επιθυμίες μας  και σε αυτά που αγαπάμε να ζήσουμε..

Έτσι θα έρθουμε σε σύγκρουση με το κατεστημένο, πολλές φορές τον ίδιο τον εαυτό μας και γενικά θα είμαστε αντιδραστικοί και έτοιμοι για …καυγά.. Τίποτα όμως δεν  μας σταματάει..

ΚΡΙΟΣ

Ένας μήνας που έχει εντάσεις και φέρνει προβληματισμούς γύρω από τις σχέσεις σας με κοντινά πρόσωπα και θα δημιουργηθούν  παρεξηγήσεις που θα πρέπει όμως να αποφύγετε ή να προσπαθήσετε να επιλύσετε άμεσα.  Βέβαια μέσα στον μήνα αλλάζετε στάση και τακτική, καθώς και μετά από απογοητεύσεις διαπιστώνετε ότι έχετε σοβαρό μερίδιο ευθύνης για τη στασιμότητα που ίσως βιώνετε κυρίως σε αισθηματικά θέματα και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Έτσι ο Μαίος είναι ένας μήνας που σας βάζει σε διαδικασία δημιουργίας ενός νέου οράματος και μέσα από γνωριμίες, επαφές που θα κάνετε με άτομα κυρίως διαφορετικής κουλτούρας θα ωφεληθείτε σημαντικά. Ασχοληθείτε με σπουδές, σεμινάρια επιμόρφωσης, ανοίξτε τον κύκλο σας και ανατρέψτε ευχάριστα την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας μήνας που απαιτεί από εσάς δυναμισμό, πρωτοβουλία και επανεκτίμηση καταστάσεων, ώστε να επαναδρομολογήσετε σχέδια ζωής και να τα βάλετε σε εφαρμογή, μια που τώρα έχετε κοντά σας σημαντικούς ανθρώπους που σας στηρίζουν. Βέβαια μέσα στον μήνα αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν εμπόδια, κυρίως πρακτικής φύσεως που όμως θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε, αρκεί να μη σκέφτεστε μόνο το δικό σας προσωπικό όφελος. Συναισθηματικά ευνοείστε με μια νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί ή οι δεσμευμένοι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να νιώσετε πιο συναισθηματικά ασφαλείς. Τελος, Υπάρχει σύγχυση πάνω σε ένα οικονομικό ζήτημα και αυτό ίσως είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μήνας αρκετά αντιφατικός και πολύπλοκος, καθώς θα προσπαθήσετε να βγείτε από ένα «τούνελ» που έχετε συνειδητά μπει και αυτό θα σας φέρει αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις, καθώς θα αλλάζετε συχνά γνώμη αλλά και τακτική. Στις αρχές του μήνα μπορείτε να ξεκινήσετε να βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και θα δεχτείτε προτάσεις από νέους συνεργάτες και ίσως σκεφτείτε εκ νέου μια πρόταση που σας έχει γίνει και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα εργασία σας. Ένας περίεργος μήνας ξεκινά για εσάς που έχετε αποφασίσει να καταπολεμήσετε τοξικές συνήθειες και να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή σας απαλλαγμένοι από εμμονές. Ο έρωτας πάντα σας συνοδεύει, είτε νοερά , είτε πραγματικά , άρα  είστε έτοιμοι για τη μεγάλη δέσμευση. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις και σε λάθος χειρισμούς με πρόσωπα εξουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ένας μήνας για δυνατούς παίχτες, αρχίζουν και τα γενέθλια σας και πρέπει να δείξετε αποφασιστικότητα και ανοχή σε άτομα που θα εμφανίζονται μπροστά σας είτε γιατί θά ζητούν τη βοήθεια σας είτε γιατί θα πρέπει να τους βάλετε όρια και να μην ασχοληθείτε ουσιαστικά μαζί τους. Ζείτε όμως θετικές εξελίξεις γύρω από ένα εργασιακό ζήτημα που σας έχει απασχολήσει και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο, τόπο εργασίας σας και να συνδυάσετε δουλειά και ψυχαγωγία σε ένα ταξίδι αναψυχής. Μια νέα αρχή σε συναισθηματικό, ψυχολογικό επίπεδο αναμένεται καθώς έχετε αποφασίσει να βγείτε από την εσωστρέφεια σας και να φανείτε πιο δυναμικοί στο περίγυρο σας. Ευνοείστε σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής κατάρτισης και σε μακρινά ταξίδια . Έρωτες που φέρνουν διλήμματα και ανατρέπουν την καθημερινότητα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΛΕΩΝ

Ένας μήνας αρκετά ερωτικός αλλά και επικίνδυνος αφού σας κάνει να χάσετε την ηρεμία σας και ανατρέπει τον ψυχισμό σας που συνήθως θα σας οδηγεί σε περίπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις και ίσως παράνομες σχέσεις. Βέβαια αυτός ο μήνας έχει σκληρή δουλειά, δηλαδή πρέπει να προσπαθήσετε να δείξετε έμπρακτα την αποτελεσματικότητα σας και να αντιμετωπίσετε ανθρώπους μέσα στον εργασιακό σας χώρο που ίσως προσπαθούν να σας υπονομεύσουν και να σας σαμποτάρουν. Γενικά όμως ζείτε μια περίοδο που έχει πολλά να προσφέρει στην ερωτική σας ζωή , να νιώσετε συναισθήματα, να γίνετε πιο ρομαντικοί και εάν ασχολείστε με καλλιτεχνικά δρώμενα, να μεγαλουργήσετε. Σε οικονομικά ζητήματα πρέπει να αποφύγετε το ρίσκο και τις μεγάλες επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μήνας που σας φέρνει πιο κοντά στα όνειρα σας, πιθανόν όμως να ζήσετε και στιγμές όπου θα εξιδανικεύετε καταστάσεις και πρόσωπα με αποτέλεσμα να μην πετάτε στα σύννεφα και να είστε περισσότερο προσγειωμένοι. Βέβαια ο Ιούνιος θα δώσει πολλές υποσχέσεις σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο οι επιλογές που καλείστε να κάνετε θα σας προβληματίσουν και ίσως σας βάλουν σε δύσκολη θέση στο προσεχές μέλλον. Γενικά πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε συγκεντωμένοι στους στόχους σας και να μη αφήσετε τρίτα πρόσωπα να επηρεάζουν τον ψυχισμό σας. Τέλος σε μια συγκατοίκηση ή σχέση δέσμευσης πιθανόν να ζήσετε και έτσι θα μπορέσετε να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ένας μήνας με αρκετές υποχρεώσεις , τρέχουν τα προβλήματα κυρίως όμως μέσα στον επαγγελματκό χώρο, όπου πρέπει να ανταποκριθείτε σε μεγάλες απαιτήσεις και συγχρόνως θέλετε να βρείτε χρόνο για προσωπικές στιγμές και έτσι θα σας φαίνεται ότι τρέχετε σε μαραθωνοδρόμο.   Βέβαια και από τις αρχές του μήνα , φαίνεται να ξεκινάει κάτι καινούργιο στη ζωή σας , όπου θα σας ανανεώσει ψυχικά αλλά και…σωματικά και έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες κυρίως με πρόσωπα εξουσίας και αμφιβόλου ηθικής συνεργάτες. Έτσι ο μήνας είναι ερωτικός, όπου ίσως μέσα στον εργασιακό σας χώρο ζείτε μια ρομαντική ιστορία που σας ενδυναμώνει , χωρίς όμως να σας προστατεύει από τα σχόλια και την κριτική των γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας δυνατός με έντονες συγκινήσεις , κυρίως για την ερωτική σας ζωή, μια που έχετε κάνει σημαντικές επιλογές γύρω από θέματα συντροφικότητας και τώρα ευνοείστε στο να ζήσετε εμπειρίες και να ξεχαστείτε σε πολύ, πολύ θερμή αγκαλιά. Επίσης είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψετε αυτόν το μήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή και αναζητήσεων νέων συνεργασιών, όμως και παρά τις απαιτήσεις που θα προκύψουν μπορείτε να βρείτε χρόνο για ρομαντικές και καυτές βραδιές που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες. Τολμήστε να ζήσετε κάτι ανατρεπτικό αλλά να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις συνέπειες των πράξεων σας . Οικονομικά ανοίγματα και προτάσεις για νέες πηγές εσόδων.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας μήνας μαγικός που θα σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας και θα θέλετε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας και ίσως αυτό επιβραδύνει τις επαγγελματικές εξελίξεις καθώς ενδέχεται να δώσετε προτεραιτότητα σε προσωπικές επιλογές. Βέβαια μέσα στο μήνα θα έρθετε σε επαφή με τους συνεργάτες σας και πιθανόν να αναθερμανθούν οι σχέσεις σας, χωρίς όμως να πρέπει να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις. Ποοσοχή σε έκτακτα έξοδα που προκύπτουν από την ανάγκη σας να ξοδέψετε και να βγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Προς το τέλος του μήνα αποχωρίζεστε , αποχαιρετάτε οτιδήποτε σας φθείρει ψυχολογικά, δίνοντας προτεραιότητα σε βαθύτερες επιθυμίες. Μεγάλη τάση για εξιδανίκευση, απιστία και παράνομες σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας μήνας που θα φέρει αντιπαραθέσεις και εντάσεις, πιθανόν να συγκρουστείτε αρκετά με το περίγυρο σας και να νιώσετε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο και πρέπει να προσπαθήσετε να πάρετε το πάνω χέρι και να διεκδικήσετε με διπλωματικό όμως τρόπο τα αυτονόητα. Παρεξηγήσεις εντάσεις αλλά και κόντρες με αγαπημένα πρόσωπα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με κατανόηση και όχι με ανταγωνισμό και αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει έντονα. Καλές όμως στιγμές έχει ο Ιούνιος και η ερωτική σας διάθεση θα είναι καλή και είστε πιο έτοιμοι να ζήσετε διαφορετικές εμπειρίες και να δοκιμάσετε ίσως και έναν απαγορευμένο έρωτα που σας πλησιάζει με ..άγριες διαθέσεις. Προσοχή σε παρασκήνιο και μην ξεχνάτε να φροντίζετε τη φυσική σας υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας μήνας με θετικές εξελίξεις στον οικογενειακό σας χώρο, μπορείτε να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε χρόνο μαζί τους , καθώς έτσι θα συζητήσετε και θέματα που σας απασχολούν και θα λάβετε αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση. Μια νέα ερωτική σχέση, κατάσταση ξεκινά και είστε αποφασισμένοι να ζήσετε εμπειρίες χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες και περιττά λόγια. Ο μήνας Ιούνιος είναι ερωτικός μήνας αλλά και επικίνδυνα ανατρεπτικός καθώς οι επιλογές που μπορεί να κάνετε, να σας αποκόψουν από το υπάρχον φιλικό σας περιβάλλον και να πρέπει να κινηθείτε σε ένα νέο τελείως διαφορετικό κύκλο. Οικονομικά έχετε τα πάνω σας αλλά θα έχετε και αρκετά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας μήνας φτιαγμένος στα μέτρα σας, ζείτε το όνειρο, τη φαντασίωση σας και φυσικά έχετε απογειωθεί με μόνο κίνδυνο να .χάσετε την ισορροπία σας και να προσγειωθείτε ανώμαλα..Έτσι είτε ζείτε μια μοναδική ερωτική ιστορία που έχει ανατρέψει τον ηθικό προσωπικό σας κώδικα , είτε έχετε κάνει μια επιλογή σε επαγγελματικό επίπεδο που εξελίσσεται θετικά και έχετε οικονομικά οφέλη, ζείτε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας.  Βέβαια ο μόνος κίνδυνος να κάνετε λάθη και να δημιουργήσετε αδιέξοδα είναι η εξιδανίκευση καταστάσεων , η υπερβολική προσκόλληση σε καταχρήσεις και φυσικά έχετε χάσει την επαφή με τη λογική. Μόνο συναίσθημα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ