Καθαρές παραλίες στη Β. Ελλάδα από τη SANITAS με τη στήριξη του Μασούτη και των εθελοντών

H SANITAS σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Μασούτης και την πολύτιμη συμμετοχή τοπικών συλλόγων εθελοντών πραγματοποίησαν για 5η συνεχόμενη χρονιά 2 μεγάλες δράσεις καθαρισμού παραλιών στη Βόρεια Ελλάδα. Καθαρές παραλίες στη Β. Ελλάδα από τη SANITAS με τη στήριξη του Μασούτη και των εθελοντών.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

H SANITAS, που είναι εδώ και χρόνια ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και το αποδεικνύει με τις δράσεις που σταθερά πραγματοποιεί, υποστήριξε και φέτος την πρωτοβουλία καθαρισμού εφοδιάζοντας τους εθελοντές με σακούλες απορριμμάτων και γάντια καθαρισμού.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Παρασκευής, ο σύλλογος Δυτικομακεδόνων Καβάλας, ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Χηλής Άγιος Γεώργιος Αλεξανδρούπολης, καθώς και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων Μασούτης Νέας Χηλής και Ραψάνης συμμετείχαν εθελοντικά στους καθαρισμούς που πραγματοποιήθηκαν στις παραλίες της Ραψάνης στο νομό Καβάλας και της Νέας Χηλής, στο νομό Αλεξανδρούπολης, αναδεικνύοντας το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Η SANITAS είναι ο ειδικός του σπιτιού εδώ και 53 χρόνια. Η μάρκα που καθιερώθηκε στην καρδιά των Ελλήνων με το motto«SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση», δεν σταμάτησε να καινοτομεί και να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή της ελληνικής οικογένειας κάνοντάς την πιο απλή. Χρόνια εμπειρίας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων για την ασφάλεια των τροφίμων, τον καθαρισμό του σπιτιού και την αποκομιδή των απορριμμάτων. Mε πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της και έντονη περιβαλλοντική δράση, η SANITAS συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία για να υπηρετεί την ελληνική οικογένεια κάνοντάς τα #olapioapla. SANITAS, Καινοτομία που τη ζεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ