Οι adidas Runners Athensανεβάζουν τον παλμό στην πόλη και σε προσκαλούν στο πιο πρωτότυποPULSE BOOST CITY RUNGAME στις 12.07

Το PULSE BOOST CITY RUNGAME, το πιο εκρηκτικό δρομικό παιχνίδι, έρχεται για να ανατρέψει ό,τι ήξερες για το τρέξιμο στην πόλη. Οι adidas Runners Athens ανεβάζουν τον παλμό στην πόλη και σε προσκαλούν στο πιο πρωτότυπο PULSE BOOST CITY RUNGAME στις 12.07

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Οι adidas Runners Athens έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο running, καθιστώντας το τρέξιμο τον απόλυτο πρωταγωνιστή της πόλης. Τα μέλη του μεγαλύτερου running community κάθε εβδομάδα, εδώ και 3 χρόνια, απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες, εξελίσσονται και κατακτούν τους προσωπικούς στόχους τους μέσα από θεματικά runs, strength & mobility workouts αλλά και nutrition, medical&mindset sessions, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων captains και coaches. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά, είναι η «τρέλα» του community για το city running. Είσαι έτοιμος να τη ζήσεις κι εσύ;

Το PULSE BOOST CITYRUN GAME, το πιο εκρηκτικό δρομικό παιχνίδι, έρχεται για να ανατρέψει ό,τι ήξερες για το τρέξιμο στην πόλη.Ετοιμάσου για την πιοfun και μυστηριώδη urban running εμπειρία, παρέα με τους adidas Runners Athens, την Παρασκευή 12 Ιουλίου,στις 21:00 (ώρα προσέλευσης: 19:30-20:30), με εκκίνηση και τερματισμό το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ. Φτιάξε την ομάδα σου, καθορίστε τη στρατηγική σας, ανακαλύψτε τα πιο signature σημεία της πόλης τρέχοντας και συμπληρώστε το παζλ για να κερδίσετε! Εσύ αποδέχεσαι το challenge; Θυμήσου ότι αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς το urban partyπου θα ακολουθήσει, θα «τερματίσει» το excitementενόψει summer break.

Το παιχνίδι είναι ομαδικό.Διάλεξε την κατάλληλη παρέα, φτιάξε ομάδα από συνολικά 4 runners, όρισε τον αρχηγό και στείλε emailστο info@adidasrunnersathens.gr μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουλίου για να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή. Ακόμη κι αν δεν έχεις έτοιμη παρέα, μην το φοβηθείς. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου μέσω emailκαι θα σε βοηθήσουμε να ενταχθείς σε ομάδα.

Το σενάριο είναι εκρηκτικό. Ο χάρτης που θα παραλάβεις, στο kitτου παιχνιδιού, θα αποκαλύψει τα 9 μυστικά checkpointsσε signature locations της πόλης,όπου σε περιμένουν τα 9 κομμάτια του παζλ. Συγκέντρωσέ τα όσο πιο γρήγορα μπορείς με την ομάδα σου και συμπληρώστε το παζλ στον τερματισμό. Η πρώτη ομάδα που θα τα καταφέρει, κερδίζει τα ολοκαίνουρια runningπαπούτσια PULSE BOOST HD!

Δεν αρκεί μόνο η ταχύτητα. Η στρατηγική, το πάθος και το δέσιμο με την ομάδα σου θα σε φέρει πιο κοντά στη νίκη. Μελέτησε καλά τον χάρτη της πόλης με τα 9 checkpointsκαι κατάστρωσε το πιο «έξυπνο» σχέδιο δράσης. Πώς θα μοιράσετε τις δυνάμεις σας; Ποιος θα τρέξει σε ποιο checkpointγια να παραλάβει το κομμάτι του παζλ και να το φέρει στον τερματισμό; Αποδέξου το challenge, ξεπέρασε κάθε εμπόδιο στην πόλη και κάνε focusμε την ομάδα σου στον τελικό στόχο! Αντέχεις;

Το σκηνικό είναι σε darkmode. Tο ραντεβού μας είναι βραδινό και τα φώτα της πόλης θα έχουν χαμηλώσει. Σύμμαχός σου στους πολυσύχναστους δρόμους θα είναι τα headlightsπου θα παραλάβεις στο kitτου παιχνιδιού και τα streetactsπου θα «φωτίζουν» το κάθε checkpoint.Πόσο εύκολα μπορείς να διατηρήσεις την κατεύθυνσή σου στο σκοτάδι;

Τοlatenightpartyθα σε «αποζημιώσει».Αφού εξερευνήσεις κάθε σοκάκι, στρίψεις σε κάθε γωνία, υπερπηδήσεις κάθε «εμπόδιο» και προσπεράσεις κάθε διάβαση για να τα δώσεις όλα με την ομάδα σου και να κερδίσεις, «δικαιούσαι» την κατάλληλη «ανταμοιβή». Το cheering zone θα είναι εκεί για να σε ανεβάσει ενώ το partyπου θα ακολουθήσει σίγουρα θα σηματοδοτήσει το καλοκαίρι σου! Ρισκάρεις να το χάσεις;

Πρωταγωνιστής στο PULSE BOOST CITY RUNGAME θα είναι το νέο PULSE BOOSTHD,το πρώτο running παπούτσι με BoostHD, τη νέα καινοτομία ενδιάμεσης σόλας της adidas που προσφέρει ακόμα περισσότερη σταθερότητα, με την ίδια κορυφαία άνεση και άριστη επιστροφή ενέργειας. Απόκτησέ το από τα καταστήματα adidas στην Αττική έως την Κυριακή 14 Ιουλίου και εξασφάλισε τη συμμετοχή σου στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της χώρας, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στα 10χλμ ή την Κλασική Διαδρομή. Μάθε περισσότερα αποκλειστικά στα καταστήματα adidas στην Αττική.

Στο PULSE BOOST CITY RUNGAME είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφού εσύ ορίζεις την cityrunning στρατηγική που θα σε οδηγήσει στη νίκη. Για να προετοιμαστείς ακόμη περισσότερο για το challengeαλλά και να μάθεις τα κατάλληλα tipsπου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις, μην χάσεις τις δωρεάν προπονήσεις των adidasRunnersAthensτην Δευτέρα 08.07 και την Τετάρτη 10.07 στο adidasRunbase.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή RUNTASTIC στο κινητό σου, μέσω του APPSTORE ή του GOOGLEPLAY, κάνε login και join στο group των adidas Runners Athens, και κλείσε δωρεάν τη θέση σου.Τόσο απλά!

Φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στην πιο ανατρεπτική running εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας και απόλαυσε το πιο cool party πριν το summer break!

#adidasRunnersAthens

#PULSEBOOST

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στοFacebookGroup τωνadidasRunnersAthens, στη Facebook Page adidas Running και στο επίσημο profile της adidas στο Instagram (@adidasgr).

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ