Πως θα επηρεάσει ο Χείρωνας τα ζώδια;

θεωρείται πολύ σημαντική η θέση του Χείρωνα στον αστρολογικό μας χάρτη, γιατί κρύβει ένα μυστικό, που όταν το ανακαλύψουμε και το αποδεχτούμε, θα ξεπεράσουμε τραύματα και πληγές που εμποδίζουν την εξέλιξη μας. Πως θα επηρεάσει ο Χείρωνας τα ζώδια; – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο Χείρωνας είναι  ένα ουράνιο σώμα που κινείται ανάμεσα στον Κρόνο και στον Ουρανό με ασταθή τροχιά, κατά το ήμισυ αστεροειδής και κατά το ήμισυ κομήτης. Ωστόσο, θεωρείται πολύ σημαντική η θέση του στον αστρολογικό μας χάρτη, γιατί κρύβει ένα μυστικό, το  «κλειδί» της θεραπείας μας, που όταν το ανακαλύψουμε και το αποδεχτούμε, θα ξεπεράσουμε τραύματα και πληγές που εμποδίζουν την εξέλιξη μας.

Μια μεγάλη αλλαγή για την ανθρωπότητα, η μετακίνηση του Χείρωνα, στον αρχηγό του ζωδιακού κύκλου, στον Κριό, έως το έτος 2027 και αυτό άμεσα μας ειδοποιεί για την εκκίνηση ενός νέου Κύκλου Ζωής, που θα είναι μια διαδικασία, με έντονα τα στοιχεία της παρορμητικής, πύρινης φύσης του ζωδίου αυτού. Ο Χείρωνας στον Κριό, εκφράζει την αχίλλειο πτέρνα μας, σε σχέση με την ταυτότητα μας, μια που Κριός σημαίνει το «εγώ» και έτσι θα δούμε σε τι δυσλειτουργούμε και δεν εμπιστευόμαστε την προσωπική μας δύναμη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκφράσουμε την μοναδικότητα μας, με αρχηγικό τρόπο. Επίσης, θα δούμε μεγάλες εξελίξεις στην ρομποτική τεχνολογία και θα ανακαλυφθούν νέες μέθοδοι, κυρίως για κινητικά προβλήματα, μια που ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί στο ζώδιο αυτό. Στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, ο Χείρωνας θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα, στο ζώδιο του Ιχθύ και κατόπιν από τον Φεβρουάριο του 2019,  θα συνεχίσει την πορεία του στον πολεμοχαρή , παρορμητικό Κριό.

Πως θα επηρεάσει ο Χείρωνας τα ζώδια;

Κριός

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να αναλάβετε την ευθύνη των προσωπικών σας επιλογών, να κατανοήσετε και φυσικά να αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Έτσι θα περάσετε μέσα από μια εσωτερική διαδικασία, για να συμβιβαστείτε με τις αποτυχίες σας και αυτό αυτόματα θα σας ενδυναμώσει, έτσι ώστε να πείτε όχι σε πράξεις άδικης αυτοθυσίας.

Ταύρος

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, θα αναπτύξει τον πνευματικό σας κόσμο, θα μπορέσετε να βουτήξετε μέσα στα εσώψυχα σας και θα μπορέσετε να απενοχοποιηθείτε από τύψεις και ενοχές. Ξεπερνώντας εσωτερικά μπλοκαρίσματα, θα έρθετε όλο και πιο κοντά στην πραγματική σας φύση και δεν αποκλείεται να εκφράσετε το καινούργιο σας γίγνεσθαι μέσα από μια νέα δραστηριότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Δίδυμοι

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, σας οδηγεί σε μια διαδικασία απεξάρτησης από το φιλικό σας κύκλο, θα γίνεται πιο ανεξάρτητοι και αρχίζετε να εκτιμάτε περισσότερο τις ικανότητες μέσα από μια συλλογική δραστηριότητα. Λαμβάνετε μεγαλύτερη χαρά μέσα από την προσφορά και στο σύνολο και θα ακολουθήσετε νέα οράματα που σας απελευθερώνουν από τις προσωπικές φιλοδοξίες σας.

Καρκίνος

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, φωτογραφίζει όλα τα αρνητικά φίλτρα που αμαυρώνουν την εικόνα σας, πιθανά λάθη σε επαγγελματικές σας επιλογές αλλά και ψυχολογικές αδυναμίες που εμποδίζουν , μπλοκάρουν τους στόχους σας. Γίνετε λοιπόν πιο γενναίοι, αποδεχτείτε τις ελλείψεις σας και αναλάβετε να αναδείξετε, εσείς , πρώτοι , τις ικανότητες σας και το προφίλ σας.

Λέων

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, είναι σε μια καλή θέση για εσάς, καθώς τώρα είναι εύκολο να εντοπίσετε πρακτικά,  πλέον τα μπλοκαρίσματα, τα εμπόδια που έχετε βάλει στον εαυτό σας και να κάνετε την υπέρβαση, να απαγκιστρωθείτε, απογειωθείτε,  από πρέπει και προκαταλήψεις, χρωματίζοντας με ζωντανά χρώματα τις επιλογές σας. Ανακαλύψτε προσωπικούς στόχους. Ταξιδεύετε.

Παρθένος

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, σας βοηθάει να βγείτε από ένα σκοτεινό κόσμο, αρκεί βέβαια να επιμένετε, παρά τις ψυχολογικές πιέσεις που θα δεχτείτε και να ανακαλύψετε, λύσετε τις υπαρξιακές σας ανησυχίες για το θάνατο. Αποδοχή της ψυχοσεξουαλικής συμπεριφοράς , κυρίως εάν υπάρχουν ιδιαιτερότητες και επαναξιολόγηση των οικονομικών σας πόρων.

Ζυγός

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, φωτογραφίζει έντονα τις προσωπικές σχέσεις και έτσι θα δείτε πιθανή δυσλειτουργική σας συμπεριφορά, σημάδια εξάρτησης που σας δένουν σε τοξικές σχέσεις και θα θελήσετε να απελευθερωθείτε, έτσι ώστε να μάθετε να περνάτε καλά με τον εαυτό σας. Ανακαλύπτετε την ψυχική και συναισθηματική ισορροπία μέσα σας, χωρίς να έχετε ανάγκη την υποστήριξη των γύρω σας.


Σκορπιός

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, θα σας αναγκάσει να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό, εναλλακτικό τρόπο ζωής, μακριά από τοξίνες και καταχρήσεις και θα μάθετε να φροντίζετε το σώμα. Εκτιμάτε περισσότερο τα απλά καθημερινά πράγματα και πιθανόν να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο που θα σας βοηθήσει να διώξετε το περιττό άγχος. Εργασία ανιδιοτελής και αγαπάτε να προσφέρετε, χωρίς αντάλλαγμα.

Τοξότης

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, θεραπεύει ερωτικά τραύματα, αναδεικνύει την ελεύθερη φύση σας και θα μπορέσετε να δουλέψετε με εσωτερικές αρνητικά πρότυπα, που σας κάνουν ανασφαλή ή σας αποτρέπουν να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Θετική η είσοδος του Χείρωνα στον Κριό , για να γίνετε πιο ριψοκίνδυνοι και να τολμήσετε να εφαρμόσετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες. Νέος έρωτας.

Αιγόκερως                                                   

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, φέρνει σημαντικές αλλαγές, ανατρέχετε στο παρελθόν, κάνετε μεγάλες προσπάθειες να νικήσετε προσωπικούς δαίμονες και τώρα το ζητούμενο είναι να βρείτε την ..οικογένεια σας, να φτιάξετε το καταφύγιο σας και να καλωσορίσετε την ευγνωμοσύνη στη ζωή σας. Βρίσκετε το νόημα, τους στόχους σας, κόβοντας τον ομφάλιο λώρο.

Υδροχόος

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, φέρνει αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας, καθώς εσείς αναλαμβάνετε να μετουσιώσετε τα αρνητικά σε θετικά και σίγουρα θα σας απασχολήσουν οι συγγενικές σας σχέσεις. Αναγκάζεστε να γίνετε πιο θαρραλέοι, να λέτε , να εκφράζεστε ελεύθερα και θα πείτε πολλά αντίο και κυρίως στα άτομα που σας καταπιέζουν.

Ιχθύες

Η μετακίνηση του Χείρωνα, στον Κριό, θα φέρει στην επιφάνεια, προσωπικές ελλείψεις, αδυναμίες που μπορεί να έχετε και αφορούν τους οικονομικούς σας χειρισμούς και την γνώμη σας για το χρήμα, αλλά και τον εαυτό σας. Τώρα , έχετε την ευκαιρία να αποδεχτείτε τα λάθη σας, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να χτίσετε μια πιο υγιή, γήινη πραγματικότητα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ