Η μελαγχολία του Φθινοπώρου και οι εκπλήξεις του Χειμώνα!

    Δύο υπέροχα παιδικά βιβλία που θα ταξιδέψουν τα παιδιά στις μοναδικές ομορφιές του φθινοπώρου και του χειμώνα από τις εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη. Η μελαγχολία του Φθινοπώρου και οι εκπλήξεις του Χειμώνα!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Η Ζουζού και η μελαγχολία του φθινοπώρου

    Συγγραφέας / Εικονογράφηση:
    Μαϊτέ Λαμπουντίγκ

    Μετάφραση: Εύη  Γεροκώστα 

     Για παιδιά 4+

     

    Ένα παραμύθι για να ανακαλύψετε την μελαγχολία του Φθινοπώρου, και τις ετοιμασίες της φύσης για την αναγέννησή της Άνοιξης.

     

    Η πάντα αισιόδοξη και καλόκαρδη  ποντικίνα Ζουζού βρίσκεται στο “μάτι του κυκλώνα” όταν φτάνει το φθινόπωρο, συννεφιάζει ο ουρανός , γίνεται γκρίζος και η ίδια νιώθει πολύ λυπημένη. Ούτε καν ξέρει γιατί νιώθει τόσο άσκημα.

    Όμως έρχονται οι φίλοι της , οι φίλοι που κάνουν τα δέντρα να χορεύουν, και το χρυσοκόκκινο χώμα να χορεύει , και τα φύλλα να χορεύουν  και όλα αλλάζουν. Η Ζουζού τραγουδάει το τραγούδι του φθινοπώρου και χορεύει τον χορό του και δεν ξεχνά πως οι φίλοι της είναι πάντα εκεί για να  της φέρουν την  Άνοιξη.

    Ο συγγραφέας και μαζί εικονογράφος του βιβλίου, με μια φθινοπωρινή παλέτα ζωγραφίζει ένα χρυσό πίνακα , τον πίνακα του φθινοπώρου. Και η μελαγχολία που ίσως νιώσουμε, πετά μακρυά για να δώσει την θέση της στην Άνοιξη που έρχεται γοργά. Και που στην καρδιά μας την φέρνουν οι φίλοι μας.

    ΙSBN: 978-618-5151-67-6                Δέσιμο: σκληρό εξώφυλλο

    Σελίδες: 32                    Μέγεθος: 25,5 Χ 29,5     .            Ηλικίες:  για παιδιά 4+

     

    Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να δείτε όλα τα βιβλία

        www.kokkiniklostibooks.gr

    Μαιζώνος 20-22, Πάτρα 26223 – τηλ. 2610 226453, φαξ 2610 226690,
    e-mail: info@kokkiniklostibooks.gr

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    Η Ζουζού και οι εκπλήξεις του χειμώνα

     

    Συγγραφέας / Εικονογράφηση:
    Μαϊτέ Λαμπουντίγκ

    Μετάφραση: Εύη  Γεροκώστα 

    Για παιδιά 4+

     

    ‘Ενα παραμύθι για να ανακαλύψετε την ζεστασιά του χειμώνα, της φιλίας και της αιδιοδοξίας.

     

    Η καλόκαρδη και πληθωρική Ζουζού βρίσκει ένα τραυματισμένο πουλάκι και μαζί με τους αγαπημένους της φίλους προσπαθούν να το κάνουν καλά και να το κρατήσουν κοντά τους ώσπου να περάσει ο κρύος χειμώνας. Η πανέξυπνη Ζουζού σχεδιάζει ένα σωρό εκπλήξεις για να νιώσει όμορφα ο μικρός τραυματίας και να “ζεσταθεί” η καρδιά του που νιώθει νοσταλγία για τον ξάδελφό του τον Ρενέ. Έτσι, ο μικρός Σεραφίνο ανακαλύπτει την ζεστασιά του χειμώνα στην αγκαλιά των νέων του φίλων. Και μαζί ανακαλύπτει την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι σε κάθε δυσκολία που θα συναντήσεις πάντα υπάρχει ένας τρόπος για να προχωρήσεις μπροστά.

    Ο συγγραφέας και μαζί εικονογράφος του βιβλίου, με πολύ λίγα λόγια μας μεταφέρει το μαγικό του μυστικό: μπορείς να ανακαλύψεις την ζεστασιά του χειμώνα, πλάι σε φίλους που σε νοιάζονται και σε αγαπούν.  Οι ζωγραφιές του απλές, σαν παιδικές,  μας μεταφέρουν σε ένα κρυστάλλινο χειμώνα ,όλο εκπλήξεις, και περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι κι η ζεστασιά του.

    ΙSBN: 978-618-5151-68-3              Δέσιμο: σκληρό εξώφυλλο

    Σελίδες: 32                    Μέγεθος: 25,5 Χ 29,5                  Ηλικίες:  για παιδιά 4+

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ