Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η 1η Οκτωβρίου, έχοντας καθιερωθεί από το 2015 ως η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, δεν θα μπορούσε ναμην τιμηθεί δεόντως από την αυθεντική πηγή του καφέ, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη επιθυμώντας να εξαπλώσουν την απόλαυση του φρεσκοκομμένου καφέ γιορτάζουν την Ημέρα Καφέ με μοναδικές “επετειακές”προσφορές στα αγαπημένα σας ροφήματα.

Ο εορτασμός του καφέ θα ξεκινήσει με έναν «συλλεκτικό» συνδυασμό αφού από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το αγαπημένο κλασσικό χαρμάνι Ελληνικού Καφέ Ξανθός 200γρ με ένα επετειακό, μικρό καφεκούτι στην προνομιακή τιμή των 7,60€.

Αποκλειστικά και μόνο για την 1 Οκτωβρίου,τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει ακόμη μια έκπληξη, αφού όλοι οι χύμα καφέδες θα διατεθούν με έκπτωση 15%. Απολαύστε αυθεντικούς Ελληνικούς, φρεσκομομμένους Φίλτρου, εκλεκτούς Espressoκαι Στιγμιαίους από 400γρ και άνω εκμεταλλευόμενοι την ισχύουσα προσφορά. Η έκπτωση ισχύει συνδυαστικά για τα διάφορα είδη χύμα καφέ, δηλαδή σε περίπτωση που επιθυμείτε να απολαύσετε διαφορετικές γεύσεις σε μικρότερες ποσότητες (π.χ. 200gr Ελληνικό και 200gr Espresso) απολαμβάνετε επίσης την έκπτωση.

Τέλος, στο πλαίσιο της αφιερωμένης μέρας στον καφέ, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει για εσάς μια ακόμη έκπληξη αφού με κάθε αγορά,την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, θα λάβετε  εκπτωτικό κουπόνι με -15% έκπτωση για την επόμενη αγορά χύμα καφέ από 400γρ και άνω.

Γιατί παγκόσμια ημέρα του καφέ σημαίνει παγκόσμια ημέρα καθολικής απόλαυσης γνήσιων γεύσεων από όλο τον κόσμο!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ