Αν τα παιδιά σας αγαπάνε τις επιστήμες αυτά τα βιβλία θα τα λατρέψουν!

    Παιδικά βιβλία γεμάτα έμπνευση από εκδόσεις Μεταίχμιο, Εκδόσεις Μίνωας και εκδόσεις Διόπτρα. Γεμάτα εφευρέσεις, προϊστορία, επιστήμονες και αστροναύτες  και πειράματα. Αν τα παιδιά σας αγαπάνε τις επιστήμες αυτά τα βιβλία θα τα λατρέψουν!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Η επιστήμη γίνεται παιχνίδι με 30 απίθανα πειράματα

    Εκδόσεις Μεταίχμιο

     

    ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Μάθε πώς να κατασκευάσεις αλεξίπτωτα και πυραύλους, πώς να πιάσεις ζουζούνια, πώς να φτιάξεις χλαπάτσες και πολλά άλλα. Έπειτα ανακάλυψε την επιστημονική εξήγηση πίσω από κάθε δραστηριότητα. Ένα βιβλίο με 30 πειράματα που το παιδί μπορεί να κάνει στο σπίτι, για να αναπτύξει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του, να έρθει σε επαφή με τις θετικές επιστήμες και να κατανοήσει με βιωματικό τρόπο βασικές αρχές της φυσικής, της χημείας και της βιολογίας.

     

    Εφευρέσεις

    Εκδόσεις Μεταίχμιο

    Ελάτε να ταξιδέψουμε στον χρόνο και να εξερευνήσουμε τον κόσμο των επιστημονικών και τεχνολογικών εφευρέσεων.
    Παρακαλώ καθίστε και δέστε τη ζώνη σας! Η χρονομηχανή θα πηδήξει αιώνες και χιλιετίες και θα μας μεταφέρει στη στιγμή που δημιουργήθηκαν οι σπουδαιότερες εφευρέσεις. Θα καλύψουμε τα πάντα – από την εφεύρεση του ποδηλάτου και του τροχού κεραμικής ως το πρώτο αυτοκίνητο και το πρώτο αεροπλάνο, με ενδιάμεσες στάσεις στην εφεύρεση της τυπογραφίας, των γυαλιών και του τηλεφώνου.
    Χάρη στο εύληπτο κείμενο και τη μοντέρνα εικονογράφηση, αυτό το πανέμορφο βιβλίο θα τραβήξει την προσοχή κάθε μικρού αναγνώστη.

     

    Προϊστορία

    Εκδόσεις Μεταίχμιο

     

    Ελάτε να ταξιδέψουμε στον χρόνο και να ανακαλύψουμε πώς εξελίχθηκε η ζωή στη Γη. Θα εξερευνήσουμε τις θάλασσες του Παλαιοζωικού αιώνα. Θα επισκεφτούμε φυτοφάγους και σαρκοφάγους δεινόσαυρους του Μεσοζωικού αιώνα. Θα συναντήσουμε το μεγαλύτερο θηλαστικό της ξηράς και τους προγόνους των ελεφάντων. Τέλος, θα γνωρίσουμε τον προ-προ-προ-παππού μας, τον πρόγονο των ανθρώπων. Παρακαλώ καθίστε και δέστε τη ζώνη σας. Το ταξίδι στην προϊστορία ξεκινά.

     

     

     

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

    Μαθητευόμενος αστροναύτης

    εκδόσεις Μεταίχμιο

     

    Το βιβλίο αυτό θα σου µάθει τα πάντα για το διάστηµα, την αστρονοµία, τη ζωή στον Διεθνή Διαστηµικό Σταθµό και τόσα άλλα.
    Εκτοξεύσου σε µια απίθανη διαστηµική αποστολή και µάθε από πρώτο χέρι τι σηµαίνει να είσαι αστροναύτης, µε τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα βρεις στις σελίδες του!

    Μια φανταστική νέα σειρά βιβλίων που καλλιεργεί το ενδιαφέρον των παιδιών για τις θετικές επιστήµες και τα ενθαρρύνει να µάθουν ένα σωρό πράγµατα για διάφορα επαγγέλµατα.

     

     

    Μαθητευόμενος επιστήμονας

    Εκδόσεις Μεταίχμιο

    Το βιβλίο αυτό θα σου µάθει τα πάντα για τον καιρό, τα είδη βιότοπων, το ανθρώπινο σώµα και τόσα άλλα.
    Δούλεψε σε ένα σύγχρονο επιστηµονικό εργαστήριο και µάθε από πρώτο χέρι τι σηµαίνει να είσαι επιστήµονας,µε τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα βρεις στις σελίδες του!

    Μια φανταστική νέα σειρά βιβλίων που καλλιεργεί το ενδιαφέρον των παιδιών για τις θετικές επιστήµες και τα ενθαρρύνει να µάθουν ένα σωρό πράγµατα για διάφορα επαγγέλµατα.

     

     

    Δεινόσαυροι: έχουν εξαφανιστεί… ή υπάρχουν ανάμεσά μας;

    Εκδόσεις Διόπτρα

    Όλοι πιστεύουν ότι οι δεινόσαυροι έχουν εξαφανιστεί. Είναι άραγε αλήθεια; Μήπως κάποιοι βρίσκονται ακόμη στη Γη και ζουν ανάμεσά μας;
    Ένα αυθεντικό άλμπουμ με φωτογραφίες από πολύ πολύ παλιά, που έρχεται στο φως για πρώτη φορά, θα δώσει την απάντηση…

    Ένα διασκεδαστικό ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο των δεινόσαυρων!

     

     

     

     

    Επιστήμες, 40 επιστήμονες που άλλαξαν τον κόσμο

    Εκδόσεις Μίνωας

    ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ 40 ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ, ΦΥΣΙΚΩΝ, ΧΗΜΙΚΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΩΝ.

    Ανακαλύψτε 40 επιστήμονες και ερευνητές οι οποίοι άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα κατανοεί το σύμπαν, τον κόσμο και τη ζωή. Μάθετε αξιοπερίεργα γεγονότα και χιουμοριστικές στιγμές από τη ζωή τους και διαβάστε για τα μεγάλα ερωτήματα που τους βασάνιζαν. Ποιος θα αποτελέσει έμπνευση για σας;

     

     

     

    Φεύγουμε από τον κόσμο των επιστημών και συνεχίζουμε με ινδάλματα των μικρών μας ποδοσφαιρόφιλων!

    Ποδόσφαιρο, 40 θρυλικοί παίκτες

    Εκδόσεις Μίνωας

     

    ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ 40 ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

    Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε τα κορυφαία αστέρια του ποδοσφαίρου όλων των εποχών! Απίθανες πληροφορίες για τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Ρονάλντο, το αριστερό πόδι του Μέσι, τον νεαρότερο παίκτη που πέτυχε γκολ σε παγκόσμιο κύπελλο. Θα γνωρίσετε, επίσης, και τα κορίτσια που έχουν διακριθεί σε αυτό το άθλημα. Κάθε παίκτης είναι νικητής. Ποιο είναι το δικό σας ίνδαλμα;

     

     

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ