Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης – ο μύθος αυτής της αρχέγονης θεάς

Συνεχές και έντονο σασπένς σ`ένα αστυνομικό θρίλερ, που εστιάζει περισσότερο στην ψυχοπαθολογία ενός αδίστακτου, σχεδόν παρανοϊκού δολοφόνου νάρκισσου, στην ένταση και τις ανατροπές, σε μια καλοστημένη υπόθεση από τις Εκδόσεις Μίνωας. Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης – ο μύθος αυτής της αρχέγονης θεάς – Γράφει η Μαρία Διακαντώνη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Οδηγώντας μας σε σκοτεινά μυστικιστικά μονοπάτια, η Ελευθερία Μεταξά επέλεξε να βασίσει το νέο της βιβλίο Τα τρία πρόσωπα της Εκάτης , στο μύθο αυτής της αρχέγονης θεάς που παρουσιάζεται στα αγαλματίδιά της με δύο πυρσούς ή με τρία πρόσωπα. Θα το βρείτε από τις εκδόσεις Μίνωας.
Η Εκάτη, κόρη Τιτάνων, εθεωρείτο πανίσχυρη κυρία των τριών βασιλείων της γης, της θάλασσας και του ουρανού. Θεά της μαγικής τέχνης και των δηλητηριωδών βοτάνων, της Νύχτας και της Σελήνης, των φαντασμάτων και της νεκρομαντείας, συνοδός της Περσεφόνης και σύντροφος του Αδη.
Ο Απόλλωνας Ροδόπουλος, πάμπλουτος και πανίσχυρος επιχειρηματίας
μανιώδης συλλέκτης αρχαιοτήτων και αρχαιοκάπηλος, βασιζόμενος σε μια παλιά προφητεία, πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο κυρίαρχος όλου του κόσμου με την βοήθεια της Εκάτης. Ιδρύει μια αίρεση φανατισμένων πιστών που δεν διστάζουν να θυσιάσουν αθώους ανθρώπους στο όνομα της καταχθόνιας θεάς, βοηθώντας τον στον ανίερο σκοπό του.
όταν ματώσει η Μεγάλη Σελήνη, θα πεθάνει το παιδί
        με τα μάτια του λύκου που δεν βλέπουν, για να δώσει
        τη δύναμη στον Απόλλωνα να λούσει το σύμπαν με
        το φως του…
Ο αστυνόμος Βαρσάμης και η ανθρωπολόγος Μάρθα Τζόουνς θα βρεθούν στο στόχαστρό του καθώς προσπαθούν να εμποδίσουν τα μεγαλεπίβολα σκοτεινά του σχέδια.
Ενδιαφέρουσα θεματολογία, συνεχές και έντονο σασπένς σ`ένα αστυνομικό θρίλερ χωρίς ωμές και φρικιαστικές περιγραφές, που εστιάζει περισσότερο στην ψυχοπαθολογία ενός αδίστακτου, σχεδόν παρανοϊκού δολοφόνου νάρκισσου, στην ένταση και τις ανατροπές, σε μια καλοστημένη υπόθεση.
Καλογραμμένο και ευκολοδιάβαστο.
Καλή ανάγνωση.
Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ