Με ένα βιβλίο δίνεις χαρά!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ καλούν όλους τους αναγνώστες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Με ένα βιβλίο δίνεις χαρά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Με ένα βιβλίο δίνεις χαρά!

Κύριο μέλημα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι η προάσπιση και η διάδοση του πολιτισμού που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας στήριξης των πιο ευάλωτων μελών της κοινωνίας, δεν μένουμε αδιάφοροι απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη κάθε χρόνο μέσα από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Φέτος, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ξεκινούν μια συνεργασία με την ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί» που εκπορεύεται από μια κοινή μας αγάπη: το παιδί. Από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, αγοράζοντας οποιοδήποτε παιδικό ή εφηβικό βιβλίο από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ενισχύετε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Ένωσης.
Επιλέξαμε τη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς οι δύο αυτοί μήνες βρίθουν εορτών με αποκορύφωμα τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κατά τις οποίες η ανάγκη για στήριξη των ανθρώπων που χρειάζονται τη βοήθειά μας γίνεται ακόμα επιτακτικότερη και συνάμα τα βιβλία έχουν την τιμητική τους ανάμεσα στις επιλογές δώρων.


Ελπίζουμε οι αναγνώστες να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας, χαρίζοντας περισσότερα παιδικά βιβλία και ενισχύοντας ταυτόχρονα τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» που εργάζεται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το «Μαζί για το Παιδί» τιμήθηκε το 2016 με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση, που στηρίζεται αποκλειστικά σε ιδιωτικούς πόρους και στη στήριξη εθελοντών. Οι πόροι της Ένωσης προκύπτουν αποκλειστικά από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών, έσοδα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περισσότερα για τις δράσεις, τους σκοπούς και τον χαρακτήρα της Ένωσης θα βρείτε στο www.mazigiatopaidi.gr.

Ας θυμηθούμε όλοι μαζί τους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου: «Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα», που αποτελούν μια πάντα επίκαιρη παραίνεση την οποία δεν πρέπει να παραβλέπουμε.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ