3+1 βιβλία μαγειρικής με συνταγές που θα λατρέψετε

Η μαγεία των Χριστουγέννων στο τραπέζι μας! Σήμερα σας παρουσιάζω τέσσερα διαφορετικά βιβλία μαγειρικής που ξεχώρισα και θα σας δώσουν μερικές ιδέες και για τα γιορτινά σας τραπέζια! 3+1 βιβλία μαγειρικής με συνταγές που θα λατρέψετε

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Γλυκά και Υγιεινά – Αθηνά Πάνου – Εκδόσεις Ψυχογιός

Τι θα έλεγες να μάθαινες να δημιουργείς ξεχωριστά γλυκά χωρίς προσθήκη επεξεργασμένης ζάχαρης; Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψεις ότι είναι πιο εύκολο από ό,τι πίστευες και θα βρεις 31 απολαυστικές, γλυκές και υγιεινές συνταγές μαζί με τις θερμίδες τους! Από μπάρες και μπισκότα, που θα έχεις μαζί σου στη δουλειά ή στο ταξίδι, μέχρι την τούρτα που θα φτιάξεις για το παιδικό πάρτι! Όλα φτιαγμένα με υλικά που δε θα σε δυσκολέψουν!
Οι θερμίδες των συνταγών έχουν μελετηθεί από τη Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, B.Sc., M.Sc.

 

 

Μαγειρεύω εποχές – Γωγώ Παπαδιονυσίου MamaTsita – Εκδόσεις Μεταίχμιο

Ένα αληθινό βιβλίο μαγειρικής. Με αληθινές συνταγές που πετυχαίνουν. Δίχως κρυμμένα υλικά και μυστικά.
Δίχως επαγγελματικούς φακούς, φώτα, φίλτρα και προβολείς. Με την υπογραφή της αγαπημένης food blogger MamaTsita. Η Γωγώ Παπαδιονυσίου, ή MamaTsita όπως είναι γνωστή ως επιτυχημένη food blogger και τηλεοπτική μαγείρισσα, μας ανοίγει την κουζίνα της και μας μαγειρεύει υπέροχες συνταγές με φρέσκα εποχιακά υλικά, μας αποκαλύπτει μικρά πρακτικά μυστικά και μας δίνει ιδέες για εύκολες και νόστιμες λύσεις για το καθημερινό τραπέζι.
Στις σελίδες αυτού του βιβλίου παράλληλα με τις συνταγές η MamaTsita μας διηγείται ιστορίες από τα παιδικά και νεανικά της χρόνια που την ενέπνευσαν και την οδήγησαν στην κουζίνα αφού, όπως και να το κάνουμε, η μαγειρική είναι υπόθεση καρδιάς.

 

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Street Food – Άκης Πετρετζίκης – Εκδόσεις Ψυχογιός

Ο αγαπημένος Έλληνας σεφ σε Street Food μαγειρικές δημιουργίες! Ανακάλυψε 120 λαχταριστές συνταγές από τον Άκη Πετρετζίκη για τα πιο νόστιμα “φαγητά του δρόμου” από όλο τον κόσμο.

Γιατί Street Food; Μα γιατί είναι φανταστικό!
Φρέσκο, υπερνόστιμο φαγητό που το βλέπεις να μαγειρεύεται και το τρως την ίδια στιγμή, με το χέρι, χωρίς πολλά πολλά. Το καλό street food δεν έχει άσους κρυμμένους στο μανίκι. Όλα γίνονται μπροστά σου, την ώρα που θα το παραγγείλεις. Είναι γρήγορο (ακόμα κι όταν μαγειρεύεται αργά) και αιχμαλωτίζει την προσοχή σου από τη στιγμή που θα το πιάσεις στα χέρια σου. Επιπλέον, το street food είναι πολυδιάστατο. Πιάτα που συνδέονται με την παράδοση και τις συνήθειες πολλών διαφορετικών περιοχών του πλανήτη, εμφάνιση που δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει και σερβίρισμα που σε προκαλεί να το απολαύσεις όπως ακριβώς κάνεις κέφι εσύ. Με το street food μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Δε σε νοιάζει πού θα το φας, με ποιον τρόπο, αν θα είσαι μόνος ή με παρέα. Πρωταγωνιστής είναι το φαγητό, στην πιο αγνή, απλή αυθεντική μορφή του. Όπως ακριβώς σε αυτές εδώ τις συνταγές, που έχουν στόχο να πλημμυρίσουν το σπίτι σου με αρώματα και γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο.
Άκης Πετρετζίκης

Piece of Cake – Άκης Πετρετζίκης – Ψυχογιός

Blisscakes, cloudcakes, sparkcakes, worldcakes… Για μένα όλα είναι κέικ. Και είναι όλα υπέροχα. Ένα βιβλίο με 120 συναρπαστικές, πρωτότυπες, γλυκιές συνταγές για κέικ, που δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, όποιες κι αν είναι οι αγαπημένες του γεύσεις. Μια έκδοση που συγκεντρώνει τη δουλειά ετών και την επιθυμία μου να σας προσφέρω πραγματικά το καλύτερο.
Άκης Πετρετζίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ