Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Δεκεμβρίου 2019

Στις 2 Δεκεμβρίου 2019 ο Δίας ο πλανήτης που μιλάει για εξέλιξη, επέκταση εισέρχεται στον Αιγόκερω όπου και αστρολογικά σε Πτώση , δίδει τύχη , εύνοια μετά από υπερπροσπάθεια και τεστ κοπώσεως. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Δεκεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!


Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Όποιος αντέξει θα πατήσει γερά στα πόδια του..

Υστερόγραφο θετικές όψεις αφροδίτης με άρη και ποσειδώνα , έρωτας γήινος , παθιασμένος που ολοκληρώνεται..

Υστερόγραφο Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.. μη πέφτεις από τα σύννεφα.. προσωρινή απογοήτευση

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο αρκεί να συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας ευνοούνται.   Κριός β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις που μπορεί να προκύψουν από πιθανό παρασκήνιο και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Ερωτικές σχέσεις ευνοούνται. Κριός γ’ δεκαημέρου,  δυναμική εβδομάδα για να τρέξετε θέματα καριέρας, να πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις σας και να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης της περιουσίας σας.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου,  η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επαγγελματικης αποκατάστασης αλλά και νομικά ζητήματα, βέβαια χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πάρετε πρωτοβουλίες ή δεν θα κουραστείτε για να πετύχετε. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις κυρίως που προκύπτουν μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και κυρίως αποφύγετε το δανεισμό γιατί θα ξεφύγετε από τον προυπολογισμό σας. Ερωτικά μηνύματα και φλερτ με άτομο του φιλικού σας κύκλου.     Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   δυναμική εβδομάδα για να τρέξετε θέματα με συνεργάτες , κυρίως εάν δραστηριοποιείστε στο εξωτερικό και φαίνεται πως θα δεχτείτε προτάσεις που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Νέες ιδέες.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα κληρονομικά και διαχείρισης κοινής περιουσίας, καθώς η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωθεί. Προσπαθείστε να τα βρείτε με τα οικεία σας άτομα και να ξεπεράσετε προβλήματα που πιθανόν είχαν γεννηθεί λόγω οικονομικών διαφορών. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις που προκύπτουν μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί και να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας.  Περνάτε ερωτική φάση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα για να οργανώσετε περισσότερο την καθημερινότητα σας έτσι ώστε να αφοσιωθείτε περισσότερο στην εργασία σας ή να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ηρεμούν. Προτάσεις για νέα θέση εργασίας.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις με σχέσεις και συνεργασίες και πιθανόν νέες γνωριμίες να δώσουν ένα νέο χρώμα στην προσωπική αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Αρκετός ανταγωνισμός αλλά και δυνατότητες να βγείτε από τη μετριότητα.    Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις που μπορεί να προκύψουν από βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να πάρετε λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή γιατί δεν μπορείτε να πείτε όχι. Βασιστείτε περισσότερο στη λογική. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι, έχετε καλή διάθεση.    Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα για να διεκδικήσετε δικαιώματα, να επιβάλλετε τις απόψεις σας και γενικά να χαρείτε τον έρωτα χωρίς περιορισμούς.  Φλερτ , ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις που σας εξιτάρουν.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασιακής φύσεως, θα μπορέσετε να βελτιώσετε σχέσεις με ανωτέρους σας ή συναδέλφους σας και πιθανόν να ασχοληθείτε με τη δημιουργία του δικούς σας επαγγελματικού χώρου. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, προσοχή σε απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις που προκύπτουν από ερωτικά μπερδέματα και οδηγούν σε καταστάσεις που ίσως δε θέλετε ακόμη να αντιμετωπίσετε. Απογοητεύσεις που φέρνουν ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα για να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση στον εργασιακό σας χώρο , να συζητήσετε με άτομα που σας εκτιμούν και γενικά να βρείτε χαμένες ισορροπίες. Βελτιώνετε το κλίμα μέσα στην οικογένεια.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα ερωτικής φύσεως, καθώς θα είστε πιο ανοιχτοί σε νέες προτάσεις αλλά και το ερωτικό παρελθόν μπορεί να σας χτυπήσει τη πόρτα. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Φλερτάρετε με την τύχη σας.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις  που μπορεί  να προκύψουν με άτομα που συνεργάζεστε χρόνια και πιθανόν να δυσαρεστηθείτε από τη συμπεριφορά τους.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα και σας δίνετε η ευκαιρία να βγείτε από καταστάσεις που σας πηγαίνουν πίσω και να φλερτάρετε με άτομα που σας στηρίζουν σε ότι και αν αποφασίσετε. Ερωτικές στιγμές.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα, ακίνητης περιουσίας και συνειδητοποιείτε ότι η οικογένεια σας είναι το καταφύγιο σας. Μερικοί από εσάς θα κάνουν το επόμενο βήμα σε μια σχέση που μετράει χρόνια.     Ζυγέ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις που προκύπτουν από λάθος εκτιμήσεις ή συνεργασίες με άτομα που τελικά μπορεί να φανούν αναξιόπιστοι. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι και νιώθετε σιγουριά με το ταίρι σας.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα για να προχωρήσετε σχέδια που αγγίζουν θετικά τη τσέπη σας και φαίνεται πως προσωρινά τουλάχιστον θα γλιτώσετε από δοκιμασίες. Δείξτε αποφασιστικότητα.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω  φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα καθημερινότητας, επικοινωνίας, σπουδών και μετακινήσεων. Πιθανόν τώρα να αξιοποιήσετε πιο δημιουργικά το χρόνο σας και να προωθήσετε τη δουλειά σας μέσα απο το διαδίκτυο ή άλλα μέσα προβολής. Ερωτικές συναντήσεις.  Σκορπιός β δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις που προκύπτουν από υψηλές προσδοκίες και έτσι νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε αυτό που σας αξίζει. Αξιοποιείστε τις γνωριμίες σας.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες με έγγραφα, συμβόλαια και γενικά να ορίσετε νέες προτεραιότητες που θα σας διευκολύνουν μέσα στην καθημερινότητα σας. Συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα. Συναντήσεις ευχάριστες.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικής φύσεως και θα νιώσετε άμεσα τη διαφορά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σας χαροποιεί. Ερωτικά είστε αρκετά ανεβασμένοι, πιθανόν όμως σε μυστική σχέση που σας ανανεώνει. Αυξημένη αυτοπεποίθηση.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσιες που προκύπτουν λόγω της περίεργης στάσης ατόμων που εκτιμάται ιδιαίτερα και νιώθετε αρκετά μπλοκαρισμένοι. Επικίνδυνα ονειροπολείτε. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα για τα οικονομικά σας ζητήματα , κυρίως αυτά που προέρχονται από μυστικές πηγές και μπορείτε να τακτοποιήσετε και οφειλές που είχατε αμελήσει. Ερωτικά πάθη.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας φέρνει θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής, ανακουφίζεστε αρκετά από τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών και κυριολεκτικά θα αξιοποιηθούν οι προσπάθειες σας, θα δείτε το έργο σας να αποδίδει. Επιτυχία , αναγνώριση.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις που προκύπτουν από παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο και αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επικοινωνία σας.  Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα για να βγείτε από αδιέξοδα, να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας ή ακόμα και να κινηθείτε παρασκηνιακά και να νικήσετε πιθανούς αντιπάλους. Ερωτικά υπερισχύετε.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου,  η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις και γενικά διαπιστώσετε ότι θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας με αποτέλεσμα να γίνετε πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί. Επίσης πολλές φορές ξεπερνάτε με τη βοήθεια του Δία υπαρκτά και μέχρι πρότινος ανυπέρβλητα εμπόδια.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις που προκύπτουν από λάθος οικονομικές συμφωνίες και ανοίγματα που καλύτερα να είχατε αποφύγει. Αρκετές ερωτικές επιλογές. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, δυναμική εβδομάδα για να ξεπεράσετε δυσκολίες που σχετίζονται με την επαγγελματική σας κατάσταση και μπορείτε να προωθήσετε την εικονα σας με τεράστια απήχηση.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις σε φιλικές εξελίξεις και θα δείτε ότι μέσα από επαφές που θα γίνουν θα βγείτε από δυσκολίες και θα ευεργετηθείτε επαγγελματικά. Δημόσιες σχέσεις και άνοιγμα φιλικού κύκλου. Έρωτας με ανταπόκριση.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις που προκύπτουν από διαπληκτισμούς με οικεία άτομα και πέφτει προσωρινά η ψυχολογία σας. Νέες ερωτικές γνωριμίες.    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, δυναμική εβδομάδα για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να ακολουθήσετε τα όνειρα με άτομα και μέσα απο συλλογικες προσπάθειες. Ερωτικές συναντήσεις μέσα απο ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ