Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Δεκεμβρίου 2019

Στις 26 Δεκεμβρίου 2019, μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα, πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω που σημαίνει ότι καθαρίζεις, αποτελειώνεις ότι σε καταπιέζει και είναι τοξικό. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Δεκεμβρίου 2019 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο .. ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε θετικές γωνίες με Ουρανό και Δία, μιλά για τύχη , εύνοια και χωρίς να το περιμένεις..τελείως ανεπάντεχα… Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου,   Η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω φέρνει δραστικές αλλαγές σε θέματα καριέρας , ίσως ξαφνικά θα αποφασίσετε να αλλάξετε τα σχέδια σας ή ακόμη μέσα από νέες γνωριμίες που θα γίνουν , να υιοθετήσετε μια νέα οπτική, πιο χαλαρή και ενδιαφέρουσα.  Γνωριμίες μέσα στις γιορτές που ενδέχεται να μείνουν.   Κριός β’ δεκαημέρου προσοχή σε εξιδανικεύσεις και ονειροπολήσεις που σας κρατούν τελείως έξω από την πραγματικότητα. Διατηρήσετε μια μετριοπαθή στάση σε ερωτικά ζητήματα. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσετε τις οικογενειακές στιγμές.   Κριός γ’ δεκαημέρου,  ευνοείστε αρκετά στην ερωτική σας ζωή και έχετε αποφασίσει να αλλάξετε στάση και να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Οικονομική ενίσχυση μέσα στις γιορτές.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω σας επηρεάζει θετικά καθώς συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να εκπληρώσετε με ευκολία τους στόχους σας και με τη βοήθεια που λαμβάνετε από τα κατάλληλα πρόσωπα. Σχέσεις με το εξωτερικό ευνοούνται. Το εορταστικό κλίμα σας αγγίζει.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, προσοχή στη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να έχετε αυτές τις μέρες και σίγουρα θα βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την αρνητική ενέργεια κάνοντας κάτι που σας εκφράζει. Έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις μια που κινείστε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και παρά το εορταστικό κλίμα , το μυαλό σας θα είναι στα σχέδια σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω φέρνει επεισοδιακές αλλαγές που θα φανούν σιγά σιγά μέσα στο νέο έτος σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση και τη διαχείριση κοινών οικονομικών πόρων. Γενικά έχετε καλή ψυχολογία μέσα στις γιορτές.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  καλό το εορταστικό κλίμα για να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και καλό θα ήταν να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Επανασυνδέσεις ευνοούνται.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου,  δυνατές συγκινήσεις κρύβουν οι μέρες αυτές και έχετε την ευκαιρία να περάσετε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Έντονο το συναίσθημα της αγάπης.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω φέρνει αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και προς το καλύτερο και έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Εύνοια και προώθηση σχεδίων μέσα από νέες συνεργασίες.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου μέσα στις γιορτές μπορείτε να απολαύσετε το φλερτ, να έχετε ρομαντικές γνωριμίες και γενικά να ανακουφίστείτε μια που η καθημερινότητα σας θα είναι πιο χαλαρή. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   έντονο ερωτικό κλιμα τις μερες αυτές, μπορείτε να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας και να αφήσετε τα.. δύσκολο για λίγο αργότερα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στα οικογενειακά τραπέζια.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω σας αποσυντονίζει θετικά..πιθανόν συζητάτε προτάσεις για μια νέα εργασιακη θέση και γενικά έχετε το μυαλό σας σε θέματα που αφορούν την προώθηση των σχεδίων σας. Συγχρόνως απολαμβάνετε το εορταστικό κλίμα μαζί με δικούς σας ανθρώπους.  Λέοντα β’ δεκαημέρου,  είστε σε φάση εσωτερικής ενδοσκόπησης και παρά το εορταστικό κλίμα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και όχι με τους άλλους. Αναζητάτε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  οικογενειακές στιγμές ζείτε την περίοδο των εορτών, ωστόσο πολλές φορές η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και πρέπει να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας. Προσοχή σε σκηνές ζηλοτυπίας.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω ευνοεί τα επιχειρηματικά σας σχέδια και ενδέχεται  η ερωτική σας ζωή να πάρει τα πάνω της . Το εορταστικό κλίμα θα αγγίξει τη καρδιά σας και πιθανόν να είστε πιο συναισθηματικοί αυτές τις μέρες. Προτάσεις που σας απογειώνουν.  Παρθένε β΄δεκαημέρου, η περίοδος αυτή σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και χωρίς να χρειάζεται να δίνετε εξηγήσεις για την πιθανή «εξαφάνιση » σας.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  μετακινείστε αυτές τις μέρες είτε για να δείτε αγαπημένους φίλους και να περάσετε τις γιορτές είτε για να συναντήσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Είστε όμως σε φάση αναθεώρησης.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω σας χαρίζει δώρα που δεν περιμένατε να λάβετε καθώς θα απελευθερωθείτε από μια ψυχοφθόρα κατάσταση που σας εγκλώβιζε ψυχολογικά. Οι γιορτές θα να είναι επεισοδιακές.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές σας κάνουν πιο ονειροπόλους και συναισθηματικούς με αποτέλεσμα να ξαφνιάζετε ευχάριστα το περιβάλλον σας.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,   αρκετά έξοδα θα κάνετε αυτές τις μέρες και λόγω γιορτινής ατμόσφαιρας όμως θα βγείτε εκτός προυπολογισμού. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω αλλάζει τον τρόπο σκέψης σας , και φέρνει εποικοδομητικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν στην προώθηση της δουλειάς σας. Το εορταστικό κλίμα σας αγγίζει αλλά το μυαλό σας είναι αφοσιωμένο στα σχέδια σας. Σκορπιός β δεκαημέρου, έντονη ονειροπόληση αυτές τις μέρες και πιθανόν να ζείτε ή να αναπολείτε ένα πρόσωπο που σας έχει συναρπάσει. Προσπαθήσετε να καλμάρετε τον συναισθηματικό σας κόσμο.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  νιώθετε ένταση αυτές τις μέρες και θέλετε να εκτονώσετε την ενέργεια σας με αποτέλεσμα η πιθανή κυκλοθυμία σας να τρομάζει το περιβάλλον σας. Έντονος ερωτισμός.

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία , στο προσωπικό μου email christinatantalidou@gmail.com ή καλέστε με στο 6973 333377.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω αφορά μια νέα πηγή εσόδων και την περίοδο αυτή θα ασχοληθείτε αρκετά με τα δημιουργικά σας σχέδια.  Οι γιορτές σας φέρνουν αρκετά σημάδια καλοτυχίας , είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες.  Τοξότη β’ δεκαημέρου  μα έντονη διάθεση να ερωτευτείτε ή να ξεφύγετε από μια ανιαρή καθημερινότητα και οι μέρες ενδέχεται να κρύβουν εκπλήξεις που θα σας προβληματίσουν. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  έχετε πεσμένη διάθεση αυτές τις μέρες, είτε λόγω υπερβολικής κούρασης ή ψυχολογικής εξάντλησης. Προσοχή σε μυστικές σχέσεις.

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας αφήνει ένα κενό είτε γιατί πρέπει να αποχωριστείτε μια κατάσταση είτε γιατί κάνετε νέα ξεκινήματα που σας απογειώνουν. Η τύχη σας ευνοεί αυτό το διάστημα και θα απολαύσετε τις γιορτές με αρκετά δώρα ατην αγκαλιά σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου,ζείτε μια περίοδο έντονης δραστηριοποίησης και  παρά το εορταστικο κλίμα θα είστε περισσότερο αφοσιωμένοι σε θέματα δουλειάς. Σχεδιάζετε κάτι καινούργιο.    Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  περνάτε ένα διάστημα επανασύνδεσης με το φιλικό σας περιβάλλον και λόγω των εορτών θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε πιο κοινωνικοί. Αναζωογόνηση και έντονη εξωστρέφεια.

Υδροχόος

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω λειτουργεί σαν από μηχανής θεός, και παρά τις δυσκολίες που μπορεί να βιώνετε έχετε την ευκαιρία να ορθοποδήσετε με τη βοήθεια ατόμων που τώρα σας στηρίζουν δυναμικά. Το εορταστικό κλίμα πιθανόν να σας αφήσει ..αδιάφορους. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, υποκύπτετε σε πειρασμούς αυτό το διάστημα που θα επηρεάσουν αρνητικά τη τσέπη σας και αργότερα την ψυχολογία σας. Έντονη εξιδανίκευση  μιας ερωτικής σχέσης.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  προσοχή σε εντάσεις που μπορούν να ξεσπάσουν αυτές τις μέρες μια που και η ψυχολογία σας δεν είναι τόσο ανεβασμένη. Πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις σε σχέδια και πιθανόν να βιώσετε μια μεγάλη επιτυχία και τελικά θα νιώσετε δικαωμένοι. Επίσης επηρεάζει τον φιλικό σας κύκλο με αποτέλεσμα και παρά το εορταστικό κλίμα να γίνουν ξεκαθαρίσματα.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, έντονη ονειροπόληση αυτό το διάστημα και είστε τελείως συγχρονισμένοι στο κλίμα των εορτών. Αγάπη, συμπόνια και έτοιμοι να συγχωρέσετε ακόμα και τον εχθρό σας;    Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  έντονη διάθεση φυγής από την πραγματικότητα αλλά και πιθανόν να έχετε επιλέξει ένα ταξίδι μακρινό για να απολαύσετε τις γιορτές σας. Έρωτας με άτομο που διαμένει στο εξωτερικό . Μοιραίες συναντήσεις.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ