Ζώδια 2020: Τι έχουμε να περιμένουμε από το νέο έτος;

Το 2020 είναι προ των πυλών και κάθε ζώδιο θα βιώσει διαφορετικές προκλήσεις και ευκαιρίες. Ρίχνοντας μια ματιά στον Κρόνο και τον Δία, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για αυτές! Ζώδια 2020: Τι έχουμε να περιμένουμε από το νέο έτος; – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ζώδια 2020

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Ο Κρόνος όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, είναι ο πλανήτης που μας δείχνει σε ποιον τομέα τη νέα χρονιά θα υπάρξουν μαθήματα. Σε αυτόν τον τομέα θα υπάρξουν προκλήσεις και περιορισμοί που μας καλούν να εξελιχθούμε. Αν σε αυτόν τον τομέα έχουμε κάνει σοβαρή δουλειά θα απολαύσουμε τους καρπούς μας, αν όχι θα συναντήσουμε δυσκολίες ώστε να κινητοποιηθούμε. Το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω στο ζώδιο που κυβερνά και άρα θα είναι δυνατός. Στις 22 Μαρτίου κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο αλλά δε θα τον “περπατήσει” πολύ καθώς θα γίνει ανάδρομος. Θα μείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι αρχές Ιουλίου όπου και θα περάσει πάλι στον Αιγόκερω για να ξαναφύγει από εκεί και να μπει πάλι στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου. Και στα δύο ζώδιο ο Κρόνος θα είναι ισχυρός καθώς είναι και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου (αργότερα, όταν ανακαλύφθηκε ο Ουρανός πήρε αυτός τη θέση του κυβερνήτη του Υδροχόου). Συνεπώς μιλάμε για μια έντονα καρμική χρονιά που θα μας φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν και ό,τι εκκρεμότητες έχουμε αφήσει ανοιχτές. Θα ζητηθεί απολογισμός. Ο Κρόνος είναι ο μεγάλος θεριστής που απομακρύνει από τη ζωή μας ό,τι είναι περιττό και ό,τι δεν μας εξυπηρετεί. Εμείς οφείλουμε από τη μεριά μας να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να είμαστε σε θέση να επιτρέψουμε στη ροή να απομακρύνει ό,τι χρειάζεται. Ο πόνος έρχεται από την προσκόλληση που έχουμε σε μια κατάσταση, σε μια ιδέα ή σε έναν άνθρωπο που χρειάζεται τώρα να φύγει.

Ο Δίας από την άλλη, είναι ο πλανήτης που συμβολίζει πάνω από όλα την επέκταση και την ανάπτυξη και μας δείχνει σε ποιον τομέα τη νέα χρονιά θα υπάρξουν ανοίγματα και ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Ό,τι αγγίζει ο Δίας γίνεται χρυσό αλλά να θυμάστε ότι επειδή το χαρακτηριστικό του είναι να μεγεθύνει, αυτό μπορεί να λειτουργήσει και “αρνητικά” καθώς μπορεί να μεγεθύνει προβλήματα που υπάρχουν ώστε να τα δούμε και να κινητοποιηθούμε για τη λύση τους.

Θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα φέρει αλλαγές που έχουν να κάνουν κυρίως με τον υλικό και κοινωνικό τομέα και επομένως με τα επαγγελματικά, την κοινωνική μας θέση, την αναγνωρισιμότητα, την επιτυχία, τους στόχους κτλ. Βέβαια σε αυτή τη θέση ο Δίας βρίσκεται στην πτώση του και άρα η ευνοϊκή του φύση περιορίζεται.

Το “αστείο” της υπόθεσης είναι ότι αυτοί οι δύο πλανήτες που είναι αντίθετης φύσης, θα βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο και θα τραβάνε το σκοινί και από τις δύο μεριές! Έτσι ανάλογα τον τομέα, θα βιώσουμε αντίθετες καταστάσεις, κάτι σαν ένα Σκωτσέζικο ντους!  Σκοπός των πλανητών δεν είναι να μας τρελάνουν αλλά να μας δείξουν το κλειδί. Δεν είναι οι καταστάσεις που μας κάνουν ευτυχισμένους αλλά το εσωτερικό μας κέντρο. Η θάλασσα στην επιφάνεια μπορεί να έχει τρικυμία αλλά στο βυθό υπάρχει ηρεμία. Έτσι και εμείς καλούμαστε να πάρουμε χαμπάρι πως τα φαινόμενα είναι απλώς αυτό, φαινόμενα. Ο εσωτερικός ναός είναι που κρατά τη φλόγα του Πνεύματος.

 

Οδηγίες χρήσης

Διαβάστε το ζώδιό σας καθώς και αυτό του ωροσκόπου σας σε δεύτερη φάση. Κρατήστε στο μυαλό στους δύο βασικούς τομείς που αναφέρονται κάθε φορά για να ξέρετε τι έχετε να περιμένετε μέσα στο έτος. Να θυμάστε ότι αυτές οι παρατηρήσεις ισχύουν για όλο το έτος συνεπώς θα τις δείτε να εξελίσσονται καθόλη τη διάρκεια των μηνών. Μόλις σας συμβαίνει κάτι σημαντικό, ανατρέξτε στις οδηγίες και δείτε αν αυτό που συμβαίνει έχει σχέση με τα μαθήματα ή τις ευκαιρίες για αυτό το έτος. Αν πχ έχετε σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας και το 2020 τελικά χωρίσετε, αντί να είστε “θύμα”της λογικής “γιατί σε εμένα πάλι Θεέ μου!”δείτε μήπως ο Κρόνος για εσάς έφερνε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις. Μη βιαστείτε να πείτε “ναι χώρισα γιατί ο Κρόνος φταίει!”γιατί έτσι απλώς θα αποδείξετε πόσο τεμπέλιδες είστε! Ο Κρόνος είναι δάσκαλος και για το ότι χωρίσατε δε φταίει κανείς άλλος παρά μόνο το κεφάλι σας. Αυτό που έχετε να κάνετε, οπλισμένοι με την αστρολογική γνώση, είναι να θέσετε στον εαυτό σας ερωτήματα που θα σας οδηγήσουν στο να μάθετε τι θέλετε. Πχ “Τι είναι αυτό που επαναλαμβάνεται σαν μοτίβο και χωρίζω κάθε φορά;””Αυτή η σχέση τελικά με πήγε κάπου; Με εξέλιξε;””Την ήθελα πραγματικά;””Έδωσα χώρο στον άλλο;”ή αντίθετα “Μήπως έδωσα πολύ χώρο και έκανα πολύ πίσω σε όλα;””Τελικά τι είναι αυτό που ζητάω πραγματικά σε μια σχέση;”.

Πάμε λοιπόν να δούμε κάθε ζώδιο!

Ζώδια 2020

Κριός

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα της δουλειάς (όπως κάνει τα δύο τελευταία χρόνια) και γενικότερα των στόχων σας. Ίσως υπάρξουν δυσκολίες και προστριβές με ανωτέρους σας και κάποια πράγματα που κυνηγάτε να μην σας “κάθονται”. Η απάντηση δεν είναι να προσπαθήσετε ακόμα σκληρότερα αλλά πιο έξυπνα. Αν όμως είστε σε μια εργασία που αγαπάτε και έχετε δουλέψει σοβαρά, μπορεί να δείτε να αυξάνονται οι ευθύνες σας και να ανταμείβεστε. Όπως και να έχει, θα επαναξιολογήσετε τις προτεραιτότητές σας. Οι όποιες δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε είναι σημάδι που σας καλεί να θέσετε δύο ερωτήσεις. “Πόσο πολύ το θέλω αυτό;” “ Έχω εργαστεί σοβαρά προς αυτή την κατεύθυνση;”

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντας ευκαιρίες στην εργασία και αναγνώριση. Γενικά με αυτούς τους δύο πλανήτες σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε να κάνετε θαύματα αρκεί να το θελήσετε. Ακόμα και η κοινωνική σας θέση μπορεί να αλλάξει όχι όμως από κάποιο θαύμα αλλά από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

 

Ταύρος

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και του “γνώθι σαυτόν”. Αυτόν το χρόνο θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για τη ζωή και θα μάθετε πολύ καλύτερα ποιος/ποια είστε. Θα σας ελκύσουν θέματα σχετικά με τη θρησκεία, την πνευματικότητα και τη μεταφυσική. Θα έρθετε πολλές φορές αντιμέτωποι με τις ίδιες τις απόψεις σας (μέσα από καταστάσεις και ανθρώπους που θα σας αμφισβητήσουν) για να τεστάρετε αν λειτουργούν στον κόσμο. Ο Κρόνος σας στηρίζει επίσης σε νομικά θέματα αρκεί να έχετε το δίκιο με το μέρος σας.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω και έτσι φιλοσοφία, θρησκεία, ψυχολογία θα είναι τομείς που θα τραβήξουν την προσοχή σας καθώς σταδιακά θα αλλάξετε την οπτική σας για τον κόσμο. Ευνοούνται επίσης οι σπουδές και τα μεγάλα ταξίδια! Ανοίξτε τους ορίζοντές σας! Με αυτούς τους δύο πλανήτες στον 9ο οίκο σας, αρχίζει μια μαθητεία τόσο εσωτερική με την αλλαγή της κοσμοθεωρίας σας όσο και εξωτερική με το να κάνετε πραγματικά κάποια σεμινάρια ή εκπαιδεύσεις για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Και όλα αυτά γιατί ο Αιγόκερως σαν θέση για εσάς αντιπροσωπεύει το “άνοιγμα προς τα πάνω”, προς μια ανώτερη γνώση είτε αυτή πρόκειται για γνώση του κόσμου αυτού ή για πνευματική γνώση.

 

Δίδυμοι

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα των οικονομικών. Ίσως υπάρξουν δυσκολίες και θα είναι δύσκολο να βασιστείτε σε άλλους για να σας υποστηρίξουν οικονομικά. Τα δάνεια δεν ευνοούνται. Προσέχετε λοιπόν για να έχετε. Όποια θέματα σχετικά με κληρονομιές και γη έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια, τώρα θα ολοκληρωθούν. Η θέση του Κρόνου εκεί δείχνει επίσης αλλαγές που θα σας μεταμορφώσουν και θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε αξίες και έννοιες όπως η αρχή και το τέλος, η ζωή και ο θάνατος. Σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, θα μάθετε πως να χειρίζεστε τις αξίες των άλλων και καλείστε να απαντήσετε στο ερώτημα “Σύμφωνα με ποιανού τις αξίες ζω; Τις δικές μου ή των άλλων;”

Για το διάστημα που θα βρίσκεται στον Υδροχόο (11/3 έως 2/7) θα σας ευνοήσει σε τυχόν εκπαιδεύσεις που θέλετε να κάνετε και επίσης θα τεστάρει την άποψή σας για τον κόσμο. Λειτουργεί ή όχι;

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω στηρίζοντάς σας και βρίσκοντας λύσεις σε θέματα οικονομικά. Ίσως μάλιστα ευνοηθείτε από τα εισοδήματα άλλων! Ο Δίας πάντως θα εξασφαλίσει πως οτιδήποτε βρίσκεται στο τέλος του, θα φύγει ομαλά από τη ζωή σας. Αν οι καταστάσεις δυσκολέψουν θα σας βοηθήσει να τη βγάλετε “καθαρή”.

 

Καρκίνος

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα των σχέσεων τόσο των προσωπικών όσο και των ευρύτερων. Ίσως είναι πιο δύσκολο να συνεννοηθείτε και οι σχέσεις θα περνάνε έναν βαθμό κρίσης. Ό,τι αξίζει θα κρατήσει και ό,τι σας εμποδίζει από το να εξελιχθείτε θα φύγει από τη μέση. Ο σκοπός εδώ είναι να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από τις σχέσεις με τους άλλους. Όσον αφορά την προσωπική σας σχέση, αν έχετε δουλέψει για αυτήν θα απολαύσετε τους καρπούς σας ενώ αν έχετε χώσει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, θα βγουν στην επιφάνεια.

Ο Δίας που το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα φέρει ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να δώσετε καθώς και να διευρύνετε τον κύκλο επαφών. Οι συνεργασίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να επιτύχετε στα όνειρά σας για αυτό επιλέξτε προσεκτικά τους ανθρώπους που θα σταθούνε πλάι σας.

 

Λέων

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σηματοδοτώντας έτσι μια κρίσιμη χρονιά για την ανάπτυξή σας. Έχετε αρκετή δουλειά μπροστά σας και θα βρεθείτε υπεύθυνοι για πολλά πράγματα, θα είστε συνεχώς σε κίνηση! Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στην υγεία σας καθώς αυτή η θέση αν έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας θα φανεί! Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και ακούστε το σώμα σας.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω ευνοώντας τη δουλειά σας. Θα κάνετε με περισσότερη όρεξη τις εργασίες και τις υποχρεώσεις που σας έχουν ανατεθεί και θα ανακαλύψετε πως να υπηρετείτε τους άλλους μέσα από αυτές. Ο Δίας εδώ σας υποστηρίζει και στην υγεία σας δίνοντάς σας ενέργεια και ζωντάνια.

 

Παρθένος

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα των σχέσεων. Στην ουσία θα επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και τι θέλετε μέσα από τους άλλους. Ίσως υπάρξουν πολλοί παράγοντες που θα λειτουργούν ανασταλτικά στην έκφρασή σας και θα πρέπει να τους αποτινάξετε. Αν τα τελευταία χρόνια έχετε κινηθεί δημιουργικά σε οποιονδήποτε τομέα, ο Κρόνος θα φροντίσει να σταθεροποιήσει αυτό που έχετε δημιουργήσει και να απολαύσετε τους καρπούς του.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω βοηθώντας σε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν με τις σχέσεις. Βοηθά να επεκταθείτε και να εδραιωθείτε. Πατήστε πόδι και πείτε αυτό που θέλετε. Διεκδικήστε το αντικείμενο του πόθου και παίξτε το παιχνίδι! Είναι επίσης μια πολύ καλή θέση για να συνεχίσετε να είστε δημιουργικοί και να φέρετε στον κόσμο είτε πνευματικά παιδιά είτε κυριολεκτικά!

 

Ζυγός

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα της οικογένειας. Θα επικεντρωθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και στην οικογενειακή ζωή η οποία  μπορεί να σας φανεί σαν φορτίο. Αναδιαμορφώστε τις στενές σας σχέσεις και λύστε προβλήματα που τα έχετε αφήσει για καιρό στην άκρη. Ο Κρόνος θα σας ζητήσει επίσης να ξεκαθαρίσετε προτεραιότητες ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια. Βρείτε τη χρυσή τομή και κρατήστε τις ισορροπίες.

Ο Δίας θα βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω ευνοώντας τα οικογενειακά ζητήματα. Ίσως κάποιοι από εσάς αποφασίσουν να κάνουν και αλλαγές στο σπίτι τους ή ακόμα και να αλλάξουν κατοικία.

 

Σκορπιός

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω τεστάροντας τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο, τα πιστεύω σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Η καθημερινότητα ίσως σας φαίνεται φορτίο και θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε. Οι άλλοι θα προκαλούν τον τρόπο που σκέφτεστε και αυτό θα γίνεται για να αναθεωρήσετε τα μοτίβα που έχετε για να ερμηνεύετε τον κόσμο. Συντελείται δηλαδή μια αλλαγή σε επίπεδο νου και ιδεών και αυτό θα επηρεάσει και την επικοινωνία σας καθώς οι άλλοι έχουν συνηθίσει έναν άλλο εαυτό.

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω επίσης και θα φέρνει ανάσες στην καθημερινή ζωή. Ευνοεί τα μικρά ταξίδια όπως επίσης και την εκπαίδευση. Αναζητήστε σεμινάρια για πράγματα που σας ενδιαφέρουν και ξεκινήστε μαθήματα που πάντα θέλατε αλλά αναβάλατε.

 

Τοξότης

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνοντάς σας μαθήματα στον τομέα των οικονομικών αλλά και των προτεραιοτήτων. Οι πηγές εισοδήματος ίσως έχουν μειωθεί τα προηγούμενα χρόνια ή μπορεί να μειωθούν και φέτος. Εσείς καλείστε να δείξετε πως μπορείτε να χειριστείτε τους περιορισμένους πόρους αποτελεσματικά. Πάνω από όλα όμως θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας καλέσουν να επαναξιολογήσετε τις αξίες σας και τις προτεραιότητές σας. Τι είναι σημαντικό για εσάς τελικά;

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και θα αρχίσει να σας υποστηρίζει οικονομικά. Θα φέρει ευκαιρίες συνεπώς καλό είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να τις εκμεταλλευτείτε. Αν έχετε όρεξη να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε σοβαρά, θα ευνοηθείτε πέρα από κάθε προσδοκία! Προσοχή μόνο θα χρειαστεί στο ότι ο Δίας σας κάνει να ξοδεύετε πολύ εύκολα!

 

Αιγόκερως

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στο ζώδιο σας όπως και πέρυσι αυξάνοντας τις ευθύνες σας και οδηγώντας σας σε αυτοανάλυση. Είναι η χρονιά όπου θα δείτε τι σας εξυπηρετεί και τι όχι. Είναι η χρονιά που συνεχίζει τα ξεκαθαρίσματα. Ό,τι δεν λειτουργεί πρέπει να φύγει. Ίσως έχετε βιώσει ήδη την απώλεια και αυτό το χρόνο θα κληθείτε να την ξεπεράσετε. Επανακαθορίζετε τον εαυτό σας και μαθαίνετε ποιος/ποια είστε, όχι ποιος/ποια θέλουν οι άλλοι να είστε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποτινάξετε από πάνω σας καρμικά χρέη και να χαράξετε τον δικό σας δρόμο. Κοινώς, ξεμπερδεύετε με τα χρωστούμενα…

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω δίνοντάς σας την ευκαιρία να μάθετε πολλά για εσάς τους ίδιους. Ένα φως αισιοδοξίας θα αρχίζει να λάμπει μέσα σας και θα αρχίσετε να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό και τις δυνατότητές σας. Προσοχή μόνο θα χρειαστεί στο γεγονός ότι ο Δίας μπορεί να μεγεθύνει όλα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας, ακόμα και τα αρνητικά. Να είστε λοιπόν συνειδητοί.

 

Υδροχόος

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σηματοδοτώντας μια χρονιά όπου μάλλον θα ολοκληρώνετε προηγούμενα σχέδια παρά θα ξεκινήσετε καινούρια. Είναι χρονιά αναθεώρησης καθώς θα δείτε πως πολλά πράγματα που λειτουργούσαν μέχρι τώρα, θα πάψουν να είναι λειτουργικά. Πολλά θα φαίνονται να “κολλάνε” και έτσι θα οδηγηθείτε στο συμπέρασμα πως πρέπει να κάνετε αρκετές αλλαγές σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα.

Για εσάς κλείνει ένας κύκλος. Ολοκληρώνετε καταστάσεις και αποφάσεις που έχετε λάβει για την πορεία της ζωής σας πριν χρόνια. Τώρα θα αξιολογήσετε τα πράγματα. Βγήκατε κερδισμένοι ή χαμένοι; Θα έχετε το αίσθημα πως κάτι πρέπει να αλλάξετε αλλά δε θα ξέρετε τι και με ποιον τρόπο.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω επίσης και θα σας κάνει “ενέσεις” αισιοδοξίας από εκεί που δεν το περιμένετε δίνοντάς σας την ευκαιρία να φέρετε φως στα σκοτάδια σας. Θα σας βοηθήσει πολύ στο να ξεπεράσετε τις όποιες φοβίες και αναστολές έχετε. Με τον Δία σε αυτή τη θέση θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει αργά το τοπίο ως προς το ποια κατεύθυνση θα χρειαστεί να ακολουθήσετε στο μέλλον. Περισσότερα όμως για αυτό από το 2021 όπου ο Κρόνος θα σας επισκεφτεί.

 

Ιχθύες

Ο Κρόνος το 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω όπως και πέρυσι κάνοντάς σας να ανακατευτείτε με ομάδες. Θα μάθετε να λειτουργείτε μέσα από ομαδικές δραστηριότητες παρά μόνοι σας. Ίσως επίσης κάποιοι φιλικοί δεσμοί εξασθενίσουν και χαθούν για να έρθει κάτι άλλο στη θέση τους. Οι κοινωνικές επαφές θα παίξουν σημαντικό ρόλο συνεπώς αξιολογήστε σωστά ποιους έχετε δίπλα σας.

Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2020 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και θα διευρύνει τον κύκλο επαφών σας. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν και μάλιστα κάποιες από αυτές θα είναι πολύ διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Αυτό θα είναι αφορμή για να “ανοίξετε” σε νέες προοπτικές και να έρθετε σε επαφή με κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ