Ανάδρομος Ερμής – και τώρα τι γίνεται;

Συνήθως κάπου τρεις φορές το χρόνο γίνεται ανάδρομος και έτσι τρέχουμε και δε φτάνουμε. Σε γενικές γραμμές όταν κινείται ανάδρομα, θέματα που κυβερνά ο ίδιος ο πλανήτης παρουσιάζουν δυσκολίες όπως οι μετακινήσεις, το εμπόριο, η μάθηση και οι επικοινωνίες. Ανάδρομος Ερμής – και τώρα τι γίνεται; – Γράφει ο αστρολόγος Δημήτρης Καμίλλος

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Ζώδια 2020

fullsizerenderpandorastrology – Ο Δημήτρης Καμίλλος σπούδασε και πήρε το πτυχίο της Αστρολογίας από τη Mayo School of Astrology του Λονδίνου και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του (MA) πάνω στην Αστρολογία από ιστορική, ανθρωπολογική και φιλοσοφική σκοπιά στο University of Wales Trinity Saint David στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης ενεργειακός θεραπευτής εφαρμόζοντας τα συστήματα Angelic Reiki και  Arcana Therapy που σκοπό έχουν την ολιστική ίαση και εξέλιξη του ανθρώπου με στόχο να έρθει πιο κοντά και να συντονιστεί με την αποστολή της ψυχής του. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε το site pandorastrology(www.pandorastrology.com)


Από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 10 Μαρτίου θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύς.

Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που έχει να κάνει με τα όνειρα και τη διαίσθηση και έτσι αυτή την περίοδο η διαισθητική πληροφόρηση θα είναι πιο έντονη. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη πως ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε πτώση και έτσι εκφράζεται αδύναμα. Συνεπώς είναι πιθανό να νιώσουμε περισσότερο χαμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Στον κόσμο των ονείρων τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται συνεπώς αυτό το διάστημα δώστε μεν προσοχή στη διαίσθησή σας αλλά τσεκάρετε τα μηνύματα και μη βιαστείτε να βγάλετε πληροφορίες γιατί μπορεί να ξεγελαστείτε. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματά μας. Ούτως ή άλλως η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς “αποδυναμώνει”το αναλυτικό μυαλό και δίνει το προβάδισμα στη διαισθητική, συναισθηματική και δημιουργική πλευρά μας αλλά τώρα που θα είναι ανάδρομος χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να βρεθούμε χαμένοι σε έναν ωκεανό συναισθημάτων.

Ουδέν κακό αμιγές καλού λέμε σοφά και το ίδιο φυσικά ισχύει και για την περίπτωση που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα για να ερευνήσουμε παρελθοντικές καταστάσεις που μας δημιούργησαν συναισθηματικά τραύματα. Πηγαίνετε πίσω με τη μνήμη και αναδημιουργείστε ένα συμβάν που σας τραυμάτισε. Εξετάστε το από απόσταση καθώς τώρα δεν το ζείτε πραγματικά, συνεπώς δεν μπορεί να σας πειράξει ξανά. Δείτε τι συνέβη, πως νιώσατε, ποιους φόβους είχατε και γιατί.

Προς το τέλος αυτού του διαστήματος (4-10 Μαρτίου) ο Ερμής θα περάσει και από τον Υδροχόο. Για αυτές τις λίγες μέρες ίσως προσέξετε κάποια διαφορά και το ενδιαφέρον στραφεί στο πως συνδέεστε με τους άλλους. Επίσης μπορεί κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ