Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Μαρτίου 2020

Τι μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, των Αυστηρών Μέτρων, των περιορισμών, του εγκλεισμού για την Ασφάλεια μας και της ευκαιρίας να βάλουμε νέες προτεραιότητες στη ζωή μας και να γίνουμε πιο υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Μαρτίου 2020 – Γράφει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Είναι σίγουρο ότι αισθανόμαστε τρωτοί, αδύναμοι απέναντι σε μια ανώτερη κατάσταση εξουσίας (Πλούτωνας σύνοδο Άρης) που «φαίνεται» να μας χειρίζεται , αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγάλουμε η να νιώσουμε τη βία, είμαστε τελικά πιόνια στα χέρια των Δυνατών ή έχουμε και εμείς ευθύνη σε ότι τελικά συμβαίνει  γύρω μας;

Έτσι Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι μας τώρα μπορούμε να εργαστούμε πάνω στον σκοπό της Ψυχής γιατί αυτό είναι το ζητούμενο και το καταλαβαίνεις πια ότι μέχρι τώρα σε είχε πάρει μια φόρα, κατηφόρα και το φρένο που μπήκε σε προσγείωσε απότομα και νιώθεις την έκπληξη και το σοκ Ναι είναι μεγάλο. 

Ο Ερμής στους Ιχθύες όμως σε βοηθάει να ονειρεύεσαι, σου δίνει ώθηση να είσαι πιο συναισθηματικός και συμπονετικός..και βέβαια να αγαπάς με ρομαντικό τρόπο και ίσως από απόσταση; Η Νέα Σελήνη στον Κριό σύνοδο με Χείρωνα, απεικονίζει το τραύμα στη ζωή σου.. το κενό που δεν μπόρεσες να καλύψεις, κάτι που είχες καταχωνιάσει και τώρα βγαίνει στην επιφάνεια..

Εάν είναι δώρο θεϊκό,  πρόσφερε το στους άλλους γύρω σου, γιατί Για αυτό το έχεις, εάν είναι η αδυναμία σου, το τρωτό σου σημείο , αγκάλιασε τον εαυτό σου και φρόντισε για την θεραπεία σου. 

Ο Κρόνος πέρασε στον Υδροχόο και φέρνει, σου επιβάλλει να αναλάβεις την ευθύνη για την προσωπική σου ελευθερία , την ευθύνη για την κοινωνία, την ευθύνη για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Για τις προσωπικές σχέσεις , εκτιμώ ότι θα αναταράξει ότι πίστευες μέχρι τώρα , η σχέση που θα αναζητάς είναι αυτή που θα σε καλύπτει και σε νοητικό αλλά και Ανώτερο επίπεδο και αυτό δεν έχει να κάνει με την ηλικία, την κοινωνική τάξη αλλά ούτε και την σαρκική έλξη. Είναι κάτι μεταφυσικό και σε εξελίσσει.. οτιδήποτε επιφανειακό ή καθωσπρέπει τώρα Πεθαίνει..

Θετικές όψεις Αφροδίτη με Ποσειδώνα, Δία, Πλούτωνα , ερωτικά σε ανεβάζουν.. μην μου πεις όχι ..δεν σε πιστεύω..έχεις χρόνο να σκέφτεσαι και το σεξ..

Πάμε για τα ζώδια, που είναι σε κατάσταση περιορισμού..

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη ζητά να αναγνωρίσεις πιθανές προσωπικές αδυναμίες που οδηγούν σε επιλογές και καταστάσεις που δεν σας ευνοούν και πρέπει να γίνουν αλλαγές.  Ο Κρόνος στον Υδροχόο  περιορίζει, απομακρύνει από τον φιλικό σας κύκλο.    Κριός β’ δεκαημέρου,   Η Αφροδίτη μαζί με τον Ποσειδώνα βοηθάει στην ψυχολογία σας, αναζητήστε στο κοντινό σας περιβάλλον άτομα που σας στηρίζουν. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Κριός γ’ δεκαημέρου, Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία, Πλούτωνα σας δίνουν ανάσα ανακούφισης, καθώς είστε στο μάτι του κυκλώνα , κυρίως λόγω αλλαγών μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ταύρος

 Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας κάνει να αναγνωρίσετε ψυχικά τραύματα πιθανές ανασφάλειες που έχετε και προσπαθήστε να πάρετε κουράγιο μέσα από την ενδυνάμωση της Πίστης σας και γενικά καταπολεμήστε οτιδήποτε τοξικό.  Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει, σας απομακρύνει προσωρινά από τις φιλοδοξίες σας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, Η Αφροδίτη μαζί με τον Ποσειδώνα βελτιώνει την ψυχολογία σας και μπορείτε να απολαύσετε έστω και διαδικτυακά την παρέα φίλων και γνωστών. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  Άρης σύνοδο Πλούτωνας σημαίνει ότι κάτω από καταστάσεις περιορισμού μπορείτε να αναθεωρήσετε σκέψεις, σχέδια και να εκτιμήσετε περισσότερο τις συνθήκες της ζωής σας. Δηλαδή ενηλικίωση ουσιαστική.

Δίδυμος

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί σε νέες επαναξιολογήσεις, έχετε χρόνο να σκεφτείτε ξανά τις επιλογές σας, να αποφασίσετε για γενναία ξεκαθαρίσματα και να ξεπεράσετε προσωπικές εμμονές. Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει, σας απομακρύνει από τα σχέδια σας, τις δραστηριότητες σας. Κινηθείτε διαδικτυακά.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη μαζί με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις μυστικές επαφές και συνομιλίες , καλό όμως είναι να προσέχετε τις επαφές σας.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, Άρης σύνοδο Πλούτωνας σημαίνει ότι κάτω από καταστάσεις περιορισμού, μπορείτε να ξεπεράσετε εσωτερικά συμπλέγματα και να βγείτε πιο δυνατοί. Οικονομικά στριμώγματα.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας βάζει σε διαδικασία ανάληψης ευθυνών τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί και γνωρίζετε ότι η επιτυχία σας εξαρτάται από τις επιλογές σας.  Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει την ερωτική σας ζωή και φυσικά νιώθετε αδυναμία και ανασφάλεια.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη μαζί με τον Ποσειδώνα  βοηθάει στην βελτίωση ψυχολογίας, υπάρχει έντονη ερωτική δραστηριότητα κυρίως με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Συγκινείστε από το άγνωστο.   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,    Άρης σύνοδο με Πλούτωνα  και η ζωή μοιάζει να σας συμπεριφέρεται με ..ύπουλο τρόπο, αναγκαστικά ακολουθείτε τις εντολές των άλλων. Στέρηση και πιθανόν συναισθηματική χειραγώγηση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Λέων 

Λέοντα α’ δεκαημέρου,   η Νέα Σελήνη στον Κριό ενδυναμώνει το τσάκρα της ..καρδιάς, δηλαδή γίνεστε πιο τολμηροί , ξαφνικά λαμβάνετε πρωτοβουλίες και ξέρετε τι θέλετε. Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει μόνο εάν είστε σε λάθος κατάσταση.   Λέοντα β’ δεκαημέρου,  η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φαίνεται να λειτουργεί θετικά για εσάς που παραμείνετε αισιόδοξοι παρά τις αντιξοότητες και παίζετε με το φλερτ και τον έρωτα.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  Άρης σύνοδο με Πλούτωνα σημαίνει ότι εργάζεστε κάτω από δύσκολες συνθήκες, αναγκάζεστε να τηρείτε τους κανόνες , νιώθετε ήδη εξαντλημένοι.

Παρθένος  

Παρθένε α’ δεκαημέρου,   Η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτυπώνει λάθη, ανασφάλειες και κακές εξαρτήσεις που σας έχουν οδηγήσει στην απάθεια ή στην κατάχρηση. Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει εργασιακής φύσεως θέματα, φαίνεται ότι πρέπει να αναθεωρήσετε και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα.    Παρθένε β΄δεκαημέρου,   η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μιλά για έρωτα.. μπορεί να μην είναι κεραυνοβόλος, όμως νιώθετε πως μπορείτε να ξεπεράσετε την κρίση στην αγκαλιά του αγαπημένου σας.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  Άρης σύνοδο με Πλούτωνα σας βλέπω αποφασισμένους να χειραγωγήσετε το ταίρι σας , είστε σε σχέση αυτοκαταστροφική ή άκρως ερωτική. Επιχειρηματικά σχέδια αναβάλλονται.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com ή στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτυπώνει προσωπικές αδυναμίες, νιώθετε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τα δεσμά μιας ψυχοφθόρας κατάστασης. Πιθανόν ερωτευμένοι με άλλο πρόσωπο. Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει μόνο εάν δεν σέβεστε τα δικαιώματα σας, ναι σταματήστε να λέτε ναι.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βελτιώνει εργασιακά ζητήματα, δίνονται λύσεις σε κάποια οικονομικά αδιέξοδα, δεν ήρθε η καταστροφή..   Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  Άρης σύνοδο με Πλούτωνα σημαίνει ότι είστε σε φάση εσωτερικής σύγκρουσης , πιθανόν να εκδηλώσετε αρνητικά συναισθήματα προς τους άλλους.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό ξυπνάει τον επιχειρηματία μέσα σας, ξαφνικά διαπιστώνετε την ..αδιάφορη στάση σας και πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει μόνο εάν δεν αναλαμβάνετε ευθύνες.    Σκορπιός β δεκαημέρου, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει να ονειρεύεστε , ανάταση στην ερωτική σας ζωή, επιστροφή αγαπημένου προσώπου.    Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, Άρης σύνοδο με Πλούτωνα και είστε σε φάση ενδυνάμωσης και υλοποίησης προσωπικών στόχων. Μετουσιώνετε την αρνητική ενέργεια.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Κριό βελτιώνει την ερωτική σας ζωή, μια που σκέφτεστε θετικά και πιο αισιόδοξα και λαμβάνετε μηνύματα χαράς και έντονο φλερτ. Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει μόνο εάν δεν αναγνωρίζετε τις ευκαιρίες που ξεπηδούν μέσα από ώρα κρίσης.     Τοξότη β’ δεκαημέρου, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει ανάταση στην εργασιακή σας ζωή, μπορείτε να διαμορφώσετε το χώρο εργασίας σας μέσα στο σπίτι σας και αλλάζει η καθημερινότητα σας.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, Άρης σύνοδο με Πλούτωνα , έχετε ανακαλύψει τον θησαυρό μέσα σας, εκμεταλλευτείτε το. κάποιοι θέλουν όμως να σας χειραγωγούν. Έξοδα ή κρυφά κέρδη.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com ή στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Αιγόκερως 

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Κριό οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, αναγνωρίζετε πως πρέπει να προχωρήσετε σε γενναίες αλλαγές. Ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει εάν έχετε κάνει λάθος οικονομικές εκτιμήσεις.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει πιο ρομαντικούς και πιθανόν παρά τις συνθήκες θα κινηθείτε διαδικτυακά κάνοντας νέες γνωριμίες.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,   Άρης σύνοδο με Πλούτωνα σημαίνει ότι χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση , μην έρχεσαι σε επαφή με άτομα που σου προκαλούν προβλήματα. Εκρήξεις θυμού.

Υδροχόος 

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό αποκαλύπτει προσωπικές σας αδυναμίες ή ένα λάθος τρόπο σκέψης ή ακόμα και ζωής , πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ο Κρόνος στο δεκαήμερο σας περιορίζει τώρα για να σας ανταμείψει αργότερα.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί οικονομικά ζητήματα ή θέματα καρδιάς.. αγάπη ανιδιοτελής.   Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, Άρης σύνοδο με Πλούτωνα σημαίνει ότι νιώθεις πίεση, εκφοβισμό και γενικά όχι ευχάριστα. . προσπάθησε να εκτονώσεις κάπως την ψυχολογία σου.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια πιθανή αδυναμία και έλλειψη πρωτοβουλίας γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σου. Ο Κρόνος στον Υδροχόο, σε περιορίζει, ναι σε κλείνει μέσα στο σπίτι..    Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί την ερωτική σου ζωή και ίσως προκύψουν προτάσεις για μελλοντικά επιχειρηματικά σχέδια.      Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  Άρης σύνοδο με Πλούτωνα σημαίνει ότι βγαίνεις προς τα έξω, φαίνεσαι, ανοίγει ο κύκλος σου , έχεις τη δύναμη να βελτιώσεις το δημόσιο προφίλ σου. Δεν είναι όλα μαύρα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, (μια ερώτηση) στείλε μήνυμα στο christinatantalidou@gmail.com ή στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ