Βάψιμο αυγών με 4 διαφορετικούς τρόπους

Βάφουμε / διακοσμούμε τα πασχαλινά αυγά παρέα με τα παιδιά μας και φέτος το Πάσχα! Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη! Βάψιμο αυγών με 4 διαφορετικούς τρόπους

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Κάθε χρόνο μικροί και μεγάλοι περιμένουν με χαρά να έρθουν οι μέρες που θα βάψουμε τα πασχαλινά αυγά και θα τσουγκρίσουμε να δούμε ποιος θα βγει νικητής. Φέτος επιλέξαμε τους παρακάτω 4 τρόπου για να διακοσμήσουμε τα δικά μας πασχαλινά αυγά! Βάψιμο αυγών

Στο πνεύμα της εποχής… Αυγά με μάσκες, με χρώματα τέμπερας!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Ζωγραφική επάνω σε αυγά! Η αγαπημένη ασχολία των παιδιών! Να ζωγραφίζουν τα πασχαλινά αυγά με χρώματα τέμπερας. Αφήστε τα με την φαντασία του να δημιουργήσουν τις δικές τους εικόνες!

Αυγά με φατσούλες και διακοσμητικά στοιχεία. Χρησιμοποιήστε κορδέλες, σχοινιά, διακοσμητικά στοιχεία και φτιάξτε ότι σκεφτείτε. Εμείς επιλέξαμε πράσινα φυλλαράκια και σπάγκο!

Βάφουμε αυγά με χρώμα ζαχαροπλαστικής μέσα σε ρύζι. Ρίξτε μερικές σταγόνες μέσα σε ρύζι και κυλήστε ελαφρώς το αυγό εκεί. Διασκεδαστική μέθοδος! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή και περισσότερα χρώματα ζαχαροπλαστικής, δημιουργώντας πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα… σημασία έχει η διαδικασία και η συμμετοχή των παιδιών της οικογενείας σε αυτό. Δημιουργική απασχόληση, δημιουργία αναμνήσεων, τρόπος έκφρασης και ποιοτικός χρόνος μαζί με τα παιδιά μας! Σας εύχομαι καλή επιτυχία και Καλή Ανάσταση σε όλους μας!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ