Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 και σε αρμονική όψη ο Κρόνος με τον Ήλιο , αφήνει το ενδεχόμενο ανοιχτό να μην πληγωθείς και να βγεις σε ξαστεριά. Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Βαδίζεις σε ραντεβού στα τυφλά αυτήν την εβδομάδα, μια που ο Ποσειδώνας εμπλέκεται στις σκέψεις σου , καθορίζει συναισθήματα και σου αρέσει να χάνεσαι – ονειρεύεσαι.

Ευτυχώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 και σε αρμονική όψη ο Κρόνος με τον Ήλιο , αφήνει το ενδεχόμενο ανοιχτό να μην πληγωθείς και να βγεις σε ξαστεριά ..να έχεις δίκιο δηλαδή που πιστεύεις σε όνειρα και απραγματοποίητες επιθυμίες.

Σε θέματα καριέρας, έχεις επιτυχία , το ξέρεις ότι ολοκληρώνονται προσπάθειες , αισθάνεσαι σιγουριά. Μπες πιο βαθιά σε θέματα επικοινωνίας, μάθε να μιλάς , να εκφράζεις αυτό που Είσαι!

Υστερόγραφο, Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα..
Αφροδίτη ανάδρομη τετράγωνο Ποσειδώνα, ερωτικές ψευδαισθήσεις, συναντήσεις που καταλήγουν σε φιάσκο;

Υστερόγραφο, σύνοδο Ερμή με ανάδρομη Αφροδίτη, ερωτικές επανασυνδέσεις , επιστροφές..  Υποσχέσεις..

Πάμε για τα ζώδια, διάβασε και τον ωροσκόπο σου, 

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε νέες επαφές που θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά θέματα. Σταθερότητα, δραστηριοποίηση μέσα από ομαδικές δραστηριότητες. Κριός β’ δεκαημέρου, εξελίξεις σε θέματα σπουδών και επαγγελματικής κατάρτισης και επιστρέφετε σιγά σιγά στην καθημερινότητα. Συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα σας αγγίζουν.   Κριός γ’ δεκαημέρου, διαψεύσεις γύρω από προσωπικές επιλογές αναμένονται αυτές τις μέρες. Προσοχή σε μυστικές σχέσεις. Αποφύγετε την θυματοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους βοηθά θέματα οικονομικής διαχείρισης καθώς τώρα και λόγω των συνθηκών έχετε το κίνητρο να βγείτε από την πεπατημένη και να ξεπεράσετε φόβους. Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά θέματα, πιθανή πρόταξη ανέλιξης. Ταύρος β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής και εξασφαλίστε την προσωπική σας ισορροπία. Μιλήστε ανοιχτά για την οικονομική σας κατάσταση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   διαψεύσεις αναμένονται μέσα στον φιλικό σας κύκλο, ενώ ερωτικές συναντήσεις ενδέχεται να σας μπερδέψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας αφυπνίζει και μέσα από νέες ιδέες και σκέψεις δρομολογείτε αλλαγές που θα καθορίσουν την μετέπειτα εξέλιξη σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, δώστε έμφαση σε επαφές με άτομα που  μπορεί να βοηθήσουν σε επαγγελματικά ζητήματα και ασχοληθείτε ουσιαστικά με την προσωπική σας εξέλιξη. Ερωτική αφύπνιση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ερωτικές επανασυνδέσεις, μηνύματα και συναντήσεις που οδηγούν σε συναισθηματικό ντελίριο ή φιάσκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τον ψυχισμό σας καθώς αφήνεστε σε συναισθηματικά “ρεύματα” με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να ..πνιγείτε.  Μυστικές σχέσεις, συνεργασίες που κρατάτε κρυφές. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε περισσότερο με τον ψυχισμό σας, βγείτε από το μάτριξ και προσπαθήστε να νικήσετε φόβους που μπλοκάρουν. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, έντονα εκδηλώνετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον προς το άτομο που σας συγκινεί και μιλάτε-ζείτε επανασυνδέσεις που ενδέχεται να καταλήξουν πάλι σε..απομάκρυνση και θλίψη. Κρατείστε άμυνες.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους δίνει εξωστρέφεια, μεράκι για νέα ενδιαφέροντα και αλλάζει τελείως ο τρόπος που συνδέεστε με το περιβάλλον σας. Νέες συνεργασίες και ακολουθείτε με πάθος κοινούς στόχους με ομοϊδεάτες. Ερωτικά εμπλέκεστε με φιλικό πρόσωπο. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ανοιχτείτε περισσότερο προς τα έξω, μιλήστε για τα σχέδια σας και αποφύγετε καθυστερήσεις που οφείλονται σε προσωπικούς φόβους. Εκφράστε συναισθήματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, έντονος ερωτισμός και διάθεση για σεξουαλικά παιχνίδια σας βγάζουν από την καθημερινότητα και απομακρύνεστε προσωρινά από τα σχέδια σας. Μην ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας κινητοποιεί για να πάρετε τα πάνω σας, να διεκδικήσετε ότι σας κάνει να χαμογελάτε, αλλά και να εργαστείτε πάνω σε θέματα στόχων. Στοχεύστε στην εξέλιξη της εργασιακής σας κατάστασης. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με θέματα καριέρας, μιλήστε με τα κατάλληλα άτομα και επαναξιολογήσετε προσωπικές επιλογές. Γνωριμία με πρόσωπο που έχει κύρος.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω σας και πιθανόν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τον διαχωρισμό. Αποφυγή της πραγματικότητας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επαναφέρει τη διάθεση σας για ζωή και θα προχωρήσετε προσωπικά εγχειρήματα που αφορούν συνεργασίες με το εξωτερικό ή Ανώτερα ιδρύματα. Νομικά ζητήματα επιλύονται. Σχέση με άτομο από απόσταση. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, επικοινωνήστε με άτομα που “κουμπώνουν” πάνω σας και μην αφήνετε τρίτους να επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή. Επαγγελματική δραστηριοποίηση με το εξωτερικό. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, η φαντασία σας οργιάζει αυτό το διάστημα, χάνεστε στις σκέψεις σας και αυτό επηρεάζει το περιβάλλον σας και προκαλείτε αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει θετικά την ερωτική σου ζωή και ξεπερνάς εμπόδια που είχες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σεξουαλική εκτόνωση. Σκορπιός β’ δεκαημέρου,ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και βελτιώστε το εισόδημα σας. Ορθή διαχείριση κοινών πόρων και εύνοια σε θέματα δανείων.  Σεξουαλικές αναζητήσεις. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να πέσετε με τα μούτρα στον έρωτα, κρατείστε αποστάσεις από επανασυνδέσεις που σας βάζουν σε κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σταθεροποιεί την προσωπική σας ζωή, καθώς αφήνεστε στα συναισθήματα σας και θα γίνουν εξομολογήσεις. Σταθερότητα και εξέλιξη σε θέματα διαφήμισης και προβολής. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  επικοινωνήστε με σωστό τρόπο τα θέλω σας και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Ακούστε και την άλλη πλευρά. Τοξότη γ΄δεκαημέρου, έντονα συναισθήματα και μπαίνετε σε φάση εσωστρέφειας καθώς δεν θέλετε να δείξτε την ευάλωτη πλευρά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις. Επανασυνδέσεις με το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα ξεκινήματα στην εργασιακή σας ζωή, μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να μπείτε σε φάση βελτίωσης. Δρομολογήστε τις εξελίξεις για ένα νέο επαγγελματικό χώρο.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, σχέσεις με άτομα του εργασιακού σας χώρου βελτιώνονται και μπορείτε να εκφράσετε πιο ανοιχτά τις σκέψεις σας, διεκδικώντας καλύτερους όρους. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  αργοπορία, καθυστερήσεις και τυχόν κολλήματα σε θέματα εργασιακής φύσεως θα σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε να μην μπλέξετε τον έρωτα με τη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τη ερωτική σας ζωή και αφήνεστε σε νέα φλερτ και ρομαντικές ιστορίες που θα σας επαναφέρουν δυναμικά στον έξω κόσμο Επιτυχία, σταθεροποίηση.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο έρωτας είναι το ζητούμενο αυτήν τις μέρες και μπορεί να είναι κοινό κρυφό μυστικό ότι αγαπάτε με πάθος. Τολμήστε να μιλήσετε ανοιχτά. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, εστιάζετε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή και τα συναισθήματά σας αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να παραβλέπετε την πραγματικότητα. Διατηρήστε την ισορροπία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους εγκαινιάζει με επιτυχία ένα νέο κύκλο ζωής και εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και προχωρήστε σε αλλαγές που είναι απαραίτητες. Συναισθηματικές συγκινήσεις και προτάσεις για συγκατοίκηση. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αφοσιώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα αλλά και στον εαυτό σας και αναζητήστε την οικειότητα αλλά και την αποδοχή. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  πιθανές επανασυνδέσεις, συναισθηματικά κολλήματα και γενικά το κλίμα είναι θολό και απαγορευτικό για να πάρετε αποφάσεις ή να εμπιστευτείτε το άτομο που συνεχίζει να παίζει με την ..ψυχή σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ