Βιβλιοπροτάσεις για μικρά χεράκια!

    Τέσσερις νέες προτάσεις στο παιδικό βιβλίο για παιδιά από 0+ ετών από τις Εκδόσεις Μίνωας. Βιβλιοπροτάσεις για μικρά χεράκια!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

    Στόχος των βιβλίων είναι η αισθητηριακή ανάπτυξη, η ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων και η καλύτερη αντίληψη των παιδιών για τον κόσμο γύρω τους. Η ανάγνωση βιβλίων πριν από το βραδινό ύπνο είναι χρήσιμη για χαλάρωση, γιατί επιτρέπει στα παιδιά να ξεχνούν τα άγχη και την δυσφορία της ημέρας και να «χαθούν» για λίγο στην φαντασία, να «βυθιστούν στα ήρεμα βάθη» ενός βιβλίου. Αυτά που βοηθούν στην ηρεμία είναι η εξοικείωση μιας πολύ αγαπημένης ιστορίας, ο ρυθμός και η επανάληψη σε ένα βιβλίο, καθώς και η αίσθηση της ασφάλειας που νιώθει το παιδί όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το αγαπημένο του πρόσωπο να του διαβάζει την ιστορία του βιβλίου. Βιβλιοπροτάσεις

    Ζωάκια

    Ένα πολύχρωμο διαδραστικό βιβλίο ιδανικό για πολύ μικρά χεράκια. Με χνουδωτές επιφάνειες μαθαίνει στα παιδιά πού ζουν τα ζώα και τα βοηθάει να αντιληφθούν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους!

    Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

     

     

     

    Οχήματα

    Ο Τίμος στον ζωολογικό κήπο

    ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!
    Ο Τίμος πηγαίνει με τον μπαμπά του στον ζωολογικό κήπο. Δεν έχει δει ποτέ από κοντά ούτε λιοντάρι ούτε καμηλοπάρδαλη αλλά ούτε και παπαγάλο…

     

     

     

     

     

    Ο Τίμος μαθαίνει ποδήλατο

    ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!
    Ο Τίμος είναι πανέτοιμος να μάθει ποδήλατο. Φοράει το κράνος του, πηγαίνει στο πάρκο και ξεκινά να σπρώχνει τα πετάλια. Τι ωραίο που είναι το ποδήλατο!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ