Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 25 Έως 31 Μαίου 2020

Ο Ερμής Στον Καρκίνο. Συναισθηματική έκφραση ζητά η εβδομάδα που ξεκινά, μέσα από το καθημερινό σου πάρε-δώσε και φροντίζεις να είσαι ο εαυτός σου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 25 Έως 31 Μαίου 2020 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Με τον Ερμή στον Καρκίνο αναπολείς, γίνεσαι ρομαντικός αλλά και ντεμοντέ!, εκτός μόδας! Ο Ερμής Στον Καρκίνο

Υστερόγραφο: H Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και ο λόγος περί Δίδυμων Φλογών μας εξιτάρει, γιατί είμαστε σε επαφή με το άλλο μας μισό και περιμένουμε την Ένωση;

Υστερόγραφο: στις 25 Μαίου 2020, ο Άρης στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο , η ενέργεια γειώνεται .. ξεκινά φάση υλοποίησης!

Πάμε για τα ζώδιαΉλιος και Ερμής στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 20 έως 26 Μαΐου 2019, διάβασε και τον ωροσκόπο σου, 

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, βρίσκετε οικονομικές λύσεις αυτό το διάστημα είτε μέσα από νέες πηγές εισοδήματος είτε λαμβάνετε ξαφνική οικονομική ενίσχυση. Αναπόληση του παρελθόντος, πλημμυρίζετε από συναίσθημα.  Κριός β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους θα σας γυρίσει πίσω στο παρελθόν με αποτέλεσμα να βγείτε από την ασφαλή ζώνη σας και να χάσετε την ισορροπία σας. Ωστόσο, αποφύγετε οριστικές αποφάσεις.  Κριός γ’ δεκαημέρου, εστιάζετε περισσότερο σε θέματα καριέρας αυτό το διάστημα, μια που πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία σας. Επαναξιολογήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, εύνοια μέσα στον φιλικό σας κύκλο και η επικοινωνία με ομοιδεάτες θα ευνοήσει αρκετά τα σχέδια σας. Συναισθηματική φόρτιση αναμένεται. Ρομαντισμός και φλερτ.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους επαναφέρει το πρόσωπο του παρελθόντος ή το χρέος που είχατε ξεχάσει. Πάρτε μέτρα , αναλάβετε ευθύνες.     Ταύρος γ’ δεκαημέρου,   αναζήτηση νέων στόχων, κυρίως στροφή προς τα έσω και σε διαφορετικές κατευθύνσεις για να βγείτε από τα στεγανά σας και να μεταμορφωθείτε . Απολαύστε το ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα αυτό το διάστημα για να προωθήσετε τις δουλειές σας και να απομακρυνθείτε από τις δυσκολίες. Οικονομικές δοσοληψίες.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη ανάδρομη στο δεκαήμερό σας και μπαίνετε σε διαδικασία επανάληψης ενός φαύλου κύκλου με τα ίδα αποτελέσματαα; Αξιοποιείστε το διάστημα να ανακαλύψετε την προσωπική σας αλήθεια.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αφήνεστε συναισθηματικά αυτό το διάστημα και στην αγκαλιά του αγαπημένου σας πιστεύετε ότι έχετε ανακαλύψει ένα θησαυρό. Βάλτε όρια στην φαντασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, απομακρύνεστε από την ασφαλή σας ζώνη και έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και έτσι αλλάζει η καθημερινότητα σας. Εκφράστε τα συναισθήματα σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδομη στους Διδύμους κρύβει κινδύνους για την προσωπική σας ζωή, μια που συναντιέστε κρυφά με άτομο ακατάλληλο και από το παρελθόν. Χιλιοδοκιμασμένη συνταγή..που περιμένετε να πετύχει;   Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, τάση οπισδοδρόμησης, για να επαναξιολογήσετε τα σχέδια σας, να αναθεωρήσετε αποφάσεις, να πολεμήσετε με εσωτερικούς φόβους και στο τέλος να κολυμπήσετε σε βαθιά νερά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, θετικά μηνύματα λαμβάνετε από πρόσωπα που διαθέτουν κύρος και σας στηρίζουν με αποτέλεσμα να ανοίγονται νέες προοπτικές εξέλιξης.  Ερωτικά μπερδέματα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους επαναφέρει την επικοινωνία με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο και λειτουργείτε περισσότερο ομαδικά. Έντονο φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις. Λέοντα γ΄δεκαημέρου, προβληματίζεστε αρκετά με αποτέλεσμα να αναθεωρείτε κάποια από τα σχέδια σας και γενικά είστε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε το μεγάλο άλμα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται γύρω από την ερωτική σας ζωή με αποτέλεσμα να νιώσετε ακόμα πιο σίγουροι για τις επιλογές σας. Εύνοια σε δημόσιες σχέσεις , συμμετοχή στα κοινά. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους θα καθυστερήσει σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή και αντιμετωπίζετε στασιμότητα. Ερωτικά πισωγυρίσματα.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, με εξωστρέφεια και θετική σκέψη αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και ανατροπές σε επιχειρηματικά σχέδια και δεν θα χάσετε την ψυχραιμία σας. Ερωτικά κινείστε ανάμεσα σε δυο πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, δυναμικά αντιμετωπίζετε τις εξελίξεις της εργασιακής σας κατάστασης και είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες και να ξεχωρίσετε. Ερωτικό ειδύλλιο με άτομο που σας σαγηνεύει.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους επαναφέρει την επιθυμία σας να σπάσετε τα δεσμά σας, να μιλήσετε για ελευθερία και γενικά να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης. Ερωτικές επικοινωνίες από απόσταση.    Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση αναθεώρησης κρίσιμων ζητημάτων στη ζωή σας όπου και θέλετε να βρείτε το πραγματικό σας καταφύγιο και να γκρεμίσετε οτιδήποτε σας πηγαίνει πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας αυτό το διάστημα καθώς φλερτάρετε με άτομο που σας εξιτάρει και φαίνεται να υπάρχει τελικά ανταπόκριση. Έντονη σεξουαλική χημεία. Σχέσεις από απόσταση. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους αναπτερώνει το ηθικό σας, καθώς ταξιδεύετε για να συναντήσετε αγαπημένο πρόσωπο από το παρελθόν. Αγαπάτε χωρίς όρια.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  σε φάση αναμονής αλλά και περισυλλογής για να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια σας και να δείτε άμεσα αποτελέσματα. Προς το παρόν μικρή καθυστέρηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, θετικά αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο και βρίσκετε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν γιατί θα καταφέρετε να βγάλετε τα βάρη από πάνω σας. Θετικές εξελίξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους επαναφέρει το παρελθόν στη ζωή σας αλλά και εσείς πρέπει να επαναξιολογήσετε τα συναισθήματα σας πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Τοξότη γ΄δεκαημέρου, αναμένονται καθυστερήσεις σε οικονομικές απολαβές που πιθανόν να σας αγχώνουν ή στεναχωρούν. Προσωρινή στασιμότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, βιώνετε ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις που ανεβάζουν το ηθικό σας και μιλάτε για θαύματα που σας απογειώνουν. Οι δεσμευμένοι βρίσκετε νέους τρόπους να πλησιάσετε το ταίρι σας.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους αλλάζει το χρονόγραμμα σας, θα ασχοληθείτε με ότι είχατε αφήσει μισοτελειωμένο και κυρίως με τη διαμόρφωση του χώρου σας. Ερωτικά είστε σε απαγορευμένες σχέσεις.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες παραμένετε σε φάση επαναξιολόγησης και εγρήγορσης. Θέλετε να βάλετε νέες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, περισσότερη σιγουριά αισθάνεστε αυτό το διάστημα μια που εισπράττετε αναγνώριση αλλά και δέχεστε προτάσεις για επαγγελματικά ανοίγματα. Συζητήσεις με συναδέλφους και αλλαγές σε εργασιακές συνθήκες.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους σας βάζει σε διαδιακασία αναθέωρησης προσωπικών σχέσεων αλλά και επαφών, χωρίς όμως να χάνετε την ισορροπία σας. Πρέπει να δείτε πίσω, πριν προχωρήσετε μπροστά.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  αναθεωρείτε γενικά για τη ζωή σας, έχετε στρέψει το ενδιαφέρον σας προς τα έσω και ανακαλύπτετε τον κρυμμένο θησαυρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ανοιχτό το πεδίο για βελτίωση της δημόσιας ζωής σας και βγαίνετε από το τούνελ της στασιμότητας-αδράνειας. Αναπολείτε πρώην αγαπημένα πρόσωπα.     Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους παίζει με τον ψυχισμό σας, καθώς οι επιστροφές που θα γίνουν τώρα στοιχίζουν ακριβά.. Επαναξιολογήστε τη στάση σας σε ερωτικά ζητήματα.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  καλη περίοδος για να επανασυνδεθείτε με άτομα που σας συνδέεουν κοινοί στόχοι και να ανακαλύψετε τη “κόλλα” που θα σας χαρίσει την επιτυχία.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ