SaferInternet4Kids τηλεκπαίδευση για γονείς παιδιών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων

SaferInternet4Kids τηλεκπαίδευση για γονείς παιδιών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων με θέμα «Νεότερα δεδομένα στην ασφαλή και ποιοτική χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους».

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας οργανώνει τηλεκπαίδευση για γονείς παιδιών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων με θέμα «Νεότερα δεδομένα στην ασφαλή και ποιοτική χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους». Η τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 από τις 16:00-17:00. Οι εκπαιδευτικοί θα ήταν χρήσιμο να ενημέρωναν τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων στα οποία ανήκουν προκειμένου με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους γονείς των παιδιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Αίτηση συμμετοχής για τηλεκπαίδευση σε γονείς στις 22 Ιουνίου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ