Η Νέα Σελήνη Στο Ζώδιο Του Καρκίνου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Με την  Νέα Σελήνη στις 20/7/2020 στο ζώδιο του Καρκίνου ανοίγει η πόρτα για συναισθηματική επικοινωνία  όμως παραμονεύει η απογοήτευση και το χάος . Βρες τις ισορροπίες σου , δεν θα είναι εύκολο. Η Νέα Σελήνη Στο Ζώδιο Του Καρκίνου. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Photo by Jefferson Palomique

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, Ο Κρόνος ανάδρομος σε αντίθεση με την Νέα σελήνη σου βάζει δύσκολα, δεν μπορείς να αντισταθείς στην ..απόρριψη , κυνηγάς να φας τα μούτρα σου. Η Νέα Σελήνη Στο Ζώδιο Του Καρκίνου

Υστερόγραφο, Ο Ήλιος στον Λέοντα θα ξεκουράσει το τοπίο, νιώθεις πως κάτι αλλάζει ..

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, έντονη κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια σας διακρίνει και μπορείτε να αφήσετε τα δύσκολα για αργότερα. Ερωτική δραστηριότητα και ανανέωση μέσα από σχέσεις με νέωτερα άτομα. Σκέψεις για επενδύσεις. Κριός β’ δεκαημέρου, ανατροπές ζείτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν θα πρέπει να κυνηγήσετε περισσότερο τη δουλειά σας και έτσι να σταθεροποιηθεί το εισόδημα σας. Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Κριός γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μιλά για επανεκκινήσεις μέσα από συναισθηματικές πιέσεις και πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την προσωπική σας ζωή. Αναγκαίες ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς ενδυναμώνεται η σχέση σας με άτομα κύρους και νιώθετε πως το Σύμπαν βρίσκεται δίπλα σας. Δείτε τις ευκαιρίες , αξιοποιήστε σωστά τις γνωριμίες σας. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  νιώθετε πως αλλάζει το σκηνικό μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και ίσως ανατρέπονται οι ισορροπίες. Βρείτε διεξόδους για να νιώσετε καλύτερα. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,    η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου βοηθά στο να βγείτε από αδιέξοδα του νου και να υιοθετήσετε μια νέα επικοινωνιακή στρατηγική, έτσι ώστε να ξεπεράσετε τυχόν παρούσες δυσκολίες και καθυστερήσεις. Βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μετακινήσεις, ταξιδάκια και θα γίνουν πολλές συναντήσεις  που θα επηρεάσουν τα άμεσα σχέδια σας και εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που θα γίνουν. Δείτε θέματα σπουδών και επαγγελματικής επιμόρφωσης σχέδια με μεγαλύτερη προσοχή. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας λόγω του ότι νιώθετε εσωτερικά μπερδεμένοι και θέλετε το χρόνο σας. Κινηθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες, κυνηγήστε όνειρα με ομοϊδεάτες. Φλερτ μέσα σε φιλικό περιβάλλον. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο οδηγεί σε νέες επιλογές και ψάχνετε για επιπρόσθετες πηγές εσόδων,  καθώς η οικονομική σας κατάσταση σας ζορίζει. Έντονη ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, μπορείτε να ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και να δείτε άμεσα αποτελέσματα που θα σας ανακουφίσουν. Νέες συνεργασίες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο οδηγούν σε νέες επιλογές που ανοίγουν τις μέχρι πρότινος κλειστές πόρτες. Βέβαια αντιμετωπίζετε σκληρό ανταγωνισμό και πρέπει να αποδείξετε την αξία σας. Έντονες αντιθέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,    η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας θα οδηγήσει σε γενναία ξεκαθαρίσματα και εκκινήσεις, ωστόσο δεν διευκολύνεστε, πρέπει να κοπιάσετε για να βγείτε στο φως. Δυσκολίες με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος στο δεκαήμερο σας εγκαινιάζει τα γενέθλια σας και φωτίζει τις πλευρές της ζωής που θέλουν αλλαγή και καλό είναι να ξεσκονίσετε τα ..ράφια σας. Πρέπει να κάνετε νέο πλάνο και να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο. Λέοντα β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε τη ζωή με εντελώς διαφορετική ματιά και ουσιαστικά κατευθύνεστε σε νέες επιλογές που σιγά σιγά θα σας δικαιώσουν. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα μιλήσει για νέα ξεκινήματα , καθώς στρέφεστε εσωτερικά για να βρείτε λύσεις σε προβλήματά σας. Εσωτερικές αντιφάσεις γεννούν διλήμματα-συγκρούσεις.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας, διοχετεύστε τα συναισθήματά σας σε κάτι θετικό και καταπολεμείστε την αρνητική σκέψη. Δημιουργήστε με τη φαντασία σας κάτι μοναδικό. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ταξιδέψτε με την φαντασία σας ή και στην πραγματικότητα και βγάλτε από μέσα σας οτιδήποτε σας καταπιέζει. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν. Σεξουαλικές φαντασιώσεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο οδηγεί σε σκαμπανεβάσματα, καθώς πιστεύετε σε ένα καλύτερο αύριο, αλλά φοβάστε και να το προσπαθήσετε.. Βρείτε την ισορροπία σας

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, συνδεθείτε με τους φίλους σας, αγαπήστε περισσότερο τα ενδιαφέροντα σας και συνειδητοποιείστε τις ανάγκες σας. Έντονη εξωστρέφεια. Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  ανατροπές σε θέματα οικονομικής διαχείρισης οδηγούν στο να αισθάνεστε άγχος και αναγκαστικά πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Πιθανές συγκρούσεις με άτομα που συνδέεστε στενά. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τον επαγγελματικό σας χώρο, πρέπει να προχωρήσετε σε νέες επιλογές , παραμερίζοντας τις δυσκολίες. Διώξτε την αρνητική ψυχολογία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, επανασυνδεθείτε με τα θέλω σας, επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας και αναθερμάνετε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας.  Έντονη ανάγκη για κοινωνικοποίηση.  Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ανατροπές και εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή , αναστατώνουν τον ψυχισμό σας, καθώς συνδέεστε με άτομα που αλλάζουν εύκολα διάθεση. Αγκαλιάστε τα συναισθήματα σας. Ένταση και φόρτος εργασίας.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο οδηγεί στο να κυνηγήσετε επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και να ψάξετε για απαντήσεις που θα ικανοποιήσουν βαθύτερες αγωνίες σας. Αφυπνίστε το περιβάλλον σας με τις ιδέες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας, αγκαλιάστε τους στόχους σας και βγείτε από καταστάσεις που σας περιορίζουν. Ευνοούνται σπουδές και σχέσεις με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, ερωτικές περιπέτειες και ρομαντικές συζητήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Φλερτ και ρίσκο. Κυνηγήστε την τύχη σας.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου,   Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα που είναι αναγκαία σε θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης. Απομακρυνθείτε από άτομα που προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με την οικονομική πλευρά της ζωής σας και δουλέψτε με τυχόν εσωτερικούς φόβους για να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει προς το καλύτερο.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, φλερτ, ξαφνικές γνωριμίες και γενικά αντλείτε ενέργεια από τον έρωτα και έτσι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τυχόν προκλήσεις και εντάσεις που προκύπτουν μέσα στην οικογένεια.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την προσωπική σας ζωή και να αναλάβετε την ευθύνη των αποφάσεων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις σε ζητήματα οικογενειακά και μπορείτε να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες, αφήνοντας πίσω ότι είναι μονότονο, ή σας τρομάζει. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, κινείστε αρκετά αυτό το διάστημα και προσπαθείτε να κλείσετε συμφωνίες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ανατροπές δυσκολεύουν τις οικογενειακές σχέσεις. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο βοηθάει στην βελτίωση της εργασιακής σας κατάστασης, ωστόσο έχετε πολλές υποχρεώσεις και νιώθετε την επιβάρυνση στο φυσικό επίπεδο. Προσπαθήστε να χαλαρώνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με πράγματα απλά καθημερινά, προσπαθώντας να βρείτε χρόνο να ξεκουράσετε το μυαλό σας και να βγείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν. Ασχοληθείτε με θέματα εργασίας και επιβάλλετε την τάξη. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας και αυτό θα βοηθήσει στο να είστε δεκτικοί σε νέες γνωριμίες και να συνεργαστείτε με άτομα που ταυτίζονται με τα δικά σας ενδιαφέροντα. Προσοχή σε οικονομικά θέματα. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο οδηγεί σε ερωτικές περιπέτειες ή φαντασιώσεις και θέλετε να βγείτε από την ρουτίνα. Εμπόδια για επανασυνδέσεις.

Τώρα μπορείς να έχεις πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Προηγούμενο άρθροΚαθάρισε σε Βάθος!
Επόμενο άρθροΦόνοι στο δρόμο του Μεταξιού
Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη, ασχολούμαι με την αστρολογία και την επιρροή των πλανητών στη ζωή μας. Το 2010 άρχισα τις σπουδές μου στο The faculty of astrological studies in London, όπου συνεχίζω έως και σήμερα. Όλοι συμφωνούμε ότι ζούμε σε μια απαιτητική πραγματικότητα, αλλά ωστόσο, δεν είμαστε «θύματα» του πεπρωμένου μας. Με την βοήθεια της αστρολογίας και την ακριβή ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη μας, αντιμετωπίζουμε πιο δυναμικά τις προκλήσεις της ζωή μας και είμαστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις μας. Αρθρογραφώ στο www.oroskopos.gr, στο διαδικτυακό περιοδικό www.myselvi.gr και στο www.makthes.gr. Περιμένω να σας γνωρίσω από κοντά. Email: christinatantalidou@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ