Ο Δίας Σε Εξάγωνο Με Τον Ποσειδώνα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Η συνάντηση του ανάδρομου Δία στον Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγεί σε μεταφυσική εμπειρία. Ο Δίας Σε Εξάγωνο Με Τον Ποσειδώνα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Photo by Daria Shevtsova

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο, Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, αγαπώ το είδωλο σου στον καθρέφτη μου ..βλέπω τη σκιά σου.. δεν σε αγγίζω.. μόνο σε νιώθω . Ο Δίας Σε Εξάγωνο Με Τον Ποσειδώνα

Υστερόγραφο, ο Ερμής στον Καρκίνο,  σε αντίθεση με Δία και Πλούτωνα, το ψέμα καμιά φορά είναι καλύτερο από την αλήθεια.. μην θέλεις τον μπελά σου. Ο Δίας Σε Εξάγωνο Με Τον Ποσειδώνα

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,  σχετικά ήσυχη εβδομάδα, όπου και μπορείτε να κάνετε τις επαναξιολογήσεις σας και να βρείτε το χρόνο για να ξεκουραστείτε. Κριός β’ δεκαημέρου, είστε έντονα φορτισμένοι αυτό το διάστημα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας. Προσοχή σε μετακινήσεις, τάση για ατυχήματα. Κριός γ’ δεκαημέρου, ζείτε ένα “παραμύθι” αυτό το διάστημα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν. Ανάγκη να υπερισχύσετε μέσα από ερωτικά παιχνίδια. Ψάξτε τις λύσεις μέσα από τη δύναμη της διαίσθησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, νιώθετε πως αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας και να βγείτε από σχέσεις που σας φθείρουν ή από άτομα που σας “κακοποιούν”. Επιλέξτε ηρεμία. Ταύρος β’ δεκαημέρου, επιδιώκετε να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στη θέση του και αυτό δημιουργεί εντάσεις και συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Προσοχή σε αρνητικές σκέψεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, έχετε φτιάξει μια ιστορία στο μυαλό σας και αυτό οδηγεί σε απογοήτευση και ίσως πικρία. Έντονη ανάγκη να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει. Ακολουθήστε οτιδήποτε σας υπόσχεται εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, δημιουργήσετε το κατάλληλο σκηνικό για να απαλλαχτείτε από το άγχος, βρείτε ένα νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον σας και συνδεθείτε για ένα σκοπό. Αποκτήστε ένα νόημα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, έντονη εξωστρέφεια και ανάγκη να το ρίξετε έξω και θα μπορούσατε να τα καταφέρετε, εάν δεν είχατε το μυαλό σας σε οικονομικές καταστάσεις που συνεχίζουν να σας πιέζουν. Ξαφνικά έξοδα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ζείτε το παραμύθι αλλά να ξέρετε πως πιθανόν να  γράφετε και το τέλος του. Έντονη ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας. Εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αρχικά πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να θεραπεύσετε το “σώμα” σας, και έτσι θα γλιτώσετε την πιθανή υπερκόπωση. Αξιοποιείστε σωστά τις γνωριμίες σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, εντάσεις και διαπληκτισμοί συνεχίζονται αυτό το διάστημα και πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε τις οριστικές ρήξεις .. πιθανόν όμως να είναι αναπόφευκτες. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  θέλετε να νιώσετε τη δύναμη σας αυτό το διάστημα είτε μέσα από μια προσωπική επαφή είτε μέσα από επαγγελματικές κινήσεις. Το Σύμπαν σας δείχνει τρόπους , δεν σας το κάνει όμως εύκολο. Ενισχύστε την διορατική σας αντίληψη,

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο αυτές τις μέρες και ξεπεράστε πιθανές αρνητικές σκέψεις. Κάντε λάθη και μην σκέφτεστε το αύριο. Είστε στη συχνότητα του τώρα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, έντονη ανάγκη να ταξιδέψετε εκτός ορίων, να συναντήσετε ένα πρόσωπο που σας γοητεύει και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια σας. Πιθανόν ζείτε ένα εσωτερικό μπέρδεμα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, τα ερωτικά μπερδέματα συνεχίζονται και παρά την ανάγκη σας να αφοσιωθείτε σε πρακτικά ζητήματα, πετάει το μυαλό σας και εσείς μαζί…  Σεξουαλικές φαντασιώσεις τώρα ικανοποιούνται.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μέρες κοινής ησυχίας και απολαύστε την κατάσταση που βιώνετε, μια που φαίνεται να έχετε ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα. Αρχίστε να κάνετε ωραίες σκέψεις. Παρθένε β΄δεκαημέρου, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται χειρότερα και αναζητήστε το άτομο που στέκεται δίπλα σας και σας ενθαρρύνει. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  ερωτικά μπερδέματα και με το ένα πόδι εκτός μιας σχέσης και είστε έτοιμοι να βουτήξετε σε μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα σας ξυπνήσει από το λήθαργο. Δυνατά σκαμπανεβάσματα και ταρακουνιέστε ασταμάτητα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  βρείτε το χρόνο αλλά και τη διάθεση, να κάνετε πράγματα που σας αγγίζουν εσωτερικά και απομακρυνθείτε από προβλήματα. Εβδομάδα ξεκούρασης. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, έρχεστε  σε σύγκρουση με άτομα που συνεργάζεστε καθημερινά και πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Καταπίεση, άγχος μέσα στο χώρο εργασίας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, αγαπάτε αυτήν την περίοδο και θέλετε να ζήσετε την ιστορία σας, ξεχνώντας όμως ότι ίσως αυτό είναι ακατόρθωτο να γίνει. Πιέζετε όμως την κατάσταση, δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ορίστε βασικές προτεραιότητες αυτές τις μέρες, έτσι ώστε να ανταπεξέλθετε σε εκκρεμότητες που σας πιέζουν χρονικά. Πείτε ναι στην τάξη. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, απαιτητική είναι η εβδομάδα που σας αναγκάζει να το ρίξετε στην δουλειά και η εργασιοθεραπεία που θα κάνετε, θα ωφελήσει και τα ζητήματα καρδιάς. Αγαπάτε από απόσταση. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, πάθος και έντονες σκηνές ζηλοτυπίας ζείτε αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα να διεκδικείτε με λάθος τρόπο την αγάπη.. Η δύναμη, το ξέρετε, βρίσκετε μέσα σας. Μην αφήνεστε σε φοβίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, αφεθείτε στα γεγονότα και διατηρήστε ουδέτερη στάση, όταν τα πράγματα ζορίζουν. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί προσοχή και εσείς μπαίνετε σε φάση θεραπείας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, φλερτ, συναντήσεις και θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, όμως θα πρέπει να παίξετε κορώνα γράμματα την
“ασφάλεια” που νιώθετε μέσα σε μια υπάρχουσα κατάσταση. Επιχειρηματικά τολμήματα. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, νιώθετε πως η ζωή σας χαμογελά και πέρα από τις δυσκολίες που προκύπτουν στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, εσείς βουτάτε σε ερωτική αγκαλιά που σας χαλαρώνει απίστευτα. Εμπιστευτείτε περισσότερο τα όνειρα σας, μην ξοδεύετε τα χρήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου,  βρείτε το χρόνο να επανασυνδεθείτε με τα συναισθήματα σας, μπείτε δηλαδή σε φάση εσωτερικής αναζήτησης και αποφύγετε τη βαβούρα. Ισορροπία μέσα από τη διαδικασία της σιωπής. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, δίνετε μάχες αυτό το διάστημα, και έτσι σταδιακά θα πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να αναγνωρίσετε προσωπικές αλήθειες. Διαπληκτισμοί μέσα στο σπίτι. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ζείτε την εξέλιξη μέσα από αλλαγές που συμβαίνουν στην εργασιακή σας κατάσταση και πρέπει να αποφύγετε τις τρικλοποδιές με ευέλικτο τρόπο. Ζήλια, ανταγωνισμός

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, αποδεχτείτε τις αλλαγές που έχουν συμβεί και αντιμετωπίστε την καθημερινότητα σας με την ψυχολογία του νικητή. Τυχαίες, ευχάριστες συναντήσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  αγαπήστε περισσότερο τα ενδιαφέροντα σας και ακολουθήστε μια νέα κατεύθυνση που μπορεί σταδιακά να σας δικαιώσει. Εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, συγκρούεστε αρκετά συχνά με τον εαυτό σας αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να μπερδεύετε τους γύρω σας, αλλά και το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας. Ξεκαθαρίστε το τοπίο και μην επηρεάζεστε μόνο από τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, κάνετε έλεγχο, ασχοληθείτε και τέλος οργανώστε την πρακτική πλευρά της ζωής σας , όπου και εκεί έχουν συσσωρευθεί τα περισσότερα προβλήματα. Αποδεχτείτε τις συνθήκες και εμπιστευτείτε την κρίση σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, έξοδα έκτακτα προκύπτουν και νιώθετε πως το Σύμπαν σας έχει βάλει στο “μάτι” και ίσως αντιδράτε σπασμωδικά και αυτό θα είναι εις βάρος σας. Παίξτε με τον έρωτα. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, έχετε φέρει το όνειρο στην πραγματικότητα σας και θα απογειωθείτε αυτές τις μέρες. Έντονος ερωτισμός, υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων. Τάση για υπερβολές.

Τώρα μπορείς να έχεις πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ