Ο Ήλιος Σε Τρίγωνο Με Τον Ποσειδώνα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

H συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον παντοδύναμο Άρη στον Κριό δεν τη λες εύκολη, σπάει νεύρα, σε τσιτώνει, γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Ο Ήλιος Σε Τρίγωνο Με Τον Ποσειδώνα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!  

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο στις 12 Ιουλίου, θα προσπαθήσει να φέρει την ισορροπία, συνθηκολογείς ή τουλάχιστον θέλεις να ακούσεις την άποψη του/της ..

Υστερόγραφο: Ο Ήλιος στον Καρκίνο,  σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σε γλυκάνει..μαλακώνεις , έχεις στιγμές ..ευτυχίας..

Υστερόγραφο: ο Ουρανός στον Ταύρο (επηρεάζει β’ δεκαήμερο ) σπαέι τη μονοτονία , τίποτα δεν είναι όπως παλιά ..

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αυξάνονται οι απαιτήσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο, πιέζεστε αρκετά και πιθανόν να μεταφέρετε την πίεση σας μέσα στην οικογένεια. Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα βοηθήσει, στο τέλος της εβδομάδας,  να ξεδιαλύνετε τυχόν παρεξηγήσεις. Κριός β’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της έκλειψης προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από λανθασμένες πεποιθήσεις που μπλοκάρουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Αναζητήστε την ηρεμία. Κριός γ’ δεκαημέρου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην βελτίωση της ψυχολογίας  σας, καθώς υλοποιείτε εύκολα προσωπικούς στόχους. Συναισθηματικές επικοινωνίες ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, πίεση , άγχος και νεύρα έχετε αυτό το διάστημα, καθώς προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον και να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Εκτονώστε την ενέργεια σας. Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο  θα σας βοηθήσει, στο τέλος της εβδομάδας,  να εκφράσετε τις απόψεις σας με σαφήνεια και να επανασυνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Ταύρος β’ δεκαημέρου,   υπό την επιρροή της έκλειψης αφαιρέστε φόβους και “άτομα” που σας μπλοκάρουν-αποθαρρύνουν. Αναζητήστε τις απαντήσεις μέσα σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα σας δικαιώνει μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας, καθώς η σχέση σας με ομοιδέατες βελτιώνονται. Μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η οικονομική αστάθεια που βιώνετε γεννά την ανασφάλεια και αναμένονται συγκρούσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε. Ξαφνική οικονομική απώλεια. Ωστόσο, η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα βοηθήσει, στο τέλος της εβδομάδας, να βρείτε τρόπους να ορθοποδήσετε. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της έκλειψης πρέπει να αφαιρέσετε δυσλειτουργικές επιθυμίες, και κυρίως την εμμονή σας με άτομο που δεν ανταποκρίνεστε στα συναισθήματα σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα βοηθάει στο να υλοποιήσετε  στόχους μέσα στον επαγγελματικό χώρο, απομακρύνοντας με ευκολία τυχόν εμπόδια. Καλλιτεχνικές, μεταφυσικές ανησυχίες τώρα εκδηλώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας και αναγκάζεστε να συνθηκολογήσετε, διαφορετικά θα οδηγηθείτε σε οριστικές ρήξεις. Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στο δεκαήμερο σας ευνοεί, στο τέλος της εβδομάδας, να προχωρήσετε σε νέες καθοριστικές επιλογές. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της έκλειψης προσπαθήστε να αφαιρέσετε την επιμονή σας να μένετε στο παρελθόν, γιατί πλέον δεν σας εκφράζει Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί την ευόδωση των στόχων σας και κυρίως την επαφή σας με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Ερωτικά μηνύματα, φλερτ και έρωτας από απόσταση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έντονες τάσεις φυγής και απόμακρυνσης από συγκεκριμένα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, θα φέρουν την ρήξη, αλλά εσείς το ζείτε και επιλέγετε να συμβουλεύεστε μόνο τον εαυτό σας. Η στάση και ορθή πορεία του Έρμή στον Καρκίνο, σας επανασυνδέει, στο τέλος της εβδομάδας, με βαθύτερα συναισθήματα, συνειδητοποιείστε ότι αγαπάτε κάτι/κάποιον άλλο. Λέοντα β’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της έκλειψης αφαιρείτε καταστάσεις και σχέσεις που σας καταπιέζουν ψυχικά και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας  χώρο. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ευνοεί κάθε προσπάθεια σας να χτίσετε οικονομικές συμμαχίες, χωρίς όμως τον κίνδυνο της εξαπάτησης.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν  πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, έκτακτα έξοδα θα σας αποσυντονίσουν αυτές τις μέρες και πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας. Προσοχή σε επιχειρηματικά σχέδια. Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο  βοηθάει, στο τέλος της εβδομάδας, στην επανασύνδεση με άτομα ομοϊδεάτες, τώρα πιο εύκολα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Επιτυχία στον έρωτα. Παρθένε β΄δεκαημέρου, υπό την επιρροή της έκλειψης πρέπει να αφαιρέσετε την επιπολαιότητα ή αναβλητικότητα που σας χαρακτηρίζει στις συναισθηματικές σας επαφές. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα βελτιώνει την ψυχολογία σας, ώστε να πείτε το ναι σε ρομαντικό ειδύλλιο και να ξεχάσετε τα πρέπει σας. Πιθανόν ταξιδεύετε να συναντήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έντονος ανταγωνισμός, ρήξεις, διαμάχες και συνεχίζετε η πάλη με τους άλλους, καθώς βλέπετε ότι δεν σας κατανοούν και ίσως περνάτε φάση απόρριψης. Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνου θα σας βοηθήσει, στο τέλος της εβδομάδας, να βρείτε τη γαλήνη μέσα σε τρυφερή αγκαλιά. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της Έκλειψης ζητά να αφαιρέσετε κάθε συναισθηματικό εθισμό και να μάθετε να βασίζεστε κυρίως σε προσωπικές δυνάμεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα ευεργετήσει την καθημερινότητα σας, καθώς  λαμβάνετε βοήθεια από άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδια σας. Οικονομική βελτίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εστιάζετε περισσότερο στην εργασιακή σας καθημερινότητα, καθώς ο χρόνος είναι ελάχιστος και έχετε πολλά να διεκπεραιώσετε. Αυξημένη πίεση και έντονος ανταγωνισμός. Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο σας βοηθάει, στο τέλος της εβδομάδας,  στην ενδυνάμωση σχέσεων με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, η που μένουν στο εξωτερικό.   Έντονος ερωτισμός. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της έκλειψης, πρέπει να αφαιρέσετε κάθε αρνητική σκέψη που σας μπλοκάρει και αποθαρρύνει στο να προχωρήσετε. Αλλαγές βιώνετε στην προσωπική σας ζωή. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ευεργετεί τα σχέδια σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Ευτυχία μέσα από την εκπλήρωση ενός ανεκπλήρωτου έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, έντονη έλξη, ζήλια αλλά και πιθανά καυγαδάκια θα τονώσουν τη σχέση σας με το άτομο που σας έχει κλέψει τη σκέψη και όχι μόνο. Επιχειρηματικά κινείστε ριψοκίνδυνα. Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα σας κάνει, στο τέλος της εβδομάδας,  πιο ανοιχτούς σε νέους ερωτικούς πειρασμούς. Οικονομικές δοσοληψίες τώρα ευνοούνται.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της έκλειψης πρέπει να αφαιρέσετε δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς που επηρεάζουν αρνητικά την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα σας φέρει κοντά στο καταφύγιο σας, δηλαδή στο ταίρι σας. Ερωτικές εξομολογήσεις. Θετικά νέα γύρω από την ακίνητη περιουσία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, κινείστε σε πεδίο πλήρης ασυννενοησίας και συνειδητοποιείτε ότι δεν ακούγονται οι απόψεις σας, με αποτέλεσμα να βιώνετε εντάσεις, λεκτικές επιθέσεις και πιθανόν ρήξεις. Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα βοηθήσει, στο τέλος της εβδομάδας,  στην επίλυση των προβλημάτων σας. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της έκλειψης πρέπει να αφαιρέσετε την ανάγκη σας να κινείστε μέσα στα πρέπει σας, να εκφράσετε δηλαδή τις επιθυμίες σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ευεργετεί τις σχέδια σας και τη σχέση σας με άτομα που μπορείτε να συνεργαστείτε με αρμονία. Επιτυχία μέσα από το διαδίκτυο. Ερωτικά μηνύματα, φλερτ και ρομαντικές εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, μετακινήσεις, ταξιδάκια και βέβαια πρέπει να προσέχετε αυτές τις μέρες, καθώς κινείστε με νευρικότητα και έχετε αρκετή υπερένταση. Η στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα βοηθήσει, στο τέλος της εβδομάδας,  στην εξέλιξη των εργασιακών σας ζητημάτων. Επαφή με πρώην εργοδότες και συναδέλφους. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, υπό την επιρροή της έκλειψης, μπορείτε να αφαιρέσετε το ψυχικό βάρος που δημιουργήθηκε, δείξτε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, αλλά και σε άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,   ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά. Συμφιλίωση. αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, οικονομικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν καθώς κινείστε αρκετά απερίσκεπτα και ξοδεύετε χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειεςΗ στάση και ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο θα βοηθήσει, στο τέλος της εβδομάδας,  στην βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Ιχθύ β’ δεκαημέρουυπό την επιρροή της έκλειψης, πρέπει να αφαιρέσετε οποιαδήποτε προσκόλληση με ένα φιλικό κύκλο που πλέον δεν σας ταιριάζει. Ερωτικά διλήμματα συνεχίζονται. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα φέρει ερωτική ικανοποίηση και ευτυχισμένες στιγμές. Ζήστε το τώρα χωρίς ενοχές.

Τώρα μπορείς να έχεις πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ