Αντηλιακές πούδρες, είναι αποτελεσματικές;

Αντηλιακές πούδρες , είναι αποτελεσματικές στην κάλυψη της επιδερμίδας από τις UVA & UVB ακτινοβολία; – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Photo by Alexander Stemplewski

Οι αντηλιακές πούδρες μπορεί να είναι εξαιρετική γρήγορη λύση αλλά δεν μπορούν να αποτελέσουν την μόνη λύση για την προστασία μας από τις ακτίνες  UVA & UVB.

Οι UVA είναι πολύ διεισδυτικές, καταστρέφουν τις ελαστικές ίνες και είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Συμμετέχουν, επίσης, στην ανάπτυξη ορισμένων δερματικών καρκίνων.

Οι UVB διεγείρουν τη μελανίνη προκαλώντας σε 48 ώρες την εμφάνιση του μαυρίσματος. Είναι  υπεύθυνες, βραχυπρόθεσμα, για ηλιακά εγκαύματα και μακροπρόθεσμα για πρόωρη γήρανση του δέρματος, συμμετέχουν επίσης στην ανάπτυξη ορισμένων μορφών δερματικών καρκίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ – Ποια είναι η σωστή φροντίδα των ματιών μας ανάλογα με την ηλικία μας;

Έτσι η αντηλιακή προστασία θα πρέπει να γίνεται πρώτα με υγρή ή κρεμώδη υφή και για την ανανέωση της προστασίας μπορούμε να επιλέξουμε την πούδρα. Είναι εξαιρετική λύση για το σετάρισμα του μακιγιάζ και για την απορρόφηση της λιπαρότητας  κατά την διάρκεια της ημέρας και επίσης μπορούμε να την έχουμε πάντα στην τσάντα μας.

Οι αντηλιακές πούδρες αποτελούν εξαιρετική επιλογή και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς η σύνθεσή τους είναι συχνά ήπια και περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Ε, C και αντιοξειδωτικά για καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ