Καθαρισμός προσώπου χωρίς υπερβολές

Ποια δεν επιθυμεί ένα καθαρό και περιποιημένο πρόσωπο; Τι κινήσεις όμως κάνεις που σαμποτάρουν την υγεία της επιδερμίδας σου; Καθαρισμός προσώπου χωρίς υπερβολές – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Photo by Andrea Piacquadio

Πολύ συχνά λόγω της δουλείας μου ως αισθητικός ,παρατηρώ ότι οι γυναίκες το «παρακάνουν» με τον καθαρισμό του προσώπου και ενώ επιθυμούν ένα καθαρό υγιές δέρμα έχουν  αντίθετα αποτελέσματα . Η υπερβολή έχει μόνο αρνητικές συνέπειες , έτσι έχοντας τόσες πολλές πληροφορίες από όλα τα μέσα τις οδηγούν σε λάθος βήματα και λάθος περιποίηση.

Τα περισσότερα δέρματα είναι ευαίσθητα και αντιδρούν με κάθε πίεση η λάθος προϊόν. Η κάθε επιδερμίδα έχει άλλο PH ,οπότε ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί διαφορετική διαδικασία για κάθε γυναίκα.

Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι επιλέγοντας ένα σκληρό σαπούνι θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα τα οποία φράζουν τους πόρους  αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να αφυδατώνουν την επιδερμίδα τους , να αφαιρούν όλα τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας χάνοντας την ελαστικότητα και την λάμψη της. Αφαιρώντας τα λιπίδια και τα βακτήρια από την επιδερμίδα γίνεται πιο επιρρεπείς στην εμφάνιση ροδόχρου ακμής, ερυθρότητας ,ακμής και ερεθισμών γενικότερα.

Η λύση και το μυστικό βρίσκονται στα σωστά προϊόντα και την σωστή και ήπια ρουτίνα καθαρισμού προσώπου. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τους ειδικούς για τον τύπο του δέρματος που έχετε και ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για την δική σας επιδερμίδα .Θα γλιτώσετε την ταλαιπωρία του δέρματος σας από τα λάθος προϊόντα και επίσης πολλά χρήματα γιατί θα αγοράσετε μόνο τα κατάλληλα προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Προστατέψετε τα άκρα σας τους καλοκαιρινούς μήνες

Απολέπιση τώρα!

Ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι στον καθαρισμό του προσώπου, είναι η στιγμή της απολέπισης, καθώς βοηθάει στην απομάκρυνση όλων των νεκρών κυττάρων που δεν επιτρέπουν στο δέρμα μας να «ανασάνει» επαρκώς. Στο συγκεκριμένο στάδιο, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα homemade scrub από χυμό λεμονιού, ζάχαρη, ελαιόλαδο και μέλι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ