Concealer όλα τα tips για την σωστή χρήση

Oι χρήσεις του Concealer  είναι πολλές και είναι από τα σημαντικότερα εργαλεία για καμουφλάζ στο μακιγιάζ. Concealer όλα τα tips για την σωστή χρήση – Γράφει η αισθητικός Χρύσα Βουλγαρίδου

16807461_750821741753970_2434865709878759800_n  Skinatte – Χρύσα Βουλγαρίδου – Αισθητικός

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Πριν ασχοληθώ με το χώρο της ομορφιάς θεωρούσα ότι το Concealer είναι το πιο άχρηστο προϊόν στο γυναικείο νεσεσέρ. Πόσο λάθος έκανα! Oι χρήσεις του είναι πολλές και είναι από τα σημαντικότερα εργαλεία για καμουφλάζ αλλά και γιατί έχει πολλαπλή χρησιμότητα στο μακιγιάζ.

Το μεγαλύτερο μυστικό πριν από την χρήση του είναι η καλή ενυδάτωση του δέρματος ώστε να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα του προϊόν.

Το μεγαλύτερο και πιο σύνηθες λάθος που κάνουμε είναι η αγορά λάθος χρώματος. Επιλέγουμε (με την βοήθεια των ειδικών) την κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα μας. Συνήθως στα καταστήματα των καλλυντικών ο φωτισμός δεν βοηθάει στην επιλογή του χρώματα με αποτέλεσμα να επιλέγουμε λάθος απόχρωση. Οι αισθητικοί που εργάζονται στα καταστήματα των καλλυντικών γνωρίζουν τα υλικά, τον τόνο και τον υποτόνο του κάθε προϊόν οπότε αφήστε τους να σας βοηθήσουν στην επιλογή.

Δεν τοποθετούμε ΠΟΤΕ το Concealer ακριβώς επάνω στις σακούλες και τους μαύρους κύκλους των ματιών, τονίζονται ακόμη περισσότερα τα προβλήματα που θέλουμε να καλύψουμε. Σχηματίζουμε ένα ανάποδο τρίγωνο του οποίου η βάση είναι παράλληλη με την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και η κορυφή του φτάνει στο μάγουλο στα όρια της μύτης. Πάντα πρέπει να προσέχουμε το ομοιόμορφο σβήσιμο στο πρόσωπο είτε με ένα πινέλο, είτε με ένα βρεγμένο (και στημένο καλά) σφουγγαράκι του μακιγιάζ.

Καλύπτουμε σπυράκια και κοκκινίλες με την χρήση του πράσινοy κονσιλερ το οποίο είναι ειδικό στο να αποχρωματίζει και να εξουδετερώνει το κόκκινο χρώμα (σύμφωνα με το χρηματολογικό κύκλο.)

Κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται πιο ζουμερά, γεμίζοντας το μεσαίο κομμάτι του πάνω και του κάτω χείλος με κονσίλερ και στην συνέχεια το σβήνουμε ελαφριά με τα δάχτυλά μας. Επίσης σχεδιάζουμε και διορθώνουμε το περίγραμμα των χειλιών.

Ανορθώνουμε το σχήμα των φρυδιών, τοποθετώντας το κάτω από τα τόξα.

Το εφαρμόζουμε σαν primer (βάση) ματιών πριν από την χρήση της σκιάς ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Επίσης μπορούμε να σβήσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει στο eyeliner και οποιαδήποτε λάθους που έχουμε κάνει στο μακιγιάζ.

Τέλος αν σας τελείωσε το μεικ απ μην ανησυχείτε, αναμιγνύεται την ενυδατική σας κρέμα με μικρή ποσότητα κονσίλερ και έχετε την τέλεια βάση με φυσικό αποτέλεσμα.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ