Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 14 Έως 20 Δεκεμβρίου 2020

Περνάς σε Νέα Εποχή αυτήν την εβδομάδα, μια που Δίας και Κρόνος από τον Υδροχόο, φτιάχνουν το σκηνικό, το Μέλλον και μπες σε διάσταση που όλα θα τα μπορείς. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 14 Έως 20 Δεκεμβρίου 2020 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη από τις 15/12 σε βγάζει από το πλουτώνιο δράμα και θα σε απελευθερώσει. Πάθος επιτέλους και χωρίς δάκρυα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 14 Έως 20 Δεκεμβρίου 2020

Υστερόγραφο, Από τις 17/12 Ο Κρόνος στον Υδροχόο, παραδοσιακά στη θέση του, θα σε βάλει να σκέφτεσαι συλλογικά και όχι μόνο την πάρτη σου. Είναι καλό αυτό.

Υστερόγραφο, Από τις 19/12 με τον Δία στον Υδροχόο, απλώνεσαι, γνωρίζεις κόσμο και κοσμάκη έχει νόημα οτιδήποτε κάνεις, εξέλιξη.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube και δες το βίντεο για την Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αλλάζει η ψυχολογία σας προς το καλύτερο μια που ξεκινάει μια νέα εποχή κοινωνικοποίησης και εξωστρέφειας. Ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσα από τη δραστηριοποίηση σας σε συλλογικές οργανώσεις και κοινωνικές ομάδες. Ερωτικά συνδέεστε με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.  Κριός β’ δεκαημέρου, ήρθε η στιγμή να αξιολογήσετε εκ νέου τις συνεργασίες σας και μαθαίνετε πως να αλληλοεπιδράτε θετικά με το περιβάλλον σας. Προωθήστε δυναμικά τα σχέδια σας. Κριός γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη, Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη είναι σημείο εκκίνησης για την εξέλιξη σας,  όπου επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Απεγκλωβιστείτε από τοξικές ιδέες και προκαταλήψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος επαφών με σημαντικά άτομα και συνειδητοποιείτε ότι κινείστε ανοδικά και θα εισπράξετε ηθική και υλική ικανοποίηση. Οικονομική εύνοια μέσα από ρυθμίσεις οφειλών ή επιστροφές χρημάτων. Ταύρος β’ δεκαημέρου, κυνηγήστε δυναμικά τα σχέδια σας και προσπαθήστε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Επανεξετάσετε οικονομικές δοσοληψίες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη αποτυπώνει κάθε εσφαλμένη πιθανή κίνηση γύρω από οικονομικά θέματα, ωστόσο ρίχνει φως, έτσι ώστε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ανοίγετε τα φτερά σας και προχωράτε προς νέες κατευθύνσεις, αφήνοντας το παλιό να πεθάνει. Εξελίξεις σε νομικά θέματα θα βοηθήσουν να απαγκιστρωθείτε από τοξικές “άγκυρες”. Η συναισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, περνάτε κρίση ταυτότητας αυτό το διάστημα, όπου θα γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και στο τέλος, να το ξέρετε, θα αναγεννηθείτε. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη δίνει το προβάδισμα στην προσωπική σας ζωή και είστε έτοιμοι να προχωρήστε σε νέα επαφή, διαγράφοντας τελείως το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ανακούφιση θα νιώσετε το επόμενο διάστημα, καθώς ευνοείστε σε οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα. Η εργασιακή σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά. Φλερτ με συνάδελφο. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, βρίσκετε, αναζητάτε το νόημα της ζωής σας,  με αποτέλεσμα να διώξετε την κατήφεια της προηγούμενης περιόδου. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη θα σας δείξει πιθανά μελανά σημεία της οικονομικής, αλλά και ερωτικής σας πραγματικότητας. Ωστόσο θα ξεπεράσετε τα προβλήματα και θα βγείτε πιο δυνατοί.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ξεκινάει μια περίοδος ουσιαστικών αλλαγών,  όπου πλέον πιο δυνατοί και σίγουροι θα κυνηγήσετε μια νέα προσωπική κατάσταση. Σταθεροποίηση επαγγελματικών συνεργασιών. Ευνοείστε σε ερωτικά ζητήματα. Λέοντα β’ δεκαημέρου, καιρός να ξεκολλήσετε από καταστάσεις και ομάδες ανθρώπων που μπλοκάρουν την εξέλιξη σας. Βρείτε το νόημα σε νέες συλλογικές δραστηριότητες. Πλησιάστε φιλικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη θα σας ανοίξει τα μάτια, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματά σας αλλά και τις επιθυμίες σας. Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες ευνοούνται.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 14 Έως 20 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook Ερμή Με Πλούτωνα Ο Ήλιος Στον Τοξότη https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος στην εργασιακή σας ζωή, όπου θα μπορέσετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα φανεί η υπεροχή σας. Σύσφιξη συναδελφικών σχέσεων. Παρθένε β΄δεκαημέρου, βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, ενισχύοντας επαφές με άτομα κύρους. Αποδεχτείτε τα συναισθήματα που νιώθετε για ένα άτομο , πιθανόν μεγαλύτερης ηλικίας και τέλος αντιμετωπίστε τα προβλήματά σας με σοβαρότητα. Υποδεχτείτε με ενθουσιασμό τη νέα σας πραγματικότητα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη αποκάλυψε πιθανά τραύματα που έχουν γεννηθεί εξαιτίας δυσλειτουργικών σχέσεων με αποτέλεσμα να προχωράτε πιο αποφασιστικά πλέον στην προσωπική σας εξυγίανση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αναζητάτε να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή,ωστόσο πολλές φορές θα βιώνετε το φρένο-γκάζι αν και ξεκινάει μια ενδιαφέρουσα περίοδος , που θα σας ανανεώσει και γλιτώσει από την ρουτίνα-καθημερινότητα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, κυνηγήστε με μεγαλύτερη επιμονή τα σχέδια σας και θυσιάστε αρκετά από τα δεδομένα σας, καθώς το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Σχέσεις ζωής τώρα γεννιούνται. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη δίνει το προβάδισμα σε επαγγελματικές σχέσεις,  όπου έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε συνεργασίες με πιο ευνοϊκούς όρους. Φλερτ και επαφές μέσα από το διαδίκτυο. Θέματα επιμόρφωσης σας απασχολούν θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε μια νέα δυναμική περίοδο, όπου θα πρέπει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και να ωριμάσετε. Συγχρόνως, ευνοείστε σε θέματα ακίνητης περιουσίας, αλλά και συγκατοίκησης, δέσμευσης. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, κινείστε εναρμονισμένοι με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και παρά τις αντιξοότητες ξέρετε ότι θα τα καταφέρετε. Η επαφή σας με άτομο που σας συγκινεί βαθύτατα θα βοηθήσει στην μεταμόρφωση σας. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον
Τοξότη, έχει αποκαλύψει τα κενά στο πορτοφόλι σας, ωστόσο συνειδητοποιείτε ότι τίποτα δεν σας κάνει να χάσετε την αυτοεκτίμηση σας.Τα καλύτερα έρχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε ότι έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σας και μπορείτε να ξεπεράσετε πλέον πιθανές απώλειες του παρελθόντος. Έτσι ποντάρετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, στην προσωπική σας επιμόρφωση και σε κάθε είδους προβολή μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Τοξότη β’ δεκαημέρου,βρίσκετε το σκοπό της ζωής σας σε μια νέα αισθηματική σχέση, και αυτό θα γεννήσει διλήμματα που θα σας προβληματίσουν. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στο δεκαήμερο σας θα σας αναγεννήσει μέσα από δυσκολίες και θα σας ενδυναμώσει μέσα από μια νέα προοπτική. Νίκη μετά από πανωλεθρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, μια νέα περίοδος ξεκινάει για τα οικονομικά σας, όπου και θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε μέσα από την πετυχημένη ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα αλλά και αισιοδοξία τις προκλήσεις για να γίνετε καλύτεροι. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, προσπαθήστε να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό τομέα της ζωής και απεγκλωβιστείτε από τοξικές συνεργασίες. Αποφύγετε τα σχόλια και το παρασκήνιο. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο που σας ανταγωνίζεται, ωστόσο μπορείτε να προφυλάξετε τον εαυτό σας, παραμένοντας αμέτοχοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, ξεκινάει μια ξεχωριστή περίοδος για εσάς, όπου θα βιώσετε θεαματικές αλλαγές και θα βγείτε από προσωπικά ή οικονομικά αδιέξοδα. Ορίστε νέες προτεραιότητες. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα εκδηλώσει ρομαντικά συναισθήματα για εσάς. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, με αισιοδοξία και νέες ιδέες αντιμετωπίζετε το μέλλον και παρά τις ανατροπές , μπορείτε να προφυλάξετε τον εαυτό σας και να βγείτε πιο δυνατοί. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη αποκαλύπτει έναν νέο φιλικό κύκλο που θα βοηθήσει στην προσωπική σας ανέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ξεκινάει μια περίοδος εσωτερικής αναγέννησης, όπου θα μπορέσετε να ανακαλύψετε βαθύτερες πτυχές του εαυτού σας και να καθαρίσετε από τοξικά συναισθήματα που μπλοκάρουν την προσωπική σας ζωή. Έρωτας που φοβάστε να ζήσετε; Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αναζητάτε στιγμές ηρεμίας και απομόνωσης για να τα βρείτε ξανά με τον εαυτό σας και να αποκτήσετε την ισορροπία σας. Νέο ερωτικό καταφύγιο. Μυστικές σχέσεις ευνοούνται. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη θα αποτελειώσεις φθαρμένες σχέσεις και δύσκολες επαγγελματικές συνεργασίες και θα δημιουργήσει το κενό για νέες εκκινήσεις. Υπομονή.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 14 Έως 20 Δεκεμβρίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ