Τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών μας

Τα πρώτα παιχνίδια των παιδιών μας είναι αυτά που συνήθως δίνουν τη θέση τους σε μια μοναδική σχέση ετών. Παιχνίδια που δεν θα πεταχτούν ποτέ γιατί θα κατέχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των παιδιών μας. Παιχνίδια ιδιαίτερα και μοναδικά που θα έχουμε επιλέξει με αγάπη! Τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών μας

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Είναι πολλές οι φορές που εμείς οι γονείς αναρωτιόμαστε τι παιχνίδι θα πάρουμε στο παιδί μας ή σε κάποιο άλλο παιδάκι μικρής κυρίως ηλικίας. Ο λόγος που το σκεφτόμαστε είναι γιατί στο μυαλό πάντα έχουμε την λαχτάρα να «πετύχουμε» ακριβώς αυτό το παιχνίδι που θα γίνει το «αγαπημένο» του παιδιού! Το παιχνίδι αυτό που θα επιλέγει να το σέρνει εδώ και εκεί και φυσικά να το κρατά στο κρεβάτι του. Μη μου πείτε πως το παιδί σας δεν έχει αγαπημένα λούτρινα ή άλλου είδους παιχνίδια τα οποία έχουν μόνιμη θέση στο κρεβάτι του και φυσικά όπου και αν πάτε … θα τα πάρουν μαζί τους! Τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών μας.

Θα σας δείξω τρεις άκρως αγαπημένες προτάσεις που κατέχουν  υψηλή θέση στις προτιμήσεις των παιδιών. Παιχνίδια που συνδυάζουν το χουχούλιασμα, την αγκαλιά, την παρηγοριά αλλά… και τα παραμύθια!

Luna Μονόκερος | Luna Μονόκερος Με 3 Ιστορίες 

Luna μονόκερος!

Η αγαπημένη μας Luna Μονόκερος! Το κέρατό της φωτίζεται! Αφηγείται 3 παραμύθια: Σταχτοπούτα, Χρυσομαλλούσα και Ραπουνζέλ! Έχει απίστευτα μακριά μαλλιά και χτενάκι για να δημιουργούμε τις δικές μας πλεξούδες, σαν ουράνιο τόξο! Ένα παιχνίδι που θα λατρέψουν τα παιδιά αφού εκτός από τα υπέροχα χρώματα και το απαλό του τρίχωμα, απολαμβάνουν υπέροχες αφηγήσεις παραμυθιών. Ένα ιδανικό παιχνίδι για τις ώρες ξεκούρασης του παιδιού στο κρεβατάκι του, που θα το ταξιδέψει και θα το χαλαρώσει!

Μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ  από Just Toys.


Hugo o Αρκούδος | Hugo o Αρκούδος με 3 ιστορίες

Hugo ο Αρκούδος!

Hugo o Αρκούδος! Μαλακός διαδραστικός αρκούδος. Κουνάει το στόμα του, Κουνάει τα μάτια του! Αφηγείται 3 παραμύθια στα Ελληνικά για 9 λεπτά! Είναι σίγουρο πως τα παιδάκια θα δεθούν μαζί του, θα απολαύσουν χουχουλιάρικες αγκαλιές παρέα με την αφήγηση παραμυθιών! Υπάρχει κάτι περισσότερο που θα μπορούσαμε να βρούμε σε παιχνίδι για τα παιδιά μας; Μια σχέση αγάπης για ένα παιχνίδι που είμαι σίγουρη ότι θα συντροφεύει για αρκετά χρόνια τους μικρούς μας φίλους!

Μπορείτε να τον βρείτε ΕΔΩ από Just Toys.


Bambolina – My First Bambolina | My First Bambolina, φωτεινή αγκαλίτσα

Η πρώτη μου κούκλα Bambolina

Η πρώτη σας Bambolina! Μαλακή κούκλα 30εκ. με κλασικές μελωδίες και φως, σε δυο διαφορετικά στυλ. Ποιο κοριτσάκι δεν έχει δεθεί πραγματικά με την πρώτη του κούκλα; Μια κούκλα μαλακιά, με υπέροχα χρώματα, φως και υπέροχες μελωδίες! Το καλύτερο παιχνίδι παρηγοριάς και συντροφιάς για τις νύχτες στο παιδικό κρεβατάκι. Είμαι σίγουρη πως θα αποκτήσει τη δική του παντοτινή θέση στην καρδιά του παιδιού σας!

Μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ από just Toys.


 

Τα παιχνίδια δεν είναι απλά αντικείμενα για τα παιδιά. Είναι η παρηγοριά τους, η συντροφιά στο κρεβάτι τους , ο τρόπος έκφρασης τους. Υπάρχουν παιχνίδια τα οποία θα τα συντροφεύουν για πολλά χρόνια και θα γίνουν ο καλύτερος τους φίλος!  Αυτά ακριβώς τα παιχνίδια όλοι εμείς οι γονείς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ