Σεληνιακή Έκλειψη Στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Το Σύμπαν συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του, μια που αφαιρεί παγιωμένους τρόπους σκέψης, συνήθειες και η επικοινωνία, το μεταξύ μας, αλλάζει μορφή. Σεληνιακή Έκλειψη Στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Ο Ήλιος Στον Τοξότη. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Σεληνιακή Έκλειψη Στους Διδύμους. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο youtube εδώ

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αλλάζει το σκηνικό μια που δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε θέματα προσωπικής εξέλιξης και βγαίνετε από μια δυσάρεστη κατάσταση. Διώξτε φοβίες και ανασφάλειες.  Κριός β’ δεκαημέρου, διεκδικείτε δυναμικά τα κεκτημένα σας και αποφεύγετε με μαεστρία τις τρικλοποδιές. Ερωτικά είστε σε κρυφή, ρομαντική κατάσταση που σας εξελίσσει. Κριός γ’ δεκαημέρου, επιτυχία και γρήγορη ανέλιξη στον επαγγελματικό στίβο, καθώς σας στηρίζουν πρόσωπα εξουσίας. Θέματα καριέρας απογειώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, δίνετε μεγαλύτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, καθώς θέλετε να εξαλείψετε το άγχος από τη ζωή σας. Ξεκαθαρίσματα γύρω από οφειλές, δάνεια. Ταύρος β’ δεκαημέρου, αναζητάτε νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας μέσα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς αντιμετωπίζετε αρκετές εντάσεις. Συναισθηματική επιτυχία μέσα στον φιλικό σας κύκλο.Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  επαφές και συνεργασίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας οδηγούν σε επιτυχία και σταθεροποίηση σχεδίων. Δυναμικά κατευθύνεστε προς νέο τομέα απασχόλησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, αναζητάτε συναισθηματική ασφάλεια αυτό το διάστημα και ίσως μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα θα λάβετε αυτό που αναζητάτε. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, συναισθηματικές ευκαιρίες έχετε αυτό το διάστημα,αρκεί να φύγετε από μια εμμονή που σας έχει γίνει συνήθεια. Προτάσεις για δέσμευση. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αλλάξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας, μιλήστε ανοιχτά με τα άτομα που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα και βρείτε λύσεις. Μπορείτε να βγείτε από πιθανά αδιέξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, μιλάτε ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή και για τις περίεργες προτιμήσεις σας και θέλετε να ζήσετε το απωθημένο σας. Απεγκλωβισμός από καρμικές σχέσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο μπορείτε να βγείτε αλώβητοι και να φανεί η υπεροχή σας. Έρωτας από απόσταση.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, έχετε καταφέρει να σταθεροποιήσετε τη θέση σας μέσα σε μια σχέση που μετράει χρόνο και μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά για τα δικαιώματα σας. Ερωτική ή επαγγελματική επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ξεκινάτε να βλέπετε με άλλο μάτι έναν άνθρωπο που εκφράζει συναισθήματα για εσάς και ξεκολλάτε από ένα δυσάρεστο παρελθόν. Μην αφιερώνετε χρόνο σε άτομα που σας έχουν απογοητεύσει. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ξέρετε να ανεβαίνετε τα σκαλιά της επιτυχίας και είναι κατάλληλη η περίοδος να εκφράσετε προς τα έξω τις ικανότητες σας. Ερωτική σχέση με άτομο που νιώθετε τρομερή οικειότητα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, γεννιούνται νέες προϋποθέσεις για να βγείτε από αδιέξοδα που αντιμετωπίσατε μέσα στον εργασιακό χώρο και ζείτε την σταθεροποίηση.

Τα ζώδια σήμερα – Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook Ερμή Με Πλούτωνα Ο Ήλιος Στον Τοξότη https://www.facebook.com/christina.tantalidou

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ξεπεράστε τα εμπόδια του μυαλού σας και ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν σας ευνοούν. συζητήσεις γύρω από θέματα σπιτιού, οικογενειακά μαζώματα. Πείτε όχι σε σχέσεις χειραγώγησης. Παρθένε β΄δεκαημέρου, ανεβαίνει επικίνδυνα η σεξουαλική σας διάθεση και πέφτετε με τα μούτρα σε νέες εμπειρίες. Ρομαντικά μηνύματα, επαφές μέσα από το διαδίκτυο, επανασύνδεση. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, σας βοηθάει η περίοδος να μαζέψετε δυνάμεις, να έρθετε σε επαφή με μελλοντικούς συνεργάτες και να ασχοληθείτε με τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ρομαντικές βραδιές με νεώτερα άτομα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και στον περίγυρο σας. Απομακρύνεστε αναγκαστικά από άτομα που δεν σας στηρίζουν.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές οι συνθήκες για να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας ή να γεμίσει η τσέπη σας. Προτάσεις για μια νέα συνεργασία. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, αφήστε πίσω σας το παρελθόν και αρχίστε να οραματίζεστε το μέλλον. Πιθανή συγκατοίκηση, μετακόμιση και σοβαρές σκέψεις για δέσμευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, προτεραιότητα έχει τώρα η πρακτική πλευρά της ζωής σας και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανά ερωτικά μπουρίνια. Αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ζείτε μια περίοδο που θα θυμάστε για πάντα, μια που εκπληρώνετε αυτό το διάστημα μια έντονη ερωτική σας επιθυμία και είστε στα καλύτερα σας.  Μόνο η εργασιακή σας ζωή έχει αρνητικούς κραδασμούς. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, είστε σαφώς πιο συγκεντρωμένοι σε  συζητήσεις γύρω από θέματα προώθησης σχεδίων και της δουλειάς σας  και αφήνετε πίσω σας ότι δεν λειτουργεί προς όφελος σας. Πρακτική σκέψη και ρεαλισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, είστε στα φόρτε σας αυτό το διάστημα και οι “απουσίες” που βιώνετε οδηγούν στην προσωπική σας ενδυνάμωση. Με αποφασιστικότητα κινηθείτε και αποδείξτε την υπεροχή σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου,  έντονος ερωτισμός και έρχεστε όλο και πιο κοντά στο άτομο που σας σαγηνεύει. Αποφύγετε όμως τα δράματα, κινηθείτε με εξωστρέφεια. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, έχετε επιλέξει ένα δρόμο πιο ασφαλή και έτσι αποφεύγετε τα ανοίγματα. Προτάσεις που ανοίγουν κλειστούς επαγγελματικούς δρόμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, μιλάτε περισσότερο με τον εαυτό σας αυτό το διάστημα και έτσι αντικρύζετε τα μελανά σας σημεία και είστε έτοιμοι να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις. Ελλείψεις σε θέματα εργασιακής φύσεως. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, πείτε ναι σε φιλικές συζητήσεις και σε ένα άτομο που μπορεί να τρέφει ρομαντικά συναισθήματα για εσάς. Αποφύγετε τις κόντρες μέσα στον οικογενειακό σας χώρο. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ξεπεράστε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθηση σας. Δεν είναι όλα μαύρα. Θα μπείτε σε καλύτερες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, γίνετε πιο δεκτικοί σε ρομαντικές προτάσεις και ανεβάστε την αυτοπεποίθηση σας. Αφαιρέστε ότι σας ρίχνει ψυχολογικά και ασχοληθείτε με νεώτερα άτομα ή τα παιδιά σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ερωτικά τετ α τετ θα ζήσετε και παρά την καραντίνα ευνοείστε και δεν θα νιώσετε μοναξιά. Κινηθείτε με εξωστρέφεια. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, βιώνετε μια προσωπική επιτυχία αυτό το διάστημα , καθώς καταφέρατε να μετουσιώσετε αρνητικές καταστάσεις και απομακρυνθήκατε από το παρασκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, ίσως και να νιώθετε αρκετά αποκομμένοι από τον κόσμο ή από το άτομο που συνδέεστε συναισθηματικά, ωστόσο δεν πρέπει να αφήνεστε σε αρνητικές σκέψεις. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, βιώνετε μια συναισθηματική επιτυχία και παίρνετε δύναμη για να ανταπεξέλθετε σε οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε μέσα σε μια ομάδα και παρά τις συνθήκες να γίνετε πιο δημιουργικοί. Ο φιλικός σας κύκλος στηρίζει τις αποφάσεις σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!  Ο Ήλιος Στον Τοξότη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ