Απρίλιος 2021. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο μήνας Απρίλιος έχει χρώματα φωτογραφίζει εικόνες από το μέλλον, έχει ζωή! Όλα στα κόκκινα! Απρίλιος 2021. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Ο μήνας Απρίλιος έχει ”χρώματα” φωτογραφίζει εικόνες από το μέλλον, μια που όχι μόνο κυνηγάς αλλά ζεις την σκέψη που σε είχε στοιχειώσει..είναι όμως για τους δυνατούς..τους τολμηρούς…Μη ζητάς στηρίγματα. Απρίλιος 2021. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

O Ήλιος στον Ταύρο από τις 19/4 φωτίζει το γήινο κομμάτι σου.. ισορροπία μέσα από τακτικές ενδυνάμωσης του πρώτου τσάκρα.. .. όλα στα κόκκινα..

Υστερόγραφο ο Ερμής στον Κριό μέχρι τις 19/4 δίνει προτεραιότητα στο κυνήγι  προσωπικών φιλοδοξιών. Βιασύνη στη σκέψη, άμεση δράση. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 14/4 θέλει μια ζεστή αγκαλιά και αναζητά το δοτικό ταίρι.

Υστερόγραφο, ο Άρης στον Καρκίνο από τις 23/4 είναι σε πτώση, δεν καταλαβαίνει το συναίσθημα και οπισθοδρομεί όταν τον πιέζεις να εκφραστεί.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος απαιτεί να δρομολογήσετε τις εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή αλλά και να αποφύγετε με επιδέξιο τρόπο εμπόδια που θα εμφανιστούν αιφνίδια μπροστά σας. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στο ζώδιο σας τρέχετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες επαγγελματικής φύσεως καθώς θα πιέζεστε από τα γνωστά πρόσωπα εξουσίας.  Κατόπιν, Ήλιος, Ερμής περνάει στον Ταύρο και μαζί με την ΑΦροδίτη από το ίδιο ζώδιο θα δίνει διεξόδους σε πρακτικά ζητήματα. Περιμένετε να ικανοποιηθεί η ερωτική σας διάθεση με απρόβλεπτο τρόπο. Το μεγαλύτερο διάστημα ο Άρης, ο πλανήτης σας, κινείται στους Διδύμους, άρα μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες, συμβόλαια αλλά και να εξετάσετε θέματα προβολής. Αποφυγή συμβολαίων στις 9/4, όταν ο Άρης συγκρούεται με τον Ποσειδώνα. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο και αρχίζει μια κουραστική περίοδος, μια που πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείτε και θέματα ακίνητης περιουσίας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας είναι θετική για να προχωρήσετε σε προσωπικές και επαγγελματικές εκκινήσεις που θα σας δώσουν ιδιαίτερη ικανοποίηση.  (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) ανατρέπει αρκετά το σκηνικό μια που νιώθετε πως οι αποφάσεις ανατρέπονται από την επέμβαση τρίτων προσώπων.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 οδηγεί σε απρόοπτα που κλονίζουν συναισθηματικά θεμέλια. Ρήξεις αλλά και νέες σχέσεις. Οικονομικά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος έχει φρένο, γκάζι μια που πριν περάσετε σε δράση, πρέπει να κατασταλάξετε μέσα σας, συνειδητοποιώντας τις πραγματικές σας επιθυμίες. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό αντιμετωπίζετε ένα έντονο παρασκήνιο και πολλές φορές νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο. Κατόπιν, Ήλιος (χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας), Ερμής περνάει στο ζώδιο σας και μαζί με την Αφροδίτη μαζί σας, θα έχετε ευκαιρίες να φτιάξετε την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση. Αυξημένη ανάγκη για συντροφικότητα θα οδηγήσει σε παράτολμες κινήσεις. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, κινείται στους Διδύμους, άρα συνειδητοποιείτε με απρόβλεπτο τρόπο οικονομικές τρύπες. Στις 9/4, όταν ο Άρης θα συγκρουστεί με τον Ποσειδώνα  αναμένονται ρήξεις με οικεία πρόσωπα για οικονομικούς κυρίως λόγους.  Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο και μπορείτε να βρείτε την επαγγελματική σας φόρμα μέσα από την προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε με μεγαλύτερη προσοχή θέματα σπουδών.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι θετική για να υπερπηδήσετε εμπόδια στο παρασκήνιο που πιθανόν αντιμετωπίζετε και να προβείτε σε θετικές επαγγελματικές αλλαγές (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) και αμφιταλαντεύεστε εσωτερικά καθώς πρέπει να κάνετε παράτολμα προσωπικά βήματα και εσείς επιμένετε να κινείστε υπογείως.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στο ζώδιο σας μιλά για μια νέα γνωριμία που θα ανατρέψει τα πιστεύω σας. Ρήξεις που αποδέχεστε με το χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Απρίλιος οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα μέσα από εντάσεις με το περιβάλλον σας και είναι στο χέρι σας να αποδεχτείτε την διαδικασία για να δυναμώσετε. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό αναλαμβάνετε δράση μέσα σε ένα νέο κοινωνικό κύκλο που μπορεί να στηρίξει κοινά όνειρα και ιδέες. Κατόπιν, Ήλιος, Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο φέρνουν καλύτερη ψυχολογία και ενδυνάμωση μυστικών σχέσεων. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης κινείται στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να είστε σε ένταση, ή να αντιμετωπίζετε μια προκλητική κατάσταση μέσα στο περιβάλλον σας. Στις 9/4 χρειάζεται προσοχή, καθώς ο Άρης θα συγκρουστεί με τον Ποσειδώνα και θα σας κυριεύσουν έντονα συναισθήματα απογοήτευσης. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο και πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, καθώς και για την ανεύρεση μιας νέας πηγής εσόδων για να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό  βοηθάει στην ένταξη σας μέσα σε ένα νέο κοινωνικό σύνολο, όπου θα μπορέσετε να εκφράσετε κοινές ιδέες. Όνειρα υλοποιούνται με ταχύτητα.  (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον και πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας, ώστε να γίνουν δραστικές αλλαγές.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στον Ταύρο φέρνει ξαφνική γνωριμία που σας βγάζει από πιθανά ψυχολογικά αδιέξοδα και τοξικές σχέσεις. Επίσης αναμένονται αποκαλύψεις που θα καθορίσουν την εργασιακή σας εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος είναι μήνας έντονων παρορμήσεων που σας οδηγούν σε μια νέα κατάσταση που θα σας ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα. Υιοθετήστε μια σταθερή στάση απέναντι στα θέλω σας και αποφύγετε την αυτοκριτική.  Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό αντιμετωπίζετε συγκρούσεις με το περιβάλλον σας και τα άτομα εξουσίας, ωστόσο μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τα όρια σας και να βγείτε από αδιέξοδα. Κατόπιν, Ήλιος, Ερμής περνάει στον Ταύρο και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, νιώθετε πως μπορείτε να στηριχτείτε σε νέες φιλίες και να μπείτε στον κύκλο που στηρίζει τις ιδέες σας. Φλερτ και ερωτική προσέγγιση από άτομο που σας συνδέουν φιλικά συναισθήματα. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης κινείται στους Διδύμους και δέχεστε επίθεση από το παρασκήνιο ή μέσα στον εργασιακό χώρο είτε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αναμένονται δύσκολες στιγμές και αποκαλύψεις μυστικών στις 9/4, όταν ο Άρης συγκρούεται με τον Ποσειδώνα. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σας σε πτώση και αυτό αυτόματα θα σας βάλει σε εγρήγορση για να πετύχετε τους στόχους σας. Αντιμετωπίστε τις συγκρούσεις με διπλωματικό τρόπο.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι θετική για να αξιολογήσετε τις προτάσεις γύρω από επαγγελματικά ζητήματα και να ξεπεράσετε ότι σας είχε απομακρύνει από τους στόχους σας. Ερωτική επιτυχία με άτομο κύρους (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) σας περιορίζει σε ερωτικά ζητήματα, αλλά και νιώθετε πως δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια για να εξελιχθείτε ως ελεύθερος επαγγελματίας. Προσωρινή απογοήτευση.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στον Ταύρο θα σας χαρίσει νέους φίλους, δυνατές δημόσιες σχέσεις αλλά και επιτυχία σε προσωπικά σχέδια.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Απρίλιος σας φέρνει πιο κοντά στον νέο σας εαυτό μέσα από επιλογές που ταρακουνούν τα πιστεύω σας. Αποφύγετε να ενδώσετε σε σκέψεις που γεννούν ανασφάλεια και πειραματιστείτε μέσα από δυναμικές επιλογές. Μετακίνηση σε άλλη πόλη, αλλαγή εργασίας, αλλά επαφές με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ευνοούνται.   Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό ταξιδεύετε αρκετά για να καλύψετε συναισθηματικές ανάγκες και να συναντήσετε το ταίρι σας. Κατόπιν, ο Ήλιος, Ερμής περνάει στον Ταύρο και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο συμβάλλουν στο να στηριχτείτε σε άτομα εξουσίας και να ανέβει η ψυχολογία σας.  Ωστόσο, πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης κινείται στους Διδύμους και γίνεστε πιο φιλικοί με τους γύρω σας και καλό θα ήταν να ενδυναμώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Αποφύγετε να εκθέσετε τα σχέδια σας στις 9/4, όταν ο Άρης θα συγκρούεται με τον Ποσειδώνα και κρατείστε μια απόσταση από άτομα που ξέρετε ότι δεν σας εμπιστεύονται. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο και η ανάγκη σας για εσωτερικό σκάψιμο και ψυχανάλυση, μεγαλώνει. Θα αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας μέσα από αποκαλύψεις.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι θετική γιατί σας βγάζει από νοητικά αδιέξοδα, νιώθετε πως μπορείτε να ξεπεράσετε κακές επιρροές και νέες συναναστροφές ευνοούνται.   (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) φέρνει κόντρες με το οικογενειακό σας περιβάλλον,  καθώς οι επιλογές σας δεν θα είναι αποδεκτές και θα πρέπει να συμβιβαστείτε.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στο ζώδιο σας φέρνει αιφνίδιες επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας δώσουν μια κοινωνική ώθηση. Ωστόσο, αναμένονται και απρόοπτα που σας ξενίζουν.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Ο μήνας Απρίλιος οδηγεί σε βαθιά ξεκαθαρίσματα οικονομικής αλλά και ερωτικής φύσεως και προετοιμάζεστε να εκφράσετε την αλήθεια σας, αντιμετωπίζοντας κατάματα φόβους και μια πιθανή αποξένωση από το περιβάλλον σας. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό θα πρέπει να ξεμπερδέψετε με προβλήματα που προκύπτουν από την κακή διαχείριση της κοινής περιουσίας σας. Κατόπιν, Ήλιος, Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο θα νιώσετε πιο ανάλαφροι για να ταξιδέψετε σε νέες κατευθύνσεις. Η νέα σας εργασιακή καθημερινότητα θα επηρεάσει το χρόνο σας και την ερωτική σας ζωή. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, κινείται στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας αναταραχές στον επαγγελματικό χώρο που θα σπρώξουν όμως την άνοδο σας. Προσοχή, σε τάσεις εξαπάτησης και έντονης φυγής στις 9/4, όταν ο Άρης θα συγκρούεται με τον Ποσειδώνα. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο κατευθύνοντας την ενέργεια σας σε συλλογικές δραστηριότητες που βοηθούν κοινωνικά ομάδες. Επίσης, και μέσα από πίεση θα συνειδητοποιήσετε ότι μεγαλώνει η πίστη στα όνειρα σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό ευνοεί ερωτικές ενάρξεις, αλλά προυποθέτει την αποδοχή των συναισθημάτων σας  (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) θα αλλάξει τα σχέδια σας, καθώς η παρέμβαση τρίτων στην προσωπική σας ζωή θα χαλάει την ψυχολογία σας αλλα και οι εργασιασιακές υποχρεώσεις θα αναστέλλουν τις εξελίξεις. Δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να ξεπεραστεί. Τελειώνουν συνεργασίες.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στον Ταύρο φέρνει ξαφνική γνωριμία που σας βγάζει από πιθανά ψυχολογικά αδιέξοδα και τοξικές σχέσεις. Επίσης αναμένονται αποκαλύψεις που θα καθορίσουν την εργασιακή σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος ευνοεί να αναπτύξετε κοντινές σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και να σκύψετε πάνω σε προβλήματα των δικών σας ανθρώπων. Κάθε προσωπική επικοινωνία βοηθά στην επίλυση παρεξηγήσεων. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό παρασύρεστε σε νέες γνωριμίες με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Κατόπιν, Ήλιος, Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο,  σας οδηγούν σε ερωτική κραιπάλη ή πρόκειται να ξοδέψετε χρήμα για να ικανοποιήσετε προσωρινές επιθυμίες. Ωστόσο, μπορείτε να ωφεληθείτε από νέες οικονομικές συμμαχίες. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και βοηθά στην οργάνωση και διεκπεραίωση νομικών ζητημάτων, καθώς και σε ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους.  Θέματα σπουδών ή επαφές με ανώτερα ιδρύματα θα σας απασχολήσουν αρκετά. Προσοχή στις 9/4, όταν ο Άρης θα συγκρούεται με τον Ποσειδώνα, καθώς η υπερβολική σας ενασχόληση με τα θέματα της καθημερινότητας οδηγεί σε κούραση και εξάντληση. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο,  όπου και αναλαμβάνετε τα ηνία μιας ανώτερης θέσης μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Αντιμετωπίζετε βέβαια έντονο ανταγωνισμό,  αλλά και συγκρούεστε συχνά με πρόσωπα εξουσίας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό ευνοεί νέα επιχειρηματικά σχέδια και προσωπικά ζητήματα (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) αποκαλύπτει προβλήματα οικονομικής φύσεως και πιέζεστε αρκετά. Πιθανόν και ψυχολογικά να νιώθετε πως δεν εισπράττετε την ανάλογη συναισθηματική ή οικονομική υποστήριξη μέσα στην εργασία σας.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στον Ταύρο σας αποσυντονίζει , καθώς η ερωτική σας ζωή προβλέπεται να σας βγάλει από την ασφαλή ζώνη μιας σταθερής σχέσης. Η σεξουαλική σας λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος γεννά εργασιακά διλήμματα για να πάρετε πρωτοβουλίες που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και θα βρεθείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό συζητάτε, συγκρούεστε αλλά και λαμβάνετε αποφάσεις που θα σας χαρίσουν αναγνώριση και ικανοποίηση. Πιθανό άγχος θα σας ρίξει σε διατροφικές υπερβολές. Κατόπιν, Ήλιος, Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο έχετε τη δυνατότητα να διασφαλίσετε καλύτερους όρους μέσα σε επαγγελματικά συμβόλαια και φυσικά να ξεπεράσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και ασχολείστε με οικονομικής φύσεως θέματα, όπως δάνεια, οφειλές και τρέχετε να καλύψετε τα κενά σας. Συγχρόνως η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται σε πεδίο μάχης.  Στις 9/4, όταν ο Άρης θα συγκρούεται με τον Ποσειδώνα περνάτε ερωτική κρίση που προσωρινά θα σας αποδυναμώσει. Προσοχή σε οικονομικές ζημιές. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο και μπορείτε να κυνηγήσετε τα σχέδια σας μέσα από επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας αλλά και να αξιοποιήσετε προτάσεις για νέες συνεργασίες. Η προβολή σας μέσα από μέσα μαζικής ενημέρωσης προβλέπεται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει μια νέα εργασιακή απασχόληση που εξελίσσεται σε μια σταθερή πηγή εσόδων. Η ενασχόληση σας με την εναλλακτική άσκηση αναμένεται.  (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα).  Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) θα προκαλέσει θυμό, απογοήτευση αλλά και διάσπαση ρήξη με συνεργάτες. Προσοχή σε νεύρα και αποφύγετε τους έντονους διαπληκτισμούς. Παρασκήνιο.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στον Ταύρο θα σας ευνοήσει σε συναισθηματικές υποθέσεις και πολλοί από εσάς θα διώξετε την μοναξιά. Νέα σχέση από το πουθενά. Απότομη ρήξη, εφόσον η σχέση σας περνάει κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο μήνας Απρίλιος φέρνει αισιόδοξα μηνύματα γύρω από την ερωτική αλλά και επιχειρηματική σας ζωή. Βγαίνετε από τον κόσμο της αφάνειας και κινείστε στον κόσμο της αφθονίας. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό συνδέεστε με άτομα που έχουν την διάθεση να προωθήσουν τα σχέδια σας και κλείνετε συμφωνίες που σας χαρίζουν την αναγνώριση. Ερωτικά καλέσματα από νεώτερα άτομα. Κατόπιν, Ήλιος, Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και πρέπει να αποδείξετε τις ικανότητες σας και να νικήσετε τον ανταγωνισμό.  Στις 9/4, όταν ο Άρης συγκρούεται με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξετε θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογενειακές σχέσεις.  Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση στην ερωτική σας ζωη. Εντάσεις , σκηνές ζηλοτυπίας αλλά και πάθος χρωματίζουν την προσωπική σας ζωή.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό ευνοεί την εκκίνηση νέων επιχειρηματικών σχεδίων, κυρίως μέσα σε χώρους ψυχαγωγίας (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) φέρνει ψυχολογικές διακυμάνσεις, καθώς θα πρέπει να συγκρουστείτε με αγαπημένα πρόσωπα που “κλέβουν” την ενέργεια σας. Το Παρασκήνιο αποκαλύπτεται.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στον Ταύρο φέρνει ξαφνική γνωριμία που σας βγάζει από πιθανά ψυχολογικά αδιέξοδα και τοξικές σχέσεις. Επίσης αναμένονται αποκαλύψεις που θα καθορίσουν την εργασιακή σας εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Απρίλιος ζητά αρχικά εσωστρέφεια και πρέπει να έρθετε κοντά στις ρίζες σας, εξετάζοντας το παρελθόν σας, καθώς έτσι θα κινήσετε τις μελλοντικές αλλαγές. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό αναζητάτε την συντροφικά αγαπημένων ατόμων και προσπαθείτε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις.  Κατόπιν, Ήλιος,  Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, θα ανεβάσουν τη διάθεση σας και θα μπορέσετε να πειραματιστείτε με τον έρωτα. Φλέρτ και ρομαντικές γνωριμίες θα σας ανανεώσουν.  Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας, να οργανώσετε το χρόνο σας αλλά και να ηγηθείτε μέσα από τον εργασιακό σας χώρο.   Στις 9/4, όταν ο Άρης συγκρούεται με τον Ποσειδώνα βρίσκεστε σε δύσκολη θέση καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα σκληρό ανταγωνισμό μέσα στον εργασιακό χώρο.   Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο και η προσωπική σας ζωή παραμένει πεδίο μάχης. Διαφυλάξτε σχέσεις από την επέμβαση τρίτων προσώπων.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό δείχνει δίνει ευκαιρίες εάν θέλετε να πειραματιστείτε σε ένα νέο επαγγελματικό χώρο. Πιθανόν σκέψεις για μετακόμιση. (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα).    Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα)

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στον Ταύρο ευνοεί ερωτικά ζητήματα και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε γνωριμίες που ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Επιτυχία σε επιχειρηματικά σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Απρίλιος θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας με αποτέλεσμα να διαμορφώσετε διαφορετικά την καθημερινότητα σας ή να αποταυτιστείτε από συνήθειες και πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε σε νέες γνωριμίες και να βγείτε από τα γνωστά λημέρια σας. Ευνοούνται μηνύματα αλλά και εργασιακά ζητήματα μέσα από το διαδίκτυο. Κατόπιν, Ήλιος, Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σας δίνουν ευκαιρίες να απολαύσετε σημαντικές στιγμές ευφορίας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζοντας θετικά την ερωτική σας ζωή. Επίσης κάθε νέα γνωριμία που γίνεται τώρα,  μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της επαγγελματικής σας εικόνας.   Στις 9/4, όταν ο Άρης θα συγκρούεται με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές σε αγορές και επενδύσεις. Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο και θα ρίξετε όλο το βάρος στη δουλειά σας και στην βελτίωση του εργασιακού σας χώρου. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες.  Ωστόσο, συναδελφικές σχέσεις θα παρουσιάσουν ένταση. Προσέξτε τη φυσική κατάσταση των δικών σας προσώπων.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας δίνει τη δυνατότητα να επενδύσετε στα σχέδια σας και μέσα από την προβολή του έργου σας. Διαδικτυακές επαφές αλλά και συμφωνίες ευνοούνται. (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) σας πιέζει εσωτερικά, καθώς η απομάκρυνση από ένα τοξικό περιβάλλον οδηγεί σε απομόνωση ή ρήξη.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη στις 22/4, με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στον Ταύρο ευνοεί σταδιακά τις εξελίξεις σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας και την ανάπτυξη του επαγγελματικού σας χώρου. Απρόοπτα, πιθανόν ασυνεννοησία με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Απρίλιος σας θέλει πρωτοπόρους αλλά και εφευρετικούς σχετικά με τα εργασιακά σας ζητήματα. Αλλαγές προκύπτουν γύρω από μια θέση εργασίας και πρέπει να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές σας διακυμάνσεις. Μέχρι τις 19/4 με τον Ερμή στον Κριό θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα, έτσι ώστε να διορθώσετε αρκετά την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Κατόπιν, Ήλιος,  Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σας αναγκάζουν να μετακινηθείτε σε καλύτερο χώρο ή ακόμα και  να ξεκουραστείτε, μια που η καθημερινότητα σας θα είναι αρκετά χαλαρή. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων για να φτιάξετε θέματα σπιτιού, να ασχοληθείτε με υποθέσεις οικείων ατόμων και γενικά να δραστηριοποιηθείτε σε εσωτερικά ζητήματα. Στις 9/4, όταν ο Άρης συγκρούεται με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις και να υιοθετήσετε το πιο διπλωματικό σας προφίλ.  Στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο για να ασχοληθείτε με τον έρωτα, το φλερτ και νιώθετε πως ελκύετε αρκετά το αντίθετο φύλο. Ερωτικά παρατράγουδα αναμένονται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 12/4/2021, η Νέα Σελήνη στον Κριό δείχνει μια νέα πηγή εσόδων, εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις συγκυρίες και βγείτε από την μετριότητα.  (επηρεάζει  γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 22η μοίρα).  Η Πανσέληνος στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει α΄δεκαημέρο γύρω από την 7η μοίρα) θα αλλάξει τελείως την καθημερινότητα σας και πιθανόν και τον τόπο διαμονής σας.

Σημαντική επιρροή του Μήνα,

Η εμπλοκή του Ουρανού με Αφροδίτη (στις 22/4), με Ερμή στις 24/4 και με τον Ήλιο στις 30/4 στον Ταύρο ευνοεί συμβόλαια, συνεργασίες μέσα από το διαδίκτυο, αγορά μεταφορικού μέσου και φέρνει ανατροπές που σας βγάζουν από την ασφαλή ζώνη μιας “μέτριας” καθημερινότητας. Μηνύματα, εξομολογήσεις που περιμένατε καιρό.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ