Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 22 Έως 28 Μαρτίου 2021

Ευκαιρίες βρέχει ο Ουρανός αυτήν την εβδομάδα και το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα; Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Από 22 Έως 28 Μαρτίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 28/3 φέρνει δικαίωση σε όσες ψυχές αναζητούν την ισορροπία στην προσωπική τους ζωή. Αποδοχή εαυτού. Ο ελεύθερος διάλογος φέρνει την οικειότητα. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Υστερόγραφο, Αφροδίτη και Ήλιος στον Κριό , φωτίζεται η  προσωπικότητα σου. βρίσκεις τη ταυτότητα σου.

Υστερόγραφο, στις 24/3, ο Άρης από τους Διδύμους συγκρούεται με τον Ερμή στους Ιχθύες, τo Matrix σε δοκιμάζει.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αιφνίδιες αλλαγές στην προσωπική σας κατάσταση οδηγούν στο να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η Πανσέληνος στον Ζυγό θεραπεύει από δυσλειτουργικά μοτίβα συνύπαρξης. Οικονομικά ζητήματα θα ευνοηθούν.      Κριός β’ δεκαημέρου, ακολουθήστε αυτό που προστάζει η καρδιά σας, ωστόσο παραμείνετε ψύχραιμοι, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα θέλω σας.  Κριός γ’ δεκαημέρου, νικήστε φοβίες που σας γεννά η συμπεριφορά των ατόμων που σας περιβάλλουν και προχωρήστε σε επαγγελματικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ζείτε έντονα καλές στιγμές με το άτομο που σας ενδιαφέρει και ξεπερνάτε τις εσωτερικές αντιφάσεις. Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε ξεκαθάρισμα του φιλικού σας κύκλου. Ταύρος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τα έκτακτα έξοδα και τις παρακινδυνευμένες ενέργειες για να εξασφαλίσετε την ψυχική σας ισορροπία. Διευθετήσετε εκκρεμότητες. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η φυγή από την πραγματικότητα είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να αποφύγετε. Αντιμετωπίστε τα σχέδια σας με θάρρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχετε κρυφούς συμμάχους στα βήματα που ετοιμάζεστε να κάνετε και αυτό οδηγεί σε προσωπική επιτυχία. Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε ξεκαθάρισμα των προσωπικών σας καταστάσεων. Νέα σχέση. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να εμπιστευτείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Απογοήτευση, προσωπικό χάος. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας ανοιχτά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε τις υπεκφυγές. Οικονομικά ανοίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ζείτε μια ανοδική φάση, καθώς ανοίγεστε προς νέες κατευθύνσεις και δεν απορρίπτετε το διαφορετικό. Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε ξεκαθάρισμα μέσα στον οικογενειακό κύκλο. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να συγκρουστείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και διατηρήστε σιγή ιχθύος. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η σκέψη σας καθορίζει το αποτέλεσμα στην συναισθηματική σας κατάσταση. Αποφύγετε οτιδήποτε αρνητικό .

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ευκαιρίες παρουσιάζονται, ώστε να εξελιχθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό σας αποπροσανατολίζει αρχικά για να ψάξετε  νέες διεξόδους. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ερμηνεύστε τα σημάδια μέσα στην καθημερινότητα σας και ακούστε τη φωνή της διαίσθησης σας. Επαγγελματικές συνεργασίες ευνοούνται. Συναισθηματικά διλήμματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αναταραχές βιώνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Έχετε όμως και το τρόπο να αποδείξετε την υπεροχή σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και όταν οι συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν, καθώς η τύχη σας παραμονεύει. Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε νέες συνεργασίες που θα επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση. Παρθένε β΄δεκαημέρου, αρνητικές σκέψεις οδηγούν σε λάθος επιλογές. Προσοχή μην εμπιστεύεστε τα λάθος άτομα. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να μεταμορφωθείτε μέσα από μια γνωριμία που χαρίζει δυνατές εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εβδομάδα έντονων αλλαγών που θα αλλάξουν το σκηνικό της καθημερινότητας σας. Η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες προσωπικές εκκινήσεις. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά αυτές τις μέρες, αρκεί να δείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να διαβάσετε και τα μικρά γράμματα. Εργασιακές μετακινήσεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, επιλέξτε να είστε ο αρχηγός μέσα στο περιβάλλον σας και μη φοβηθείτε τις νέες ευθύνες που θα αναλάβετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες να προβάλλετε τη δουλειά σας και να αλλάξει η εργασιακή σας κατάσταση και προς το καλύτερο. Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε νέες μυστικές σχέσεις. Σκορπιός β’ δεκαημέρου,  αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα και γενικά ριψοκίνδυνες ενέργειες που αφορούν οικονομικές συμμαχίες. Εδραιώστε τη θέση σας μέσα στον επαγγελματικό στίβο. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ενδυναμώστε τις θετικές σας σκέψεις και αποφύγετε να αποκαλύπτετε τα σχέδια σας σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, επιλέγετε νέες κατευθύνσεις αυτές τις μέρες που θα επηρεάσουν την εργασιακή σας κατάσταση.  Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί στο να μπείτε σε ένα νέο φιλικό κύκλο. Τοξότη β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να εκθέτετε την προσωπική σας κατάσταση σε τρίτα πρόσωπα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος των παρεξηγήσεων. Προσέξτε την ακίνητη περιουσία σας. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αγκαλιάστε τα αδύναμα σημεία σας και τονώστε την δυνατή πλευρά σας. Μέσα από την αποδοχή θα κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουδέχεστε νέες προτάσεις γύρω από επιχειρηματικά σχέδια και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε την ευκαιρία. Νέες γνωριμίες με νεώτερα άτομα. Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε δυναμικά, επαγγελματικά ξεκινήματα. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τις εργασιακές αλλαγές αυτό το διάστημα καθώς θα αγχωθείτε και πιθανόν να χάσετε την ισορροπία σας. Ευνοείστε εάν αποδεχτείτε τις εξελίξεις. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η σχέση σας με άτομα εξουσίας καθορίζουν την επαγγελματική σας πορεία . Υλοποιήστε τις ιδέες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να αυξήσετε την οικονομική σας δύναμη και μέσα από την επαφή σας με άτομα που σας στηρίζουν συναισθηματικά. Η Πανσέληνος στον Ζυγό ευνοεί ερωτικά ζητήματα και σχέσεις εξ αποστάσεως. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ευνοϊκές προτάσεις θα δεχτείτε για να διασφαλίσετε την θέση σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Σχέσεις με νεώτερα άτομα. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, συνεχίζονται οι ψυχολογικές διακυμάνσεις και καλό θα ήταν να αποφύγετε το παρασκήνιο που σας συνοδεύει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, νέες επιχειρηματικές κινήσεις θα γίνουν, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και θα μπορέσετε να πετύχετε νέες προσοδοφόρες συμφωνίες. Η Πανσέληνος στον Ζυγό οδηγεί σε εσωτερική κάθαρση μέσα από την επαφή με το ταίρι σας. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αποφύγετε οτιδήποτε σας αγχώνει και μείνετε ουδέτεροι όταν δέχεστε επίθεση από συνεργάτες ή το ταίρι σας. Διατηρήστε μια θετική στάση όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, βουτιά σε ένα νέο φιλικό κύκλο θα κάνετε αυτές τις μέρες όπου και θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις. Ελάτε κοντά σε άτομα εξουσίας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ