Διάβασε τις προβλέψεις για το ζώδιο σου για αυτή την εβδομάδα!

Θα κάνετε την επανάσταση σας, εκφράζοντας την αλήθεια σας, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Διάβασε τις προβλέψεις για το ζώδιο σου για αυτή την εβδομάδα! – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!  προβλέψεις για το ζώδιο

Με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, στις 26/5 θα κάνετε την επανάσταση σας, εκφράζοντας την αλήθεια σας και χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Αυτό έχει κόστος. 

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, γύρω από την 5η μοίρα.

Υστερόγραφο, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους θα προκαλέσει επικοινωνιακό χάος και περίεργα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Επανασυνδέσεις που δεν μιλάνε για προοπτική. 

Επηρεάζεται μέσα γ δεκαημέρου, μεταβλητού σταυρού κυρίως Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες.

Υστερόγραφο, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα φέρει ερωτική αναστάτωση και ενεργοποιούνται οι μυστικές, διπλές σχέσεις. Θύμα ή θύτης θα νιώσεις κενό. 

 (γ΄δεκαήμερο μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) 

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο, Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη θα πρέπει να αποχαιρετίσετε παλιές πεποιθήσεις, και ένα περιβάλλον που σας εγκλωβίζει στο παρελθόν. Δώστε έμφαση σε φιλοσοφικές αναζητήσεις και σε έναν πλατωνικό έρωτα. Κριός β’ δεκαημέρου, αξιοποιείστε τις γνωριμίες σας για να μπορέσετε να προωθήσετε το έργο σας, είτε από το διαδίκτυο είτε από άλλο διαφημιστικό μέσο. Φλερτ και ερωτικά μηνύματα. Κριός γ’ δεκαημέρου, η αναδρομή του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων σας φέρνει σε επαφή με φίλους και συνεργάτες από το παρελθόν. Συζητήσεις γύρω από αγορά οχήματος. μετακινήσεις ή σκέψεις για μετακομίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, με την Πανσέληνο, Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη θα συναντηθείτε με κρυφούς φόβους και αντιμετωπίζετε οικονομικές ανασφάλειες. Προσοχή σε περιττά έξοδα. Μην ανοίγεστε στον έρωτα. Ταύρος β’ δεκαημέρου, καταφέρνετε να καλύψετε τα οικονομικά σας κενά μέσα από μια νέα πηγή εσόδων, ωστόσο αποφύγετε να είστε υπεραισιόδοξοι. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους, θα σας αναγκάσει να κόψετε τις οικονομικές σπατάλες και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Συζητήσεις γύρω από θέματα δανεισμού. Ερωτικές επιστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο, Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, απέναντι σας, θα κινηθείτε στα άκρα, πιθανόν μιλάτε για επισημοποίηση ή για οριστικό χωρισμό. Συνεργασίες δοκιμάζονται. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, μπορείτε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, να επενδύσετε σε κοινωνικές γνωριμίες ή ακόμα και σε ένα φλερτ που σας κινεί την περιέργεια. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δεκαήμερο σας φέρνει ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις. Κρατήστε όμως μικρό καλάθι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη μιλάει για μια νέα επαγγελματική κατάσταση που θα διαμορφώσει την καθημερινότητα σας. Βγαίνετε από τον λήθαργο. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μιλήστε ανοιχτά για τα συναισθήματα σας, ωστόσο αποφύγετε να εμπλακείτε σε παράνομες καταστάσεις. Μυστικά ραντεβού και εξομολογήσεις θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,   η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους φέρνει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν και θα μπείτε σε δίλημμα. Πιθανόν επανασυνδέσεις που έρχονται σε κόντρα με τις μέχρι πρότινος επιλογές σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη μιλάει για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον που θα αναταράξει την προσωπική σας κατάσταση και θα έχετε διλήμματα. Επιχειρηματικά σχέδια σας προβληματίζουν. Λέοντα β’ δεκαημέρου, εκφράζετε τα συναισθήματα σας και λέτε ναι σε μια σχέση που δεν μπορεί να αποκαλυφθεί. Εξομολογήσεις και ερωτικά πήγαινε έλα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τα συναισθήματα σας και τη στάση ενός προσώπου που σας περιτριγυρίζει. Αγαπάτε, πρέπει να το παραδεχτείτε.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα κλονίσει συναισθήματα ασφάλειας και νιώθετε αρκετά μετέωροι. Αποδεχτείτε τις παρούσες συνθήκες και αγκαλιάστε τον εαυτό σας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, έχετε την εύνοια ατόμων κύρους και στο επαγγελματικό στερέωμα κινείστε με αυτοπεποίθηση. Σχέση με άτομο μεγαλύτερο. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους σας επανασυνδέει σε ένα παλαιότερο επαγγελματικό σχήμα και θα εξετάσετε εκ νέους τις προτάσεις που θα σας γίνουν. προβλέψεις για το ζώδιο

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος , Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και θα γίνετε πιο εξωστρεφείς, και δεκτικοι σε νέες προτάσεις. Βγαίνετε από την αδράνεια.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ακολουθήσετε νέους τρόπους έκφρασης και ενδυναμώστε τις επαφές σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, και Ανώτερα Ιδρύματα. Επενδύστε σε σπουδές. Έρωτας από απόσταση.     Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους θα σας βάλει σε περισυλλογή, καθώς θέματα προσωπικά αλλά και επαγγελματικής κατεύθυνσης , σας απασχολούν ιδιαίτερα. Αναζητάτε νέους στόχους. Επιστροφή σε άτομο που σας έχει συγκινήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη αφαιρεί μια πηγή εσόδων και προς το παρόν νιώθετε πανικό. Γρήγορη αντικατάσταση Σκορπιός β’ δεκαημέρου, ερωτική ικανοποίηση λαμβάνετε αυτό το διάστημα,  καθώς όλο και σας πλησιάζει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αφεθείτε χωρίς ενδοιασμούς.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας στάση και να αποστασιοποιηθείτε από τυχόν τοξικές καταστάσεις. Χρήματα από τρίτες πηγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στο δεκαήμερο σας θα σας δώσει την ευκαιρία και μέσα από τυχόν απώλειες να ξεπεράσετε τα δυσλειτουργικά κομμάτια του εαυτού σας και να προχωρήσετε σε νέες επιλογές.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και δεχτείτε τα δώρα που έχουν οι άλλοι να σας προσφέρουν. Σχέδια για επισημοποίηση σχέσης.   Τοξότης γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους θα φέρει επανασυνδέσεις,  αλλά και προτάσεις για συνεργασίες που σας βάζουν σε διλήμματα. Ερωτικά πήγαινε ελα που θα σας απογοητεύσουν. προβλέψεις για το ζώδιο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουη Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια φόβους, ανησυχίες και διλήμματα για το μέλλον. Δέχεστε επιθέσεις.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση, όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από την εργασιακή σας κατάσταση και να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Οικονομικές προσφορές.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους θα σας επαναφέρει σε ένα εργασιακό περιβάλλον και πιθανόν να πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη σας βάζει σε ένα νέο κύκλο επαφών, όπου θα πρέπει από την αρχή να αποδείξτε την αξία σας, δημιουργώντας νέες σχέσεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, σας φλερτάρουν έντονα αυτό το διάστημα και είστε σε φάση να ενδώσετε σε μια σχέση χωρίς προοπτική. Επιπόλαιες γνωριμίες.     Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,   η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους θα σας δώσει το χρόνο να επαναξιολογήσετε τη στάση σας σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επιχειρηματικά σχέδια σας προβληματίζουν.

Ιχθύες

Ιχθύ α’δεκαημέρου, με την Πανσέληνο, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη θα πρέπει να αποχωρίσετε από ένα δυσλειτουργικό επαγγελματικό σχήμα και να γίνετε πιο ανεξάρτητοι. Σχέση με πρόσωπο κύρους δοκιμάζεται.     Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια σας, και θα επανασυνδεθείτε με άτομα που έχετε καιρό να μιλήσετε. Τρυφερές ερωτικές εξομολογήσεις.  Ιχθύ γ’ δεκαήμερου,  η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους  θα φέρει επανασυνδέσεις με άτομο που συνδέεστε με ψυχικό δέσιμο. Διλήμματα και απογοητεύσεις όμως αναμένονται.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ