Ζώδια 26/7 έως 1/8/2021 ο Δίας Ανάδρομος στον Υδροχόο

Για ερωτική διάθεση και κρυφό πάθος μιλάει η εβδομάδα και έτσι υπάρχουν καλές στιγμές που θυμίζουν καλοκαίρι, και παρά τα crash test, καταφέρνεις να γιατρέψεις πληγές. Ζώδια 26/7 έως 1/8/2021 ο Δίας Ανάδρομος στον Υδροχόο – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Έχεις συνηθίσει να τρως τα μούτρα σου… ο Δίας Ανάδρομος στον Υδροχόο

Η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο, ανάδρομος τώρα, σε σιγοντάρει θετικά, εάν βέβαια αποχωρίζεσαι το “σπίτι ” σου και συνδέεσαι με το Όλον, ψάχνεις ή ζεις την αφύπνιση.

Υστερόγραφο,  ο Άρης από την Παρθένο από τις 29/7 έως τις 15/9 είναι πιο brutal, δεν “στολίζει ” το θηλυκό, εκφράζεται με γήινο τρόπο και για αυτό πολλές φορές λείπει η ευγένεια και το τακτ.

Υστερόγραφοο Ερμής στον Λέοντα από τις 28/7 έως τις 11/8 είναι παθιάρης, μιλάει για τα κατορθώματα του και τις ερωτικές σου κατακτήσεις.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, μπορείτε να προχωρήσετε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα μέσα στον φιλικό σας κύκλο και να αποστασιοποιηθείτε από υποθέσεις που δεν σας αφορούν. Ασχοληθείτε με νεώτερα άτομα, τον έρωτα και ποντάρετε στα δημιουργικά σας σχέδια. Προσωρινοί περιορισμοί. Κριός β’ δεκαημέρου, καθυστερήσεις και αναποδιές αντιμετωπίζετε σε επιχειρηματικά σχέδια και όχι μόνο και πιθανόν νιώθετε ότι έχετε βαλτώσει. Προσωρινά πιέζεστε. Κριός γ’ δεκαημέρου, μπαίνετε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι των αντιθέσεων και προσπαθείτε να βγείτε κερδισμένοι. Αποφύγετε τις υπερβολές

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θέλετε να τακτοποιήστε τα του οίκου σας και εκεί αντιμετωπίζετε τις περισσότερες προκλήσεις. Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Αποφύγετε τις κόντρες με πρόσωπα εξουσίας. Ταύρος β’ δεκαημέρου, πέφτετε πάνω σε τοίχο όταν πρέπει να ισορροπήσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή. Νιώθετε πως δεν μπορείτε να εκφράσετε τα θέλω σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, πιστεύετε πως μπορείτε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις χωρίς να εκτεθείτε ή να τσαλακωθείτε; Αντιμετωπίστε με ωριμότητα ότι σας αγγίζει συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, ελευθερωθείτε από αρνητικές σκέψεις και κυνηγήστε τα όνειρα σας με μεγαλύτερη επιμονή. Ευνοείστε σε διαδικτυακές επαφές, σπουδές και μετακινήσεις. Εντάσεις με τους οικείους σας γεννούν επιπρόσθετα προβλήματα. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, δυσκολίες αντιμετωπίζετε κάθε φορά που προσπαθείτε να βγείτε από την μονοτονία και την ασφαλή σας ζώνη. Έρωτας που σας δοκιμάζει. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που μπορείτε να νικήσετε τις αντιξοότητες και να καταφέρετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, κυρίως εάν δραστηριοποιείστε στο εξωτερικό ή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Μετριάστε την υπερβολική αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, δώστε περισσότερη έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και αποβάλλετε το περιττό άγχος. Ενδιαφερθείτε και για την επιμόρφωση σας. Μετακινήσεις λόγω επιπρόσθετων υποχρεώσεων. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, έχετε χάσει την αισιοδοξία σας αυτές τις μέρες και τα βλέπετε όλα μαύρα. Ασχοληθείτε με πνευματική εργασία ή τις υποχρεώσεις σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή ακόμα και σε μια οικονομική νέα συνεργασία. Διευθετήστε ότι σας προβληματίζει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος μπαίνει στο δεκαήμερο σας, καιρός να αξιολογήσετε τη χρονιά που πέρασε.  Έφτασε η στιγμή να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει και να βγείτε από πιθανή κατάσταση απόρριψης ή ματαίωσης.  Νέα πηγή εσόδων. Ερωτικά μπερδέματα , διλήμματα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας, πιθανόν απομάκρυνση από ένα άτομο ή κατάσταση.  Λέοντα β΄δεκαημέρου, θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το άτομο που σας ενδιαφέρει και λύνονται οι παρεξηγήσεις. Είστε από τους τυχερούς. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  ζείτε έντονο παρασκήνιο μέσα στον εργασιακό χώρο και αυτό σας εκνευρίζει ή παρασύρει σε άσκοπες εντάσεις. Κρυφές ερωτικές συνομιλίες.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, νιώθετε υπερβολική κούραση αυτές τις μέρες και ψάχνετε νέους τρόπους εκτόνωσης για να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Κόντρες με άτομα που συνεργάζεστε. Μυστικές συνομιλίες. Παρθένε β΄δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι αυτό το διάστημα και δεν μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Η καθημερινότητα φαίνεται να αλλάζει. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, δεύτερες, τρίτες σκέψεις σας καταβάλλουν, όταν πρέπει να τολμήσετε ένα νέο εγχείρημα. Διανύετε φάση δημιουργική, δείτε τις προκλήσεις με ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εντοπίστε τις κρυφές επιθυμίες που πρέπει οπωσδήποτε να ικανοποιήσετε και έτσι να ξεπεράσετε εσωτερικές κόντρες και να επέλθει ισορροπία, Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και η δημιουργία ενός νέου φιλικού κύκλου. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως περιορίζεστε από τις συνθήκες της ζωής σας και μετά μανίας θέλετε να απαλλαγείτε από τα “βάρη”. Ψάχνετε τρόπους εκτόνωσης. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει μπερδεμένη και αρκετά επικίνδυνη. Θέλετε να ζήσετε το όνειρο αλλά φυσικά όχι μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θα μπορέσετε να τονώσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις αυτό το διάστημα και θα δημιουργηθούν νέες φιλίες. Νέες επαγγελματικές προτάσεις που σας προβληματίζουν. Αρνητικές σκέψεις. Φιλία ή έρωτας. Σκορπιός β’ δεκαημέρου, περιορίζεστε αρκετά μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και αυτό επηρεάζει αρνητικά το επαγγελματικό σας προφίλ. Στιγμές που δοκιμάζεστε. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,   δυναμικά θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και πιθανόν να συγκρουστείτε με τους συνεργάτες σας. Επιτυχία σε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Πάθος απαγορευμένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε αρκετά αυτήν την περίοδο και δημιουργούνται νέες γνωριμίες που θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες στο μέλλον. Επαγγελματικές πιέσεις αναμένονται. Τοξότη β’ δεκαημέρου, επιπρόσθετες υποχρεώσεις αντιμετωπίζετε μέσα στο συγγενικό σας περιβάλλον και έτσι νιώθετε πως δεν μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας. Προσωρινά νιώθετε απογοητευμένοι. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  εσείς μπορείτε τώρα να δείτε πέρα από τα εμπόδια και να οραματιστείτε κάτι καλύτερο για το μέλλον σας. Οι προσπάθειες σας αποδίδουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουμπορείτε να κυνηγήσετε τώρα τα όνειρα σας και να δείτε θετικές εξελίξεις στη ζωή σας. Η ερωτική σας κατάσταση έχει ενδιαφέρον. Συζητήσεις περί οικονομικών. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, δίνετε προτεραιότητα σε πρακτικά ζητήματα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να απαλλαγείτε από το άγχος. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, περιορίζεστε από την οικονομική σας πραγματικότητα και αυτό γεννά επιπρόσθετο άγχος. Ωστόσο, θα υπάρξουν λύσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’δεκαημέρου, διανύετε μια κρίσιμη φάση όπου πρέπει να επικοινωνήσετε τα θέλω σας με τα άτομα που μοιράζεστε καθημερινότητα και συναισθήματα. Η εργασιακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή και να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Δύσκολα περνάτε. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να αποφύγετε αρνητικά συναισθήματα. Πολλές φορές αντιμετωπίζετε την αλαζονεία στο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, προσπαθείτε να διεκδικήσετε ξανά την μερίδα του λέοντος σε επαγγελματικές αλλά και προσωπικές σχέσεις και να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας. Η εργασιακή σας κατάσταση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίστε τους εσωτερικούς σας φόβους και ξεπεράστε πιθανή αρνητικότητα. Αφοσιωθείτε σε μια νέα ενασχόληση για να νιώσετε καλύτερα. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου. με καλύτερη ψυχολογία θα βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και πιθανόν να μιλήσετε για επανασύνδεση. Ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες και την μεταφυσική.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ