Ζώδια 27/9 έως 3/10. Ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από 27/9 έως 18/10. Πιέζεσαι να μεταμορφωθείς. Ζώδια 27/9 έως 3/10. Ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ! Ανάδρομος Ερμής

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό σε βάζει σε διαδικασία να φτιάξεις ένα νέο καλούπι για την προσωπική σου κατάσταση, να αλλάξεις μότο, στάση, να κάνεις την Στροφή που θα σε δικαιώσει στο μέλλον. Πιέζεσαι να μεταμορφωθείς. Επιστροφές σε μαγνητίζουν πίσω εκεί που δεν θέλεις να πας.

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 27/9 έως τις 18/10, επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό, από την 25η έως την 10η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 

Υστερόγραφο, στις 1/10 η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία ανάδρομο στον Υδροχόο δηλώνει σπατάλες ξόδεμα χρημάτων, συναισθημάτων, θέλεις να αγαπηθείς και πληρώνεις όσο όσο!

Επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του γ΄δεκαημέρου γύρω από την 22η μοίρα.

Υστερόγραφο, στις 1/10 ο Ερμής ανάδρομος από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, ο νους σου εγκλωβίζεται σε σκέψεις που σε πηγαίνουν στο παρελθόν, εμμονές , μυστικά σκοτεινιάζεις!

Επηρεάζεται το γ δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γύρω από την 25η μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να σφραγίσετε με επιτυχία σχέσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους και θα νιώσετε ολοκλήρωση. Καταξίωση. Ξεκαθαρίσματα αναμένονται. Κριός β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να ανατρέχετε στο παρελθόν και σε ότι σας έχει τραυματίσει. Θεραπεύστε τις πληγές σας με νέες γνωριμίες. Κριός γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα φέρει επιστροφές, θα γεννήσει διλήμματα και θα σας παιδέψει ψυχολογικά. Ωστόσο, έντονη εβδομάδα που υπόσχεται να σας πραγματοποιήσει ένα όνειρο, μια ευχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, θετικές εξελίξεις βιώνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν να προχωρήσετε σε συμφωνίες που θα αντέξουν στον χρόνο. Ασχοληθείτε με τις σπουδές σας. Κλείστε την πόρτα στο παρασκήνιο. Ταύρος β’ δεκαημέρου, είστε σε φάση να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά και να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα που θα σας απελευθερώσουν. Κρίσεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό σας επαναφέρει σε μια γνωστή πραγματικότητα που δεν σας είναι αρεστή. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα αυτές τις μέρες να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε τις κόντρες με άτομα που συνεργάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η ερωτική σας κατάσταση σταθεροποιείται. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα κύκλο επαφών, να διεκδικήσετε εκ νέου τη δημοτικότητα σας και να αποκτήσετε ένα όραμα. Επενδύστε σε νέες ιδέες και ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αξία σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα σας μετακινήσει πίσω στο χρόνο, σε ξεχασμένες αγκαλιές, κοιμισμένα συναισθήματα ξυπνάνε και θέλετε να νιώσετε πάλι παιδί. Επιτυχία σε θέματα εργασιακά και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας αναμένεται. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έχετε τον τρόπο να διεκδικήσετε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση και να λύσετε παρεξηγήσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Νέες γνωριμίες με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας αναμένονται. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε την κρίση που βιώνετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Νιώθετε αρκετά ευάλωτοι. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί αυτό το διάστημα με μια νέα γνωριμία που θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τις πληγές σας. Πιθανόν σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Αποφύγετε ωστόσο τις υπερβολές και διακρίνετε το ψέμα από την αλήθεια. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό επαναφέρει προβλήματα του παρελθόντος, γύρω από την οικογένεια, ένα ακίνητο και γενικά επανέρχεστε στο γνώριμο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε μια συμφωνία, και ακόμα και τη θέση σας μέσα στο περιβάλλον που κινείστε. Καταξίωση από άτομα κύρους, μεγαλύτερης ηλικίας. Λέοντα β΄δεκαημέρου, θετικές μέρες για να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα άτομα, να συζητήσετε για τη σχέση σας και γενικά να λυθούν οι παρεξηγήσεις.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό σας ρίχνει σε αγκαλιές του παρελθόντος, επικοινωνείτε με άτομα που έχετε καιρό να μιλήσετε και ίσως επιστρέψετε για ολιγοήμερες διακοπές σε γνώριμο περιβάλλον. Συναισθηματικά θα νιώσετε πως το Σύμπαν έχει ακούσει τις προσευχές σας και αυτό θα σας ικανοποιήσει ψυχικά. Η ερωτική σας ζωή θα ευνοηθεί. Αποφύγετε τις υπερβολές. Μυστικά, προβληματισμοί γύρω από την εργασιακή σας κατάσταση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου, εμφανίζονται ευκαιρίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο μια που συνεργάζεστε με αξιόπιστα άτομα που αναγνωρίζουν τη δουλειά σας. Νέες πηγές εσόδων.   Παρθένε β΄δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε ότι επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη και πρέπει να νικήσετε τις προσκολλήσεις σας και να θεραπεύσετε τα τραύματα σας. Οικονομικές αλλά και ερωτικές κρίσεις αναμένονται. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό σας βάζει σε διαδικασία αξιολόγησης των επιλογών σας, γύρω από την οικονομική αλλά και συναισθηματική σας κατάσταση, καθώς συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να ορίσετε νέες προτεραιότητες. Έξοδα, καθώς και πιέσεις από άτομα που συνεργάζεστε σε καθημερινή βάση, αναμένονται. Η προβολή σας μέσα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη. Αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες σκέψεις γύρω από την ερωτική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η ερωτική σας κατάσταση βελτιώνεται, καθώς σας δίνονται ευκαιρίες να ξεφύγετε από επιφανειακές καταστάσεις και να προχωρήσετε σε κάτι πιο σταθερό. Σχέση με άτομο αξιόπιστο. Επιχειρηματικές κινήσεις. Αντιμετωπίστε με υπευθυνότητα ζητήματα γύρω από τη σχέση σας με άτομα νεώτερα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να ρίχνετε ευθύνες στο περιβάλλον σας και βγείτε από τη θέση του θύματος. Πιθανόν εκνευρισμός και τάση φυγής αναμένονται. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας θα σας φέρει πίσω στο παρελθόν για να αξιολογήσετε εκ νέου τις επιλογές σας, να εκτιμήσετε τη στάση των αγαπημένων σας και γενικά να αναθεωρήσετε. Αναμένονται επιστροφές. Επιτυχία αναμένεται σε ζητήματα γύρω από την πρακτική πλευρά της ζωής σας, καθώς μια νέα πηγή εσόδων θα ενισχύσει την οικονομική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να σφραγίσετε με επιτυχία νέες συνεργασίες ή να αρχίσετε να εργάζεστε στηριζόμενοι μόνο στον εαυτό σας. Αποφύγετε τις συνεργασίες με άτομα που δήθεν σας αγαπούν. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τον εαυτό σας και βάλτε προτεραιότητες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως δεν ανήκετε στον εργασιακό χώρο που βρίσκεστε και ότι ξοδεύετε την ενέργεια σας. Σκέψεις που σας ρίχνουν το ηθικό. Θα λάβετε ικανοποίηση από άτομα της οικογενείας σας. Συναισθηματική πληρότητα. Σχέσεις με όρια. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό αγγίζει τον εσωτερικό σας κόσμο, θα φέρει στην επιφάνεια ανομολόγητα συναισθήματα, αλλά και θα δείτε το παρασκήνιο να παίρνει σάρκα και οστά. Μέρες που θα τεστάρουν τη ψυχική σας αντοχή. Ωστόσο, μερικοί απ΄εσάς θα λάβετε ικανοποίηση από τις εξομολογήσεις που θα γίνουν και νιώθετε πως δικαιώνεστε. Πιθανή έχθρα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με άτομα που αξιολογούν τη δουλειά σας και δέχεστε προσοδοφόρες προσφορές. Νιώθετε πως περπατάτε σε φάση ανοδική. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ερωτικά πήγαινε έλα που σας βάζουν σε δοκιμασία, αλλά συγχρόνως και σε εγρήγορση. Συναισθηματικές κρίσεις. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα σας βάλει σε διαδικασία επαναξιολόγησης των στόχων σας, καθώς και των ανθρώπων που αποτελούν τον φιλικό σας κύκλο. Κρυφό ερωτικό ειδύλλιο θα σας συνεπάρει, αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και την οικονομική σπατάλη. Διαφυλάξτε την ψυχική σας ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουσυμφωνίες που βοηθάνε στην σταθεροποίηση των οικονομικών σας, μια που εμφανίζονται νέες πηγές εσόδων. Εμπιστευτείτε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αναζητάτε ένα νέο καταφύγιο που θα σας απελευθερώσει από την τοξικότητα των ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας σε στιγμές δοκιμασίας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό βοηθάει στο να αξιολογήσετε τις επιλογές σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο, και να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Η ερωτική σας κατάσταση αναμένεται συγκλονιστική. Αποφύγετε τα ψέμματα  και τη συναισθηματική χειραγώγηση. Για μερικούς απ΄εσάς, ένα όνειρο θα πραγματοποιηθεί με ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, νιώθετε ασφάλεια αυτές τις μέρες, καθώς μπαίνετε σε ένα νέο περιβάλλον που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ονειρεύεστε. Επαφές με άτομα που στηρίζουν τα σχέδια σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, διανύετε μια περίοδο που πρέπει να βρείτε την αξία σας και να μην αναλώνεστε σε σχέσεις που σας ακυρώνουν. Υπάρχει διέξοδος. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό γεννά τις προϋποθέσεις για να βγείτε από το ματριξ, να επαναξιολογήσετε σχέσεις με άτομα που είναι σε απόσταση και γενικά να βρείτε την μοναδικότητα σας. Αποφύγετε τις σπατάλες. Κρατήστε ψυχολογικά αποθέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, στήριξη λαμβάνετε από άτομο μεγαλύτερης ηλικίας και θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Συγκεντρώνεστε στους στόχους σας.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, νιώθετε αρκετά μοναχικά αυτήν την περίοδο, καθώς το περιβάλλον σας πιθανόν να ακυρώνει κάποιες επιλογές σας. Κάποιοι απ΄εσάς βιώνετε μια απόρριψη.  Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου,   ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα σας βάλει σε διαδικασία να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να ξεπεράσετε ερωτικές ή οικονομικές κρίσεις. Δεν πρέπει να αναλώνεστε σε κουτσομπολιά και αρνητικές σκέψεις. Παρασκήνιο.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ