Ζώδια 20 έως 26/9. O Ήλιος Στον Ζυγό. Φθινοπωρινή Ισημερία

Μπαίνεις σε φάση αποκαλύψεων και όλα για το καλό σου. Το γιομάτο Φεγγάρι πάντα σε μαγεύει. Ζώδια 20 έως 26/9. O Ήλιος Στον Ζυγό. Φθινοπωρινή Ισημερία – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! 

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ

Μπαίνεις στον κόσμο των Παραμυθιών, κάτι θα σου αποκαλύψει το Σύμπαν, ίσως και το κλειδί να ξεκλειδώσεις κλειστές πόρτες ή αγκαλιές, έχεις τρόπο να το κάνεις. 

Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, γύρω από την 28η μοίρα, και ο παρορμητικός μέχρι 2η μοίρα.

Υστερόγραφο, στις 22/9  ο Ήλιος στον Ζυγό, σε πτώση, και μπαίνεις στη θέση του άλλου, οδηγείσαι σε συμβιβασμό.. αναγκάζεσαι για να μην είσαι μόνος/η.

Υστερόγραφο στις 25/9 ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο , εργάζεσαι για τους στόχους σου, είσαι προσεκτικός, αγαπάς με όρους σχέσεις που σε δικαιώνουν.

Επηρεάζεται το α δεκαήμερο, ζώδια αέρα, φωτιάς, εκεί γύρω στην 7η μοίρα, δες εάν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,  ολοκληρώνετε μισοτελειωμένες υποθέσεις και θα ρίξετε το βάρος σε προσωπικές υποθέσεις και φιλικές επαφές. Μυστικά αποκαλύπτονται. Αποφύγετε το παρασκήνιο. Συμπεριφερθείτε με ωριμότητα. Κριός β’ δεκαημέρου, αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα, γενικά προσέχετε που ξοδεύετε το συναίσθημα σας αλλά και τα χρήματα σας. Αναμένονται ανατροπές. Κριός γ’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις θα γίνουν και συναισθηματικά θα λάβετε ικανοποίηση και γενικά μπορείτε να ελπίζετε πλέον σε κάτι καλύτερο. Αποφύγετε όμως τις εξομολογήσεις και μην εκμυστηρεύεστε τα προσωπικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, σοκάρεστε ευχάριστα από τη στάση φίλων ή συνεργατών, δέχεστε προτάσεις που σας ευνοούν να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Ερωτικά μηνύματα σας χαροποιούν. Εργασιακές αναμοχλεύσεις αναμένονται. Ταύρος β’ δεκαημέρου, νιώθετε μετέωροι και δεν μπορείτε να βασιστείτε στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σας ή ακόμα και στο ταίρι σας. Όλα αλλάζουν και χωρίς προειδοποίηση. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις έρχονται, κυρίως εάν δραστηριοποιείστε μέσα σε φιλική ομάδα ή ένα κοινωνικό σχήμα και κυνηγάτε κοινούς στόχους. Ευνοείστε, λαμβάνετε ηθική ικανοποίηση. Προκαλείτε τη ζήλεια των αντιπάλων σας. Αναμένονται αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, στην καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου,  η ερωτική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει αρκετά σοβαρά, είστε έτοιμοι να αλλάξετε κατεύθυνση και να πετάξετε από πάνω σας σχέσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ίσως είστε ήδη μέσα σε ένα παρασκήνιο , είτε ερωτικό είτε εργασιακό και νιώθετε ανασφάλεια και ζορίζεστε. Ανατροπές, αλλαγή καθημερινότητας αναμένεται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις που σφραγίζουν με επιτυχία τις προσπάθειες σας και παρά τις αμφιβολίες που γεννιούνται , εσείς γνωρίζετε τι σας ωφελεί και τι όχι. Συναισθηματικά ευτράπελα αναμένονται. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα. Μην μπλέκετε τον έρωτα με τον χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο έχετε την διάθεση αλλά και το σθένος να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά μπερδεμένη. Αποκαλύψεις σχετικά με μια σχέση που ζείτε από απόσταση αναμένονται και αυτό αυτόματα θα σας ωριμάσει. Έχετε τη διάθεση να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες αναμένονται, και πολλές φιλικές σχέσεις θα αλλάξουν μορφή. Ο έρωτας παύει να είναι πλατωνικός. Αλλαγές σε συναισθήματα οδηγούν σε νέες κατευθύνσεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις που θα διώξουν ψευδαισθήσεις και θα μπείτε σε φάση ανανέωσης και πιθανής απελευθέρωσης. Αποφεύγετε τα άτομα που σας πάνε κόντρα ή θέλουν να σας χειραγωγήσουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  απελευθέρωση από επιθυμίες που σας εγκλωβίζουν. Ερωτικές νέες συνευρέσεις. Επιδιώκετε νέες επαφές. Λέοντα β΄δεκαημέρου, ανατροπές αναμένονται στα ερωτικά σας, πιθανόν βιώνετε ξαφνική μοναξιά ή απόρριψη από το άτομο που θεωρούσατε δεδομένο. Μην ζητάτε μόνο την επιβεβαίωση για να καλύψετε ανασφάλειες. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις που δεν σας ξαφνιάζουν ζείτε, τουναντίον σας δίνετε η ευκαιρία να πετάξετε από πάνω σας βάρη του παρελθόντος και να πλεύσετε προς νέους προορισμούς. Κάποιοι από εσάς το παίρνετε όμως κατάκαρδα. Αποφύγετε να εκτίθεστε στον εργασιακό σας χώρο.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  κάποιοι λαμβάνετε ικανοποίηση στα αισθηματικά σας και κάποιοι στα οικονομικά. Γενικά ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Οικονομικές συνεργασίες σας ωφελούν. Παρθένε β΄δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε εντάσεις, ερωτικά πήγαινε έλα, μπερδεμένοι είστε και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε. Κάποιοι σας απορρίπτουν, κάποιοι σας δέχονται πίσω. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις που σας ενδυναμώνουν γιατί τώρα ξέρετε τι να επιλέξετε και ποιος είναι ο άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά για εσάς. Νικήστε τις ψευδαισθήσεις. Συναισθηματικές κρίσεις αναμένονται για μερικούς.

ΖΥΓΟΣ 

Χρόνια σας Πολλά!

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι εντάσεις με τους συνεργάτες και μέσα μπορεί να νιώθετε πως βράζετε. Υπερβολική ένταση. Ο δυναμισμός σας ωστόσο θα οδηγήσει σε εκκαθαρίσεις. Αποκαλύψεις αναμένονται μέσα στον εργασιακό σας χώρο, δεν είναι απαραίτητο κακό αυτό. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, οικονομική αστάθεια συνεχίζεται και ίσως κάποια πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί , όπως τα περιμένατε. Αναζητάτε νέες πηγές εσόδων.   Ζυγός γ’ δεκαημέρου, είναι η εβδομάδα των αποκαλύψεων, κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο, και κάποιοι από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το παραπάνω. Αποφύγετε άτομα που προσπαθούν να σας εκμαιεύσουν μυστικά ή να σας χειραγωγήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, βρίσκετε τη δύναμη σας αυτές τις μέρες και μπορείτε να ελέγξετε τα πάθη σας, τις κρυφές σας επιθυμίες. Αναζητάτε την αναγνώριση.  Ευνοείστε γενικά.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως το Σύμπαν σας πάει κόντρα, και περιορίζεστε αρκετά. Δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε. Η προσωπική σας κατάσταση παραμένει ανισόρροπη. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  αποκαλύψεις γίνονται που θα διαμορφώσουν τις ερωτικές σας επιλογές, ξυπνάτε από τον λήθαργο ή παίρνετε ικανοποίηση. Και τα δυο σας εξυπηρετούν . Αποφύγετε να συζητήσετε , να διαπραγματευτείτε τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε βρει τον κύκλο σας, μπαίνετε δυναμικά σε μια ομάδα, ή έχετε βρει ένα νέο στόχο που θα σας εξυπηρετήσει στο μέλλον. Επαγγελματική άνοδος. Βοήθεια από φίλους. Τοξότη β’ δεκαημέρου, μυστικές ερωτικές αγκαλιές αναζητάτε και αυτό διαταράσσει την ψυχολογία σας. Νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι. Αλλαγές στην εργασιακή σας κατάσταση αναμένονται. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, αποκαλύψεις που θα σας ωφελήσουν γύρω από την συναισθηματική σας σχέση και θα λάβετε ικανοποίηση. Μερικοί από εσάς θα προχωρήσετε παρακάτω γιατί μαθαίνετε την αλήθεια. Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουσυνεχίζετε να κυνηγάτε στόχους με μεγάλη επιμονή και θα λάβετε ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση. Αποκαλύψεις που θα γίνουν μέσα στον περίγυρο σας, θα σας απελευθερώσουν από αρνητικές σκέψεις ή τοξικές συνεργασίες. Ερωτικά μηνύματα σας αναπτερώνουν. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά και για αυτό ψάχνετε να βρείτε νέες αγκαλιές και αναζητάτε κάτι ανατρεπτικό. Εμπειρίες που διαταράσσουν την ηρεμία σας. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,   αποκαλύψεις αναμένονται αλλά και διευκολύνσεις για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές και συνεργάτες που θα σας στηρίζουν, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αποφύγετε την τοξικότητα και την απόρριψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αναζητάτε την δράση και γενικά θα ανταποκρίνεστε αποτελεσματικά σε ότι μέχρι τώρα σας έκοβε την φόρα. Διακρίνετε τις ευκαιρίες για να ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση σας ή να αυξήσετε το εισόδημά σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, είστε σε φάση αναταραχών, να το ξέρετε, μια πάνω μια κάτω, γενικά όμως μπορείτε να τα καταφέρετε. Έτσι και αλλιώς δεν σας αρέσουν τα σίγουρα. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αποκαλύψεις αναμένονται που θα σας δώσουν το κίνητρο να φτιάξετε τα κακώς κείμενα, υπάρχουν ευκαιρίες, μην έχετε διλήμματα. Αποφύγετε όμως να εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, επιτυχία σε οικονομικές μυστικές συμφωνίες προβλέπεται αυτές τις μέρες, και έτσι θα βγείτε από αδιέξοδα. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας σας στηρίζουν. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ερωτικά πήγαινε έλα , χωρίς να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και πως να αντιμετωπίσετε τον άνθρωπο που σας διεκδικεί. Είστε αρκετά μπερδεμένοι. Ανατροπές σε συμβόλαια, συμφωνίες. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν και κάποιοι από εσάς θα ζήσουν το παραμύθι με αίσιο τέλος. Κάποιοι όμως θα συνειδητοποιήσουν την ουτοπία μιας κατάστασης. Συναισθηματική φόρτιση. Αποφύγετε το κουτσομπολιό.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Εβδομαδιαίες προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ