Νοέμβριος 2021. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο μήνας φανερά σε δοκιμάζει, σε εξαγριώνει. Ο καθένας θα κοιτάξει να καλύψει τα νώτα του και θα επικρατήσει ο φόβος. Νοέμβριος 2021. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς! Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ο φόβος είναι ο εχθρός σου, ξέρεις πως να τον αντιμετωπίσεις; Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Η ερωτική σκιά σου, ο άνθρωπος σου σε ακολουθεί και ας μην το θέλεις πια…

Υστερόγραφο, από τις 5/11 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει στόχο, θέλει την σχέση που θα την ανεβάσει ψηλά, κοιτάζει το συμφέρον της. 

Υστερόγραφο, η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό, θα βγάλει στην επιφάνεια κρυφά βίαια ένστικτα, δεν γνώριζες πόσο κακός μπορείς να γίνεις;

Κάνε Εγγραφή στο  κανάλι στο you tube 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος δοκιμάζει τον ψυχισμό σας, θυμώνετε με τα άτομα που αγαπάτε και ακολουθείτε να δικό σας τρόπο σκέψης. Η παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που πρέπει τώρα να ξεκαθαριστούν, αλλά δέχεστε και υπόγεια χτυπήματα, και βλέπετε τον κίνδυνο να σας πλησιάζει. Στον επαγγελματικό χώρο ευνοείστε από άτομα εξουσίας, και θα έχετε ευκαιρίες να νικήσετε κάθε είδους ανταγωνισμό. Οικονομική πίεση, ξαφνικά έξοδα σας χαλάνε πολλές φορές τη διάθεση. Συναισθηματικά, είστε σε σχέση χωρίς συναίσθημα, μόνο σεξ.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) ανατρέπει τα οικονομικά σας δεδομένα, πρέπει να δώσετε, να μοιράσετε την πίτα και πιθανόν να πάρετε το μικρό κομμάτι. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη  στο ζώδιο του Ταύρου,  (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) σας εκθέτει στο περιβάλλον σας, πιθανόν να πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βγάζετε το εισόδημα σας. Συναισθηματικές προκλήσεις.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11  το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, θα βάλει χειρόφρενο σε κάθε προσπάθεια επέκτασης-εξέλιξης σας. Πιθανόν να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα ή να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Σκέφτεστε όμως τρόπους εκδίκησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος θα αλλάξει τη ζωή σας και φυσικά δεν θα ζητήσει την άδεια σας. Πολλές φορές θα νιώσετε πως η μοίρα σας εκδικείται και ό,τι σας δίνει, μετά έρχεται και σας ζητάει ανταλλάγματα.  Η παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό δοκιμάζει κάθε διαπροσωπική σας σχέση και πολλές σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά ή θα αναγκαστείτε να υπομένετε μια κατάσταση, μέχρι να απελευθερωθείτε.  Συναισθηματικά θα ευνοηθείτε, εφόσον όμως εμπλέκεστε σε σχέση από απόσταση ή με άτομο διαφορετικής κουλτούρας . Ταξίδια αναμένονται. Σκέψεις για μετοίκηση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) ανοίγει ένα δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή σας, όπου πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα και νέες προσωπικές εκκινήσεις.   Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη  στο ζώδιο σας, (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα), επηρεάζει τον ψυχισμό σας και συναισθηματικά θα είστε αρκετά κυκλοθυμικοί και ευέξαπτοι. Κάποιοι από εσάς θα βγείτε από έναν τοξικό κύκλο, κάνοντας νέες επιλογές.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11  το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, θα σας πιέσει, γιατί αντιμετωπίζετε πολλές προκλήσεις και νιώθετε πως η ζωή σας πάει κόντρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Νοέμβριος έχει μπερδέματα και αρκετές αναποδιές που καλείστε να διαχειριστείτε μέσα στην καθημερινότητα. Προσοχή σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, στην φυσική σας κατάσταση και γενικά αποφύγετε ότι σας εκνευρίζει ή αγχώνει. Ωστόσο, θα είστε πιο ανοιχτοί σε ερωτικές προκλήσεις και θα ευνοηθείτε σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως εάν συμμετέχετε σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) αφορά την εργασιακή σας κατάσταση, καλείστε μέσα από αιφνίδιες αλλαγές ή περιοριστικές συνθήκες, να οργανώσετε τη δουλειά σας. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη  στο ζώδιο του Ταύρου,  (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) επηρεάζει τον ψυχισμό σας και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις αλλά μόνο έτσι θα βγείτε από τα αδιέξοδα σας. Νιώθετε πως παρά τις προκλήσεις, κάτι ξεκινά τώρα πιο δυνατό.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11  το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, θα βάλει χειρόφρενο  σε κάθε προσπάθεια επέκτασης -εξέλιξης σας. Πιθανόν να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα ή να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Σκέφτεστε όμως τρόπους εκδίκησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος δίνει ερωτική διάθεση και ενδυναμώνει τις επιθυμίες σας  για να προσπαθήσετε περισσότερο για τα σχέδια σας, και πραγματικά θα βρίσκονται στο δρόμο σας άτομα που θέλουν να σας στηρίξουν. Η παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό οδηγεί σε μια ερωτική κατάσταση που πιθανόν να είστε και το τρίτο πρόσωπο, ωστόσο έχετε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσετε τη ρεβάνς. Έντονο φλερτ. Οικονομική πίεση συνεχίζεται και είστε αναγκασμένοι να δίνετε συνέχεια στο περιβάλλον σας και τελικά να μην μένει τίποτα σε εσάς.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) δίνει μια νέα προοπτική, κάτι θα αλλάξει στη ζωή σας και πρέπει να ακολουθήσετε την νέα τάξη πραγμάτων. Ερωτικές εκκινήσεις που όμως δεν υπόσχονται την ασφάλεια. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη  στο ζώδιο του Ταύρου,  (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) θα αλλάξει τη διάθεση σας, προκύπτουν κάποιες ευκαιρίες που θα ισορροπήσουν συναισθηματικές απώλειες. Νέα γνωριμία μέσα στον φιλικό σας κύκλο.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11  το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, σας υπόσχεται ένα δραματικό ερωτικό ειδύλλιο, είτε το ζείτε αλλά είστε φοβισμένοι, γιατί υπάρχουν εμπόδια, ή προσπαθείτε να πλησιάσετε το άτομο σας, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Νοέμβριος φέρνει δυσκολίες, σας προβληματίζει αρκετά, κυρίως γιατί πρέπει να αντιδράσετε, να βγείτε από τα κακώς κείμενα της ζωής σας και ίσως μένετε εκτεθειμένοι. Η παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό σας βάζει σε διαδικασία να διεκδικήσετε το δίκιο σας, να αλλάξετε κατοικία, να έρθετε σε ρήξη με τα άτομα που είναι οικογένεια σας και γενικά νιώθετε ανασφάλεια. Σχέσεις που σας καταδυναστεύουν. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από μια νέα πηγή εσόδων και εφόσον εργαστείτε για να λάβετε το αντίτιμο της προσπάθειας σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) δίνει μια νέα προοπτική, κάτι θα αλλάξει στη ζωή σας και ίσως έρθετε σε ρήξη με άτομα της οικογενείας σας. Συγκατοίκηση, σχέση , επισημοποίησης ή ακόμα και οριστικό τέλος. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη  στο ζώδιο του Ταύρου, (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) αλλάζει το κοινωνικό σας προφίλ και σίγουρα αυτό σας καλεί να αναλάβετε την ευθύνη της πραγματικότητας. Συγχρόνως όμως ευνοείστε σε εργασιακά θέματα.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11 το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, σας υπόσχεται ένα δραματικό ερωτικό ειδύλλιο, είτε το ζείτε αλλά είστε φοβισμένοι, γιατί υπάρχουν εμπόδια, ή προσπαθείτε να πλησιάσετε το άτομο σας αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος θα σας δώσει τη δυνατότητα να βγείτε από την καθημερινότητα σας, να γίνετε πιο μαχητικοί και να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη επιμονή τα σχέδια σας. Η παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό σας θέλει ερωτικούς, κυνηγάτε το ταίρι σας με μανία, ταξιδεύετε για να βρεθείτε κοντά του και γενικά αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας. Εντάσεις αναμένονται και προσοχή στις μετακινήσεις. Είστε επίσης, σε φάση επαναξιολόγησης των επιλογών σας και πολλοί από εσάς θα ωφεληθείτε, εάν βέβαια κινείστε επιχειρηματικά, θα κάνετε το επόμενο βήμα. Τύχη αναμένεται σε ερωτικά καλέσματα, ψυχαγωγία και σχέσεις της μιας βραδιάς.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) σας δείχνει τις ελλείψεις σας και έτσι θα κινηθείτε ανάλογα, θέλοντας να αναβαθμίσετε το προφίλ σας. Αναμένονται όμως δυσκολίες , εμπόδια που εμφανίζονται από το πουθενά. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, στις 19/11 (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) σας δίνει λύσεις σχετικά με νομικά ζητήματα, ολοκληρώνεται επίσης ένας κύκλος επαφών που είχατε με το εξωτερικό ή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Σχέση από απόσταση αναμένεται.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11  το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, σας υπόσχεται να μην πλήξετε, πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις εξωγενείς συνθήκες, όταν επιχειρείτε να βγείτε από την ασφαλή σας ζώνη. Κάποιες προσδοκίες σας τυχόν να διαψευστούν, για να αναβαθμιστεί και ο τρόπος σκέψης σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος θέλει να σας βάλει σε τάξη, και αυτό θα το κάνει κάπως άτσαλα και πιεστικά, μια που θα αρχίσει από τον τομέα των οικονομικών σας. Τώρα και με την  παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό πρέπει να κυνηγήσετε μια καινούργια πηγή εσόδων για να καλύψετε έξοδα. Επίσης ο έρωτας γίνεται αρκετά συμφεροντολόγος και εδώ θα πρέπει να δώσετε πρώτα, και μετά να πάρετε. Θέλει προσπάθεια λοιπόν ο μήνας, και αφού το συνειδητοποιήσετε, θα μπορέσετε να λάβετε και κάποια ικανοποίηση. Πολλές φορές θα χαρείτε την παρέα των δικών σας ανθρώπων και θα ξεχαστείτε σε τρυφερή αγκαλιά. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) σας δείχνει φανερά τι πρέπει να κάνετε για να ανεξαρτητοποιηθείτε από τα κακώς κείμενα, που αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Δεν το κάνετε εύκολα, ζορίζεστε όταν βλέπετε τα λάθη σας. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) φέρνει άγχος και ανησυχία γύρω από δάνεια, οφειλές και αυτό σίγουρα θα σας ξεβολέψει. Αρχίζει σιγά σιγά ένας νέος κύκλος οικονομικών, αλλά και συναισθηματικών διαπραγματεύσεων. Ανησυχείτε μήπως σας εκμεταλλεύονται.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11 το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, φέρνει εντάσεις, απογοητεύσεις αλλά και οικονομικές δυσκολίες. Ψυχολογικά πιέζεστε , νιώθετε πως δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Νοέμβριος είναι σημαντικός για εσάς, καθώς μερικοί από εσάς έχετε και τα γενέθλια σας. Νιώθετε πως το Σύμπαν σας χρωστάει και ίσως αυτή τη χρονιά, πάρετε κάποια δώρα, αφού μπορέσετε και απομακρύνετε τους τοξικούς ενοχλητικούς και ένα επιβαρυμένο οικογενειακό περιβάλλον.   Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, βοηθάει στο να διεκδικείτε το δίκιο σας, να κυνηγάτε τις επιθυμίες σας, να μαλώνετε όμως με το περιβάλλον σας και το κυριότερο, να έχετε έντονη ερωτική δραστηριότητα. Τα οικονομικά σας θα έχουν διακυμάνσεις, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε σε κάτι που αργότερα θα αποδώσει. Η τύχη σας περιμένει λίγο αργότερα. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) βάζει τον πήχη ψηλά για να μπορέσετε να φτάσετε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να μην χάσετε την πίστη σας. Υπάρχουν δυσκολίες, και γενναίες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη  στο ζώδιο του Ταύρου, στις 19/11 (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) απέναντι σας, κλείνει οριστικά μια σχέση, συνεργασία και αυτό πιθανόν να σας κοστίσει. Μερικοί από εσάς θα δικαιωθείτε συναισθηματικά ή οικονομικά.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11  το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, δυσκολεύει αρκετά τη ζωή σας, αντιμετωπίζετε ατυχίες, έχετε κακή ψυχολογία και ένα απαιτητικό περιβάλλον να σας περιτριγυρίζει. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Νοέμβριος είναι μήνας ερημίτης, δηλαδή θα σας βάλει στη θέση του γκουρού, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και ένα παρασκήνιο που συνεχίζει να σας σπάει τα νεύρα.  Η παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό σας ρίχνει στην μεταφυσική, ενισχύονται αρκετά οι πνευματικές σας ικανότητες και έτσι τελικά θα νιώσετε τη στροφή που έχει γίνει μέσα. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.  Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά και θα γεμίσει το πορτοφόλι σας, αναμένονται δυνατές στιγμές οικονομικής ανάτασης.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) σας βάζει διλήμματα, καθώς δέχεστε προτάσεις που διαταράσσουν την ισορροπία σας, πρέπει να πάτε ενάντια στους ηθικούς σας κώδικες. Σχέση μυστική. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη  στο ζώδιο του Ταύρου , στις 19/11 (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) φέρνει ανησυχία γύρω από θέματα υγείας, εργασίας και πιθανή αλλαγή κατοικίας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο εργασίας και αυτό αυτόματα θα σας ταρακουνήσει και αρκετά ξεβολέψει.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11  το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη, Ερμή Ουρανού, θα σας αγχώσει και ίσως περάσετε μια προσωρινή “κατάθλιψη”, γιατί δεν μπορείτε να χαρείτε μια νέα κατάσταση, υπάρχουν δηλαδή εξωτερικοί περιορισμοί που δεν μπορείτε να αγνοήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο μήνας Νοέμβριος σας θέλει κοινωνικούς, εξωστρεφείς και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να κυνηγήσετε τους στόχους σας με μεγαλύτερη επιμονή και τελικά θα καταφέρετε πολλά. Η παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό φέρνει κάποιες αναταραχές μέσα στον φιλικό σας κύκλο, και δεν αποκλείεται να παρεξηγηθείτε από τη στάση κάποιων ανθρώπων. Γενικά, όμως θα έχετε τη στήριξη ατόμων που μοιράζεστε κοινούς στόχους. Τα οικονομικά σας, αλλά και η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αρκετά και συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις με αρκετή ευκολία. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) βοηθάει στο να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας και μέσα σε ένα περιβάλλον που μπορεί να σας στηρίξει (βέβαια αφού σας δοκιμάσει). Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη  στο ζώδιο του Ταύρου, στις 19/11 (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) θα σας δώσει τη δυνατότητα να φλερτάρετε με νέα άτομα, να ασχοληθείτε περισσότερο με τις επενδύσεις σας και κυρίως να βρείτε τι είναι αυτό που σας εκφράζει. Συναισθηματικές ανησυχίες φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11  το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη, Ερμή Ουρανού, δημιουργεί ρήξεις μέσα στο περιβάλλον σας αλλά και τονίζει τα κακώς κείμενα επιλογών του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο μήνας Νοέμβριος θα σας πιέσει αρκετά για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και σιγουριά σχετικά με το μέλλον και τις επιλογές σας. Η παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό θα σας τσιτώσει, ναι αρκετά συχνά θα συγκρουστείτε με άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και με το ζόρι θα συγκρατηθείτε μην πείτε το αντίο.  Προσωπικές αλλά και οικονομικές πλάνες αναμένονται. Ευτυχώς όμως που εμφανίζεται πάντα ο από μηχανής Θεός και σας σώζει τελευταία στιγμή. Μυστική σχέση, παρανομίες κάθε μορφής. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) κλείνει σοβαρά κεφάλαια της ζωής σας, για να μπείτε σε ενάρξεις που θα αλλάξουν τελείως το προφίλ σας και την εικόνα σας προς τα έξω. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, στις 19/11, (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) αλλάζει την ψυχολογία σας, μερικοί από εσάς παραστρατείτε αναζητάτε νέες συγκινήσεις που μπορούν να σας εκθέσουν.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11 το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, σας φέρνει δυσκολίες,γεννά συναισθηματικά κενά αλλά και περιορίζει τις επιλογές σας. Μερικές φορές θα νιώθετε πως πνίγεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Νοέμβριος θα σας βάλει σε διαδικασία αναζήτησης νέων στόχων καθώς και οι επιθυμίες σας θα αλλάξουν, και κυνηγάτε περισσότερο τα πράγματα με βάση το ένστικτο σας.   Η παρουσία του Άρη από τον Σκορπιό σας ρίχνει σε αλλοδαπή αγκαλιά και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, μια που πρώτη φορά είχατε να ερωτευτείτε τόσο έντονα. Σχέσεις που σας απελευθερώνουν. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, καθώς έχετε τη βοήθεια φίλων και μέσα από μια ομαδική προσπάθεια, μπορείτε να επωφεληθείτε και να προωθήσετε τη δουλειά σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/11/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα σας βγάλει από ένα οικείο περιβάλλον, πιθανόν αλλαγή εργασίας, μετοίκηση και νέα σχέση που σας δοκιμάζει. Απελευθερωτική η Νέα Σελήνη και για να την εκμεταλλευτείτε μπαίνετε σε διαδικασία να αλλάξετε δέρμα. Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, στις 19/11 (επηρεάζει γ΄δεκαήμερο γύρω από την 27η μοίρα) επηρεάζει τον ψυχισμό σας, και τον τρόπο σκέψη σας και ξαφνικά δεν θα ταιριάζετε, δεν θα κουμπώνετε στο υπάρχον περιβάλλον σας.

Σημαντική επιρροή του μήνα, από τις 10 έως τις 17/11  το τετράγωνο Κρόνου, Άρη, Ερμή και η αντίθεση Άρη,Ερμή Ουρανού, μπλοκάρει την ανάγκη σας για γρήγορες αλλαγές. Προσοχή σε απρόοπτα γεγονότα που θα σας καθυστερήσουν.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ