Ζώδια 1 με 7 Νοεμβρίου. Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Ξεκινά ο κύκλος της εσωτερικής ανασυγκρότησης, καλείσαι να ξεπεράσεις τον μέσο όρο, την μετριότητα. Νιώθεις πως κάνεις υπέρβαση, γυρνάς την πλάτη στον πόνο. Ζώδια 1 με 7 Νοεμβρίου. Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις! Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Υστερόγραφο,

Στις 5/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, έχει μια ψυχρότητα ο έρωτας και είναι καθαρό συμφέρον ευνοούνται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Στις 6/11 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και μιλάς με τα μάτια τα λόγια είναι περιττά.

Υστερόγραφο

Στις 5/11 ο Ήλιος από τον Σκορπιό, σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για την κατάσταση στη ζωή σου, επαναστατείς κρυφά και ας μην το λες.

Επηρεάζεται περισσότερο ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι,  του γ’ δεκαημέρου γύρω από την 12 μοίρα.

Κάνε Εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις βιώνετε σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς σας στηρίζουν πρόσωπα εξουσίας. Οικονομικές κρίσεις αναμένονται. Συναντήσεις που μιλάνε μόνο τα μάτια. Κριός β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει έναν δραματικό κύκλο, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα και φόβοι, καλείστε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας. Συγχρόνως θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό ζήτημα. Κριός γ’ δεκαημέρου, συνεχίζονται τα  μυστικά και το παρασκήνιο μέσα στον επαγγελματικό χώρο ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε κατεύθυνση, να βρεθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους και θα σας δοθούν ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, μελανά σημεία εμφανίζονται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό σας χαλάει τη διάθεση, γιατί χάνετε τη σιγουριά σας, δεν νιώθετε ασφαλείς. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέο κόσμο ή να παλέψετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει το δρόμο της απεξάρτησης από τοξικές σχέσεις και είστε έτοιμοι για νέες προσωπικές εκκινήσεις. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  προκύπτει νομικό ζήτημα που σας απασχολεί ιδιαίτερα και νιώθετε πως δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως , ευνοείστε από άτομα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε σε φάση που αξιολογείτε την εργασιακή σας κατάσταση και κινείστε κάπως υπόγεια, μέχρι να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε.  Ευνοείστε σε ερωτικές επαφές και οικονομικά ζητήματα, αρκεί να δείτε τις ευκαιρίες. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο, αλλά σίγουρα πρέπει να είστε προσεκτικοί, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η πίεση που εισπράττετε από άτομα που μοιράζεστε την κοινή περιουσία σας αυξάνεται και αυτό θα χαλάσει την ψυχολογία σας. Μερικοί ζείτε κάποιο αδιέξοδο. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τις εντάσεις μέσα από μια νέα γνωριμία που θα προκύψει ξαφνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Ανοίγει ο κοινωνικός σας κύκλος. Η ερωτική σας ζωή παραμένει απρόβλεπτη και συνδέεστε με άτομο μυστηριώδες. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει την ερωτική σας κατάσταση και ζείτε ένα μυστήριο, ίσως εμπλέκεστε σε σχέση που δεν μπορείτε να αποκοπείτε. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι πιέσεις από πρόσωπα που δεν μπορείτε να αποκοπείτε, καθώς είναι οικογένεια σας και νιώθετε εγκλωβισμένοι μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Προκύπτουν οικονομικές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου,  ευνοείστε μέσα στην καθημερινότητα σας, και θα λάβετε δώρα ή θα ζήσετε καλύτερες συνθήκες, με αποτέλεσμα να απαλλαγείτε από το άγχος. Οι οικογενειακές εντάσεις συνεχίζονται.  Λέοντα β΄δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε μια νέα προσωπική εκκίνηση που έχει βέβαια το χαρακτηριστικό της ανατροπής. Αλλάζετε τόπο κατοικίας, συγκατοικείτε, μπαίνετε σε νέα σχέση.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  συνεχίζονται οι εντάσεις, τα μυστικά και γενικά οι παρεξηγήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο, με αποτέλεσμα να χαλάει η ψυχολογία σας. Ερωτικές ευκαιρίες προκύπτουν, ταξιδάκια αναψυχής.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, ευνοείστε σε ερωτικά ζητήματα, μπορείτε να απολαύσετε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, ή μερικοί από εσάς να μπείτε σε νέα γνωριμία που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Μηνύματα, γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αλλάζει αιφνιδίως το τόπο κατοικίας ή εργασίας σας και βρίσκεστε σε νέο περιβάλλον. Επικοινωνείτε μυστικά με άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτ και ερωτικά μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή παραμένει ένα μυστήριο και νιώθετε πως δεν μπορείτε να κατασταλάξετε, καθώς δεν εμπιστεύεστε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ρίξτε την προσοχή σας σε εργασιακά ζητήματα και αρπάξτε ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, επιλύονται οι παρεξηγήσεις και ευνοείστε σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Έξτρα εισόδημα. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από καταστάσεις μονιμότητας και θα ψάξετε μια νέα πηγή εσόδων ή μια νέα προσωπική κατάσταση. Ζυγός γ’ δεκαημέρου, αποφύγετε να εμπιστεύεστε άτομα που δεν σας κατανοούν και συνεχίζουν να σας χειραγωγούν. Η ερωτική σας κατάσταση κρύβει εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου,ευνοείστε αυτήν την περίοδο και παρά τις κρόνιες δυσκολίες, μπορείτε να κάνετε ενάρξεις που θα βοηθήσουν τα προσωπικά σας και επαγγελματικά θέματα. Σπουδές, προβολή μέσα από το διαδίκτυο, φλερτ, νέες γνωριμίες.   Σκορπιός β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει ανατροπές και αλλαγές σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, κόντρες , εντάσεις κυρίως με συγγενικά σας άτομα , που έχουν δεύτερες σκέψεις για εσάς και σας κρύβουν πράγματα. Ωστόσο, Ευκαιρίες προκύπτουν και μπορείτε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Εξομολογήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, νιώθετε πως ο κόσμος σας περιτρυγυρίζεται από άτομα που δεν σας στηρίζουν και αυτό σίγουρα σας ρίχνει ψυχολογικά. Άγχος για θέματα φυσικής κατάστασης. Μυστικές επαφές. Οικονομική ανάταση. Τοξότη β’ δεκαημέρου , Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια ξεχασμένα συναισθήματα που πρέπει να θεραπεύσετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Μυστικές σχέσεις, κρυφές πηγές εσόδων αναπτύσσονται. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Εργασιακό παρασκήνιο. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, εντάσεις προκύπτουν γύρω από οικονομικά ζητήματα, και αυτό σας δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Δυναμικές γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις περιμένετε να βιώσετε σε διαπροσωπικές σχέσεις και είστε περισσότερο αγαπητοί από ποτέ. Νέες γνωριμίες, φλερτ και οικονομικές προσφορές αναμένονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέους φίλους στη ζωή σας και αυτό θα σας δώσει το κίνητρο να αλλάξετε την ζωή σας και να φύγετε από δυσλειτουργικές καταστάσεις. Μπορείτε να αρπάξετε ευκαιρίες. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, αγκαλιάστε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα ευνοήσουν τη τσέπη σας και μην επηρεάζεστε από τη γνώμη τρίτων. Αποφύγετε τα μυστικά και το παρασκήνιο. Φόβοι επανέρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ευνοούνται μυστικές σχέσεις και επαφές και στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε ένα θετικό κλίμα για εσάς. Συγκρούεστε πολλές φορές με άτομα εξουσίας, και οι σταθερές σας σχέσεις θα δεχτούν αρκετά πλήγματα. Υδροχόε β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις ή προσωπικές εκκινήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας σημαντικά. Ανατροπές και εκπλήξεις. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η γνωριμία σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή από απόσταση θα βοηθήσει στην προσωπική σας εξέλιξη. Ευνοείστε σε σπουδές, νομικά ζητήματα και σχέσεις πλατωνικές. Προσέξτε μόνο το παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ευνοείστε εάν συμμετέχετε σε μια οργάνωση, ομαδική δραστηριότητα και μπορείτε να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αναπτύξτε το προσωπικό σας δίκτυο. Έρωτας από απόσταση, αγαπάτε όμως με πάθος. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας δώσει τη δυνατότητα να ρισκάρετε στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα, αρκεί να ξεφύγετε από τους φόβους σας. Ευκαιρίες που σας χαροποιούν. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, αποφύγετε να μπαίνετε σε εχθρική διάθεση και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, παρά με τους άλλους. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα αναμένονται. Κρυφοί εχθροί.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ