THE CHRISTMAS FACTORY 2021 Η Επιστροφή

Κάνουμε γιορτές στο πιο χαρούμενο και πιο ασφαλές Χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης. Το Mommyjammi.gr φέτος στους χορηγούς επικοινωνίας. THE CHRISTMAS FACTORY 2021 Η Επιστροφή

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

27 Νοεμβρίου 2021
έως 6 Ιανουαρίου 2022

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Το The Christmas Factory, το μεγαλύτερο, ασφαλέστερο και πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης, επιστρέφει για όγδοη χρονιά φέτος, στην Αθήνα για να σπείρει τη μαγεία και να αναβιώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, από 27 Νοεμβρίου 2021 έως τις 6 Ιανουαρίου 2022!

Μετά από δύο χρόνια, ο ήρωας που τα παιδιά ονειρεύονται κάθε βράδυ να τους επισκέπτεται φορτωμένος δώρα, ο Άγιος Βασίλης, φορτώνει το έλκηθρο του και μαζί με την κυρά Βασίλαινα και τα ξωτικά βάζουν τις μάσκες τους και ετοιμάζονται να προσγειωθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων που φέτος μας υποδέχεται με όλα τα μέτρα προστασίας.

Κι αν με όλα όσα έχουν συμβεί πολλά έχουν αλλάξει, κάποια πράγματα ευτυχώς μένουν πάντα ίδια.
Τα Ξωτικά εφοδιασμένα με νέα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και πολύχρωμες γιρλάντες, πεντανόστιμα γλυκά και ζαχαρωτά και φυσικά με τα μαγικά αντισηπτικά τους, καθάρισαν και στόλισαν το Αρχηγείο του Άγιου Βασίλη, και τον λαμπερό χώρο της Τεχνόπολης.
Θα έχουμε και φέτος την ευκαιρία να προμηθευτούμε τα δώρα μας στην πιο πλούσια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην οποία θα τα βρούμε όλα: παιχνίδια, ζαχαρωτά, αναμνηστικά, γούρια και, φυσικά, δώρα για τους πολύ πολύ αγαπημένους μας. 15 καταστήματα εστίασης με γλυκά εδέσματα, hot dogs, σουβλάκια και pizza και 30 εμπορικά καταστήματα με κάθε λογής προτάσεις θα καλύψουν κάθε επιθυμία και ανάγκη.
Στον ίδιο χώρο, στην ωραία αυλή της Τεχνόπολης,  θα βρείτε το ονειρικό μας carousel, τα αυτοκινητάκια, την πιο λαμπερή ρόδα της Αθήνας, το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης και πάρα πολλά παιχνίδια για όλους. Και κάθε Σαββατοκύριακο, θα απολαμβάνετε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, το οποίο θα προσφέρεται καθημερινά από τις 24 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Μαζί με το αγαπημένο σας Εργοστάσιο Χριστουγέννων επιστρέφουν και όλα τα εργαστήρια που λατρεύουν τα παιδιά: Το Εργαστήρι της κυρά Βασίλαινας όπου το κάθε παιδί θα γράφει το γράμμα του και θα το δίνει προσωπικά στον Άη Βασίλη, η Σχολή Ταχυδακτυλουργίας που φέτος θα στεγάζεται σε έναν θεματικό, “μυστικό” χώρο, το Εργαστήρι Κατασκευής στο οποίο τα παιδιά θα φτιάχνουν τις δημιουργίες τους και θα τις παίρνουν μαζί τους, το Εργαστήρι Κονκάρδας όπου το κάθε παιδί θα κατασκευάζει το δικό του παράσημο-κονκάρδα και, τέλος, το κλασικό Εργαστήριο Face-painting όπου τα παιδιά θα ζωγραφίζουν το πρόσωπο και τη μάσκα τους με αβλαβή, οικολογικά χρώματα.
Κι όπως συμβαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, το The Christmas Factory βαδίζει μαζί και φέτος με το Make A Wish. Ειδικά αυτή τη φορά προετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο -έκπληξη με λαμπερούς καλεσμένους και στόχο να προσφέρουν όλοι μαζί σε ένα σημαντικό σκοπό αλλά… δεν θα σας πούμε ακόμα τίποτα, ίσως να το προδώσουν τα ξωτικά λίγο αργότερα.Ετοιμαστείτε και φέτος, να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα,
όπως κάθε χρονιά… αλλά λίγο διαφορετικά.
 

Τι είναι αυτό που αλλάζει;
Προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες.
Δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και εφαρμόζουμε ειδικές διαδικασίες για την υγιεινή του χώρου καθ’όλη τη διάρκεια του The Christmas Factory 2021!

Δείτε αναλυτικά τα μέτρα ασφαλείας

Για να ζήσουμε όλοι μαζί την εμπειρία του φετινού The Christmas Factory όπως πρέπει, θα πρέπει να ακολουθήσουμε μια σειρά από κανόνες:
  • Είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.
  • Δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου μέσω VIVA ή από τα ταμεία της εισόδου Περσεφόνης και Ιάκχου αφού γίνει πρώτα ηλεκτρονική προεγγραφή
  • Θα υπάρχουν 2 υποχρεωτικές είσοδοι (ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΚΑΙ ΙΑΚΧΟΥ) και 1 υποχρεωτική έξοδος (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
  • Θα υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης επισκεπτών το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με το SITE της εκδήλωσης
  • Όλοι οι εκθέτες και το προσωπικό της εκδήλωσης θα είναι εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης των τελευταίων έξι (6) μηνών
  • Η εκδήλωση θα έχει πιστοποιητικό COVID FREE που της εξασφαλίζει τον μέγιστο αριθμό επισκεπτών
  • Αποστάσεις ασφαλείας στα σημεία συνωστισμού (Ταμεία εισόδου, εσωτερικά ταμεία)
  • Δεν ξεχνάμε πάντα την μάσκα μας στις μετακινήσεις μας αλλά και στις ουρές και θυμόμαστε να τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.
  • Επιδαπέδια και επιτραπέζια αντισηπτικά χεριών σε πολλά σημεία του φεστιβάλ
  • Καθημερινή απολύμανση όλων των ειδικών επιφανειών των κοινόχρηστων χώρων (παγκάκια, ταμεία, τουαλέτες κλπ.)

Θα χαμογελάμε πραγματικά και με τα μάτια μας γιατί θα φοράμε όλοι υποχρεωτικά μάσκα μέσα και έξω, θα νιώθουμε την αγάπη πολύ έντονα για να την νιώθουν και οι γύρω μας, θα αποφύγουμε τις αγκαλίτσες και θα καθαρίζουμε τα χέρια μας, θα μας ελέγχουν στις ευρύχωρες εισόδους, θα κάνουμε τις πιο όμορφες σειρές ενώ περιμένουμε να μπούμε με υπομονή ή ενώ περιμένουμε τη σειρά μας για τα παιχνίδια, χωρίς να στριμωχνόμαστε πουθενά. Και φυσικά πριν έρθετε να μας δείτε, τα ξωτικά μας με τη βοήθεια ειδικού συνεργείου καθαρισμού θα καθαρίζουν όλους τους χώρους.Ανυπομονούμε και φέτος να μοιραστούμε μαζί τις γιορτές και την αγάπη που φέρνουν τα Χριστούγεννα, με ασφάλεια και όλα τα μέτρα που θα μας κάνουν να παίζουμε και να παραμένουμε υγιείς.

Δίνουμε ραντεβού
από το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ως τις 6 Ιανουαρίου
στο φανταστικό The Christmas Factory
στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Σας περιμένουμε!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ