Τα ζώδια της εβδομάδας 22 έως 28 Νοεμβρίου 2021

Θα υπάρξουν διευκολύνσεις αυτήν την εβδομάδα και κάποια πράγματα θα μπουν σε τάξη, χωρίς να σημαίνει ότι όλα διορθώνονται. Τα ζώδια της εβδομάδας 22 έως 28 Νοεμβρίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Ανάμεσα σε δυο εκλείψεις κινείται το Σύμπαν και αφαιρείς συνέχεια. Μένει άδειο το καλάθι.

Υστερόγραφο, στις 22/11 ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει νέους δρόμους , σε κάνει να φιλοσοφείς θέματα απόρριψης και σκιτσάρεις το νέο σου προφίλ.

Υστερόγραφο

Στις  27/11 ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Χείρωνα ευνοεί σχέσεις που έχουν αντέξει στο χρόνο και αναμένονται πισωγυρίσματα που θα μείνουν. Θα ικανοποιηθείς από το αποτέλεσμα. Επηρεάζονται τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, γεννημένοι α’ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα.

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, αναζητάτε νέους προορισμούς και βάζετε στόχους που πιθανόν τώρα να φαίνονται ανέφικτοι. Σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας, από απόσταση. Κριός β’ δεκαημέρου, ευνοείστε από άτομα εξουσίας και θα ανέβετε στην κοινωνική κλίμακα, μια που έχετε πλέον τα μέσα. Σχέση με άτομο μεγαλύτερο αναμένεται. Κριός γ’ δεκαημέρου, φοβάστε τις επαγγελματικές κρίσεις, καθώς ξέρετε ότι κρύβουν εκπλήξεις που θα σας ξεβολέψουν. Ψάχνετε λύσεις να βγεις από αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα και βρίσκετε λύσεις στα προβλήματά σας. Σχέσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία θα σας απασχολήσουν. Έρωτας χωρίς αντίκρισμα; Ταύρος β’ δεκαημέρου, αναζητάτε νέες συγκινήσεις σε απομακρυσμένους προορισμούς και η σχέση σας με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας αναπτύσσεται σιγά σιγά. Νομικά ζητήματα ευνοούνται. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, ο σκοπός τώρα αγιάζει τα μέσα, και για αυτό αυτήν την περίοδο θα κάνετε οτιδήποτε μπορείτε για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μιλάτε πλέον ανοιχτά, εκφράζετε τα θέλω σας. Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  ευνοείστε στον έρωτα αυτό το διάστημα και λαμβάνετε συναισθηματική και οικονομική ενίσχυση ταυτόχρονα. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, ασχολείστε αρκετά με θέματα οικονομικά, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι έχει γίνει κακή διαχείριση από τρίτα πρόσωπα. Είστε σε φάση γενικής αμφισβήτησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έντονη η εργασιακή σας ζωή αυτό το διάστημα και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας ευνοήσουν μακροπρόθεσμα. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, βλέπετε ξανά τη σχέση σας με ένα άτομο του παρελθόντος και δίνετε μια ακόμη ευκαιρία. Είστε ευνοημένοι σε διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση εκκαθάρισης, καθώς δεν θέλετε με τίποτα να συνεχίζετε να παίζετε το θύμα. Κάνετε τις τελευταίες εκτιμήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.  Ωριμάζετε σιγά σιγά. Λέοντα β΄δεκαημέρου, ο έρωτας βρίσκεται δίπλα σας, ακριβώς στην διπλανή σας πόρτα και το μόνο που μένει είναι να πείτε το ναι και να αναγνωρίσετε την ευκαιρία σας. Ψάχνετε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν; Λέοντα γ’ δεκαημέρου, προσοχή σε συναδελφικές σχέσεις και γενικά στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο και έντονος ανταγωνισμός.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η καθημερινότητα και η εργασιακή σας κατάσταση παραμένει δύσκολη, ωστόσο μπορείτε να βρείτε καταφύγιο σε τρυφερή αγκαλιά. Συζητήσεις γύρω από την ακίνητη περιουσία σας. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή θα ανθίσει αυτό το διάστημα και θα δεχτείτε πολλές προτάσεις που ίσως και σας μπερδέψουν. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε την προσωπική σας κατάσταση και να βγείτε από αδιέξοδα. Νέες σχέση με πλουτώνιο άτομο.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας σχέδια και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το διαδίκτυο. Σπουδές, κινήσεις επιμόρφωσης και νέες γνωριμίες ευνοούνται. Οι σχέσεις σας με τα συγγενικά σας άτομα βελτιώνονται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές βιώνετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και έφτασε η στιγμή να ξεπεράσετε  τις κόντρες της προηγούμενης περιόδου. Οικονομική ενίσχυση.   Ζυγός γ’ δεκαημέρου, οικογενειακές εντάσεις συνεχίζονται αυτό το διάστημα και πρέπει να βρείτε τρόπο να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Το περιβάλλον σας έχει απαιτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, συνεχίζετε να δίνετε μεγάλη σημασία στην πρακτική πλευρά της ζωής σας και αναζητάτε μια νέα πηγή εσόδων. Επιτυχία σε οικονομικά ζητήματα. Σκορπιός β΄δεκαημέρου,οικονομική ενίσχυση, νέες γνωριμίες αλλά και ερωτικά μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο θα σας ικανοποιήσουν. Έχετε θεαματική άνοδο. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, δυναμικά συνεχίζετε να διεκδικείτε μια καλύτερη θέση στο επαγγελματικό σας χώρο και οι προσπάθειες σας συνεχώς θα αποδίδουν νέους καρπούς. Μπορείτε να επηρεάσετε το περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, γιορτάζετε τα γενέθλια σας με Ερμή στο δεκαήμερο σας και αυτό θα σας δώσει νέες ευκαιρίες για επαγγελματικές ενάρξεις και προσωπικές εκκινήσεις.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά σε οικονομικά ζητήματα και θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει ξαφνικά. Νέες ευκαιρίες για προσωπική βελτίωση. Τοξότης γ’ δεκαημέρου. Συνεχίζονται τα προβλήματα σε οικονομικά ζητήματα, καθώς δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από θέματα κακής διαχείρισης. Πρέπει να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουδιανύετε μια φάση περίεργη αυτό το διάστημα, είστε περισσότερο εσωστρεφείς και αρκετά ανικανοποίητοι. Συζητάτε αρκετά με άτομα που σας στηρίζουν κρυφά. Μυστικές σχέσεις. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, μπορείτε να χαλαρώσετε αυτό το διάστημα, καθώς η τύχη σας ευνοεί σε όλα τα επίπεδα. Προτάσεις για επισημοποίηση, δέσμευση. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,  διανύετε φάση αποκαλύψεων και κάπως ξεβολεύεστε. Δεν είναι εύκολο να δείτε την αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, μπαίνετε σε ένα νέο φιλικό κύκλο που θα σας στηρίξει και θα ανέβει η ψυχολογία σας. Όνειρα εκπληρώνονται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η ψυχολογία σας βελτιώνετε και σας διακρίνει μια απίστευτη ηρεμία και εσωτερική ισορροπία. Είστε πλέον στα πάνω σας. Μυστικές σχέσεις. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, είστε σαφώς προβληματισμένοι για τις συνθήκες που επικρατούν αυτήν την περίοδο στην εργασιακή σας κατάσταση και όχι μόνο. Μεταμορφώνεστε για να αντέξετε τις προκλήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στην καριέρα σας και ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε πολλά από τα σχέδια σας. Σχέση με άτομο κύρους σας στηρίζει.  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε, εάν δραστηριοποιείστε σε ομάδες  ή ασχολείστε με συλλογικές δραστηριότητες. Μια φιλική σχέση θα σας δώσει χαρά. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε προκλήσεις που σας μεταμορφώνουν σταδιακά και η δράση σας θα προκαλεί πάντα την αντίδραση. Μεταμορφωτικές επιλογές.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ