Δεκέμβριος 2021. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις και Ζώδια

Συναισθηματικά έντονα συνδέεσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πάθη και έντονη κτητικότητα ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Δεκέμβριος 2021. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις και Ζώδια – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Συμπόνια και μεγαλύτερη ανεκτικότητα δείχνεις προς το περιβάλλον σου.

Υστερόγραφο, από τις 19/12 η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω και επανασυνδέσεις θα γίνουν με καλό σκοπό. Ετοιμάσου για το δαχτυλίδι. 

Υστερόγραφο, η παρουσία του Δία στους Ιχθύες από τις 29/12 σε κάνει πιο άνθρωπο, το συναίσθημα αναβλύζει από μέσα σου, ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς. Είσαι πιο κοντά στη φύση σου. Αγαπάς πιο εύκολα. 

https://www.youtube.com/channel/UCmGfmS6xZ0RY20nh2a7XsNQ?view_as=subscriber

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας δοκιμάζει για να βρεθείτε όλο και πιο κοντά σε αυτό που θέλετε να φτάσετε και περνάτε από σκληρή ψυχοθεραπεία. Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 19.12 μιλάει για επανασυνδέσεις με πρόσωπα εξουσίας και πιθανόν να επωφεληθείτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 13/12 σας βάζει να διαπραγματεύεστε μια νέα θέση στο επαγγελματικό στερέωμα.  Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στις 10.12 και βρίσκετε χρόνο να ταξιδέψετε και να κυνηγήσετε σχέσεις εξ αποστάσεως. Νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την καριέρα σας και να πετύχετε μια μεγάλη συμφωνία.Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12 δίνει υποσχέσεις πνευματικής εξέλιξης, αρμονικής συνύπαρξης με το περιβάλλον σας, ανανέωσης της οικίας σας και θα νιώσετε πως σας υποστηρίζει το Σύμπαν.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) θα σας δώσει ευκαιριες εξάπλωσης, και κινείστε προς νέους προορισμούς. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές σε ανώτερα ιδρύματα, και μέσα από ένα ρίσκο μπορείτε να ξεχωρίσετε. Σχέση εξ αποστάσεως.  Η Πανσέληνος,  στο ζώδιο των Διδύμων, στις 19/12 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) κλείνει ένα φιλικό σας κύκλο και προχωράτε προς νέες επαφές.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12   το τετράγωνο Κρόνου, Ουρανού ανάδρομου περιορίζει την αισιοδοξία σας, καθώς κάποια από τα σχέδια σας προσωρινά βλέπετε να βλάπτουν την πρακτική πλευρά της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας οδηγεί σε έντονα ξεκαθαρίσματα που βέβαια έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό. Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 19.12 από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει σε διαδικασία επαναξιολόγησης των σχεδίων σας, ,και πιθανόν να πρέπει να ταξιδέψετε για να ρυθμίσετε εκκρεμότητες. Νομικά ζητήματα επανέρχονται με λύσεις. Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στις 10.12 και ο έρωτας γίνεται βαθύς, νιώθετε πως καίγεστε από επιθυμία για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ζήλια, κτητικότητα αναμένονται. Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12 πρόκειται να χαρίσει ένα όραμα, και ξεκινάει μια συλλογική προσπάθεια υλοποίησης. Δραστηριοποιείστε σε ένα νέο περιβάλλον.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η  Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) δίνει το τέλος μιας οικονομικής σας υπόθεσης, και ίσως υπάρξουν νέες ρυθμίσεις. Ξεκαθαρίσματα με το πρόσωπο που μοιράζεστε κοινά αποκτήματα. Η Πανσέληνος,  στο ζώδιο των Διδύμων, στις 29/12 (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα) θα αφαιρέσει μέρος του εισοδήματος σας, και πιθανόν να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Γενικά όμως, ξεκινά μια περίοδος επαναξιολόγησης των οικονομικών σας. Ο Δίας στους Ιχθύες στις 29/12 θα σας υποσχεθεί πολλά ταξίδια, διευκόλυνση σε νομικά ζητήματα και επαφές με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας, Σχέση εξ αποστάσεως.

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12   το τετράγωνο Κρόνου από τον Υδροχόο, Ουρανού ανάδρομου από τον Ταύρο, σας εγκλωβίζει σε ένα ψυχρό περιβάλλον, θέλετε να αποδράσετε, να κάνετε πράγματα, αλλά δεν μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας βάζει σε μια διαδικασία νέων εκκινήσεων, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και σίγουροι για το τι θέλετε να καταφέρετε. Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19.12 σας επαναφέρει σε μια σχέση με έντονο ψυχικό δέσιμο και θα κάνετε τις αξιολογήσεις σας. Χρήματα από τρίτους, οικονομικές μοιρασιές αναμένονται. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 13/12 θα βοηθήσει στη δημιουργία νέων οικονομικών συμμαχιών, αρκεί να είστε πιο συγκαταβατικοί. Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στις 10.12 και το περιβάλλον σας γίνεται πιο απαιτητικό. Θα κουραστείτε να ακούτε παράπονα. Ωστόσο αναμένεται, γνωριμία με άτομο που θα σας διεκδικήσει σοβαρά. Μπορείτε επίσης το διάστημα αυτό να διαπραγματευτείτε μια νέα οικονομική συμμαχία. Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12 υπόσχεται να βελτιώσει την επαγγελματική σας κατάσταση, να ανανεώσει το προφίλ σας και να τονώσει θέματα καριέρας. Υπόσχεση για ένα μεγάλο εγχείρημα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) οδηγεί σε μια νέα προσωπική κατάσταση ή επαγγελματική συνεργασία. Αναμένονται και οριστικές ρήξεις.  Η Πανσέληνος,  στο ζώδιο σας στις 29/12 οδηγεί σε ένα νέο κύκλο επαφών, σε ένα νέο περιβάλλον και αυτό προσωρινά μπορεί να φέρει έντονη συναισθηματική φόρτιση. (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12   το τετράγωνο Κρόνο από τον Υδροχόο,  Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο, τεστάρει τις φιλικές σας σχέσεις, την πίστη σας στα σχέδια σας και νιώθετε πως πρέπει να προσπαθήσετε για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του περιβάλλοντος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου αποζημιώνει για προσωπικά δεινά συναισθηματικής φύσεως και πολλές φορές θα νιώσετε πως το Σύμπαν σας χρωστάει. Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19.12 δίνει επανασυνδέσεις, επαναξιολογήσεις σε θέματα επαγγελματικά, καθώς και επαφές με άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα. Πιθανόν συζητάτε για μια επισημοποίηση, μια δέσμευση.  Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στις 10.12 και η καθημερινότητα σας γίνεται απαιτητική και πολλές φορές θα νιώσετε φυσική εξάντληση, κούραση. Πιθανόν ταξίδια, αλλά και άσκοπες μετακινήσεις αναμένονται. Ο Δίας στους Ιχθύες υπόσχεται να σας μεταφέρει σε έναν άλλον κόσμο, πιθανόν οι επαφές με άτομα που σας στηρίζουν θα αποδώσουν και να αλλάξει ακόμα και ο τόπος κατοικίας σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) δίνει αλλαγή στο εργασιακό σας  περιβάλλον. Συζητάτε μια νέα θέση, μια πιθανή μετακίνηση. Μερικοί από εσάς ξεκινάτε κάτι καινούργιο. Η Πανσέληνος,  στο ζώδιο των Διδύμων, στις 19.12  θα σας φορτίσει ψυχολογικά, πιθανόν γιατί πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα επηρεάσουν την συναισθηματική σας κατάσταση. Ψυχολογικά θα έχετε σκαμπανεβάσματα. (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα)

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12   το τετράγωνο Κρόνου από τον Υδροχόο, Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο σας βάζει σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσετε τα θέλω  από τα πρέπει σας. Ψυχολογικά επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας. Βάλτε τα όρια σας.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου τεστάρει τις αντοχές σας, συνειδητοποιείτε όμως  τα όρια σας και τις δυνατότητες σας. Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19.12 θα σας αλλάξει την καθημερινότητα, σας πηγαίνει σε ένα πιο χαλαρό τρόπο εργασιακής κατάστασης, και αυτό αντιλαμβάνεστε ότι σας ταιριάζει περισσότερο.  Επανασυνδέσεις με πρώην συναδέλφους αναμένονται. Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στις 10.12 και γίνεστε πιο ερωτικοί και θα λάβετε τον θαυμασμό από το αντίθετο φύλο. Νέες γνωριμίες και σχέση χωρίς δεσμεύσεις προβλέπεται. Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12 υπόσχεται να σας δώσει το κίνητρο να ψαχτείτε εσωτερικά,να εντοπίσετε κρυφές επιθυμίες, αλλά και να ζήσετε άκρως ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Σεξουαλική υπερδραστηριότητα. Οικονομικά ζητήματα θα τα διαχειριστείτε τώρα με μεγαλύτερη άνεση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) δίνει ώθηση στην ερωτική σας ζωή, πιθανόν να πρέπει να αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε προς μια νέα επιλογή. Επιχειρηματικές δραστηριότητες αναμένονται.  Η Πανσέληνος,  στο ζώδιο των Διδύμων, στις 19/12 θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποχωρήσετε από ένα σύστημα που δεν σας στηρίζει και να γίνετε πιο αποφασιστικοί σε νέες επιλογές. (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12  το τετράγωνο Κρόνου στον Υδροχόο, Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο οδηγεί σε ψυχολογικές αναμοχλεύσεις γύρω από τις επαγγελματικές κυρίως επιλογές σας και τη θέση σας μέσα σε στο κοινωνικό στερέωμα. Θέλετε να σπάσετε τα δεσμά σας.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας βάζει σε διαδικασία να βρείτε το καταφύγιο σας , να ανακτήσετε την ισορροπία σας μέσα από μια συναισθηματική σχέση ή μια καινούργια επαγγελματική κατάσταση.  Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19.12 οδηγεί σε ερωτικές επιλογές καυτές, επιστρέφετε σε σχέση που ανεβάζει τη λίμπιντο σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 13/12 θα ενεργοποιήσει νέα επιχειρηματικά σχέδια και πιθανόν έρχεστε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά. Ερωτικά μπερδέματα, κόντρες, και ζήλιες αναμένονται.  Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στις 10.12 και αντιμετωπίζετε αρκετές προκλήσεις μέσα στην οικογενειακή σας εστία, ωστόσο μπορείτε να βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε εμπόδια. Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12, θα φέρει κοντά σας ένα πρόσωπο σημαντικό,  μια σχέση ζωής, και φυσικά αυτό θα σας δώσει ώθηση να ξεπεράσετε και άλλα προβλήματα και να διασφαλίσετε σταθερότητα στην επαγγελματική σας κατάσταση.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) βοηθά στο να προχωρήσετε προς γενναίες επιλογές που ταυτίζονται με τη φύση σας.  Η Πανσέληνος, στο ζώδιο των Διδύμων,  στις 19/12 θα σας βοηθήσει να δείτε την πραγματικότητα γύρω από θέματα καριέρας και πιθανόν να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Πρόσωπα εξουσίας σας στηρίζουν ή εναντιώνονται στους στόχους σας.  (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα)

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12   το τετράγωνο Κρόνου στον Υδροχόο, Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο σας πιέζει και νιώθετε πως ανατρέπει τα σχέδια σας. Δεν μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο την επιτυχία σας. Ανά διαστήματα θα νιώθετε μπλοκαρισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας βοηθήσει ενεργειακά να κυνηγήσετε νέους τρόπους δικτύωσης και προώθησης των σχεδίων σας Εργάζεστε πιο εντατικά, ασχολείστε με τις σπουδές σας, κάνετε νέους φίλους.  Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19.12 σας βάζει σε μια διαδικασία να επιστρέψετε σε άτομα που γεμίζουν την καρδιά σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερο από τις 13/12 θα φέρει εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας δώσει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε οικογενειακά ζητήματα και να αναθερμάνετε οικογενειακές σχέσεις Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στις 10.12 και γίνεστε αρκετά δημοφιλής αλλά και αντιδραστικός σε όσους θέλουν να επέμβουν στις δραστηριότητες σας ή να σας περιορίσουν. Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12 θα σας ωθήσει σε μια ποθητή εργασιακή κατάσταση, και φυσικά θα προσφέρετε και με το παραπάνω. Θέματα φυσικής κατάστασης καλείστε να προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, θα βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης, άρα δράσης και πιθανόν τώρα μια νέα συνεργασία εξελίσσεται όπως την έχετε φανταστεί. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο των Διδύμων, κλείνει ένα σπουδαίο κύκλο της ζωής σας, πιθανόν μια σχέση που σας καταπίεζε ή ολοκληρώνετε τις σπουδές σας. Επίσης αλλάζει το περιβάλλον σας. Σχέση με άτομο που βοηθάει στην εξέλιξη σας. (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα)

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12  το τετράγωνο Κρόνου στον Υδροχόο, Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο ο περιορισμός είναι καθαρά ψυχολογικός, πρέπει εσείς να ξεπεράσετε τυχόν κολλήματα και να βγείτε από νοητές φυλακές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου σηματοδοτεί το τέλος ενός μεγάλου κύκλου και είστε σαφώς πιο δυναμικοί και σίγουροι για αυτό που θέλετε να πετύχετε. Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19.12 σας κάνει πιο ερωτικούς, ανταποκρίνεστε σε φλερτ, ερωτικά καλέσματα μέσα από το διαδίκτυο και είστε σε φάση ερωτικής επανασύνδεσης με άτομο από το παρελθόν. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους. Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη στις 10.12  και ασχολείστε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, δίνοντας όμως προτεραιότητα σε οικονομικές εκκρεμότητες. Προκύπτουν όμως έξτρα έξοδα.  Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12 θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή, αλλά και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι και καταφέρνετε να υπερπηδήσετε εμπόδια. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) αφαιρεί μια πηγή εσόδων για να σας δώσει κάτι καινούργιο, κάτι που σας δίνει ζωή, κάτι που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Η Πανσέληνος,  στο ζώδιο των Διδύμων, στις 19/12 σηματοδοτεί το τέλος μιας οικονομικής σας εκκρεμότητας και προχωράτε προς νέες συμφωνίες, διευθετήσεις. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον. (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα)

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12  το τετράγωνο Κρόνου στον Υδροχόο, Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο σας περιορίζει, πιθανόν βρίσκεστε μακριά από το άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή από την επιθυμητή τοποθεσία. Νιώθετε πως οι σκέψεις σας γίνονται αρνητικές, καθώς δεν μπορείτε να χαρείτε τα θετικά γυρίσματα της τύχης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου έφτασε και εσείς γιορτάζετε τα γενέθλια σας, αποφασισμένοι πλέον να αλλάξετε το κάρμα σας. Οδεύετε πλέον προς νέες ξεναγήσεις που θα δώσουν εμπειρίες ζωής, ξέρετε όμως πως είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19.12 βάζει ένα φρένο στην καταναλωτική σας μανία, ωστόσο είστε σίγουροι ότι θα ορθοποδήσετε σύντομα. Σε μερικούς απ΄εσάς αναμένεται επιστροφή χρημάτων. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 13/12 σας βάζει σε μια νέα αναζήτηση, πιθανόν αναζητάτε μια καινούργια επαγγελματική στέγη.  Ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας στις 10.12 και είστε σαφώς πιο δραστήριοι, αποφαστικοί αλλά και αγαπητοί στο αντίθετο φύλο. Προσοχή σε κόντρες και σε απότομες συμπεριφορές. Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12  θα σας κινητοποιήσει ευχάριστα, χαρίζοντας ένα νέο σπιτικό, μια συντροφική κατάσταση και πολλά από τα όνειρα σας εκπληρώνονται.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) βοηθά στο να προχωρήσετε προς γενναίες επιλογές που ταυτίζονται με τη φύση σας.  Η Πανσέληνος, στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να δείτε την πραγματικότητα γύρω από θέματα καριέρας και σημαντικές σχέσεις τώρα θα αλλάξουν μορφή. Δέσμευση ή ρήξη. (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα)

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12  και με το τετράγωνο Κρόνου στον Υδροχόο, Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο νιώθετε πως ανατρέπονται, αναβάλλονται τα σχέδια σας, δεν μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο την επιτυχία σας. Ανά διαστήματα νιώθετε μπλοκαρισμένοι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας ευνοήσει συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, εφόσον ξεπεράσετε τις τρικλοποδιές που σας βάζει ένα δυνατό παρασκήνιο. Οδεύετε πλέον προς νέες ξεναγήσεις που θα δώσουν εμπειρίες ζωής, ξέρετε όμως πως είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα.  Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον ζώδιο σας από τις 19.12 θα φρενάρει τη συναισθηματική σας ζωή  και θα θελήσετε να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας. Αναμένονται όμως και κρίσιμες επανασυνδέσεις.  Ο Ερμής στο ζώδιο σας, από τις 13/12 οδηγεί σε νέες διαπραγματεύσεις, μετακινήσεις και επαφές με άτομα που είναι θετικά να στηρίξουν τα σχέδια σας. Ο Άρης περνάει στον Τοξότη,  στις 10.12 και έχετε περισσότερο άγχος μια που ο ανταγωνισμός καλά κρατεί μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12  θα σας ταξιδέψει σε ένα καινούργιο περιβάλλον, πιθανόν να μετακομίσετε και να επανασυνδεθείτε με συγγενικά σας άτομα.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα)  θα σας ταρακουνήσει ενεργειακά, μια που πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο των Διδύμων, στις 19/12 τερματίζει μια εργασιακή σας σχέση, πιθανόν βγαίνετε από ένα τοξικό περιβάλλον. Νέες συνεργασίες. (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα)

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12  και με το τετράγωνο Κρόνου στον Υδροχόο, Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο πιέζεστε οικονομικά, καθώς πρέπει να ανταποκριθείτε σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Η αντοχή σας δοκιμάζεται, ωστόσο θα τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου  σας κάνει πιο αγαπητούς, ταξιδεύετε, έρχεστε σε επαφή με κόσμο και μερικόι απ΄εσάς αναλαμβάνετε μια νέα δραστηριότητα. Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19.12 επαναφέρει μια μυστική γνωριμία, έρχεστε σε επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει, και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 13/12 εξυπηρετεί τα συμφέροντα σας, και πιθανόν η επαφή σας με άτομα που σας στηρίζουν, θα ωφελήσει και τη τσέπη σας. Ο Άρης περνάει στον Τοξότη, στις 10.12 και είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε σε νέα εγχειρήματα, έχετε καλή διάθεση, και οδεύετε προς ιδανικές κατευθύνσεις. Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12 υπόσχεται να βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση, αλλά και η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει. Θα αποζημιωθείτε για τα δεινά του παρελθόντος.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη  (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) μιλά για ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, που πρέπει όμως να συνηθίσετε. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο των Διδύμων, στις 19/12 βοηθάει στο να απελευθερωθείτε από αρνητικές σκέψεις, και να φτιάξετε το προφίλ σας. Ελκύετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12  και με το τετράγωνο Κρόνου στο ζώδιο σας, Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο είναι μια .. πληγή.. γιατί δεν μπορείτε ακόμα να ολοκληρώσετε τις σκέψεις σας, να γειώσετε όλες τις επιθυμίες σας. Υπάρχει και το μάτριξ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου δίνει την ώθηση να ξεπεράσετε αρνητικές σκέψεις και να κυνηγήσετε μια καλύτερη πραγματικότητα. Η Ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 19.12 θα σας επανασυνδέσει με ένα φιλικό κύκλο που στηρίζει συγχρόνως και τα σχέδια σας. Φιλική σχέση τείνει να γίνει ερωτική. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 13/12 βοηθάει στο να ταξιδέψετε, να υπηρετήσετε ένα μεγάλο σκοπό και γενικά να γίνετε πιο παραγωγικοί. Ο Άρης περνάει στον Τοξότη  στις 10.12 και αυτό θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και οι σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας περιμένετε να διαταραχθεί. Ο Δίας στο ζώδιο σας  από τις 29/12 είναι το δώρο από το Σύμπαν, και πολλά όνειρα σας μπορείτε να εκπληρώσετε τώρα με επιτυχία.

Φεγγάρια του μήνα: στις 4/12/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει μέσα β’ δεκαημέρου, γύρω από την 12η μοίρα) οδηγεί στο να φύγετε από δυσλειτουργικές επαγγελματικές σχέσεις και να απελευθερωθείτε. Η Πανσέληνος, στο ζώδιο των Διδύμων, στις 19/12 σας τοποθετεί σε ένα νέο σπίτι, κάνετε μια νέα αρχή, δεν σας φαίνονται όμως εύκολα (επηρεάζει γ΄δεκαημέρο γύρω από την 27η μοίρα)

Σημαντική επιρροή του μήνα,στις 24/12  και με το τετράγωνο Κρόνου στον Υδροχόο, Ουρανού ανάδρομου στον Ταύρο ζείτε καταστάσεις που τεστάρουν την πίστη σας. Πολλές φορές νιώθετε πως λοξοδρομείτε, πως χάνετε το κουράγιο σας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ