Τα κλασσικά παραμύθια που όλοι ξέρουμε… αλλιώς!

Ένα παιχνίδι στρατηγικής που ακονίζει την αναλυτική και κριτική σκέψη των παιδιών διασκεδάζοντας, από τη Giochi Preziosi. Τα κλασσικά παραμύθια που όλοι ξέρουμε… αλλιώς!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Παραμύθια αλλιώς… το επιτραπέζιο!

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής, μυστηρίου και ανατροπών για παιδιά σχολικής ηλικίας! Βασισμένο στην best seller σειρά παιδικών βιβλίων, “Παραμύθια αλλιώς”, της Μαρίνας Γιώτη, αναπτυγμένο από μια ομάδα εκπαιδευτικών, ψυχολόγων και gameplay experts.

Πρωταγωνιστούν όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιχνιδιών αλλά και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Φάνης ο Μπούφος, που ψάχνει όλη την αλήθεια!

Κάτι συναρπαστικό συμβαίνει στο δάσος των παραμυθιών! Αποστολή μας είναι να μάθουμε την αλήθεια, να βρούμε αποδείξεις και να δημοσιεύσουμε την ιστορία μας στην εφημερίδα.

Η διαδρομή θα είναι γεμάτη περιπέτεια. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με στοιχεία που θα μας βοηθήσουν ή θα μας δυσκολέψουν.

Ο πρώτος που θα φτάσει στο τέρμα της διαδρομής θα έχει την ευκαιρία να αποκαλύψει τη δική του αλήθεια, για να λύσει το μυστήριο και να κερδίσει το παιχνίδι!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ