Τα Ζώδια της εβδομάδας 29 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2021

Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη, στον Τοξότη, στις 4/12 αποκαλύπτει τις δυνατότητες σου, σε βάζει στο δρόμο σου. Τα Ζώδια της εβδομάδας 29 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2021 – Γράφει η Αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Χριστίνα Τανταλίδου / Αστρολόγος – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 333377 – E-mail: christinatantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) Facebook ΕΔΩ!

Μη χάνεις τον προσανατολισμό σου! Νέες εκκινήσεις που ενεργοποιούν το σκοπό της ζωής σου. Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του β΄δεκαημέρου. γύρω από την 12η μοίρα.

Υστερόγραφο, στις 30/11, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο, στους Ιχθύες,  χαρίζει ευχάριστες υλοποιήσεις, ούτε που το περίμενες να τα ωραία γυρίσματα της Τύχης.

Ενεργοποιούνται θετικά τα ζώδια της γης και του νερού. και όσοι έχετε πλανήτες  γύρω από την 20 η μοίρα.

Υστερόγραφο, στις1/12 ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό θεραπεύει πληγές, γεμίζει τα κενά σου φαίνεται το φως στο τούνελ.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της φωτιάς, και του αέρα, γύρω από την 8η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, εξελίξεις που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σας κατάσταση θα ζήσετε, είστε πιο ώριμοι να αποδεχτείτε τις συνέπειες των επιλογών σας. Κριός β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη ανοίγει το δρόμο για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Κριός γ’ δεκαημέρου, θετικά σας υποστηρίζει το Σύμπαν, ένα όνειρο σας γίνεται πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, γνωρίζετε πλέον να διακρίνετε το παρασκήνιο και οι συνθήκες μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα αλλάξουν. Μυστική υποστήριξη. Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Έκλειψη στον Τοξότη θα αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας και κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα. Η ερωτική σας ζωή παραμένει απρόβλεπτη. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, είστε από τους αγαπημένους της τύχης αυτό το διάστημα, ξέρετε ότι αγαπιέστε και αγαπάτε. Νιώθετε ότι βρήκατε τον άνθρωπο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, εμπιστευτείτε περισσότερο τους φίλους σας, και ενεργοποιηθείτε θετικά όταν δοκιμάζεστε σε κάτι καινούργιο. Προσωπικές εκκινήσεις. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Έκλειψη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την προσωπική σας κατάσταση και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα ή σε έναν οριστικό χωρισμό. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε ότι είστε σχετικά κοντά στα όνειρα σας, στους στόχους σας και αυτό θα σας δώσει ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, αναλαμβάνετε πλέον περισσότερες υποχρεώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χαρείτε την καθημερινότητα σας. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη , Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη αλλάζει την καθημερινότητα σας , το εργασιακό σας περιβάλλον, και θα σας φύγει ένα βάρος. Αποδέχεστε τις αλλαγές, χαλαρώνετε. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, η κατάσταση σας παραμένει κρίσιμη, ωστόσο αρχίζει και φαίνεται στον ορίζοντα η αλλαγή. Μια αλλαγή που θα σας μεταμορφώσει τη ζωή. Ο άνθρωπος σας βρίσκεται κοντά σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, οι επιλογές σας θα καθορίσουν την προσωπική σας εξέλιξη, μια που πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να βγείτε από πισωγυρίσματα. Λέοντα β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Έκλειψη στον Τοξότη σας απελευθερώνει από κακές επιλογές και είστε σε φάση νέων ερωτικών εκκινήσεων. Νιώθετε δημιουργικοί. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση δυναμικών αλλαγών που θα σας τοποθετήσουν σε μια άλλη πραγματικότηταπου θα σας αρέσει απίστευτα.

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο Facebook  https://www.facebook.com/christina.tantalidou 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, νιώθετε να έρχεστε όλο και πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε, αλλάζει ο ψυχισμός σας και νιώθετε να ξεπερνάτε χρόνια προβλήματα. Παρθένε β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, θα αλλάξει το καταφύγιο σας, κινείστε προς μια κατάσταση που ανατρέπει τους ηθικούς σας κώδικες. Νιώθετε όμως να ζείτε την αλήθεια σας. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, περνάτε ζωή χαρισάμενη αυτό το διάστημα, ένα ερωτικό απωθημένο θα σας φύγει τελείως, ζείτε το όνειρο σας και ο άνθρωπος σας είναι δίπλα σας.

ΖΥΓΟΣ 

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, διανύετε φάση σταθερότητας και νέων επαγγελματικών επιλογών, μπορείτε τώρα να προχωρήσετε με ασφάλεια. Ο δρόμος έχει ανοίξει. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σας δίνει μια νέα οπτική, αλλάζει τελείως ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα και βγαίνετε από τοξικές καταστάσεις.    Ζυγός γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε αρκετά σε θέματα ακινήτου, επαγγελματικών επιλογών και γενικά έχετε καταφέρει να αναγνωρίσετε αρκετά από τα προβλήματα σας. Δώστε σημασία στα σημάδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, συζητάτε μια νέα συνεργασία που προϋποθέτει την αλλαγή του χώρου διαμονής σας, είστε σε φάση διαπραγματεύσεων. Νιώθετε πως ανταμείβονται οι προσπάθειες σας. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Έκλειψη στον Τοξότη δηλώνει την έναρξη μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας καθώς και στην προσωπική σας ζωή κάτι αλλάζει. Είστε έτοιμοι να αφαιρέσετε τα περιττά, ότι δεν σας ταιριάζει; Σκορπιός γ’ δεκαημέρου, περνάτε μια δημιουργική, ευτυχισμένη φάση της ζωής σας, καθώς πολλά πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται προς το καλύτερο. Ο έρωτας σας κάνει να πετάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ετοιμάζεστε δυναμικά για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα και η προσωπική σας ζωή συγχρόνως εξελίσσεται θετικά. Νέος έρωτας, φλερτ, ρομάντζο.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Έκλειψη στο δεκαήμερο σας καθαρίζει το περιβάλλον σας, πιθανόν διακοπή συνεργασίας που σας βγάζει από μπελάδες. Προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Τοξότης γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση δημιουργικών εκκινήσεων, πιθανόν να δείτε να αυξάνετε σημαντικά το εισόδημα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρουσημαντικές αλλαγές δρομολογούνται το επόμενο διάστημα, κρυφά συνομιλείτε με άτομα που σας στηρίζουν επαγγελματικά. Το Παρασκήνιο σας ευνοεί.  Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη θα σας κάνει να προβληματιστείτε πάνω σε σημαντικές σχέσεις και αυτό θα φέρει επιπρόσθετο άγχος,  αλλά και νέες επιλογές. Καθαρίζει το πεδίο. Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, ευνοείστε ερωτικά αυτό το διάστημα και έρχεστε όλο πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ξεκινάτε μια κατάσταση που σας βάζει σε αλλαγή πορείας, σκέψης και γενικά προχωράτε προς τη σύναψη μυστικών κυρίως συνεργασιών. Δεν δείχνετε, αποκαλύπτετε τα σχέδια σας. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη θα σας αλλάξει το περιβάλλον σας , κινείστε προς διαφορετικούς προσανατολισμούς. Μπορείτε να τα καταφέρετε. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, ξεπερνάτε με ευκολία τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και θα βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας. Οικονομικά ζείτε μια βελτίωση.

Ιχθύς α΄δεκαημέρου, έχετε ωριμάσει αρκετά και τώρα μπορείτε να κάνετε καλύτερες επιλογές και να βγείτε από ένα περιβάλλον που σας καταπιέζει. Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα επαγγελματική εκκίνηση, αφού πρώτα πείτε ένα γενναίο όχι στην ήδη υπάρχουσα κατάστασή σας. Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, ζείτε το όνειρο, μια ευχή σας, θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα. Είστε σε φάση ανοδική. Ένας νέος φιλικός κύκλος σας στηρίζει.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ